Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 08:27 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Bocsánatkérésre köteleznéd-e Dzsordzsi Sorosova-t?
...Az a legnagyobb baj veled is, Kalmár 'hatibacsi', mint a 'decotext' nick-nevű, lázálomtól senyvedő idiótával: SZÖRNYEN ROSSZ AZ EMLÉKEZŐTEHETSÉGED! (Hogy más egyéb, rissz-rossz tehetségedről most ne is ejtsünk szót...) ;))

Ember! Senki más, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE firtattál RASSZ-BELI KÜLÖNBSÉGEKET az általad feltett: 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?' Kérdéshez fűzött #16-os, valamint és #17-es számú jegyzetedben! - És firtattad ezt arra a NYILVÁNVALÓ meggyőződésedre alapozva, hogy a különbségek, léteznek!
(Egyébiránt: "megértsük", egybeírandó...)

Ember! Ha EZ a helyzet (vagyishogy korábban ama meggyőződésednek adtál hangot, hogy ,,különbségek" vannak az egyes ember-típusokba és/vagy nemzetségekbe tartozó emberek között), akkor MI A FEKETE BÁNATNAK ÍRSZ LE OLYAN MARHASÁGOKAT, amit a #41-es hozzászólásod fő szövegtömbjében lefirkantottál?!... - idézem: ,,Ám azt elvárom, ha mérünk, MINDENKI ÉRJEN UGYANANNYIT...." - idézet bezárva, kiemelés és egybeírás tőlem. (Mivelhogy az ,,ugyanannyit", szintén egybeírandó...)
(És megfordítva: miért írtad azt a marhaságot a 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?' Kérdéshez fűzött #16-os, valamint és #17-es számú jegyzetedben?...)
Csak kérdezem...

EMBER! ÉRTED TE EGYÁLTALÁN ÖNMAGADAT?... Nem érzed a KIBÉKÍTHETETLEN ANTAGONIZMUST (ellentmondást) a két megnyilvánulásod között?...
(Netalán kezdesz már megzakkanni, mint 'decotext'?...) :))
foxworkinspace, 2017. június 12. hétfő, 04:23
Címkék: Dzsordzsi Sorosova-t, általad feltett, egyes ember-típusokba, #41-es hozzászólásod, meggyőződésednek, megnyilvánulásod,
Kommentek
Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után
tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.

2013 decemberében Katie Couric készített egy műsort a HPV elleni Gardasil oltásról, ahol meg merte interjúvolni annak a lánynak az édesanyját, aki nem sokkal az oltás beadása után meghalt. Couric műsorát nem lehet éppen oltáspártinak nevezni.
Az érme mindkét oldalát megmutatta, és nagy hangsúlyt helyezett a gyógyszeripari oldalra, akik azt állították, hogy az oltás biztonságos. A vezető médiától mégis éles támadások érték, és bocsánatkérésre kényszerítették azért, mert kérdéseket mert feltenni a HPV oltás lehetséges kockázatairól.

A hivatalos amerikai médiában tapasztalt ennyire nyilvánvaló cenzúra mellett üdítő azt látni, hogy a dán média elkészítette ezt a dokumentumfilmet angol felirattal, hogy a világ többi részén is megnézhessék. Családokat és orvosokat kérdeznek benne, és a kemény kérdések nincsenek cenzúrázva. Az USA-hoz hasonlóan ezek az oltáskárosult lányok nem kapnak segítséget a kormányuktól, mert a kormány hevesen
tinka1951, 2018. május 11. péntek, 07:47
Miniszterelnökség: a Fidesz és Lázár János feljelentést tesz a HírTV és az Index ellen
A közlemény szerint a HírTV és az Index a legaljasabb és legmocskosabb eszközöket vetette be annak érdekében, hogy befolyásolják a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást. A HírTv Célpont című műsorának pénteki (2018. 02. 23.) adásában, és ezt követően az Indexen is "hazug és aljas rágalmak" hangzottak el, illetve jelentek meg, amelyek szerint a Csongrád megyei Fidesz és Lázár János személyesen alkut kötött volna büntetőeljárás hatálya alatt álló romákkal a cigány szavazatok megszerzéséért - írták.

Közölték: az elhangzott hamis vádak miatt az érintett sajtószervek felelősségre vonása iránt haladéktalanul intézkednek. A Fidesz és Lázár János aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt azonnal feljelentést tesz, az elkövetők így a büntetőbíróság előtt fognak felelni. Hozzátették, hogy kezdeményezik a szükséges sajtó-helyreigazítási eljárásokat is, megfelelő helyreigazítást követelve.

