Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 25. kedd | 39. hét | 268. nap | 15:50 | Eufrozina, Kende
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Bocsánatkérésre köteleznéd-e Dzsordzsi Sorosova-t?
...Az a legnagyobb baj veled is, Kalmár 'hatibacsi', mint a 'decotext' nick-nevű, lázálomtól senyvedő idiótával: SZÖRNYEN ROSSZ AZ EMLÉKEZŐTEHETSÉGED! (Hogy más egyéb, rissz-rossz tehetségedről most ne is ejtsünk szót...) ;))

Ember! Senki más, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE firtattál RASSZ-BELI KÜLÖNBSÉGEKET az általad feltett: 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?' Kérdéshez fűzött #16-os, valamint és #17-es számú jegyzetedben! - És firtattad ezt arra a NYILVÁNVALÓ meggyőződésedre alapozva, hogy a különbségek, léteznek!
(Egyébiránt: "megértsük", egybeírandó...)

Ember! Ha EZ a helyzet (vagyishogy korábban ama meggyőződésednek adtál hangot, hogy ,,különbségek" vannak az egyes ember-típusokba és/vagy nemzetségekbe tartozó emberek között), akkor MI A FEKETE BÁNATNAK ÍRSZ LE OLYAN MARHASÁGOKAT, amit a #41-es hozzászólásod fő szövegtömbjében lefirkantottál?!... - idézem: ,,Ám azt elvárom, ha mérünk, MINDENKI ÉRJEN UGYANANNYIT...." - idézet bezárva, kiemelés és egybeírás tőlem. (Mivelhogy az ,,ugyanannyit", szintén egybeírandó...)
(És megfordítva: miért írtad azt a marhaságot a 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?' Kérdéshez fűzött #16-os, valamint és #17-es számú jegyzetedben?...)
Csak kérdezem...

EMBER! ÉRTED TE EGYÁLTALÁN ÖNMAGADAT?... Nem érzed a KIBÉKÍTHETETLEN ANTAGONIZMUST (ellentmondást) a két megnyilvánulásod között?...
(Netalán kezdesz már megzakkanni, mint 'decotext'?...) :))
foxworkinspace, 2017. június 12. hétfő, 04:23
Címkék: Dzsordzsi Sorosova-t, általad feltett, egyes ember-típusokba, #41-es hozzászólásod, meggyőződésednek, megnyilvánulásod,
Kommentek
Boris Johnson bírálatok össztüzében a burkaviselettel kapcsolatos kijelentései miatt
Daily Telegraph című konzervatív napilap hétfői számában megjelent cikkében bírálta a Dániában a burkára és az arcot takaró más viseletekre vonatkozó dániai tilalmat, de egyúttal nevetségesnek nevezte, hogy "emberek postaládának öltözve" járnak az utcán. A burkát viselő nőket nemcsak postaládához, hanem bankrablókhoz is hasonlította.

Kijelentései jelentős belpolitikai vihart keltettek Nagy-Britanniában, és a kormányzó brit Konzervatív Párt elnöke, Damian Lewis után Theresa May kormányfő is bocsánatkérésre szólította fel a politikust. A miniszterelnök egyértelműen sértőnek nevezte Johnson szavait.

A Konzervatív Párton belüli muszlim fórum alapítója, Mohamed Sheikh, a törvényhozás felső kamarájának, a Lordok Házának a tagja a BBC szerdai tudósítása szerint úgy vélekedett, nem elég, hogy a miniszterelnök is bocsánatkérést javasolt, a Boris Johnsont ki kell zárni a soraikból.

Sayeeda Warsi, a Konzervatív Párt egy másik tagja a Lordok Házában és az első muszlim nő, aki kormánytag lett, a The
velemenyezd, 2018. augusztus 08. szerda, 15:39
Bocsánatkérésre szólították fel Boris Johnsont a dániai burkatörvénnyel kapcsolatos kijelentései miatt
A volt külügyminiszter előző nap a The Daily Telegraph című konzervatív napilapban megjelent cikkében bírálta a burkára és az arcot takaró más viseletekre vonatkozó dániai tilalmat, de egyúttal nevetségesnek nevezte, hogy "emberek postaládának öltözve" járnak az utcán. A burkát viselő nőket nemcsak postaládához, hanem bankrablókhoz is hasonlította.

A brit Konzervatív Párt nagy vitákat kiváltó megnyilvánulásairól ismert tagja bírálatok össztüzébe került, párttársai részéről is. A párton belüli muszlim fórum alapítója, Mohamed Sheikh szerint Johnson cikke teljes tévedés. A kormány közel-keleti ügyekért felelős államtitkára pedig úgy vélekedett, hogy sokan sértőnek találhatják Johnson kijelentéseit.

