Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 14. kedd | 33. hét | 226. nap | 10:59 | Marcell
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?
...Persze, alakul... — ...éppenséggel a III. Világháború!...
https://444.hu/2018/02/13/a-bloomberg-ugy-tudja-hogy-tobb-szaz-oro sz-zsoldost-olhettek-meg-az-az-amerikaiak-a-mult-heten-sziriaban

(...És Putyin-nak még nincs az arzenáljában a hatodik generációs és 4-5 Mach-ra képes MIG 41-es hiperszónikus elfogó vadász, miközben a Lockheed Martin már idén próbarepülteti a Mach 6-ra képes SR-72-est (az SR-71 Mach 3,5-et tudó utódját), és manapság tesztelik a rakétáról indítva Mach 17-re, illetve Mach 22-re képes Hypersonic Test Vehicle sorozat tagjait..)
foxworkinspace, 2018. február 14. szerda, 02:52
Címkék: Lockheed Martin, SR-71 Mach, Hypersonic Test Vehicle, illegálisan érkező, hatodik generációs, rakétáról indítva,
Kommentek
Illegális bevándorlás - Boszniai illetékes: hatezer migráns távozott Boszniából Horvátországba
tovább menni.

A migránsok többségében a horvát határ menti Una-Sanai kantonban vannak, Bihac és Velika Kladusa környékén, különböző parkokban és romos épületekben vertek sátortábort.

Ujic szerint Bosznia-Hercegovinának az emberek gyors áthaladását kellene biztosítania az Európai Unióba, nem pedig fogadóközpontokat kiépítenie, amit a pénzügyi nehézségek miatt nem is tud megtenni.

Szlovénia nemrég azzal vádolta Horvátországot, hogy nem védi kellően a boszniai-horvát határt, ezért a migránsokat a szlovén hatóságok tartóztatják fel szlovén területen. A horvát belügyminisztérium nem közöl adatokat arról, hogy hány illegális bevándorlót tartóztattak fel, és hányat toloncoltak vissza Boszniába. Ezzel szemben a szlovén hatóságok naprakész adatokat tesznek közzé a migránsokról a szlovén belügyminisztérium honlapján. A horvát sajtó szerint ezek az adatok rácáfolnak Zágráb azon állítására, miszerint a horvát rendőrök hatékonyan védik a határt.

Az úgynevezett nyugat-balkáni migránsútvonalat
velemenyezd, 2018. augusztus 01. szerda, 10:41
Illegális bevándorlás - Migrációkutató: az új olasz kormány nem kíván migránsokat szállító hajókat fogadni
A szakértő kedden az M1 aktuális csatornán precedensértékűnek nevezte annak az olasz hajónak az ügyét, amely a napokban a Földközi-tengerből kimentett 108 migránssal nem Olaszországban, hanem Líbiában kötött ki.

Elmondta: valószínűleg az ügy nemzetközi jogi vitához vezet majd, mivel a jogszabályok szerint ki kell menteni és lehetőség szerint a legközelebbi biztonságos kikötőbe kell vinni azt, aki életveszélybe került a tengeren.

A gyakorlat szerint eddig olasz kikötőkbe vitték a Földközi-tengerből kimentett illegális bevándorlókat, de jelenleg kizárólag a hatóságok, illetve az uniós part- és határvédelmi ügynökség (Frontex) hajóit fogadja Olaszország - fűzte hozzá Janik Szabolcs.
velemenyezd, 2018. augusztus 01. szerda, 09:41
Több bevándorlót megtámadtak Olaszországban, a belügyminiszter szerint a migránsok bűnözők
szembeni ellenérzés, de elismerte, hogy a migráció és az olaszországi gazdasági válság következményei növelték a társadalmi feszültségeket.

A szintén M5S-politikus Roberto Fico, a képviselőház elnöke kijelentette, az olaszok nem idegengyűlölők. Matteo Salvini belügyminiszter, a másik kormánypárt Liga vezetője is úgy látta, Olaszországot nem fenyegeti rasszizmus-veszély, "a bűnözést a migránsok növelik" - mondta Salvini.

Június közepe óta 11 esetben ért támadás Olaszországban tartózkodó migránsokat. Több esetben utcán haladó vagy autóbuszmegállóban álló migránsokat vettek célba járművek ablakából leadott légpisztolyos lövésekkel. A szicíliai Palermo melletti Partinicóban szombaton egy presszóban dolgozó 19 éves szenegáli fiatalembert támadtak meg, először csak sértegették, majd többször arcul ütötték hasonló korú olaszok. A Rómától nem messzi Aprilia városában szombaton egy tolvajnak tartott 43 éves marokkói férfit helyiek üldözőbe vettek és bántalmaztak, a férfi életét vesztette. A helyi
velemenyezd, 2018. július 30. hétfő, 17:39
Illegális bevándorlás - Szakértő: gondot okozhatnak Bosznia egyes részei
Mint mondta, radikalizálhatja a muzulmán migránsokat, ha találkoznak azokkal a falvakkal, amelyeket a - a boszniai háború egyfajta örökségeként - a szélsőségesek irányítják, megjegyezve, hogy ezekre a településekre a helyi rendőrség sem megy be.

A szakértő szerint a migráció szempontjából Afganisztánnál, Pakisztánnál jóval nagyobb veszélyt jelent Európa számára Afrika, hiszen közelebb is fekszik az előbbinél, és akik elérték a Szaharán keresztül a Földközi-tenger partját, azok már mindenképpen át akarnak jutni.
velemenyezd, 2018. július 30. hétfő, 11:13
Illegális migráció - Babis: elfogadhatatlan és értelmetlen az Európai Bizottság javaslata
megállítani, a menedékkérelmeket Európán kívül kell elintéznünk" - jelentette ki a cseh kormányfő, aki a héten Salzburgban vezető német politikusokkal is tárgyalt erről a kérdésről.

