Regisztráció  Belépés
2018. június 21. csütörtök | 25. hét | 172. nap | 23:35 | Alajos, Leila
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Csirkés alagút



Csirkés alagút

Hozzávalók 1 rúdhoz:

3 nagyobb csirkemell filé

300-400 g szeletelt bacon

3 csapott evőkanál zabliszt (lehet sima liszt)

200 g tejföl

2 tojás

1 csokor petrezselyem vagy egy púpozott evőkanál szárított

3 jó marék (kb. 300-400 g) reszelt trappista sajt

só, bors





Elkészítés:

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon.

A csirkemelleket kis kockákra vágjuk és megsózzuk, borsozzuk. A tojásokat sózzuk, kicsit villával összekeverjük, majd belekeverjük a tejfölt, a petrezselymet, a lisztet, majd a reszelt sajtból egy marékkal. Végül a csirkét is beleforgatjuk.

A baconnal kibélelt formába tegyünk reszelt sajt réteget erre kanalazzuk a csirkés tölteléket, megint reszelt sajt jön rá, utolsó fázisként pedig a túllógó baconszeleteket szépen ráhajtogatjuk. (A hézagok eltüntetésére, még tehetünk rá bacont.)

Az őzgerincformát a nagy gáztepsibe helyezzük, hogyha sülés közben kifolyna a leve, akkor legyen mi felfogja.

Szép pirosra sütjük kb. 1 óra alatt, majd kivesszük, a gáztepsibe sütőpapírt helyezünk és a formából a csirkés rudat óvatosan ráfordítjuk, így toljuk vissza a sütőbe és a másik felét is pirosra sütjük.
vorosrozsa66, 2018. június 10. vasárnap, 13:30
Címkék: púpozott evőkanál, őzgerincformát kibéleljük, szeleteknél legyen, széleket felváltva, tojásokat sózzuk, reszelt sajtból,
Kommentek
Csirkés alagút
Hozzávalók 1 rúdhoz:

3 nagyobb csirkemell filé
300-400 g szeletelt bacon
3 csapott evőkanál zabliszt (lehet sima liszt)
200 g tejföl
2 tojás
1 csokor petrezselyem vagy egy púpozott evőkanál szárított
3 jó marék (kb. 300-400 g) reszelt trappista sajt
só, bors
Elkészítés:

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon.

A csirkemelleket kis kockákra vágjuk és megsózzuk, borsozzuk. A tojásokat sózzuk, kicsit villával összekeverjük, majd belekeverjük a tejfölt, a petrezselymet, a lisztet, majd a reszelt sajtból egy marékkal. Végül a csirkét is beleforgatjuk.

A baconnal kibélelt formába tegyünk reszelt sajt réteget erre kanalazzuk a csirkés tölteléket, megint reszelt sajt jön rá, utolsó fázisként pedig a túllógó baconszeleteket
eva0817, 2016. október 04. kedd, 20:33
Csirkés alagút
Csirkés alagút
Nagyon egyszerű elkészíteni. Sűrűn kerül nálunk az asztalra, mert előző nap is összeállítható és megunhatatlanul finom!

Hozzávalók 1 rúdhoz:

3 nagyobb csirkemell filé
300-400 g szeletelt bacon
3 csapott kanál zabliszt (lehet sima liszt)
200 g tejföl
2 tojás
1 csokor petrezselyem vagy egy púpozott kanál szárított
3 jó marék ( 300-400 g) reszelt trappista sajt
só, bors

Elkészítés:

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon.

A csirkemelleket kis kockákra vágjuk és megsózzuk, borsozzuk. A tojásokat sózzuk, kicsit villával összekeverjük, majd belekeverjük a tejfölt, a petrezselymet, a lisztet, majd a reszelt sajtból egy marékkal. Végül a csirkét is beleforgatjuk.

A baconnal kibélelt formába tegyünk reszelt sajt réteget erre kanalazzuk a csirkés tölteléket,
horvathnemagdi, 2015. december 15. kedd, 20:15
csirkés alagút
Csirkés alagút

Hozzávalók 1 rúdhoz:

3 nagyobb csirkemell filé
300-400 g szeletelt bacon
3 csapott evőkanál zabliszt (lehet sima liszt)
200 g tejföl
2 tojás
1 csokor petrezselyem vagy egy púpozott evőkanál szárított
3 jó marék (kb. 300-400 g) reszelt trappista sajt
só, bors

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon.

