Belépés
2018. október 21. vasárnap | 42. hét | 294. nap | 01:45 | Orsolya
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Forma-1-es pilóta már rég meghalt! - Schumacher
Forrás: bumm.sk
A kép valójában a 2010-ben meggyilkolt Ernes Valko szlovák sztárügyvéd búcsúztatásán készült. Valaki, tehát csak levágta az igazi elhunyt képét a fotóról, és a helyére beszúrt egy Schumacher portrét. A fényképen egyébként látszik, hogy egy alapszintű paint tudással készült
..............


Michael Schumacher állapotáról nem érkeztek új hírek, ami nem meglepő, hiszen a menedzsere legutóbb kijelentette, hogy a család nem ad információt a volt autóversenyző állapotáról.
Ám ez nem állítja meg azokat az internetes oldalakat, amelyek azzal akarnak minél több lájkot gyűjteni, hogy kitalálnak egy álhírt, szerkesztenek egy hamis képet, és elterjesztik igaziként a hírt, amire Schumacher milliónyi rajongója azonnal rákattint.
,,Kiderült... Lelepleződött. A család azért titkolta, hogy nyugodtan el tudjanak tőle búcsúzni családi és szűk baráti körben. A nyilvánosság még hónapokig lesz etetve, hogy él, hisz azonnal leesne az F1-es tőzsde értéke.
Az összeesküvés-elméletet hangoztató álhírt, egy képpel is ,,bizonyítják", ám ezzel az a probléma, hogy Michael Schumacher temetésén valószínűbb, hogy Forma-1-es pilóták, vezetők vennének részt, és nem Ján Figel', a KDH jelenlegi, és Pavol Hrušovský, a párt korábbi vezetője.

- Évek óta otthonában ápolt Michael Schumacher. Milyen szörnyű! Éppen elég nehéz sorsot jelentenek Michael Schumacher és családja számára a súlyos síbalesetből adódó károsodások.. Most pedig kiderült, "egy közeli ismerős" eurómilliókért árulja a vegetáló(?) Schumiról készült képeket.
Ez a véleményem: Undorító művelet egy súlyosan beteg emberrel szemben
- Decemberben már négy éve lesz, hogy súlyos sí balesetet szenvedett Michael Schumacher.
Michael Schumachernek 2013. december 29-én súlyos síbalesete volt, ami után fél évig kómában volt. A grenoble-i kórházból előbb Lausanne-ba szállították, 2014 szeptembere óta svájci otthonában gyógyul.
Wikipedia oldalon leírás a versenyzőről Link
maroka, 2018. január 13. szombat, 12:27
Címkék: Ernes Valko, Michael Schumacher, Pavol Hrušovský, Michael Schumachernek, 2010-ben meggyilkolt, igazi elhunyt,
Kommentek
Átadták a veszprémi Gizella királyné kilátót
Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára, avató beszédében elmondta, hogy az utóbbi esztendőkben Veszprém megye 250 millió forint, közjóléti beruházásokra fordítható állami forrásban részesült.

Hozzátette: az átadott beruházás része a Bejárható Magyarország keretprogramnak, melynek küldetése, hogy minél többen jussanak el az állami erdőkbe.

Az államtitkár hangsúlyozta: a környezettudatos életmód és a természetszeretet meghonosításában az erdőgazdaságoknak és a nemzeti parkoknak nagy szerepük van.

Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott szavai szerint az állatkert közelsége garancia lehet arra, hogy az évi 300 ezer látogató közül sokan eljönnek majd a kilátóhoz is.

Schumacher István, a VERGA Zrt. vezérigazgatója az MTI kérdésére elmondta, hogy korábban a Gulya-dombi kilátó állt ezen a helyen, amely megrongálódott, ezért tavaly le kellet zárni. Az alapoktól újjáépített, horganyzott acélból készült Gizella királyné kilátó 22 méter
velemenyezd, 2016. április 28. csütörtök, 13:32
Ifjabb Habda László kárpátaljai festőművész képeiből nyílt kiállítás
1961-ben. Az Ungvári Iparművészeti Szakközépiskola kerámia szakának elvégzése után érdeklődése hamar a festészet felé fordult. Festészetére jellemző a realista felfogás és az absztrakt látásmód, a nonfiguratív ábrázolás, valamint az élénk színek, sötét tónusok kontrasztjára építő jelzői stílus. 2008-tól kezdődő alkotói korszakában egyre dominánsabbá válik a fekete szín használata. Néhány művében megjelenik a stilizált gyermekrajzok naivitása is. Művészetére hatással voltak a francia impresszionisták, Emil Schumacher német festő alkotásai, valamint a kárpátaljai festőiskola hagyományai és Szűcs Jenő fotográfus művei - mutatott rá az államtitkár.

