Regisztráció  Belépés
2018. március 20. kedd | 12. hét | 79. nap | 08:54 | Klaudia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Zuhanyfüggöny okos kütyük szerelmeseinek
A segítségével úgy tudunk zuhanyzás közben zenét hallgatni, játszani, vagy akár szelfizni, hogy közben biztosak lehetünk benne, hogy a kütyünket nem éri víz. A vízállóságot úgy biztosították a tervezők, hogy nem a kád vagy a zuhanytálca felől vannak a zsebek, hanem kívül. A zuhanyfüggönyt függönycsipeszekkel együtt mindössze 31 dollárért lehet megrendelni az Amazonról.


schuro, 2018. március 13. kedd, 20:49
Címkék: zuhanytálca felől, zuhanyfüggönyt, szerelmeseinek, biztosították, zuhanyfüggöny, vízállóságot,
Kommentek
Február 2. - Groundhog Day /Mormota nap/
megtörli szemeit és kinn marad; nem megy vissza többet odújába, hanem nekiindul elszánt jókedvvel az erdőnek. Mert a medve tudja azt jól, hogy a tél most adja ki utolsó mérgét. Csak hadd fújjon, hadd havazzon, hadd dörömböljön: minél jobban erőteti haragját, annál hamarább vége lesz. S a medvének mindig igaza van."

Nálunk úgy néz ki, a meteorológia ma délelőtti hazai Felhőtérképe alapján szinte az egész ország borult volt, és esett az eső. A medve tehát itt kinn maradt és a téli sportok szerelmeseinek nagy bánatára korán jön a TAVASZ!Weöres Sándor: A MEDVE TÖPRENGÉSE

Jön a tavasz, megy a tél,
barna medve üldögél:
- Kibújás, vagy bebújás?
Ez a gondom óriás!

Ha kibújok, vacogok,
ha bebújok, hortyogok:
ha kibújok, jót eszem,
ha bebújok, éhezem.

Barlangból kinézzek-e?
fák közt szétfürkésszek-e?
lesz-e málna, odu-méz?
ez a kérdés de
menusgabor, 2018. február 02. péntek, 18:30
Az energiatermelés segítője: riboflavin
A riboflavinnak, más néven a B2-vitaminnak az egyik legfontosabb feladata, hogy a szervezetben az energiatermelést elindítsa, segítse. Mégpedig ezt a szervezetünkbe jutatott szénhidrátokból és zsírokból tudja megtenni. Akik fizikai munkát végeznek vagy rendszeresen és sokat sportolnak, mozognak, a szerveztük jóval többet használ el ebből a vitaminból, így a hiányt mindenképpen pótolni szükséges. A mozgás szerelmeseinek, azoknak, akik rendszeresen edzik a testüket már csak azért is nagy szükségük van erre a vitaminra, mivel a riboflavin az izmok képződését és fejlődését segíti elő.

Amennyiben riboflavinhiányban szenvedünk, akkor meglehetősen sok problémával kell szembenéznünk. Ennek a vitaminnak a hiányában depresszióssá válhatunk és vizelési panaszaink is lehetnek. Alvászavarokkal, dekoncentrációval és szédüléssel, illetve reszkető végtagokkal is számolnunk kell. A B2-vitamin hiánya okozhatja még a nyelv kivörösödését, a szájzug kirepedezését és pikkelyes bőrt is eredményezhet, amely legfőképpen a
pacsakute, 2018. január 10. szerda, 22:57
Mabisz: fontos a megfelelő utasbiztosítás a síszezonban
Lambert Gábor közölte: a külföldre utazók 35-40 százaléka köt biztosítást, de a családosoknál magasabb, 50 százalék feletti ez az arány.

A baleseti ellátáshoz sokan kiváltják az Európai Unióban érvényes európai egészségbiztosítási kártyát, de a kártya az ellátást kizárólag az állami kórházakban fedezi, és csak az adott ország állami betegbiztosítottjainak meghatározott szolgáltatásokra terjed ki, így például a helikopteres mentésre nem - mondta, hozzátéve, egy közepes, napi 600-800 forintos utasbiztosítás már tartalmazza a felelősségbiztosítást is, de mivel több mint egy tucat társaság ajánl különböző utasbiztosításokat, érdemes körülnézni.

Lambert Gábor elmondta azt is: az utasbiztosítások ára napi 300 és 1000 forint között változik, minél drágább, annál többet fedez, például egy 1000 forintos már limit nélkül fedezi az esetleges kórházi ellátás költségeit. Felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek csak a pályán síelésből eredő balesetekre nyújtanak garanciát, az extrém sportok szerelmeseinek
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 20:13
Magyar zsűritag és filmterv a Les Arcs-i Európai Filmfesztiválon
A 2000 méter magasan fekvő Les Arcs síparadicsomban egy hétig tart a kizárólag európai filmeknek szentelt seregszemle, amelynek alapvető célja a szakmai résztvevők mellett a nagyközönségnek is bemutatni a független európai filmek sokszínűségét.

A 130 meghívott európai szerzői nagyjátékfilm közül számos alkotást itt vetítenek először Franciaországban, még a mozibemutató előtt. A hivatalos versenyprogramban tíz európai (orosz, lengyel, norvég, brit, német, osztrák, olasz, grúz, holland és dán) alkotást mutatnak be.

