Regisztráció  Belépés
2018. április 27. péntek | 17. hét | 117. nap | 04:51 | Zita
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Miért nem lehet törölni pl decotext@tvn.hu felhasználót törölni?
Bár én sem vagyok mentes az ellenszenvtől, de azt nagyon nem szeretném, ha bárki törölhetne bárkit....Pedig van aki tud törölni...
hatibacsi, 2017. március 20. hétfő, 23:11
Címkék: ellenszenvtől, felhasználót, törölhetne, szeretném, decotext, törölni,
Kommentek
Magyarországi Ericsson-fejlesztést vezet be a T-Mobile US
budapesti központ mára az EEA globális fejlesztői központja lett.

A magyarországi vállalatnak 2000 dolgozója van, a kutatás-fejlesztési központban 1400-an dolgoznak, többségük magasan képzett mérnök és informatikus. Az Ericsson budapesti kutatás-fejlesztési centruma Magyarország egyik legnagyobb ilyen jellegű infokommunikációs központja, és egyben az Ericsson Svédországban található létesítménye utáni a második legnagyobb kutató-fejlesztő központja.

A megoldás bevezetése több száz műszaki felhasználót szolgál ki, a T-Mobile pedig tervezi a szolgáltatás kibővítését a teljes szervezetére, így például az ügyfélszolgálatra, az üzemeltetésre, az eszközök működésének, illetve a dolgok internetének (IoT) elemzésére, valamint a marketing területén.

A cég korábban közölte azt is, hogy az 5G technológia üzleti felhasználásra kész, a cég már az 5G üzleti megvalósítására irányuló konkrét technológiákra, valamint az alkalmazást elősegítő legfontosabb tényezőkre összpontosít, például a rádióhálózati
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 07:05
A kormány 6,35 milliárd forintot hagyott jóvá az elektronikus közbeszerzési rendszer fejlesztésére
A forrásból 2 milliárd forint a 2018-as központi költségvetést, 4,35 milliárd forint pedig a 2019-2021. évi büdzséket terheli.

A kormány engedélyezte, hogy a Miniszterelnökség megindítsa a feladatokhoz kapcsolódó beszerzési eljárást, megkösse a több éves fizetési kötelezettséggel járó szerződést.

Csányi István, a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára szeptemberben, egy konferencián elmondta, hogy az elektronikus közbeszerzési rendszer bevezetése az ajánlattevők közötti versenyt is erősíti majd.

Az új rendszernek köszönhetően a világ bármely részéről adhatnak be ajánlatot a hazai közbeszerzésekre az érdeklődők anélkül, hogy ide kellene utazniuk, vagy Magyarországon irodát kellene nyitniuk.

A helyettes államtitkár szerint a kis és közepes vállalkozások helyzetén is javít majd az elektronikus közbeszerzési rendszer, hiszen a webes felület lépésről lépésre segíti a felhasználót az űrlapok kitöltésében, kisebb lesz a hibázási lehetőség.

A
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 21:19
Veszélyes vírus terjed a Messengeren keresztül!
A Trend Micro szakemberei egy Facebook Messengeren keresztül terjedő vírusra figyelmeztetnek, ami a tudtunk nélkül tölt le bővítményeket a gépünkre. A vírus a Digmine nevet viseli, Dél-Koreából indult útjára, de észlelték már Vietnamban, Azerbajdzsánban, Ukrajnában, a Fülöp-szigeteken, Thaiföldön és Venezuelában is.

A vírus működése elve azon alapszik, hogy egy letölthető videó fájlnak tűnik! Viszont ha valaki rákattint, egy video-streamelő oldalra irányítja a felhasználót, ahol a háttérben letölti a vírust.

A vírus pedig más fájlokat is letölt a telepítés után, olyat is, amivel kriptopénz bányászására alkalmas.

A bajt tovább tetézi, hogy ha a felhasználó Facebook-bejelentkezése automatikusra van állítva, a fájlt a vírus elküldi az ismerősöknek is Messengeren keresztül.
zsiguci33, 2017. december 31. vasárnap, 13:25
IDC: a mesterséges intelligencia lesz a következő technológiai forradalom középpontjában
felhő technológiája. A felhő ereje tanítja majd a hatalmas mennyiségű strukturálatlan adatokat kezelő AI algoritmusokat; a készülékekbe épített AI chipkészlet pedig biztosítja a készülék számára, hogy alkalmazza azt, amit az AI algoritmus megtanult. A felhő technológia segítségével a készülékek megtanulják a szükséges funkciókat, és képessé válnak értelmezni az általuk feldolgozott komplex adatokat - összegzi az elemzés.

A chipkészletek segítségével a mobilkészülékek jobban megértik majd a felhasználót, és automatikusan személyre szabott szolgáltatásokat nyújtanak. Ugyanakkor egy ilyen teljesítményű chipkészlet megtervezése nagy kihívás, tekintve az okostelefon mérete, a tápegység és a fogyasztás korlátokat szab.

