Regisztráció  Belépés
2018. április 27. péntek | 17. hét | 117. nap | 04:42 | Zita
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kirakat-ország kirakat-rendezői
Országos ,,KIRAKAT-RENDEZŐKNEK" nevezhetjük azokat a megmondó-embereket is, akik tanultságukat arra használhatják föl, hogy elmagyarázzák a magyarországi szavazópolgároknak, hogy kit kell okolni minden bajunkért és nemzettragédiánkért.

Ők azok, akik hivatás-szerűen elterelik a szavazópolgárok figyelmét a magyarországi TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL - és az 1945, illetve 1956 utáni - nemzettragédiáinkat előidéző valódi OKOKRÓL!
Ilyen hivatásos ,,megmondó-ember" Drábik János is.
*

DRÁBIK JÁNOST még 2000-ben ismertem meg a Kossuth Klubban megtartott Nemzet és föld c. konferencián.
*
A NEMZET ÉS... c. konferencia-sorozat előadásai megjelentek jegyzőkönyvek formájában a Hazai Műhely gondozásában, Kossuth Klub 2000 konferencia:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=533273&aid=242463_

*
Mint már írtam fentebb, a Nemzet és föld című konferencián Drábik János is szót kapott, aki azzal kezdte mondandóját:
*
"Mérjük fel végre milyen károkat okozott nekünk a rendszerváltoztatás, és ne folytassuk tovább azt a károkozást, amit ez a nemzetközileg előkészített átalakítás a magyar népnek okozott..."
*
És így tovább... és így tovább...
*
Drábik János, mint a Szabad Európa Rádió munkatársa, azóta folyamatosan ezt hangoztatja... Sajnos, onnan a távolból nézvést, neki csak a nagy egészre volt rálátása. A baj csak az, hogy 2000 óta - és még napjainkban is - ezt írja és mondja, miközben meg sem kísérel tényfeltáró módon közelíteni az igazsághoz.

Ahhoz, a történelmi tényhez, hogy a szocializmust valójában a saját magyar vezetői vitték csődbe, ami törvényszerűen következett be.
*
De nem azért, mert ,,nemzetközileg előkészítették", hanem azért, mert az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak
- a vállalatok élén, hanem
- a járási-
- megyei-
- városi-
- fővárosi (minden kerületében lévő: össz. 22 kerületi)
- települési
szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi...
FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt...
Ez volt a valódi OK!

*

Vagyis, valójában a csőd elkerülése miatt vettek fel hitelt, mert nem tudtak lemondani a függetlenített PÁRT- KISZ- és szakszervezeti titkárok, titkárságok arról a luxusról, amiben tobzódtak.
*
Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt rendszert kellett váltani.
*
****************************************************************** ********************
Ez az a TÖRTÉNELMI TÉNY,: amiről Drábik János - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolt és szónokol a mai napig.
*
*
Teszi ezt járva az országot - és a világot is - évek óta, mint a Magyarok Világszövetségének kompetens személyisége.
*
Ugyanezt teszik a magukat harmadik utasnak nevezett csoportosulás tagjai is.
*
*
Ez azért veszélyes, mert olyan, mint amikor egy beteg embernél a tünetet kezdenék el kezelgetni anélkül, hogy az azt kiváltó okot megvizsgálnák és megszüntetésére tennének kísérletet a legjobb gyógymód kigondolásával és alkalmazásával.
*
Kár, mert mindaddig, míg a kiváltó okot ELHALLGATJÁK, remény sem lehet a gyógyulásra.
*
Sajnos, akik a tényeket: a kiváltó okokat meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a PAKTUM-nak ,,köszönhetően". Ez ellen 27 éve nem tehetünk semmit. Miért nem? Azért, mert az országot tönkretevők ebben egyeztek meg egymással még a legelején, MEGKÖTVE EGYMÁSSAL - a NÉP TUDTA és BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

*

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

Nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 27 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek ,,SZAVAZNI" és NEM ,,VÁLASZTANI"!
*
Mert milyen egy ,,választási lehetőség" az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a JOBB- ÉS BALOLDALI PÁRTOKRA oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.

*
Éppen ezért, a Magyarok Világszövetsége és az összes kirakat szervezet mind kirakat tevékenységet folytat, mert akikhez tartozókat NÉP-nek neveznek, kirekesztődik mindebből, mert ők már nem férnek bele a MAGYARORSZÁGI ,,KIRAKAT"-ba.
*
Bóna Mária Ilona
furaila, 2017. június 18. vasárnap, 00:05
Címkék: Drábik János, Kossuth Klubban, Hazai Műhely, Kossuth Klub, Szabad Európa Rádió, Magyarok Világszövetségének,
Kommentek
1. Kirakat-ország kirakat-rendezői
Országos ,,KIRAKAT-RENDEZŐKNEK nevezhetjük azokat a megmondó-embereket is, akik tanultságukat arra használhatják föl, hogy elmagyarázzák a magyarországi szavazópolgároknak, hogy kit kell okolni minden bajunkért és nemzettragédiánkért.
*
Ők azok, akik hivatás-szerűen elterelik a szavazópolgárok figyelmét a magyarországi TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL és az 1945, illetve 1956 utáni nemzettragédiáinkat előidéző valódi OKOKRÓL!
Ilyen hivatásos ,,megmondó-ember" Drábik János is.
DRÁBIK JÁNOST még 2000-ben ismertem meg a Kossuth Klubban megtartott Nemzet és föld c. konferencián.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=533273&aid=242463_
*
A NEMZET ÉS... c. konferencia-sorozat előadásai megjelentek jegyzőkönyvek formájában a Hazai Műhely gondozásában, Kossuth Klub 2000 konferencia címen
*
Mint már írtam fentebb, a Nemzet és föld című konferencián Drábik János is szót kapott, aki azzal kezdte mondandóját:

"Mérjük fel végre milyen károkat okozott
furaila, 2017. május 29. hétfő, 21:44
Kirakat-ország kirakat-rendezői
KIRAKAT-ORSZÁG ,,KIRAKAT-RENDEZŐI"
*
Országos ,,KIRAKAT-RENDEZŐKNEK" nevezhetjük azokat a megmondó-embereket is, akik tanultságukat arra használhatják föl, hogy elmagyarázzák a magyarországi szavazópolgároknak, hogy kit kell okolni minden bajunkért és nemzettragédiánkért. Ők azok, akik hivatás-szerűen elterelik a szavazópolgárok figyelmét a magyarországi TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL - és az 1945, illetve 1956 utáni - nemzettragédiáinkat előidéző valódi OKOKRÓL!
*

Ilyen hivatásos ,,megmondó-ember" Drábik János is.
*

DRÁBIK JÁNOST még 2000-ben ismertem meg a Kossuth Klubban megtartott Nemzet és föld c. konferencián.
*
A NEMZET ÉS... c. konferencia-sorozat előadásai megjelentek jegyzőkönyvek formájában a Hazai Műhely gondozásában, Kossuth Klub 2000 konferencia:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=533273&aid=242463_

*
Mint már írtam fentebb, a Nemzet és föld című konferencián Drábik János is szót kapott,
furaila, 2017. március 20. hétfő, 14:34
szeretettel
kulisszák, s ne feledkezzünk meg a legfontosabb szempontról se, hogy a színházat megöléssel fenyegető filmmel is csak a felszabadult, a mozi lehetőségeivel dolgozó s a valósághoz illeszkedő színház veheti fel a versenyt a jövőben. De ha már felveszi a versenyt, tanuljon is nagyszerű ellenfelétől - ez volna a kívánatos, taktikai és stratégiai megfontolásból. A gyakorlatban ez irányú törekvés nem mutatkozik meg, a szabadtéri előadások számára ötletszerűen vagy a kényszerű állapotokkal megalkudva választják rendezőink a helyszínét, nem a darabnak megfelelő környezetben. Egy filmproducer, mikor témáját megkapja, hónapokig keres, utazik, míg a megfelelő miliők egész seregét össze nem állította. Az eleven színészekkel dolgozó színház ezt persze nem csinálhatja utána, végre is nem viheti magával az egész közönséget Pestről Párizsba, feltéve, hogy a második felvonás színhelye másutt van, mint az elsőé, valamikor, a repülés korszakában talán ez is lehetséges lesz. Ma meg kell elégednie vele, ha azt az egy helyszínt,
sayuri, 2013. június 14. péntek, 16:20
Jeszenszky szárszói beszéde
mindkettő egy közelgő rendszerváltozást érezve, a magyar nemzet jövője iránti felelősségérzettől vezérelve akarta áttekinteni a veszélyeket és a lehetőségeket. Abban is hasonlít a két tanácskozás, hogy a résztvevők mindkét esetben egyetértettek a még fennálló rendszer eltakarításának szükségességében, de a jövőt illetően a nézetek meglehetősen heterogének voltak. Ezt az előadók későbbi pályája, politikai megnyilatkozásai alátámasztják. Miközben ma is indokolt tisztelettel adóznunk a 43-as Szárszónak és rendezőinek, a Soli Deo Gloria református szervezetnek, félelmetes figyelmeztető is, hogy a 43-as találkozót köszöntötte az illegális Kommunista Párt, annak több későbbi vezetője pedig, néhány gyöngébb jellemű vagy ítélőképességű társutassal együtt, részt vett és felszólalt a tanácskozáson. Erdei Ferenc, Darvas József és Dobi István neve jelzi, hogy merre vezetett az egyik szárszói út. Az sem véletlen, hogy a negyvenedik évforduló alkalmából kiadott kötet előszavát Kállai Gyula írta. A fiatalabbak kedvéért: ő
furaila, 2008. augusztus 13. szerda, 22:20
Képek, videók
Az Ördögűző - Rendezői Vá
rambobby
2007. február 23. péntek, 08:16
Rendezői kukás mellény
vorosroland
2006. október 10. kedd, 15:49
Kirakatok.jpg
chillik
2018. január 28. vasárnap, 04:14
kirakati bábu.png
chillik
2017. szeptember 12. kedd, 11:35
007_kirakat_Melin-Ceda mus
lenke1964
2015. július 31. péntek, 20:29
Kirakat.gif
pacsakute
2015. március 17. kedd, 09:41
2013 győri kirakatban.jpg
agica2004
2013. augusztus 15. csütörtök, 13:39
karácsonyi kirakat
lacipecsenye
2012. december 13. csütörtök, 14:51
Kirakat-rendezés.jpg
farkas1945
2011. október 03. hétfő, 12:07
Kirakatban
dandej
2011. február 15. kedd, 22:26
kirakat1a.jpg
jupiter21
2011. január 26. szerda, 05:21
karácsonyi kirakat
mecsery
2010. december 29. szerda, 04:19
ünnepi kirakat
mecsery
2010. december 29. szerda, 04:09
Kirakat
sannzoe
2010. december 10. péntek, 22:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.