Regisztráció  Belépés
2018. január 19. péntek | 3. hét | 19. nap | 22:33 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Miért nem lehet törölni pl decotext@tvn.hu felhasználót törölni?
Bár én sem vagyok mentes az ellenszenvtől, de azt nagyon nem szeretném, ha bárki törölhetne bárkit....Pedig van aki tud törölni...
hatibacsi, 2017. március 20. hétfő, 23:11
Címkék: ellenszenvtől, felhasználót, törölhetne, szeretném, decotext, törölni,
Kommentek
IDC: a mesterséges intelligencia lesz a következő technológiai forradalom középpontjában
felhő technológiája. A felhő ereje tanítja majd a hatalmas mennyiségű strukturálatlan adatokat kezelő AI algoritmusokat; a készülékekbe épített AI chipkészlet pedig biztosítja a készülék számára, hogy alkalmazza azt, amit az AI algoritmus megtanult. A felhő technológia segítségével a készülékek megtanulják a szükséges funkciókat, és képessé válnak értelmezni az általuk feldolgozott komplex adatokat - összegzi az elemzés.

A chipkészletek segítségével a mobilkészülékek jobban megértik majd a felhasználót, és automatikusan személyre szabott szolgáltatásokat nyújtanak. Ugyanakkor egy ilyen teljesítményű chipkészlet megtervezése nagy kihívás, tekintve az okostelefon mérete, a tápegység és a fogyasztás korlátokat szab.

A kutatóintézet előrejelzése alapján az AI-nak köszönhetően a következő 10 évben megoldás születik a hatalmas információtömegek strukturált, biztonságos feldolgozására és tárolására, amelyet a szerkezetek többek között a felhasználói viselkedés megfigyelésekor és lemodellezésekor, vagy a
velemenyezd, 2017. december 10. vasárnap, 07:04
Török puccskísérlet - Több tucat rendőrt börtönre ítéltek az összeesküvők üzenetküldő programjának használatáér
A per 61 érintettjéből 2 rendőrtugyanakkorfelmentett a törvényszék. Az ügyészség korábban fegyveres terrorszervezeti tagság vádjával hét és fél évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztést kért a rendőrökre, a bíróság azonban enyhített a büntetések mértékén.

Ankara a 2016. július 15-ei incidensért az Amerikában élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónok vezette nemzetközi mozgalmat teszi felelőssé, amelyet egyúttal fegyveres terrorszervezetnek is nyilvánított. A török vezetés szerint a Gülen-hálózat hosszú évek alatt szivárgott be az állami és a magánszférába.

Törökországban a puccskísérlet óta eltelt tizenkilenc hónap alatt összesen több mint 134 ezer embert vettek őrizetbe, legalább 50 ezret - köztük rendőröket - pedig előzetes letartóztatásba is helyeztek azzal a gyanúval, hogy közük lehet a gülenista mozgalomhoz és azon keresztül az összeesküvéshez.

Süleyman Soylu török belügyminiszter a tervezési és költségvetési bizottság szerdai parlamenti ülésén elmondta: 48 ezer 739 feltételezett
velemenyezd, 2017. november 15. szerda, 16:43
MNB-igazgató: számos előnye lenne pénzforgalmi szempontból a digitális jegybankpénz megteremtésének
A jegybank igazgatója a Budapesti Corvinus Egyetem MNB tanszékének konferenciáján azonban arra is felhívta a figyelmet, bár a digitális pénz olcsóbb lenne, mint a mostani készpénzhasználat és a pénzforgalom biztonságát is garantálná,Magyarországon a pénzforgalom mintegy 80 százaléka még készpénzben történik. Az elektronikus jegybankpénz elterjedését, felhasználhatóságát ma még akadályozza, hogy Magyarországon csak minden második kereskedőnél lehet elektronikus úton fizetni - jelezte.

A digitális jegybankpénz előnyei közé sorolta, hogy például a lakossági megtakarítások jelentős részének áttételével digitális pénzbe, az állampapírokhoz képest jóval olcsóbbá tenné a finanszírozást. Kifejtette: a digitális jegybankpénz bevezetéséhez, kezeléséhez több megoldásban lehet gondolkodni. Az egyik ilyen elképzelés szerint a jegybank minden, hazai lakossági és vállalati ügyfél számára számlát vezetne, és az azzal járó valamennyi, jelenleg a bankok által végzett szolgáltatást ki kellene építenie és meg kellene
velemenyezd, 2017. november 06. hétfő, 15:12
Fejlesztés és versenyképesség - Hatékonyabb a mostani ciklusban az uniós források felhasználása - BŐVÍTETT (új:
arról beszélt, hogy az elektronikus közbeszerzési rendszer bevezetése az ajánlattevők közötti versenyt is erősíti majd.

Az új rendszernek köszönhetően a világ bármely részéről adhatnak be ajánlatot a hazai közbeszerzésekre az érdeklődők anélkül, hogy ide kellene utazniuk, vagy Magyarországon irodát kellene nyitniuk.

A helyettes államtitkár szerint a kis és közepes vállalkozások helyzetén is javít majd az elektronikus közbeszerzési rendszer, hiszen a webes felület lépésről lépésre segíti a felhasználót az űrlapok kitöltésében, kisebb lesz a hibázási lehetőség.