Emellett haladéktalanul
velemenyezd, 2018. február 23. péntek, 23:43
A Jobbik új ÁSZ-eljárást kér
A politikus arra reagált, hogy az ÁSZ megkapta a nyomozóhatóság határozatát, amelyben megállapították, hogy a számvevőszéki ellenőrzés akadályozásával kapcsolatban nem állapítható meg szándékos bűncselekmény elkövetése.

Z. Kárpát Dániel értékelése szerint ezzel megdőltek azok a vádak, miszerint a párt nem működött volna együtt a vizsgálat során.

Mind a "kézivezérelt, függetlennek mondott szervezet", mind a Fidesz hazugságai lelepleződtek - mondta a jobbikos politikus, aki szerint a kivetett bírság egyértelműen alaptalan, az eljárásról pedig kiderült, hogy "a kommunisták térden állva könyörögtek volna a receptjéért, hiszen annyira koncepciózus volt".

Az alelnök bocsánatkérésre szólította fel a számvevőszék elnökét arra hivatkozva, hogy nem szakmai, hanem politikai indokok alapján igyekezett ellehetetleníteni a pártot. Emellett egy olyan új eljárást sürgetett, amely törvényes alapokon nyugszik és az ÁSZ is együttműködik azokkal, akiket vizsgálni kíván.
velemenyezd, 2018. február 05. hétfő, 15:32
Tudose-nyilatkozat - Bocsánatot kért szavaiért a volt román kormányfő
Facebook-oldalán a volt kormányfő. Hozzátette: ez az értelmezés nincs összhangban elveivel, maga is a közösségek közötti kölcsönös tisztelet és párbeszéd híve, és elítéli az intoleranciát, a gyűlöletkeltést.

"Ebből a leckéből megtanultam, hogy a nyilvános megszólalásaimban körültekintőbben és pontosabban kell kifejeznem magam, és nem szabad olyan értelmezéseket lehetővé tennem, amelyeket nem tudok vállalni" - zárta bejegyzését Tudose.

A volt kormányfő azt követően szánta rá magát a nyilvános bocsánatkérésre, hogy kedden "akasztásos" kijelentéséért a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) elé idézték.

Mihai Tudosénak - a magyarság körében - nagy felháborodást kiváltó mondata a Realitatea hírtelevízióban hangzott el, amikor az erdélyi magyar pártok közös autonómianyilatkozatáról kérdezték. Tudose egy zászlóállítási kísérletre adott válaszával példázta, hogy miként viszonyul a kezdeményezéshez. A kormányfő felidézte: a zászlóállítási kísérletkor is világossá tette, hogy "ha a
velemenyezd, 2018. február 01. csütörtök, 11:42
Tudose-nyilatkozat - Bocsánatkérésre szólította fel a volt kormányfőt a diszkriminációellenes tanács
nagyon oda kell figyelnie, hogyan fejezi ki magát, egy miniszterelnök nem teheti meg, hogy lekezelően beszéljen egy kisebbségről. Tudose korábbi nyilvános magyarázkodását megismételve azt állította, hogy a - magyarság körében nagy felháborodást előidéző - kijelentésével a törvény betartatásának szükségességére és az erre hivatott helyhatóságok felelősségére utalt.

Asztalos Csaba az elhangzott szövegre utalva rámutatott, hogy értelmezése szerint "ez nem éppen így van". A CNCD elnöke nyilvános bocsánatkérésre szólította fel a politikust, Tudose pedig megígérte, hogy ezt a következő napokban megteszi.

