Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 19:05 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Retro segédeszköz nőknek
Írta: petrasgabriella 2018-02-06

Ezt használták a nők 50 éve!

A szépségápolás anyáink idejében is fontos szerepet töltött be a nők életében. Akár házi praktikákkal, akár szakavatott kezek által, de a szépülésre időt és energiát áldoztak. Miközben az állami fodrászatokban készültek a nagyobbnál nagyobb kontyok és a dauer, az újítóknak ott volt a Vidal Sassoon vágás.
Retro hajlakk szóró

A retro búrák alatt szépülő kuncsaftok a frizura készítés végső fázisánál láthatták ezt a kis flakont, amire szórófejet téve a betonkemény frizurák zálogát, a hajlakkot spriccelték a fodrászok a hajra.

forrás:magyarorszagkul.nlcafe.hu
anna4459, 2018. február 06. kedd, 21:48
Címkék: Vidal Sassoon, szépségápolás anyáink, szépülésre időt, állami fodrászatokban, nagyobbnál nagyobb, retro búrák,
Kommentek
Levendulaolajjal nincs többé szorongás és fájdalom
embereket vontak be, akiknek desztillált vízzel elkevert levendulaolajat kellett bizonyos időközönként belélegezniük. Az eredmény elképesztő volt, ugyanis a levendulaolaj nemcsak a szorongást, de a kortizolszintet is csökkentette.

Számos tanulmány kimutatta a levendula aromaterápiás hatását alvászavar esetén. Egy kutatásba alvászavarban szenvedő embereket vontak be. Az egyik csoport tagjainak levendulaolajjal átitatott vattagombolyagot tettek a párnájuk alá, míg a másik csoportnál semmilyen segédeszközt nem alkalmaztak. Néhány hét elteltével, a levendulát belélegzőknél szignifikáns javulást tapasztaltak az alvásminőségükben a kontrollcsoporthoz képest.

Becslések szerint a nők fele szenved menstruációs görcsöktől és fájdalmaktól. A levendulaolaj azonban jelentősen csökkenteni tudja a menstruáció során fellépő görcsöket és fájdalmakat. A kutatók lejegyezték, hogy a levendulaolajos masszázs javítja a szövetek vérellátását és növeli a rugalmasságot, ami a fájdalom enyhüléséhez vezet. A
vorosrozsa66, 2018. június 13. szerda, 20:12
Menj a szived után
Árvai Attila
........ Menj a szíved után..

Szíved a motor, szüntelen vágyadhoz
Finom segédeszköz, lelked támaszához
A szíved megmondja, hogy mikor és mit érzel
Gyűlölsz-e vagy szeretsz, vagy épp kiért vérzel

A szíved sosem tudja, mi mennyibe kerül
Sohasem számolgat, csak érez szüntelenül
Elvarázsol éjjel és elvarázsol nappal
Állandóan szeret... nem számol a bajjal

A szíved hű és igaz társad, mutatja az utat
De Te nem hallgatsz rá, csak könnyezed a múltad
Ő mindig megmutatja, hogy kivel mit is tegyél
De elméd sokszor hazug, nehogy boldog legyél...

A szíved majd könnyezik, és csak néha nevet
De ha veled nevet, boldog lesz életed
A könnyek igazgyöngyök, mik tanítanak Téged
Ha elmúlnak szerelmek, de egyszer visszatérnek

A szíved egy kiskapu a világ érzésére
Könnyes menedékhely lelked rejtekére
A szíved majd megsúgja, sírj-e vagy énekelj
De elméd csalódásán
ircsike36, 2018. június 08. péntek, 06:54
Független vizsgálatot követel az LMP a paksi üzemzavar miatt
Ungár Péter, a párt országgyűlési képviselője csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján felidézte, hogy szerdán műszaki hiba lépett fel az atomerőmű 1. blokkjának 4-es reaktorában. Emlékeztetett, hogy az előző kormányzati ciklusban a 4-es reaktor egyszer már meghibásodott, illetve a 3-as reaktorban is volt műszaki hiba.

