Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 02:15 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
Tibolda Mária az újhelyi Révész utcai románai ufó, állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként születésem óta áldozott Romániával. Az egyik álma szerint a két utcai világ-apokalipszisnek engem hoztak Újhelybe űrhajóval és ott hagytak egy rét mögött az árokban. Én nagyon féltem egyedül, nem tudtam, mihez kezdjek, aztán elindultam a város felé.

Ugyanakkor én voltam a Jupiter-lány egyedül a fenyő szerepe mellett Fenyő Miklósnak, ami az újhelyi Magas-hegyi Isten Isteneinek és Jézusainak történelmét jelentette Észak megjelent rajzai szerint egykori romániai hatalmas szellemlények általi végrehajtásban.

A Jupiter-lány Jupiter bolygóról ered egykori Sátán által létrehozott bolygók népe közül - ilyen hatalmas erőt kapott a világ ura a Hunnia börtöntől, hogy létrehozta a bolygók élővilágát, akár egykori Vénuszét.
Naprepülővel repültek a gyerekek szabad idejükben Jupiter bolygó körül, ahol mindenki jó volt, azért tanultak, hogy a bolygó hasznos lakosai legyenek. Jupiter a nagy jó néven került be jóval később a horoszkópba.
Jupiter-lány landolt minden bolygón, megmentette Plútó energiájával a Neptun ijedt feltalálóit, akiktől a földönkívüliek mindig ellopták a felfedezéseiket, ezért barlangok mélyébe rejtőztek el. Végül megjelent az álmosító Hold előtt Róbert atya,miután megjárta a Neptunt, ahol éppen vallási káosz volt, akár mint most a vasnép által, papok össze-vissza prédikáltak egymás ellen, nem tudott rendet teremteni közöttük. Róbert atyánál volt akkor az ózdi feketemágia, a fekete kereszten hét rózsa energiája, ezzel jött a Jupiter-lány Miskolc városába régen, tehát nagyon régi Miskolc városa, itt mindig latrok voltak, meg alkoholisták, meg adózott fizetésből fizették az adóval terhelt árukat, szóval nagy baj volt akkor is. Jupiter-lány nem adta fel, alapított egy iskolát, ahol tanította a tudományokat, a hetes energiáját a fekete kereszten hét rózsás jelével a rózsakeresztes rendnek, hogy rend a legyen a világon mindenütt, ahogyan a rend őrei is innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék által lemészárolt, megcsonkított emberi világ után létrehozva Oroszországot a Hunnia börtönnel már, vagyis a bolygók lakosai a bolygók tönkre tételével együtt összefüggnek a Tűzistenével a Hunnia börtönnek. Jupiter és Szaturnusz állandó világapokalipszis részeként társultak a Rákóczi térhez.

Jupiter-lány szolgálta az emberiséget, mindenkit megváltoztatott tiszteletével, megelőlegezett bizalmával, ez végig én voltam.

Születésemkor eldeformálták a füleimet Ufó-fül formájára, amit tavaly hoztak rendbe a romániai földönkívüliek, mikor megérkeztek. Nem sok ruhám volt, de minden fontosabb földönkívüli szereplő ruhájába be voltam öltöztetve, így 1983-ban a vörös földönkívüliek adidas vörös melegítőjébe fekete pumás kíséretével a társ földönkívüli népnek, sportcipőjével egyiküknek, így is győztek le engem medve kirándulójaként ismétlésben.
Már érintették őket Homonnay Nándor - azért írom le, mert sokan utaltak rá Újhelyben, hogy valamihez kapcsolódik a neve, három utóddal megjelölve a Homonnay színész család -, szánkó, sírversernyt rendezett. Én nem vettem részt extrém sportokban, mert az ember nem veszélyezteti saját testi épségét, ezért a fáról sem ugrottam le, hogy be ne üssem a lábamat, csak felmásztam. Szánkóversenyre jelentkeztem, van is két érmem, a második versenyt a miskolci jéghegyen rendezték meg, ahol aranyérmet kaptam. A sízőkkel együtt jártunk busszal, az országos verseny pedig Gyöngyös felett a Mátrában volt. Fontos helyszínek, mert az újhelyi és miskolci cigánytelep ezt mind végig járta és meggyalázta, akár a Gyöngyvirág presszóban engem megáldoztak a gyerekkori hangversenyek utáni sütemények miatt, amit apával és anyámmal fogyasztottam el.

