Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 19. szerda | 38. hét | 262. nap | 19:12 | Vilhelmina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Zuhanyfüggöny okos kütyük szerelmeseinek
A segítségével úgy tudunk zuhanyzás közben zenét hallgatni, játszani, vagy akár szelfizni, hogy közben biztosak lehetünk benne, hogy a kütyünket nem éri víz. A vízállóságot úgy biztosították a tervezők, hogy nem a kád vagy a zuhanytálca felől vannak a zsebek, hanem kívül. A zuhanyfüggönyt függönycsipeszekkel együtt mindössze 31 dollárért lehet megrendelni az Amazonról.


schuro, 2018. március 13. kedd, 20:49
Címkék: zuhanytálca felől, zuhanyfüggönyt, szerelmeseinek, biztosították, zuhanyfüggöny, vízállóságot,
Kommentek
Szerelembank Selmecbányán
A szerelem központjává kíván válni Selmecbánya: a világ leghosszabb szerelmes verséről ismert szlovákiai városban szerelembank nyílik Valentin-napon - tudta meg az MTI.
Andrej Sladkovic - született Braxatorisz András - 1844-ben írta meg szerelmének, Marínának 2910 soros költeményét, amely a világ leghosszabb romantikus verse.
Andrej és Marína 14 évesen szerettek egymásba Selmecbányán, amikor a szegény diák magánórákat adott a lánynak. Szerelmük azonban nem teljesedhetett be, Marína szülei ugyanis egy jobb módú férfihoz adták a lányt. Andrej később lelkész lett, és két évvel Marína esküvője után feleségül vette egy hivatalnok lányát.
Az elválás miatt érzett fájdalmában írta meg a Marína című verset, amelyet a mai napig tanítanak a szlovák iskolákban.
A Marína házában kialakított múzeum alagsorában elhelyeztek egy 100 ezer fiókot tartalmazó trezort, ahová a
liliana01, 2018. augusztus 28. kedd, 18:39
Isten szerelmese
,,... Isten szerelmeseinek..." (Róm 1,7)

A fenti ige egy cím: Pál apostol így címezi a Rómába küldött levelét. Ez a levél azóta, majdnem kétezer éve kereng szerte a világon, és viszi az ingyen kegyelemről szóló drága üzenetet a címzetteknek: ,,Isten szerelmeseinek".
Bizonyára te is olvastad már ezt a levelet. Egyes részeit talán kívülről is ismered. Esetleg hitvallásod alapját képezi a következő kijelentés: ,,Azt tartjuk tehát, hogy az ember hit által igazul meg, a törvény cselekedeteitől függetlenül." Mégsem biztos, hogy neked van címezve, hogy a te neved szerepel rajta. Isten szerelmese vagy-e? Azt mondod, szereted őt, de ez még nem elég. Szeretni lehet többet, sokat egyszerre, de szerelmesünk csak egy lehet. Az a kérdés, szereted-e őt ilyen minden más szeretetet felülmúló, égő szerelemmel? Szereted-e úgy, hogy érte mindent odahagynál? Tudod-e érte vállalni a megvetést, a szegénységet, a nyomorúságot? Isten ilyen szerelemmel szeretett, amikor egyszülött Fiát
kalmanpiroska, 2018. július 23. hétfő, 07:53
Most hétvégén ideális idő lesz a szörfözők részére
A szörfözés az anya természettel szoros kapcsolatban álló sportág. Az időjárás ezen a hétvégén ideális szélviszonyokat biztosít hazánkban a sport szerelmeseinek.
Sajnos hazánk vízi sportok szempontjából nem olyan szerencsés, mint az óceán partja. A téli időszak egyértelműen kizárja a szörfözés lehetőségét. A szörfözés szezonjának azt az időszakot nevezhetjük, amikor a körülmények - beleértve az időjárást is - a legideálisabbak. Ez főleg zivatar és zápor mentes, de mégis szeles időt takar. A szélsebességet és a szélirányt mindenképpen figyelembe kell venni, mikor szörfözni indulunk. Az egyéni igények és a szörftudás két másik fontos tényező az ideális időszak meghatározásához. Amikor a fürdőzők sietve csomagolni kezdenek vagy inkább otthon maradnak, akkor kezdhetnek készülődni a szörfösök.

Most nézzük az ideális hazai helyszíneket:
Van egy óriási adottságunk: nálunk található Közép-Európa legnagyobb méretű tava, a Balaton. Balatonon sokkal többször van jó szél, mint a
maroka, 2018. június 22. péntek, 11:07
I. Kerekes János Emlékverseny - Ökölvívás 2018 évben
Május 26-án a Balogh Imsi Sportcsarnok igazi csemegét kínált a boksz szerelmeseinek - a Boxing Gym Vásárhely és a Magyar Ökölvívó Szövetség szervezésében ekkor rendezték meg I. Kerekes János Ökölvívó Emlékversenyt. A napon a feltörekvő vásárhelyi és hazai öklözők bemutató mérkőzései mellett magyar-ukrán válogatott csapattalálkozót is rendeztek. Mindezt élőben, online a szövetség kommentátorokkal is közvetítette. A több mint két órás videó most felkerült a legnagyobb videómegosztóra, így ismét végigizgulhatjuk a magyar csapat, köztük a két vásárhelyi, Kovács Palika és Rácz Joci meccsét.
Videó a teljes mérkőzésekről
maroka, 2018. június 06. szerda, 10:26
Hogyan dobja fel otthonát tavasszal
HOGYAN DOBJA FEL OTTHONÁT TAVASSZAL?
A tavasz mindig az új élet szimbóluma, az a körforgás, amint a hosszú tél után már alig vártunk. A természet megújul, éledezik, s vele együtt bennünk is feltámad a vágy a megújulásra. Testünk-lelkünk vágyakozik a felfrissülésre, ahogyan otthonunkat, lakókörnyezetünket is szívesen frissítjük, rendezzük át, csinosítjuk az új trendeknek, aktuális irányzatoknak megfelelően.