A csirkemelleket kis kockákra vágjuk és megsózzuk, borsozzuk. A tojásokat sózzuk, kicsit villával összekeverjük, majd belekeverjük a tejfölt, a petrezselymet, a lisztet, majd a reszelt sajtból egy marékkal. Végül a csirkét is beleforgatjuk.

A baconnal kibélelt formába tegyünk reszelt sajt réteget erre kanalazzuk a csirkés tölteléket, megint reszelt
faciendum, 2015. október 18. vasárnap, 22:24
Csirkés alagút
..........
Csirkés alagút
/Mindenegyben blog/

Hozzávalók 1 rúdhoz:

3 nagyobb csirkemell filé
300-400 g szeletelt bacon
3 csapott evőkanál zabliszt (lehet sima liszt)
200 g tejföl
2 tojás
1 csokor petrezselyem vagy egy púpozott evőkanál szárított
3 jó marék (kb. 300-400 g) reszelt trappista sajt
só, bors

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon.
A csirkemelleket kis kockákra vágjuk és megsózzuk, borsozzuk.
A tojásokat sózzuk, kicsit villával összekeverjük, majd belekeverjük a tejfölt, a petrezselymet, a lisztet, majd a reszelt sajtból egy marékkal.
Végül a csirkét is
nanoka72, 2015. július 29. szerda, 21:12
Csirkés alagút
180 fokra előmelegítjük.
Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon.

A csirkemelleket kis kockákra vágjuk és megsózzuk, borsozzuk. A tojásokat sózzuk, kicsit villával összekeverjük, majd belekeverjük a tejfölt, a petrezselymet, a lisztet, majd a reszelt sajtból egy marékkal. Végül a csirkét is beleforgatjuk.

A baconnal kibélelt formába tegyünk reszelt sajt réteget erre kanalazzuk a csirkés tölteléket, megint reszelt sajt jön rá, utolsó fázisként pedig a túllógó baconszeleteket szépen ráhajtogatjuk. (A hézagok eltüntetésére, még tehetünk rá bacont.)

Az őzgerincformát a nagy gáztepsibe helyezzük, hogyha sülés közben kifolyna a leve, akkor legyen mi felfogja.

Szép pirosra sütjük kb. 1 óra alatt, majd kivesszük, a gáztepsibe sütőpapírt helyezünk és a formából a csirkés rudat óvatosan ráfordítjuk, így toljuk vissza a sütőbe és a másik felét is pirosra sütjük.

2.
klarika47, 2012. február 02. csütörtök, 13:09
Képek, videók
Csirkés alagút.jpg
vorosrozsa66
2018. június 10. vasárnap, 13:26
Evokáció egy csillaghoz 0
chillik
2017. szeptember 01. péntek, 04:32
Csirkemell őzgerincformáb
isti53
2011. december 13. kedd, 17:04
Túró Rudi őzgerincformába
bongyi53
2009. december 03. csütörtök, 20:38
Csirkemell őzgerincformáb
bongyi53
2009. november 26. csütörtök, 06:17
Csirkemell őzgerincformáb
irmus
2009. szeptember 30. szerda, 14:01
CITROM-SZELETEK-600x40 0.j
lenke1964
2015. november 11. szerda, 20:24
gyümölcs szeletek
alibaba45
2014. június 27. péntek, 03:30
Sült gomba szeletek salát
gyemantszocske
2012. április 23. hétfő, 21:12
Gomba szeletek
gyemantszocske
2012. április 23. hétfő, 21:07
barack szeletek
lyceum
2012. február 21. kedd, 21:22
zserbó szeletek....
szupermami
2011. június 20. hétfő, 18:50
sajtkenyér szeletek....
szupermami
2011. június 20. hétfő, 17:58
Amúr szeletek cukkíni ágy
borcsamama
2010. szeptember 30. csütörtök, 15:46
vajas szeletek.jpg
miday
2009. január 26. hétfő, 18:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.