Regisztráció  Belépés
2018. január 22. hétfő | 4. hét | 22. nap | 09:22 | Vince, Artúr
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Strandon hány éves koráig lehet egy gyerek meztelenül?
Kedves Gyaloglóweb! #18

Akkor Te honnantudod hogy hogyan néz ki ha
kategórikusan kijelented hogy erre bizony senki
nem kiváncsi! Hát ha nem akkor miért nézi?
decotext, 2017. július 17. hétfő, 14:12
Címkék: Kedves Gyaloglóweb, Akkor Te, gyerek meztelenül, kategórikusan, gyaloglóweb, honnantudod,
Kommentek
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Róka én nem vitatom, hogy van fejlődés, csak nem a te korodban, és nem ezzel a mentalitással...Majd akkor fogsz változni, ha megkapod, amit nekem kívántál....Bár ebben sem vagyok biztos....
hatibacsi, 2018. január 22. hétfő, 04:51
Szerinted Donaldduck togyorgója, hányszor kakál naponta?
Gratulálok az újabb, logikus önjelölten Nobel-díjas válaszodhoz.... ha lenne normális moderálás, már itt is kendermagos tyúk lenne a fényképed...Amúgy sajnállak téged, mert borzalmas káosz van a fejedben....

A te problémáidat nem a kormány okozta és nem is én, hanem te magad....Amúgy a szar eltakarítás, ha nem is örömteli esemény, de bizony az egészséges családtag dolga. Akár öregről beszélünk, akár fiatalról... Bár ha jól sejtem az őrült gondolatmeneteidből, gyereket sohasem neveltél... Mert akkor kicsit másképp néznéd a világot....
hatibacsi, 2018. január 22. hétfő, 04:34
Szerinted Donaldduck togyorgója, hányszor kakál naponta?
...Tudod, te bűzhedékes lelkületű szégyenfolt, Édesanyám az utolsó éveiben (amikor már csak járókerettel tudott mozogni) egypárszor úgy jutott végpontra a lakásban, hogy már nem volt ideje kijutni méltósággal a WC-re; olyankor ölbe vettem, és megfürdettem a kádban.

AZT KÍVÁNOM — de teljes szívvel —, hogy ÉRD MEG azt a napot, amikor is úgy SZARSZ MAJD BE A LAKÁSODBAN, hogy már nem lesz időd kimenni a legszűkebb helységbe!... — És akkor ne legyen senki se a közeledben, aki tisztába tegyen...
foxworkinspace, 2018. január 21. vasárnap, 23:51
Mi az oka az ellenzék folytatólagosan elkövetett bukásainak?
hányan mentek vagy nem mentek annak a függvényében hogy egy választást hogy lehet elcsalni tulajdonképpen.A pártok összefogása valóban fontos kérdés és a válasz is igen nagy részt a kormány is felelős mondva csinált perekkel fizetett ász zsarolással meg lehet keseríteni a választásokat.A kormány párti média nem tudja meggyőzni a teljes lakkosságot de meg tudja bénítani ellenzéki médiát ami rajtad látszik a legjobban mert te nem is látod.Nem szerintem egyáltalán nem vagyunk biztonságban és ha te ezt hiszed akkor te vagy balga.A kormányod azért üldözi az ellenzéket mert fél ha kiderül az igazság akkor nincs válasz.

http://brandtrend.hu/category/nezettseg

Egyre kevesebben nézik az M1-et
m1_hirado_szel_idojaras_elfujta_a_szel

Az esti fél nyolcas híradót már csak 116 ezer ember nézi, írja a Népszabadság. A köztévé hírcsatornáját már az ATV is lenyomja. Míg a nagy csatorna átrendezés előtt a közmédia adóit a nézők 16,2 százaléka választotta, mostanra ez 15,5 százalékra apadt.
pikasso, 2018. január 21. vasárnap, 22:46
Emlékszel erre a falikútra?
Írta: petrasgabriella 2018-01-16

Csak hideg víz folyt belőlük, meleg vizet a sparhelten melegítettünk.

Ha a '80-as években, vagy azelőtt születtél, gyerekkorodban jó eséllyel láttál ilyen falikutat a nagyszüleid konyhájában. Ugyan meleg víz nem folyt a csapból, de akkor is nagyban megkönnyítette az akkori háziasszonyok életét. A kerek aljú falikutak nagy áldást jelentettek a kinti kutak után, főleg télen, amikor nem kellett kint, a hidegben dideregni azért, hogy legyen víz a főzéshez.

Ilyen volt régen a konyhában
Forrás: jofogas.hu

Ezek a retro falikutak öblösebbek voltak a mostani mosogatóknál, és bár a legtöbb egyszerű, zománcozott kivitelt kapott, a díszesebbek a konyha ékei is lehettek. A kis vízforrásokból készült egészen puritán, de volt mozaikkal díszített, virágos, már-már dísznek számító is. A te nagy szüleidnek volt
anna4459, 2018. január 21. vasárnap, 21:40
Tényleg kell ennyi fenntarthatatlan stadion?
#38
Ezt pedig honnan vetted?:
"ezek mind soros hazaárulok a jobbosok szerint."