Brandon Lewis, a Konzervatív Párt elnöke a Twitter közösségi portálon sürgette politikustársát, hogy kérjen bocsánatot.

Boris Johnson júliusban mondott le a külügyminiszteri tisztségről, mert nem értett egyet Theresa May kormányfő elképzeléseivel a brit európai uniós tagság megszűnésének
velemenyezd, 2018. augusztus 07. kedd, 23:01
Shane Tusup tojik a bírósági ítéletre
Forrás: 24. hu oldali hírek
Hosszú Katinka férjét - hiszen az, mert még nem vált el tőle -március 8-án a Fővárosi Törvényszék 135 ezer forint perköltség megfizetésére és levélben történő bocsánatkérésre kötelezte.
Azonban a május 9-i határidőig az ítéletben szereplő egyik büntetésének sem tett eleget - magyarul Shane Tusup tojt a bíróságra.
- Minderről maga a szenvedő fél, a felperes Darren Ward - Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics korábbi skót alkalmazottja - számolt be a blikk.hu oldalon. Úgy látszik Shane Tusup törvények felett állónak képzeli magát.
Kiábrándító, hogy ennyire kevés tiszteletet mutat a magyar jogrendszer iránt. A bíróság az én javamra döntött, Tusupnak meg kellett volna térítenie az ügy miatti perköltségemet, s arra is kötelezték, hogy írásban kérjen tőlem bocsánatot. Ezt nem tette meg. A törvényes képviselőm írásban kereste az ügyvédjét, de még nem kaptunk választ - magyarázta Ward, aki jelenleg Új-Zélandon
maroka, 2018. augusztus 07. kedd, 10:04
Újabb antiszemita vádak miatt kényszerült bocsánatkérésre a brit Munkáspárt vezetője
A legnagyobb brit ellenzéki parlamenti erő vezetője igyekszik leszámolni a pártját érő vádakkal, miszerint megtűrik az antiszemitizmust a soraikban. Több kellemetlen incidenst és bocsánatkérést követően a politikus áprilisban ígéretet tett arra, hogy a Munkáspárt legkésőbb július végéig rendezi a párton belüli antiszemita ügyek "óriási többségét". Brit zsidó szervezetek azonban kétkedéssel fogadták az általa mondottakat, júliusban pedig zsidó újságok közös állásfoglalásukban úgy vélekedtek, hogy kormányra kerülése esetén a párt fenyegetést jelentene a 300 ezresre becsült zsidó közösségekre.

A eseményt, amely miatt Jeremy Corbyn bocsánatot kért, 2010-ben, a holokauszt-emléknapon tartották. A találkozón az auschwitzi koncentrációs tábor egyik túlélője, a német-holland Hajo Meyer többször is a nácizmushoz hasonlította az izraeli politikát a The Times című lap szerint. A német-holland anticionista aktivista a holokauszttal való visszaélés politikai célokból címmel mondta el gondolatait a brit parlament
velemenyezd, 2018. augusztus 01. szerda, 15:41
Illegális bevándorlás - Franciaország folytatni kívánja a párbeszédet Olaszországgal
A diplomáciai konfliktus oka, hogy Párizs élesen bírálta az olasz kormány döntését az Aquarius mentőhajó kizárásáról az olaszországi kikötőkből.

"Teljesen tisztában vagyunk azzal a súllyal, amely a migrációs nyomás miatt Olaszországra nehezedik és az erőfeszítésekre, amelyeket ez az ország tesz. A francia vezetők egyetlen megszólalása sem kívánta ezt megkérdőjelezni" - olvasta fel a szóvivő az előre megírt nyilatkozatot, nem sokkal azelőtt, hogy az olasz kormány hivatalos bocsánatkérésre szólította fel Emmanuel Macron francia államfőt, amiért cinikusnak és felelőtlennek nevezte a római kormány magatartását.

"Amennyiben nem érkezik hivatalos bocsánatkérés, Giuseppe Conte miniszterelnök jobban tenné, ha nem utazna el Olaszországba" - fogalmazottMatteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga olasz kormánypárt politikusa.

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök pénteken indul Párizsba, első európai látogatására, ahol Emmanuel Macron munkaebéden fogadja őt.

Franciaország olaszországi
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 14:52
Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után
tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.