Jelenleg az elektronikus közbeszerzési rendszer tesztelése zajlik, novembertől a vállalatok már regisztrálhatnak, januártól pedig elindul a rendszer alkalmazása - ismertette Csányi István. A szisztéma biztosítja, hogy minden kommunikáció a közbeszerzésekkel kapcsolatban ezen a felületen keresztül történjen, így megszünteti a papír alapú ügyintézést.

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
velemenyezd, 2017. szeptember 15. péntek, 13:52
BKK: az utasok adatai biztonságban vannak
Hétfőn jelentették be, hogy a BKK online jegy- és bérletvásárlási rendszere a múlt csütörtöki elindítása után rendszerszintű kibertámadásoknak volt kitéve. Akkor azt mondták: a rendszert sokkal biztonságosabbá tették, és nincs ok a leállítására.

A BKK vezérigazgatója csütörtök reggel az M1-en elmondta: az informatikai rendszerek jelzik az ilyen támadásokat. Lehet visszaélni a rendszerrel, megtéveszteni azt, de mindez bűncselekménynek számít - jegyezte meg. Dabóczi Kálmán elmondta, vannak olyanok is, akik blőd, erkölcstelen nevekkel regisztrálnak be a webshopba, hogy terheljék a rendszert. Ezek kiszűrésére is szigorúbb algoritmusokat alakítottak ki a szakemberek. Mostanáig több mint 150 ilyen felhasználót töröltek - fejtette ki.

A BKK online jegy- és bérletvásárlási rendszere ellen több mint hatszáz támadást regisztráltak, de hogy ezek mögött pontosan hány ember áll, azt nem tudni. Ezzel együtt viszont szerda délutánig már mintegy ötezer volt a regisztrált felhasználóik száma, akik több mint
velemenyezd, 2017. július 20. csütörtök, 07:50
Érdekesség
elvileg androidos készülékekre is letölthető a Play Áruházból, hamarosan pedig az Apple-termékek tulajdonosai és a más böngészőket használók is kipróbálhatják.
Az új Google Earth számos újdonságot tartalmaz, nemcsak szebb, hanem okosabb is lett. Például elég csupán annyit beírni a keresőbe, hogy ,,Mongólia fővárosa", és máris Ulánbátorban dob le minket a program. Hasznosak lehetnek továbbá az ún. tudáskártyák is, amelyek például az adott környék nevezetességeivel ismertetik meg a felhasználót.
Mindenképp érdemes ráközelíteni a nagyobb városokra, ahol a nevezetességeket 3D-ben láthatjuk és járhatjuk körbe, az egyre jobb műholdas felvételeknek köszönhetően pedig tényleg egészen lenyűgöző a látvány. A látószög döntéséhez (böngészőben) a Shift billentyű nyomva tartása mellett kell az egerünkkel játszani. Arra azért készüljünk fel, hogy a Parlament és a Keleti pályaudvar környéke még kissé posztapokaliptikus látványt nyújt.
Egy hajókerék jelöli a szintén új Utazó funkciót, amellyel
kirscha, 2017. június 20. kedd, 12:40
Szerinted miért nem engedélyezik a kábítószert?
Kedves Wheels! #18
A párhuzam nagyon is hasznos volt! Farmert sem kell mindenkinek hordania
de látom a lényeget nem értetted meg! Arról van szó a párhuzamban, hogy
ha valami legális MEGSZŰNIK a feketepiaca! Ezt szándékoztam neked is
érthetően közelebb hozni!

(S nehogy már a Levis vagy a Mustang az emberek mindennapi életében
fontos szerepet játszon! Sok ezer más cucc is van, amit fel lehet venni!)

Egyébként nyugodt lehetsz hogy az irányzat az az, hogy előbb utóbb
lehet majd legálisan is kapni. Én akkor sem fogok venni, ahogy cigit sem
veszek és ahogy ha ittam valamit (akár csak egy sört) nem ülök autóba
legfeljebb csak utasként! Persze akik nem bírnak magukkal azok most
is teleszívják az agyukat tudatmódosító szerekkel!

Ezt hogyan akadályozod meg? A hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején
az ismerős srácok körében nagy keletje volt bizonyos ragasztóknak, amit zacskóból
szívtak! Ezt sem tettem, de már akkor is
decotext, 2017. június 15. csütörtök, 17:41
Képek, videók
otthoni-felhasznalo.gi f
misitata
2011. október 23. vasárnap, 19:12
felhasznalo.gif
misitata
2011. október 23. vasárnap, 18:57
felhasználo.jpg
viccelek
2009. július 27. hétfő, 19:51
elegedetlen-felhasznal o
zsoka40
2006. december 30. szombat, 14:42
Egy felhasználó.jpg
csabee007
2006. május 28. vasárnap, 23:16
Agresszív Win_felhasználó
csabee007
2006. május 22. hétfő, 19:48
végre törölhettem:)
molyli
2006. július 28. péntek, 19:23
Ady Endre - Szeretném hog
sanci81
2018. január 10. szerda, 17:53
Szeretném, ha ma Isten.jp
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:21
Ma nagyon meg szeretném.j
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:19
Páskándi Géza - Szeretném
egrilany51
2017. július 05. szerda, 15:38
szeretném elmondani ....j
dnemethk
2017. március 19. vasárnap, 16:54
Szeretném, ha vadalmafa l
chillik
2017. február 02. csütörtök, 06:20
Szeretném tudni.jpg
chillik
2017. január 15. vasárnap, 18:18
Szeretném ezt hinni.
alvaro-hopihe
2016. június 16. csütörtök, 15:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.