Írásbeli kérdésükre akkor a területet felügyelő miniszter, Süli János azt felelte, hogy csak a segédeszközök hibájáról van szó - ismertette, hozzátéve: ennek ellenére aggodalomra ad okot, hogy ezeket a blokkokat az üzemidő meghosszabbítása miatt nem sokkal a műszaki hibák bekövetkezte előtt vizsgáltak át.

Ungár Péter problémásnak látja, hogy a paksi erőműben 12-ről 15 hónapos üzemanyagciklusra térnek át, ami miatt "sokkal ritkábban van ellenőrzés és karbantartás ezekben a blokkokban"; eközben újfajta fűtőanyaggal is kísérleteznek, amelyről még nem lehet tudni, hogy milyen hatásai vannak.

A Paksi Atomerőmű Zrt. szerdán közölte a honlapján, hogy kevéssel dél előtt 100
velemenyezd, 2018. június 07. csütörtök, 11:01
Árvai Attila - Menj a szíved után..
Árvai Attila - Menj a szíved után..

Szíved a motor, szüntelen vágyadhoz
Finom segédeszköz, lelked támaszához
A szíved megmondja, hogy mikor és mit érzel
Gyűlölsz-e vagy szeretsz, vagy épp kiért vérzel

A szíved sosem tudja, mi mennyibe kerül
Sohasem számolgat, csak érez szüntelenül
Elvarázsol éjjel és elvarázsol nappal
Állandóan szeret... nem számol a bajjal

A szíved hű és igaz társad, mutatja az utat
De Te nem hallgatsz rá, csak könnyezed a múltad
Ő mindig megmutatja, hogy kivel mit is tegyél
De elméd sokszor hazug, nehogy boldog legyél...

A szíved majd könnyezik, és csak néha nevet
De ha veled nevet, boldog lesz életed
A könnyek igazgyöngyök, mik tanítanak Téged
Ha elmúlnak szerelmek, de egyszer visszatérnek

A szíved egy kiskapu a világ érzésére
Könnyes
vorosrozsa66, 2018. június 05. kedd, 21:42
Ízületi fájdalomra gyógytea és ülőfürdő
minimális nedvességtartalmában keresendő. Mivel az alacsony nedvességtartalom mellett a hőleadás nagyon alacsony, így a test megtartja a hőt, felhevül. E miatt nem tudja a külső környezeti hőmérsékleti változást érzékelni.

A fizioterápia
A fizioterápiás kezeléseknek több célja is van, s ezek szorosan összefüggnek egymással. Első és legfontosabb a fájdalomcsillapítás, amelyre hideg borogatást, nyugalomba helyezést, elektromos kezelést (például TENS), rövidhullámú kezelést és különféle segédeszköz használatát, mágneses terápiát írnak elő. A másik lényeges feladat a gyulladáscsökkentés, amely rövidhullámmal, hideg alkalmazásával, lézerkezeléssel, stb. valósítható meg. A harmadik a funkciójavítás, amely az ízületek passzív és aktív mozgathatóságának fokozását, izomerő növelést jelent. A szekunder prevenció is fontos célkitűzés, mivel mindenki közös célja az, hogy a beteg állapota hosszú ideig megfelelő legyen, így az izomerő megtartására, az ízületi mozgásterjedelem megőrzése is nagyon
suzymama, 2018. április 21. szombat, 13:46
A padlizsánról
jelentősen megtámogatja.

A padlizsán a csontok egészsége szempontjából is hasznos lehet számunkra. Legfőképpen azoknak, akik a csontritkulás kockázatának vannak kitéve. A padlizsán jelentős mennyiségű vasat és kalciumot tartalmaz, amely ásványi anyagok a csont egészségének és teljes erejének szerves részét képezik. A padlizsánban lévő kálium pedig elősegíti a kalcium felszívódását, így a padlizsánról elmondhatjuk, hogy a csontritkulás és a csontok egészségének átfogó és rendkívül hasznos ,,segédeszköze".

