Belépés
2018. október 16. kedd | 42. hét | 289. nap | 20:44 | Gál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Navalnij letöltötte büntetését, és szabadlábra helyezték
Navalnijmájus elején, két nappal Vlagyimir Putyin elnök újabb beiktatása előtt Nem cárunk ő nekünk! jelszóval kezdeményezett országos megmozdulást. A politikust nem engedélyezett tüntetések miatt korábban már több ízben elzárásra ítélték, amit ő a gyülekezési jog megsértésének minősített.

A korrupcióellenes tevékenységéről is ismert aktivistát két gazdasági ügyben született elmarasztaló ítéletre hivatkozva eltiltották attól, hogy indulhasson az idén márciusban megtartott elnökválasztáson.

Az OVD Info jogvédő szervezet információi szerint a Navalnijhoz fűződő május 5-ik ellenzéki megmozdulásokon az ország 20 városában több mint 1600 embert - Moszkvában több mint 700-at, Szentpéterváron 229-et, Cseljabinszkban 163-at, a szibériai Jakutszkban pedig 74-et - vettek őrizetbe.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. június 14. csütörtök, 10:31
Címkék: Vlagyimir Putyin, korrupcióellenes tevékenységéről, idén márciusban, szibériai Jakutszkban, korrupcióellenes, elnökválasztáson,
Kommentek
Szabadlábra helyezték a tüntetéseket kiváltó chemnitzi emberülés egyik gyanúsítottját
hogy ügyfele részt vett volna az emberölésben.

Az iraki férfi bűnrészessége az ügyész "fantáziájának szüleménye", amelyet "fake bizonyítékokkal" igyekezett alátámasztani - áll a közleményben.

Az ügyész tevékenységével kapcsolatban nem az a kérdés, hogy tévedésről van-e szó, hanem inkább az, hogy szándékosan meg akarta-e hurcolni a menedékkérőt, és hogy utasították-e erre felettesei - tette hozzá az ügyvéd.

A chemnitzi ügyészség szóvivője megerősítette, hogy a 22 éves iraki férfit szabadlábra helyezték. Egy másik gyanúsított, egy 23 éves szíriai menedékkérő továbbra is előzetes letartóztatásban marad. Az ügynek egy harmadik gyanúsítottja is van, egy szintén iraki, 22 éves fiatalember, őt nemzetközi körözéssel keresik.

Chemnitzben augusztus 26-ra virradóra megkéseltek egy 35 éves német állampolgár. Az eset demonstrációk sorozatához vezetett a Szászország tartományi városban. Az emberölés napján tartott első, nem bejelentett tüntetésen és egy nappal később egy bejelentett demonstráción
velemenyezd, 2018. szeptember 18. kedd, 17:26
Többszörös életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek több vádlottat Törökországban a 2016. februári ankarai meré
A terrortámadásban, amelyet a hatóságok a szakadár Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) számlájára írnak, 29-en haltak meg, túlnyomó többségében a török hadsereg tagjai vagy alkalmazottai.

A beszámoló szerint a pernek összesen 68 vádlottja van, köztük a PKK számos felső vezetője. A hat fővádlott 29-szeres életfogytiglant a halálos áldozatok száma miatt, és még 1-szerest "az állam egységének, valamint az ország integritásának megsértéséért" kapott. Őket ezen felül még külön-külön 1185 év szabadságvesztéssel és 33 ezer 320 líra pénzbírsággal is büntették 75 ember elleni gyilkossági kísérletért, továbbá veszélyes anyag engedély nélküli tartásáért, illetve szállításáért.

Két másik, letartóztatásban ülő vádlottat fegyveres terrorszervezeti tagságért 9 év börtönnel, hét másikat csalásért 6 év börtönnel és 12 ezer líra pénzbírsággal sújtottak. Két további érintettet felmentettek, egyet pedig már egy másik bíróság ítélt időközben börtönre a vonatkozó bűncselekmény miatt.

Az 50 szökésben lévő vádlott
velemenyezd, 2018. szeptember 10. hétfő, 18:12
Tizenhárom és fél év börtönt kapott a két tatabányai hajléktalant megölő fiú
Az emberölés bűntette és két rendbeli kifosztás miatt elítélt M. Apolló a büntetés kétharmadának kitöltése után bocsátható feltételes szabadlábra.