"A bajor kormányfővel folytatott tárgyalásaim után még inkább meggyőződésem, hogy az illegális migrációt minden áron meg kell állítanunk" - jegyezte meg Andrej Babis.

Szerinte harcolni kell az embercsempészek ellen, hajóiknak nem szabad kifutniuk a tengerre, Európának pedig nem kellene befogadnia az illegális migránsokat. "Abból kiindulni, hogy az illegális migránsoknak meg kell érkezniük hozzánk, hiba. Nem kell. Azokban az országokban kell segítséget nyújtanunk nekik, amelyekből származnak, ahol élnek. Az Európai Bizottság ábrándozik és javíthatatlan" - szögezte le a politikus.

A cseh kormányfő kifejtette: meggyőződése, hogy nem szabad az embercsempészekre bízni, ki élhet az európai országokban. Nem szeretné megélni, hogy néhány év múlva Csehországban több legyen a bevándorló, mint az őslakos, ahogy az ma már
velemenyezd, 2018. július 28. szombat, 09:41
Illegális bevándorlás - Orbán: a határokat meg kell védeni, senkit sem szabad behozni vagy beengedni
"Minden megmentettnek vissza kell térnie Afrikába. Csak így akadályozhatjuk meg a tömeges haláleseteket a tengeren" - hangsúlyozta a kormányfő. Hozzátette: a bevándorláspolitika nem az Európai Unió közös feladata, ez minden tagállam nemzeti ügye.

A miniszterelnök szerint a felelősség első sorban azoké, akik útnak indulnak, de hibásak azok az európai politikusok is, akik bátorítják a migránsokat, és azt a benyomást keltik, hogy érdemes útnak indulni.

"Ha tehát életeket akarunk menteni, akkor a Földközi-tenger déli partjánál kell feltartóztatnunk az embereket, mielőtt a reménytelen útnak nekivágnak" - fogalmazott a miniszterelnök.

"Minden olyan döntés, amely a migránsoknak azt üzeni, jöhetnek, újabb és újabb tragédiákat fog eredményezni" - hangoztatta.

Kifejtette, hogy a magyar megoldás 2015 óta három elemre épül: a saját külső határainkat meg kell védeni, a bajban lévő embereknek helybe kell vinni a segítséget, ha pedig egy tagállam maga úgy dönt, hogy átvesz migránsokat, azt önként
velemenyezd, 2018. július 27. péntek, 12:30
Illegális bevándorlás - Fidesz-KDNP: Brüsszel megint a migránsokat akarja támogatni az európai emberek helyett
Hollik István szerdán újságíróknak nyilatkozva egyértelműen migránspártinak nevezte a javaslatot, és azt mondta: a Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy határozottan utasítsa el a kezdeményezést.

A javaslat újra azt bizonyítja, hogy Brüsszel nem a migráció megállításán, nem a határvédelem megszervezésén, megerősítésén dolgozik, hanem azon: hogyan hozza be és aztán ossza szét a tagállamok között a migránsokat, amelyet már pénzügyi eszközökkel is ösztönözne - értékelt.

"Mi azonban úgy gondoljuk, hogy az európai emberek pénzét nem a bevándorlókra, hanem az európai emberekre kell költeni" - jelentette ki.

"Bármennyiért is akarja Brüsszel megvásárolni a tagállamokat, amíg Magyarországon nemzeti kormány van, hazánkból nem fognak bevándorlóországot csinálni" - szögezte le.

A javaslat szerinte azt bizonyítja, hogy az európai emberek véleménye még mindig nem jutott el az Európai Bizottsághoz, hiszen nem lezárni akarják a határokat, hanem menedzselni a migránsok áthaladását azokon.
velemenyezd, 2018. július 25. szerda, 13:40
Illegális bevándorlás - Tizennégy határsértőt találtak egy török kamionban az M43-as autópályán
Szabó Szilvia elmondta, a járműszerelvényt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által telepített röntgenkapu segítségével vizsgálták át az autópálya egyik pihenőjében, a 14 határsértő a raktér egyik részében bújt el.

Ellenőrzésük során a migránsok közül hárman szíriai, tizenegyen pedig iraki állampolgárnak vallották magukat - tudatta a százados.

Másfél órával később a röszkei autópálya-határátkelőhely kamiontermináljában a rendőrök egy lengyel teherautót ellenőriztek, amelyben egy-egy afgán, bangladesi és pakisztáni állampolgárt találtak - tette hozzá a szóvivő.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
velemenyezd, 2018. július 25. szerda, 09:59
Képek, videók
260926_244667_migranso k_a
menusgabor
2018. június 29. péntek, 21:37
Migránsok ellen.jpg
pacsakute
2017. szeptember 24. vasárnap, 20:26
angela-merkel-migranso k.j
menusgabor
2016. október 05. szerda, 19:11
Hitler migránsok.jpg
kicsoda57
2015. október 13. kedd, 14:06
Migránsok gépkocsik.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:08
Migránsok Járőrök.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:06
Migránsok lovas járőr.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:05
Migránsok_ AFP_Articolo.j
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:39
Migránsok_ Spanyol - Maro
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:38
migransok_Földközi tenger
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:36
Migránsok_ balkán.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:35
szeressük.jpg
sznejuci
2018. június 14. csütörtök, 09:46
Szeretteim, szeressük egy
katalin_53
2018. április 22. vasárnap, 14:03
Szeressük .....jpg
katalin_53
2017. augusztus 18. péntek, 09:10
szeressük egymást
biharijudit
2016. december 06. kedd, 10:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.