A pártján belüli hatalmi harcok miatt lemondatott Mihai Tudose nagy felháborodást kiváltó mondata a Realitatea hírtelevízió január 10-i műsorában hangzott el, amikor az erdélyi magyar pártok közös autonómianyilatkozatáról kérdezték. Tudose egy zászlóállítási kísérletre adott válaszával példázta, hogy miként viszonyul a kezdeményezéshez. A kormányfő felidézte: a zászlóállítási kísérletkor is világossá
velemenyezd, 2018. január 31. szerda, 20:48
A szeretetnyelv-elmélet szerint időt, elismerést, tárgyakat
előbukkanok a konyhából, nálam pedig abban, hogy az akkori merev és kicsit haragos elutasítását a helyén kezeltem, és nem vettem azonnal a személyemnek szóló elutasításnak is egyben.
Tehát a türelem. A humorérzék mellett ez a jó együttélés alapja. Milyen sokat várunk egymásra! Várunk a házasságra, várunk a gyerek születésére, aztán várunk a gyerekre iskola után, edzés alatt, várjuk haza az egyetemről, várjuk az unokákat, várunk anyánkra, apánkra, várunk a vallomásra, a gesztusra, az ünnepre, a bocsánatkérésre és a bocsánatra. Aki türelmetlen, annak nagyon nehéz. A türelmetlenekhez nagyon sok türelem kell.
És kinek van ma elég türelme? Minden ellene dolgozik: az internet a folytonos hírözönnel, a frusztráló közlekedési dugók, az állandó reakciókényszerbe taszító mobil, a közösségi média, az egész rohanó világ, amibe oly készségesen vetjük bele magunkat, holott még nem vagyunk eléggé edzettek hozzá, és csak fulladozva maradunk a felszínen.
Emlékszem a hideg iszonyatra, amikor a kétéves fiam egy
koszegimarika, 2018. január 12. péntek, 09:12
Offshore-botrány - A brit adóhivatal látni szeretné a papírokat
arra a kérdésre, hogy II. Erzsébet királynőnek bocsánatot kellene-e kérnie, amiért a monarchia vagyonkezelője is belekeveredett a legújabb offshore-botrányba - kitérően úgy fogalmazott: mindenkinek, aki adóelkerülés céljából helyezett el pénzt adóparadicsomokban, nem csupán elnézést kell kérnie, de el kell ismernie azt is, hogy e magatartás milyen hatással van a társadalom egészére.

Corbyn szóvivője később hangsúlyozta: a Munkáspárt vezetője "nem kifejezetten a királynőt" szólította fel bocsánatkérésre, csak azt szeretné, ha a pénzüket adóelkerülés céljából adóparadicsomokba menekítők elismernék a társadalomnak általuk okozott károkat.

A 13,4 millió aktából álló kiszivárogtatott adattömeg tanúsága szerint a korona vagyonkezelésének feladatát különböző formákban 1399 óta ellátó, a mindenkori uralkodó ősi címe után jelenleg is a Lancaster hercegségének (Duchy of Lancaster) nevét viselő vagyonportfolió 2004-ben és 2005-ben hozzávetőleg 10 millió fontot helyezett el egy-egy olyan befektetési alapban,
velemenyezd, 2017. november 06. hétfő, 17:24
A Felvidékről kitelepített magyarokra emlékeztek Pozsonypüspökin
világháború végeztével, mert amikor már mindenki úgy érezte, hogy fellélegezhet, akkor kellett elhagyniuk az embereknek otthonaikat, akkor került sor az "álnok lakosságcserére", a reszlovakizációra és a benesi jogtiprásokra. Rámutatott: ezekért mind a mai napig nem történt meg a bocsánatkérés, pedig ezeknek a "sötét, mély vermeknek" a betemetésére szükség lenne.

"Huszonegyedik századi polgárokként csak akkor élhetünk együtt, ha számunkra ez a megbékélés megadatik és hetven évet követően erre a bocsánatkérésre sor kerül" - szögezte le Szili Katalin.

Kiemelte: ma, amikor "kopogtatnak Európa ajtaján", bármelyik nép megmaradása a kontinensen csak akkor lehetséges, ha együttműködnek, ha az egyes népek tisztelik egymást, tiszteletben tartják egymás kultúráját, identitását, mert csak így fogják tudni védeni egymást és azt, amit közös Európának hívnak.

A második világháború után az újjáalakult Csehszlovákiában az 1945. április 5-i kassai kormányprogram a magyarokat és a németeket kollektívan tette
velemenyezd, 2017. október 01. vasárnap, 16:02
Képek, videók
dzsordzsi2.jpg
koszegimarika
2012. október 16. kedd, 08:21
DZSORDZSI
kaulitztesokakth
2006. szeptember 01. péntek, 23:23
Bocsánatkérés
sanci81
2015. november 04. szerda, 15:55
Az őszinte bocsánatkérés.
suzymama43
2015. április 14. kedd, 13:37
A bocsanatkerest....
borigit
2015. január 17. szombat, 14:13
A bocsánatkérés.jpg
pacsakute
2014. április 23. szerda, 19:23
A bocsánatkérésnek....jp g
pacsakute
2013. július 19. péntek, 21:09
A bocsánatkérést....bmp
bongyi53
2012. június 04. hétfő, 12:55
bocsánatkérés
pacsakute
2010. október 16. szombat, 19:24
Bocsánatkérés
cipello
2010. január 27. szerda, 19:03
A bocsánatkérést nem a
jakabgasparne
2009. október 28. szerda, 16:09
A bocsánatkérést...
elementary
2009. október 20. kedd, 14:24
A bocsánatkérést ..
zsu5002
2008. március 30. vasárnap, 00:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.