A világos tónusok, sok napfény, a természet üde zöld árnyalataival és világos színű nyers fa textúráival lüktető életet, friss, fiatalos érzést visz a terekbe. Hát ha még mindezt megspékeljük vidám színekkel, vagy bájosan nőies virágmintákkal!

Szerencsére meseszép csempe, ízléses és modern laminált padló, vinyl padló kínálat bőségében élünk, ám ilyet még Ön se látott!

Az lassan már megszokottá válik, hogy a falakon, csempéken és hidegburkolatokon egyre gyakoribbak a virágminták, sőt ma már a fotónyomott óriásvirágokban is gyönyörködhetünk a fürdőszoba vagy a konyha
tinka1951, 2018. április 15. vasárnap, 11:00
P5X Lamborghini Edition kerékpár
Az egyik legáramvonalasabb kerékpárként dobta piacra 2012-ben a Cervélo a P5-ös modelljét. Az elsősorban a triatlonosok számára kifejlesztett széria méltóképpen állt helyt a profi sportok világában.

Ennek a kerékpárnak a továbbfejlesztett verziója lett a P5X, amely nem meglepő módon egy hosszú, közel három évig tartó tervezési folyamat végén készült el. A P5X váz egyik legnagyobb előnye a hatalmas aero tárolókapacitás. Külön tervező részleg foglalatoskodott azzal, hogy a frissítők elhelyezése, és hozzáférhetősége minden testalkatú sportoló számára ugyanazt a könnyedséget biztosítsa.

A másik nagy újítás, hogy az aero kormány lehajtható, így a váz nagyon könnyen csomagolható és szállítható, főleg, ha az opcióként rendelhető speciális szállítótáskát is hozzá választják. A kerékpár csakis hidraulikus tárcsafékekkel kapható, a gyártó azonban bizton állítja, hogy az első és a hátsó agy
schuro, 2018. március 22. csütörtök, 21:24
Gitárfesztivált rendeznek Szegeden és Budapesten
Az ország legrégebbi és egyben az egyik legjelentősebb gitárfesztiválja nem csak szórakozást jelent a hangszer szerelmeseinek: lesz interaktív gitároktatás amatőröknek, akik elismert zenészektől tanulhatnak, izgalmas, nyilvános versenyek és mesterkurzusok. A rendezvény kapcsolatépítési lehetőség is kíváncsi szakembereknek, zenészeknek, menedzsereknek és a zenei újságíróknak.

"Egy olyan fesztivál ez, ahol testközelből tapasztalhatjuk meg a húrok vonzó erejét, legyen az klasszikus vagy könnyűzene. A világ legkülönbözőbb tájáról érkező művészek hozzák el ide színes kultúrájukat, a közönség pedig szórakozva tanulhat és tanulva szórakozhat" - mondja Pavlovits Dávid, a fesztivál alapítója.

A közönség bárokban, kulturális intézményekben, templomokban vagy az élő internetes közvetítésnek köszönhetően az otthoni kényelmes fotelben hallgathatja a hangszer virtuózait. A budapesti program április 9-én kezdődik az Olasz Intézet koncerttermében, majd másnap a Tóth Aladár Zeneiskolában folytatódik, végül
velemenyezd, 2018. március 17. szombat, 14:12
Képek, videók
a zene szerelmesei.png
ildikocsorbane2
2014. május 30. péntek, 17:06
a repülés szerelmesei.jpg
agica2004
2013. december 21. szombat, 12:47
A rózsák szerelmesei.gif
jucinenadov
2013. április 15. hétfő, 01:10
A természet szerelmesei.j
sarkadykati
2012. október 10. szerda, 10:21
sivatag szerelmesei
tucsok47
2010. január 26. kedd, 19:16
Foci szerelmesei
smiri
2009. január 12. hétfő, 14:50
a nap szerelmesei.jpg
sarkany52
2007. október 03. szerda, 18:27
a nap szerelmesei.jpg
scoorpio
2007. október 03. szerda, 14:48
A Végtelen Szerelmesei -
finike
2007. augusztus 09. csütörtök, 09:38
zuhanyfüggönyöm (1).JPG
dnemethk
2016. december 26. hétfő, 15:52
zuhanyfüggönyöm (2).JPG
dnemethk
2016. december 26. hétfő, 15:51
Szölöm a szomszéd felől
wob
2016. június 23. csütörtök, 09:48
D.Csepel szig.felől
bodajne
2015. július 27. hétfő, 08:38
Semmi felol....
borigit
2015. január 17. szombat, 11:19
z142feloldal.jpg
sanyi1959
2014. július 05. szombat, 12:09
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.