A bíró az ítélet indoklásában elmondta, a gyilkosságokat a vádlott különös kegyetlenséggel követte el, védekezésre képtelen emberek sérelmére, majd kifosztotta őket.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Az ítélet kihirdetése előtt a törvényszék tanúként hallgatott meg egy férfit, mert a vádlott visszavonta beismerő vallomását, és azt állította, hogy a gyilkosságokat fenyegetés hatására követte el, illetve az egyik bűncselekmény elkövetésében társa is volt. A tanú a szembesítés során hazugságnak nevezte M. Apolló állításait, azokat a bíróság sem tartotta megalapozottnak.

A fiú édesanyjával és öccsével élt egy egyszobás tatabányai lakásban. Az anyjával rossz kapcsolata volt, 2016-ban maga kérte a gyámhatóságot, hogy vegyék állami gondozásba. Magatartási problémái
velemenyezd, 2018. szeptember 07. péntek, 15:44
Gyárfás Tamás megzsarolása ügyében is gyanúsítottként hallgatták ki Jozef Rohácot
Annyit tettek hozzá, hogy a nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.

Csütörtökön a PestiSrácok.hu írt arról, hogy már Jozef Rohác is gyanúsítottja annak a zsarolási ügynek, amelynek célpontja az úszószövetség korábbi elnöke, Gyárfás Tamás volt.

Információik szerint Jozef Rohác terhére azt rója a hatóság, hogy az ő utasítására dobták be Gyárfás postaládájába azt a hangfelvételt, amelynek köszönhetően végül az egykori úszószövetségi elnököt is meggyanúsították a Fenyő-ügyben.

A négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő János médiavállalkozó sérelmére elkövetett gyilkosság ügyében Jozef Rohácot tettesként életfogytiglanra ítélték azzal, hogy leghamarabb 30 év múlva vizsgálható a 62 éves férfi feltételes szabadlábra bocsátásnak lehetősége. Az Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás-gyilkosság ügyében felbujtóként súlyos büntetést kapottPortik Tamás, az 51 éves férfinek még legalább 10 év van hátra jogerős
velemenyezd, 2018. szeptember 07. péntek, 11:53
EU: a Reuters két tudósítójának börtönre ítélése Mianmarban aláássa a média szabadságát
elítélése és bebörtönzése más újságírók megfélemlítésére is szolgál.

A média szabadsága és a kritikai újságírás a demokrácia alapvető pillérei. A szabad sajtó kulcsszerepet játszik az átláthatóság előmozdításában és a demokratikus kormányok elszámoltathatóságában - jelentették ki.

Az Európai Unió elvárja, hogy a mianmari hatóságok megfelelő körülményeket biztosítsanak az újságíróknak munkájuk szabad gyakorlásárához. Felül kell vizsgálni a két újságíró ítéletét, és azonnal, feltétel nélkül szabadlábra kell helyezni őket - tették hozzá.

Hétfőn hét-hétévi börtönre és kényszermunkára ítélték Mianmarban a Reuters két tudósítóját államtitkok megszerzésének vádjával. A 32 éves Va Lon és a 28 éves Kjav Szo O tíz rohingja férfi és fiú meggyilkolása ügyében végzett oknyomozást Arakán szövetségi államban.

Decemberben Rangunban tartóztatták le őket államtitkok megszerzéséért. A két férfi azt állítja, hogy tőrbe csalták őket: rendőrök adtak át nekik hivatalos iratokat, amelyeket a hatóságok
velemenyezd, 2018. szeptember 03. hétfő, 10:51
Az amerikai ENSZ-nagykövet az Iszlám Állam terroristáira mért "tartós vereséget" sürgette
Iszlám Államot ugyan Irakban legyőzték és a terroristái Szíriában visszavonulóban vannak, de a most erőre kapó különféle terrorista csoportok harcosai újfajta, előre megjósolhatatlan és kiszámíthatatlan veszélyt jelentenek.

Michéle Coninsx, az ENSZ terrorellenes bizottsága igazgatóságának tavaly kinevezett belga vezetője az Iszlám Állam bebörtönzött terroristáinak várható szabadon bocsátásával járó veszélyekre hívta fel a figyelmet, és hangsúlyozta, hogy egyes kormányok amiatt aggódnak, hogy a szabadlábra kerülők ismét terrorcselekményeket követnek el, miközben a rácsok mögött ülve más rabokat is radikalizálhatnak.