A kutatóintézet előrejelzése alapján az AI-nak köszönhetően a következő 10 évben megoldás születik a hatalmas információtömegek strukturált, biztonságos feldolgozására és tárolására, amelyet a szerkezetek többek között a felhasználói viselkedés megfigyelésekor és lemodellezésekor, vagy a
velemenyezd, 2017. december 10. vasárnap, 07:04
Török puccskísérlet - Több tucat rendőrt börtönre ítéltek az összeesküvők üzenetküldő programjának használatáér
A per 61 érintettjéből 2 rendőrtugyanakkorfelmentett a törvényszék. Az ügyészség korábban fegyveres terrorszervezeti tagság vádjával hét és fél évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztést kért a rendőrökre, a bíróság azonban enyhített a büntetések mértékén.

Ankara a 2016. július 15-ei incidensért az Amerikában élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónok vezette nemzetközi mozgalmat teszi felelőssé, amelyet egyúttal fegyveres terrorszervezetnek is nyilvánított. A török vezetés szerint a Gülen-hálózat hosszú évek alatt szivárgott be az állami és a magánszférába.

Törökországban a puccskísérlet óta eltelt tizenkilenc hónap alatt összesen több mint 134 ezer embert vettek őrizetbe, legalább 50 ezret - köztük rendőröket - pedig előzetes letartóztatásba is helyeztek azzal a gyanúval, hogy közük lehet a gülenista mozgalomhoz és azon keresztül az összeesküvéshez.

Süleyman Soylu török belügyminiszter a tervezési és költségvetési bizottság szerdai parlamenti ülésén elmondta: 48 ezer 739 feltételezett
velemenyezd, 2017. november 15. szerda, 16:43
MNB-igazgató: számos előnye lenne pénzforgalmi szempontból a digitális jegybankpénz megteremtésének
A jegybank igazgatója a Budapesti Corvinus Egyetem MNB tanszékének konferenciáján azonban arra is felhívta a figyelmet, bár a digitális pénz olcsóbb lenne, mint a mostani készpénzhasználat és a pénzforgalom biztonságát is garantálná,Magyarországon a pénzforgalom mintegy 80 százaléka még készpénzben történik. Az elektronikus jegybankpénz elterjedését, felhasználhatóságát ma még akadályozza, hogy Magyarországon csak minden második kereskedőnél lehet elektronikus úton fizetni - jelezte.

A digitális jegybankpénz előnyei közé sorolta, hogy például a lakossági megtakarítások jelentős részének áttételével digitális pénzbe, az állampapírokhoz képest jóval olcsóbbá tenné a finanszírozást. Kifejtette: a digitális jegybankpénz bevezetéséhez, kezeléséhez több megoldásban lehet gondolkodni. Az egyik ilyen elképzelés szerint a jegybank minden, hazai lakossági és vállalati ügyfél számára számlát vezetne, és az azzal járó valamennyi, jelenleg a bankok által végzett szolgáltatást ki kellene építenie és meg kellene
velemenyezd, 2017. november 06. hétfő, 15:12
Fejlesztés és versenyképesség - Hatékonyabb a mostani ciklusban az uniós források felhasználása - BŐVÍTETT (új:
arról beszélt, hogy az elektronikus közbeszerzési rendszer bevezetése az ajánlattevők közötti versenyt is erősíti majd.

Az új rendszernek köszönhetően a világ bármely részéről adhatnak be ajánlatot a hazai közbeszerzésekre az érdeklődők anélkül, hogy ide kellene utazniuk, vagy Magyarországon irodát kellene nyitniuk.

A helyettes államtitkár szerint a kis és közepes vállalkozások helyzetén is javít majd az elektronikus közbeszerzési rendszer, hiszen a webes felület lépésről lépésre segíti a felhasználót az űrlapok kitöltésében, kisebb lesz a hibázási lehetőség.

Jelenleg az elektronikus közbeszerzési rendszer tesztelése zajlik, novembertől a vállalatok már regisztrálhatnak, januártól pedig elindul a rendszer alkalmazása - ismertette Csányi István. A szisztéma biztosítja, hogy minden kommunikáció a közbeszerzésekkel kapcsolatban ezen a felületen keresztül történjen, így megszünteti a papír alapú ügyintézést.

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
velemenyezd, 2017. szeptember 15. péntek, 13:52
Képek, videók
otthoni-felhasznalo.gi f
misitata
2011. október 23. vasárnap, 19:12
felhasznalo.gif
misitata
2011. október 23. vasárnap, 18:57
felhasználo.jpg
viccelek
2009. július 27. hétfő, 19:51
elegedetlen-felhasznal o
zsoka40
2006. december 30. szombat, 14:42
Egy felhasználó.jpg
csabee007
2006. május 28. vasárnap, 23:16
Agresszív Win_felhasználó
csabee007
2006. május 22. hétfő, 19:48
végre törölhettem:)
molyli
2006. július 28. péntek, 19:23
Paulo Coelho - Szeretném
sanci81
2018. március 22. csütörtök, 18:34
Páskándi Géza - Szeretném
sanci81
2018. március 17. szombat, 17:30
Én is így szeretném.
alvaro-hopihe
2018. január 20. szombat, 08:47
Ady Endre - Szeretném hog
sanci81
2018. január 10. szerda, 17:53
Szeretném, ha ma Isten.jp
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:21
Ma nagyon meg szeretném.j
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:19
Páskándi Géza - Szeretném
egrilany51
2017. július 05. szerda, 15:38
szeretném elmondani ....j
dnemethk
2017. március 19. vasárnap, 16:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.