Kopriva Attila festőművész, művészettörténész megnyitó beszédében kitért arra, hogy a festőművész a hagyományokat tiszteletben tartva mindig újat próbál létre hozni. Kiemelte, hogy nem fél a fekete és szürke színek használatától, amely nyomon követhető a kiállításon látható Régi és Új Kárpátok, valamint a Varázsló című művében. Munkássága során sokat utazott,
velemenyezd, 2015. február 25. szerda, 21:02
Mikrochipet ültetnek Schumacher agyába
Nem tudni, hihetünk-e a hírnek, mindenesetre egy horvát lap arról számol be, hogy két zágrábi idegsebészt kért meg Schumacher családja, segítsenek az egykori világbajnok felépülésében.
Európa-szerte súlyos balesetet szenvedett, reményvesztett emberek, illetve azok családtagjai keresik meg a zágrábi Dubrava kórház idegsebészeit, Darko Chudyt és Vedran Deletist, hogy az általuk kifejlesztett mikrochip segítségével újra mozogni, járni tudjanak. A Jutarnji list című horvát napilapnak dr. Darko Chudy arról beszélt, hogy Schumacher családja is felvette velük a kapcsolatot.
A műtétre még Schumacher hazaszállítása előtt sor kerülhet, a mikrochip segítségével pedig nagy esély van arra, hogy a pilóta újra járni is beszélni tudjon. Az is szóba került, hogy a sportoló nemsokára egy
sanci81, 2014. augusztus 01. péntek, 09:58
Ellopták Schumacher orvosi papírjait
Felháborító, hogy vannak olyan emberek, akik csak arra tudnak gondolni, hogy hogyan húzhatnának hasznot valaki személyes tragédiájából. Sabine Kehm sajtóközleménye szerint, valakik most Michael Schumacher balesetén akarnak meggazdagodni, ugyanis ismeretlenek ellopták a sportoló orvosi papírjait a grenoble-i kórházból.
A menedzser arról is tájékoztatott, hogy a tolvajok, akiket már keres a hatóság, 40 ezer fontot (15,3 millió forintot) kértek Németország, Franciaország, és az Egyesül Királyság nagyobb újságaitól és hírügynökségeitől a dokumentumokért cserébe.
Kehm emiatt arra kérte a nemzetközi sajtót, hogy ne hozzák nyilvánosságra azokat az információkat, amelyeket ezek a bizonyos iratok tartalmaznak. A menedzser hozzátette, hogy már csak azért se, mert egyáltalán nem biztos, hogy a tolvajok által eladásra kínált dokumentumok hitelesek.
Mindemellett, ha a valós iratokról is van szó, akkor is szigorúan
akiram45, 2014. június 25. szerda, 19:50
Schumacher 55 kilóra fogyott, amíg kómában tartották
Michael Schumacher felesége hangjára különösen erősen reagál, de beszélni még nem tud, csak a szemeivel jelez. Rehabilitációja a nyilvánosság kizárásával folyik majd.


Michael Schumacher felébredt a mesterséges kómából - jelentette be hétfőn menedzsere, Sabine Kehm. A Bild című német bulvárlap online kiadása kedden azt írta, a Forma-1-es legenda éber pillanataiban megszólítható, a szemével tud kommunikálni orvosaival és családtagjaival.
Schumacher most otthonától 40 kilométerre fekszik egy lausanne-i klinikán, a hírt a Chuv (Centre hospitalier universitaire vaudois) szóvivője megerősítette. "A családja vele van, egy olyan helyet alakítottunk ki, ahol megőrizzük a privátszféráját" - tette hozzá.

A lap azt is írja, hogy az autóversenyző a hosszú hónapok alatt 20 kilót vesztett, most a 174 centis magassága mellett 55 kilót nyom. Már a kóma
akiram45, 2014. június 18. szerda, 08:21
Nincs már kómában Michael Schumacher -
Kommunikál családtagjaival Michael Schumacher, akit elszállítottak a grenoble-i kórházból.
Sajtóközleményt adott ki Sabine Kehm hétfőn, melyben arról tájékoztat, hogy Michael Schumachert már nincs kómában, s nemrég elszállították a grenoble-i klinikáról.

A menedzser azt is elmondta, hosszú rehabilitáció vár a hétszeres világbajnok német pilótára. Hozzátette, a rehabilitáció alatt nem lesz hivatalos tájékoztatás a Forma1-es pilóta hogylétéről. A Bild szerint Schumacher kommunikál a családtagjaival!

forrás:kiskegyed.hu
akiram45, 2014. június 17. kedd, 08:55
Olvasgatok, nézelődöm . . .
A Bild szerint Schumacher kigyógyult a tüdőgyulladásból
2014. február 13. 18:54 Forrás: Bild

A német Bild információja szerint már nem jelent veszélyt Michael Schumacherre múlt héten diagnosztizált >>tüdőgyulladása.
snbela44, 2014. február 14. péntek, 04:20
Képek, videók
Schumacher Coultharddal.j
agica2004
2018. március 23. péntek, 21:22
Schumacher, Häkkinen és C
agica2004
2018. március 23. péntek, 21:21
schumacher.jpg
maroka
2018. január 13. szombat, 12:21
schumacher-ross-brawn. jpg
agica2004
2017. augusztus 27. vasárnap, 19:42
f1-michael-schumacher- fer
agica2004
2017. április 22. szombat, 15:23
Michael Schumacher 1.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:45
Michael Schumacher 2.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:45
Michael Schumacher 3.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:44
Michael Schumacher 4.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:43
Michael Schumacher 5.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:42
Michael Schumacher 6.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:41
Michael Schumacher 7.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:41
ernest-hemingway-olvas sa_
menusgabor
2016. szeptember 10. szombat, 18:38
ernest-hemingway-miért _va
menusgabor
2016. szeptember 10. szombat, 18:38
ernest-hemingway-nem_s zab
menusgabor
2016. szeptember 10. szombat, 18:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.