Oroszország ENSZ-nagykövete, Vaszilij Nyebenzja a beszédében így fogalmazott: "a globális terrorizmus Bábel-tornya darabokra hullott. Mindazonáltal az Iszlám Állam sejtjei változatlanul egy nyelven beszélnek, és sikeresen egyeztetnek egymás között". Nyebenzja szerint miután az olaj-, és gázcsempészetből eredő jövedelemforrásaikat elvágták, a terroristák újfajta pénzügyi és logisztikai
velemenyezd, 2018. augusztus 24. péntek, 07:08
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
"(Itt van pl. a Gyárfás ügy... A büdös balogja megvásárolta a sértetlenséget!)" (5)

...Te ótvaros barom! Gyárfás, MÁR VAGY 20 ÉVE, KÖZTUDOTTAN A FIDESZ-BAGÁZS "ÜDVÖSKÉJE"!
Az volt, az maradt! - ÉS AZ, JELENLEG IS!...

Te fajhülye! Ha Gyárfás nem a Fidesz-bagázs kitartottja volna, NEM ADTAK VOLNA NEKI LEHETŐSÉGET A 200 MILLIÓ FORINT "ÓVADÉK" KIFIZETÉSÉRE!
És pláne, nem adtak volna neki lehetőséget arra, hogy az útlevelét is visszakaphassa, és elhagyhassa az országot! (Ahogyan már meg is tette...)

Te hazug vérbarom! Gyárfás ellen, 100%-OS BIZONYÍTÉK VAN A RENDŐRSÉG BIRTOKÁBAN! Ám azt a tetűt, Polt «görény» Péter MÉGIS SZABADLÁBRA ENGEDTE!
(Persze, Orbán utasítására...)
ÉS MÉG EGÉRUTAT IS KAPOTT TŐLÜK!

Csak egy hozád hasonlatos rohadék Fidesz-bagázs nyalonc terjesztheti, hogy Gyárfás "balog" lenne...

MOCSOK!... Pusztulj el a bagázsoddal együtt!

(Féreg...)
foxworkinspace, 2018. augusztus 23. csütörtök, 22:56
Szabadlábra helyezését reméli a belga gyermekgyilkos az áldozatok családjainak írt levelétől
elismeri felelősségét a hat kislány elrablásáért, rendszeres megerőszakolásáért, kínzásáért, és négyüknek az elszenvedett kínzások miatt bekövetkezett haláláért. A levelekkel nem sebeket akar feltépni, azok a békülést, az áldozatok hozzátartozói felé való nyitást szolgálják. Közölni kívánja, hogy készen áll arra, hogy válaszoljon valamennyi kérdésükre - tette hozzá.

Dayez tájékoztatása szerint a levelek másolatai Dutroux bűnügyi iratanyagába kerülnek, amelyek része lehetnek egy jövőbeni feltételes szabadlábra helyezési kérelemnek. Ennek feltételei között van a magatartás megváltozása és az, hogy a jövőben nem jelent veszélyt a társadalomra. Az ügyvéd véleménye szerint a most 61 éves elítélt fogva tartásának 22 éve alattmegbűnhődött az elkövetett vétkeiért - közölte a napilap.

Belgium egyik legismertebb bűnözőjét 2004-ben ítélték életfogytiglanra. Dutroux volt feleségét, egyúttal tettestársát 2012-ben feltételesen kiengedték, amit a férfitől megtagadtak, mert igazságügyi szakértők és a börtön
velemenyezd, 2018. augusztus 22. szerda, 14:11
Képek, videók
tömeggyilkosok szabadlábo
dalmi91
2008. július 14. hétfő, 18:25
Szabadlábon
captainbodlair
2006. július 16. vasárnap, 10:00
vlagyimir putyin_0.jpg
megyerimihaly
2015. június 17. szerda, 18:00
vlagyimir-putyin.jpg
agica2004
2014. június 01. vasárnap, 15:54
-vlagyimir-putyin-es-f ele
agica2004
2013. június 28. péntek, 17:37
20120829-vlagyimir-put yin
agica2004
2012. november 04. vasárnap, 19:08
20120310-vlagyimir-put yin
agica2004
2012. március 25. vasárnap, 15:56
20110926vlagyimir putyin.
agica2004
2011. szeptember 27. kedd, 13:52
20110905vlagyimir putyin.
agica2004
2011. szeptember 07. szerda, 15:39
reggeli tevékenységek
alicelabor
2015. december 06. vasárnap, 08:45
Márciusban 01.jpg
chillik
2016. november 15. kedd, 04:31
Márciusban 02.jpg
chillik
2016. november 15. kedd, 04:30
anyukám, márciusban
orban47
2011. július 17. vasárnap, 13:56
Én vagyok márciusban 2.JP
caris11935
2010. november 25. csütörtök, 11:34
Én vagyok márciusban 1.JP
caris11935
2010. november 25. csütörtök, 11:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.