A Kristály Nyíl elnevezésű fődíjat péntek este adja át a héttagú zsűri, amelynek elnöke Céline Sciamma francia filmrendezőnő. Clotilde Courau, Natacha Régnier és Sami Bouajila francia színészek, Jevgenyij Galperine grúz zeneszerző, valamint Alanté Kavaité észt rendezőnő mellett Nemes Jeles László, az Oscar-díjat nyert Saul fia rendezője foglal helyet a zsűriben.

A filmbemutatók mellett - amelyekre 20 ezer nézőt várnak a szervezők - a fesztivál minden évben jelentős szakmai
velemenyezd, 2017. december 18. hétfő, 12:31
Párkapcsolat
főleg főiskolások, egyetemisták közötti kapcsolatra gondolok - mégis a házasság motivál. Azoknak, akik őszintén keresik a megfelelő társat, meg kell érteniük, hogy egy jellegzetes párkapcsolat csak rontja az esélyeiket. A találkák mesterséges környezetet teremtenek két olyan ember számára, akik szeretnének kapcsolatba kerülni. Ennek eredményeképpen mind a ketten beleeshetnek abba a hibába, hogy valótlan képet mutatnak magukról.
A házunk előtti területen van egy állítható kosár a kosárlabda szerelmeseinek. Amikor kb. 90 centivel lejjebb rakom a szabályos magasságnál, remek kosarasnak tűnhetek. Nem okoz gondot, hogy a kosárba találjak. Nekifutok, és mindig beletalálok. Ez a képességem viszont csak addig létezik, amíg szint alatt van a mérce - nem valóságos környezetben játszom. Egy olyan pályán, ahol egy 3 méter magasságban lévő kosárra kell játszani, újra egy ügyetlen fehér fiúvá változnék, aki egyáltalán nem tud ugrani.
Ugyanígy teremt egy randevú mesterséges környezetet, mely nem várja el a
kalmanpiroska, 2017. október 20. péntek, 18:24
Jubileumot ünnepel a Keszthelyi Táncpanoráma
A Bozsik Yvette Társulat a Pinokkió című produkcióval, a Győri Balett a hu.győribalett című előadással, a Duna Művészegyüttes az Örökkön örökké című darabjával érkezik a Balaton Színházba - tájékoztatta a szervező Nemzeti Táncszínház az MTI-t.

Az intézmény idén Lakatos János Tánc és Egészség avagy test a lelke mindennek című szórakoztató tánctörténeti előadásával érkezik Keszthelyre.

A Fő teret ezúttal Lakatos János és tanítványai veszik birtokba a már hagyományosnak számító táncházban.

Kísérőprogramként Lakatos János Mozgó célpont című fotókiállítását nézhetik meg az érdeklődők, akik egy koreográfus szemén keresztül nyerhetnek bepillantást a táncfotográfia világába.

A Keszthelyi Táncpanoráma a Balaton Színház 2002-es átadása óta kínál az őszi hónapokban tartalmas kikapcsolódási lehetőséget a tánc szerelmeseinek.

Az elmúlt évek alatt a város egyik meghatározó kulturális eseményévé vált a rendezvény, amely a táncművészet kiemelkedő társulatait vonultatja fel több - néptánc,
velemenyezd, 2017. szeptember 01. péntek, 15:33
Lábak közül kikandikáló cica az új bugyiőrület
A vicces alsóneműtrend kezdi meghódítani az internetet. Ha karácsonyra már nem is, Valentin-napra meg lehet vele lepni a cicaimádó lányokat (vagy fiúkat?)Az új bugyidivat csak a cicák szerelmeseinek kedvez: a lábak között ugyanis egy macska feje bukkan elő. A macskás bugyiknak egyelőre csak az interneten van nagy sikere, arról sajnos nincs információ, hogy mit szólnak a férfiak, mikor hirtelen egy macskával találják szemben magukat a kedvesük lába között.

Mindenesetre a cicás kiegészítőkért rajongóknak jó ajándék lehet. Aki szeretne rá beruházni, az Etsy oldalon tudja megrendelni a cuki alsóneműt.
bordat, 2017. augusztus 19. szombat, 13:58
Képek, videók
Azért szerelmeseim kerülj
katalin_53
2016. május 07. szombat, 14:44
a zene szerelmesei.png
ildikocsorbane2
2014. május 30. péntek, 17:06
a repülés szerelmesei.jpg
agica2004
2013. december 21. szombat, 12:47
A rózsák szerelmesei.gif
jucinenadov
2013. április 15. hétfő, 01:10
A természet szerelmesei.j
sarkadykati
2012. október 10. szerda, 10:21
sivatag szerelmesei
tucsok47
2010. január 26. kedd, 19:16
Foci szerelmesei
smiri
2009. január 12. hétfő, 14:50
a nap szerelmesei.jpg
sarkany52
2007. október 03. szerda, 18:27
a nap szerelmesei.jpg
scoorpio
2007. október 03. szerda, 14:48
A Végtelen Szerelmesei -
finike
2007. augusztus 09. csütörtök, 09:38
zuhanyfüggönyöm (1).JPG
dnemethk
2016. december 26. hétfő, 15:52
zuhanyfüggönyöm (2).JPG
dnemethk
2016. december 26. hétfő, 15:51
Szölöm a szomszéd felől
wob
2016. június 23. csütörtök, 09:48
D.Csepel szig.felől
bodajne
2015. július 27. hétfő, 08:38
Semmi felol....
borigit
2015. január 17. szombat, 11:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.