2013 decemberében Katie Couric készített egy műsort a HPV elleni Gardasil oltásról, ahol meg merte interjúvolni annak a lánynak az édesanyját, aki nem sokkal az oltás beadása után meghalt. Couric műsorát nem lehet éppen oltáspártinak nevezni.
Az érme mindkét oldalát megmutatta, és nagy hangsúlyt helyezett a gyógyszeripari oldalra, akik azt állították, hogy az oltás biztonságos. A vezető médiától mégis éles támadások érték, és bocsánatkérésre kényszerítették azért, mert kérdéseket mert feltenni a HPV oltás lehetséges kockázatairól.

A hivatalos amerikai médiában tapasztalt ennyire nyilvánvaló cenzúra mellett üdítő azt látni, hogy a dán média elkészítette ezt a dokumentumfilmet angol felirattal, hogy a világ többi részén is megnézhessék. Családokat és orvosokat kérdeznek benne, és a kemény kérdések nincsenek cenzúrázva. Az USA-hoz hasonlóan ezek az oltáskárosult lányok nem kapnak segítséget a kormányuktól, mert a kormány hevesen
tinka1951, 2018. május 11. péntek, 07:47
Miniszterelnökség: a Fidesz és Lázár János feljelentést tesz a HírTV és az Index ellen
A közlemény szerint a HírTV és az Index a legaljasabb és legmocskosabb eszközöket vetette be annak érdekében, hogy befolyásolják a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást. A HírTv Célpont című műsorának pénteki (2018. 02. 23.) adásában, és ezt követően az Indexen is "hazug és aljas rágalmak" hangzottak el, illetve jelentek meg, amelyek szerint a Csongrád megyei Fidesz és Lázár János személyesen alkut kötött volna büntetőeljárás hatálya alatt álló romákkal a cigány szavazatok megszerzéséért - írták.

Közölték: az elhangzott hamis vádak miatt az érintett sajtószervek felelősségre vonása iránt haladéktalanul intézkednek. A Fidesz és Lázár János aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt azonnal feljelentést tesz, az elkövetők így a büntetőbíróság előtt fognak felelni. Hozzátették, hogy kezdeményezik a szükséges sajtó-helyreigazítási eljárásokat is, megfelelő helyreigazítást követelve.

Emellett haladéktalanul
velemenyezd, 2018. február 23. péntek, 23:43
A Jobbik új ÁSZ-eljárást kér
A politikus arra reagált, hogy az ÁSZ megkapta a nyomozóhatóság határozatát, amelyben megállapították, hogy a számvevőszéki ellenőrzés akadályozásával kapcsolatban nem állapítható meg szándékos bűncselekmény elkövetése.

Z. Kárpát Dániel értékelése szerint ezzel megdőltek azok a vádak, miszerint a párt nem működött volna együtt a vizsgálat során.

Mind a "kézivezérelt, függetlennek mondott szervezet", mind a Fidesz hazugságai lelepleződtek - mondta a jobbikos politikus, aki szerint a kivetett bírság egyértelműen alaptalan, az eljárásról pedig kiderült, hogy "a kommunisták térden állva könyörögtek volna a receptjéért, hiszen annyira koncepciózus volt".

Az alelnök bocsánatkérésre szólította fel a számvevőszék elnökét arra hivatkozva, hogy nem szakmai, hanem politikai indokok alapján igyekezett ellehetetleníteni a pártot. Emellett egy olyan új eljárást sürgetett, amely törvényes alapokon nyugszik és az ÁSZ is együttműködik azokkal, akiket vizsgálni kíván.
velemenyezd, 2018. február 05. hétfő, 15:32
Képek, videók
dzsordzsi2.jpg
koszegimarika
2012. október 16. kedd, 08:21
DZSORDZSI
kaulitztesokakth
2006. szeptember 01. péntek, 23:23
Bocsánatkérés
sanci81
2015. november 04. szerda, 15:55
Az őszinte bocsánatkérés.
suzymama43
2015. április 14. kedd, 13:37
A bocsanatkerest....
borigit
2015. január 17. szombat, 14:13
A bocsánatkérés.jpg
pacsakute
2014. április 23. szerda, 19:23
A bocsánatkérésnek....jp g
pacsakute
2013. július 19. péntek, 21:09
A bocsánatkérést....bmp
bongyi53
2012. június 04. hétfő, 12:55
bocsánatkérés
pacsakute
2010. október 16. szombat, 19:24
Bocsánatkérés
cipello
2010. január 27. szerda, 19:03
A bocsánatkérést nem a
jakabgasparne
2009. október 28. szerda, 16:09
A bocsánatkérést...
elementary
2009. október 20. kedd, 14:24
A bocsánatkérést ..
zsu5002
2008. március 30. vasárnap, 00:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.