Idézek a linkből:
"Most úgy néz ki, hogy január 12-én és január 15-én tartanak kétnapos sztrájkot az önkormányzati hivatalokban, miután a kormányt két tárgyalási forduló után sem sikerült rávenniük a béremelésre."
Melyik januárban, drága maszatoló művész barátom?
Ha már linkekkel hergeled magad, akkor legalább ügyelj a részleteke! Ebben az évben, most január 21. van!

Mellesleg, akkora fenenagy diktatúrát hajtogattok évek óta, miközben a sztrájkjog él. Valóban a bő 7 év alatt volt néhány sztrájk kezdeményezés, és döntő többségüket megegyezéssel zárták.
A te kedvenceid alatt a "csak" napokig tartó sztrájkokra a polgár már fel sem kapta a fejét. Ebből nekem az jön le, hogy olyan világot vágysz vissza, ahol a sztrájk mindennapos. Én nem vágyom rá.
putnok7882, 2018. január 21. vasárnap, 21:03
A földönkivüliek
felmenni lehetetlen, egyszerűen elvesztél, nem találod a feljáratot, mert bűntudatod van, hogy így döntöttél egykor és a legnehezebb ezt beismerni, ezzel szembenézni. Most fizikai testben is marcal a bűntudat, ha mondjuk egy szerettedet, pl. gyerekedet, szerelmedet elveszíted pl. egy balesetben, ahol együtt voltatok vagy tragikus hirtelenséggel, magadat okolod, hogy Te vagy a hibás, sokáig beszélni sem tudsz, hallani sem akarsz a történtekről, pedig igazából tudatosan nem tehetsz róla, egyetlen megoldás végül akkor is a magad felé megbocsátás. Fent lélekként, amikor nemet mondtál a legfőbb elsőszámú szerelmedre a szerető atyára mondtál nemet ez a beépített lelkiismereted révén nagyon súlyos ítélettel jár magad felé. Azaz ezzel nem tudsz mit csinálni elnyomhatod magadba, nem vehetsz róla tudomást, de nagyon súlyosan elitéled magad és gyűlölöd magad emiatt, ezzel kiinduló lelkiállapottal kezdted földi pályafutásodat. Úgy keresed örök szerelmedet, szerető atyádat, mint a balesetben elhunytadat nem akarsz róla
hogyaneljunk, 2018. január 21. vasárnap, 20:44
Mi az oka az ellenzék folytatólagosan elkövetett bukásainak?
#5
Te nagyon lenézed az emberek többségét. :( Vagy csak magadhoz méred?
Az ortodox balosok a hivatkozásokban hisznek. Vagyis a médiának. Vannak, akik a tapasztalataiknak.
A balosok nagy része nem ment el népszavazni, pedig volt véleménye. De kiadták az ukázt. Nem konzultáltak, mert a médiájuk azt mondta, ne mondják el a véleményüket.
Megoldást nem tudnak. A pártok még összefogni is képtelenek. Valószínűleg ezért is a kormány a hibás.
A hit nagy dolog. Linkekben hinni, vagy kicsavart féligazságokat szajkózni kottából? Lehet. Demokrácia van. De ez még nem a siker titka.
Tudod, most biztonságban érzem magam. És kiszámíthatónak tűnik a jövő.
Tehát, te úgy gondolod, a kormánypárti média meg tud győzni mindenkit? Ha igen, akkor pedig jól csinálják. Márpedig a jó a követendő és nem a balgaság. :)
putnok7882, 2018. január 21. vasárnap, 20:02
Képek, videók
Gyalogló
sanci81
2016. december 22. csütörtök, 16:42
gyalogló figura.gif
szicu
2012. november 13. kedd, 10:55
gyaloglo.gif
veronika74
2010. szeptember 28. kedd, 19:38
gyaloglo gyakorlatok.jpg
charlotteani
2009. április 16. csütörtök, 20:22
gyaloglo gyak. 2.jpg
charlotteani
2009. április 16. csütörtök, 20:22
Őrűlt gyalogló.jpg
barkaszjudit
2008. április 11. péntek, 03:07
gyalogló Bill.jpg
matija
2008. március 29. szombat, 22:00
kanadai gyalogló Szegeden
agica2004
2007. február 21. szerda, 19:17
gyaloglópad.gif
black10
2007. február 05. hétfő, 00:44
TÉ Akkor.jpg
sz719eszter
2016. augusztus 15. hétfő, 03:08
te akkor is tudd
margo511
2009. április 17. péntek, 20:09
ha én Elis, akkor te... :
elikeee
2008. június 22. vasárnap, 17:23
jegesmedve bocsok meztele
smaragdzold
2010. január 06. szerda, 11:10
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.