A fitotápanyagok, a kognitív aktivitást és az általános mentális egészséget biztosítják számunkra. Nem csupán a szabad gyökök elleni védekezésben vesznek részt, de általuk az emberi agy és szervezet is biztonságban van a toxinoktól és a betegségektől. Emellett növelik az agy vérellátását azáltal, hogy oxigénben gazdagabb vért szállít az agyba, stimulálja a neurális utakat a fejlődéshez, növeli a memória erejét és az analitikus gondolkodást.
Forrás :
pacsakute, 2018. március 19. hétfő, 21:52
Kétmilliárd forint uniós forrás jut a betegbiztonság erősítésére
Az egészségügyi ágazati koordinációért felelős helyettes államtitkár a témában tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón elmondta, a programok az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében valósulnak meg.

Ladányi Márta kiemelte, a pályázat több fontos, a kormány népegészségügyi céljainak megvalósítását támogató elemet is tartalmaz, és lesz egy ezekhez kapcsolódó informatikai fejlesztés is.

A helyettes államtitkár ismertetése szerint mind a táplálkozás-egészségügy, mind a gyógyszerbiztonság területén lesznek fejlesztések, így például megújul majd az étrend-kiegészítők és a speciális gyógyászati célra szánt tápszerek adatbázisa.

Az étrend-kiegészítők kapcsán egy minőségellenőrző rendszer is elindul, és az időskorúak táplálkozásával kapcsolatos ajánlás is készül - közölte, hozzátéve, a gyógyszer-mellékhatások jelentési rendszere is megújul.

Ladányi Márta emlékeztetett, a betegbiztonság területén a kormány már eddig is számos intézkedést tett, amelyre 11,4 milliárd
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 13:21
Jelentősen nőtt az egyéni befizetések összege tavaly az OTP Egészségpénztárban
rendkívüli eredményhez nagyban hozzájárult a pénztár valaha volt legeredményesebb hónapja, 2017 decembere, amikor több mint 1,759 milliárd forint érkezett az egyénektől és a munkáltatóktól összesen a kasszába.

Studniczky Ferenc az MTI kérdésére elmondta: a befizetések és kifizetések egyensúlyban vannak, évente 9-10 milliárd forintot tettek ki mindkét oldalon. A kifizetéseket tekintve tavaly a gyógyszertári felhasználás 4,9 milliárd, a magánegészségügyi költés 2,2 milliárd, míg a gyógyászati segédeszközök finanszírozása 1,9 milliárd forintot tett ki.

Az ügyvezető igazgató bejelentette, hogy az OTP Egészségpénztár stratégiai együttműködési megállapodást kötött aBudai Egészségközponttal.

Dr. Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont főigazgatója arról beszélt, hogy az utóbbi tíz évben minden évben ügyfélkörük kétszámjegyű bővülését tapasztalták. Tavaly több mint 18 ezer új privát páciens jelentkezett az intézményben.

A főigazgató újságírói kérdésre elmondta: a múlt évben az egészségközpont
velemenyezd, 2018. március 01. csütörtök, 13:33
Képek, videók
segédeszköz kábelből
raczandris
2009. március 03. kedd, 02:53
segédeszközök
faciendum
2007. augusztus 03. péntek, 06:41
segédeszköz is használhat
verucix
2007. január 22. hétfő, 21:25
kidhood-sassoon-academ y25
zskadi
2017. november 19. vasárnap, 20:28
1sassoon-epotica10.png
zskadi
2017. szeptember 15. péntek, 03:10
Szépségápolás
anna4459
2018. február 09. péntek, 21:04
Tengerparti szépülés otth
skorpiolilike
2013. július 22. hétfő, 14:20
Állami Áruház 15.jpg
taszat
2018. január 05. péntek, 00:41
Állami Áruház 13.jpg
taszat
2018. január 05. péntek, 00:41
Állami Áruház 12.png
taszat
2018. január 05. péntek, 00:41
Állami Áruház 11.jpg
taszat
2018. január 05. péntek, 00:41
Állami Áruház 10.png
taszat
2018. január 05. péntek, 00:41
Állami Áruház 09.png
taszat
2018. január 05. péntek, 00:40
Állami Áruház 08.png
taszat
2018. január 05. péntek, 00:40
Állami Áruház 07.png
taszat
2018. január 05. péntek, 00:40
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.