A sí már a földönkívülieké, mivel extrém sportokat emberek nem tudnak végrehajtani, fenn áll a veszélye, hogy megsebesülnek. Már itt mentek végig a földönkívüliek sorsán és tettein. Sokszor voltam beöltöztetve a ruháikba és cipőikbe. Tehát a lírai karám ózdi feketemágusai ismerték a földönkívülieket is,hiszen is alá is húzták a bibliájukban őket szerepeik szerint, amikor darabokra hullott a trianon ismétlése közben 1995. óta a világapokalipszis debreceni és Jehova bibilája, melyből átjöttek a romániai elmeosztály tagjai magyar felvett neveken nagy Trianoni Magyarországot ünnepelni Turulmadár jelképét kitéve, aki ott volt a szívemen végig, bujdosó népével Amerikában lemondtak már mindenről. Napisten népei voltak.

Végig tartott a földönkívüliek helyetti áldozásom, akik folyamatosan megtámadtak hatalmas energiájával az ózdi feketemágusoknak. Az egyik a fejemnek ment neki az egyik cseréprajz szerint.

Képzeljenek el egy hatalmas űrhajót, mely a láthatatlanban van városok felett, egy házat, mint engem a Tatárdombon körbeölelve halálhidegségben tart, akik bárkit fel tudnak emelni gravitáció erejével, láthatóvá tudnak válni Időfolyó energiájával, amivel a népeket egykor bezárták örök halottakként. Ilyen Románia népe, az ózdi Fenevad, a rózsakerestes rend, a szabadköműves rend, a Süveges földönkívüli nép, Müller Péter spiritiszta avatárjai, Hegyi Béla romániai földönnkívüli népe.

A cigánysággal tartották a kapcsolatot a Szulák halál űrhajósai, amiket a Xénia lázban a Tatárdomb idejében mutattak be. A lyukhomlokkal rendelkező szellemvilágok lengyel ET népeit jelentik.

Hatalmas energiával bírnak, megközelíteni sem lehet őket, ha akarják, halál hidegséggel vesznek körbe épületeket, megdermesztve mindent. Olyanok,mint Müller Péter héthalál fátyol világa, amit épített többezer éve az egész világegyetemen bűnbe vivéssel, ez a titka a halál utáni életnek. Valamikor régen Luciferhez írták meg, hogy ha valaki hozzájuk szegődik, birtokosa lesz a láthatatlan világ minden titkának, majd az ördögöknek, ördögi beavatásokban vettek részt a pokol népei, majd jöttek a Vörös Oroszlán feketemágusai Adam Cadmon kezdettel. A halálból, hiába áldoztak meg az összes halálnép helyett születésem óta, nincsen feltámadás, hogy halott vagyok, örökké halott vagyok és semmi más Nagy Anna sorsaként. Aki frigyet köt a halálnéppel halál beavatás folytán, az kerül a halálvilágba halála után és ott is marad örökké, állandóan apokalipszist végrehajtva biblia alapján.

A szocialisták mint a materialista kommunisták nem ismerték ezeket a titkokat, nem voltak tisztában a valódi ellenségekkel, ezért lettek mindig áldozatok miden tiszta lényével a világnak. Ezek lakásokban vannak, nincsen szent dolog előttünk, megszegve minden törvényt.
kohlinka, 2018. április 16. hétfő, 17:46
Címkék: Tibolda Mária, Fenyő Miklósnak, Magas-hegyi Isten Isteneinek, Jupiter-lány Jupiter, Jupiter-lány Miskolc, Homonnay Nándor,
Kommentek
Te nem vagy az apám!
Simon Parkes

Ebben az írásban szeretnénk részletesebben bemutatni Simon Parkes-t. Összefoglaló cikkünkben Simon szót ejt különleges származásáról, egy bibliai időkben történt eseményről, hírszerző családjának múltjáról, az illuminátusokhoz és földönkívüliekhez fűződő viszonyáról. Valószínűleg sokan hihetetlennek találják majd Simon beszámolójának egyes részleteit, mi ennek ellenére mégis szeretnénk bemutatni e férfi különleges élettörténetét és gondolatait, mert úgy gondoljuk, hogy érdemes megismerni az ő nézőpontját is a nagy egészre vonatkozóan.

ELŐZŐ ÉLETEIM EMLÉKEZETE

Emlékeim az előző életeimről nagyon élénken élnek bennem. Nagyon régre nyúlik vissza és hatalmas időintervallumokat ölel fel az emlékezetem. Említettem, hogy a lelkem nagyon régóta él a Föld bolygón. Első emlékeimben a sumérok, illetve Babilónia területe jelenik meg, ezek az emlékek tulajdonképpen a bibliai Édenkert időszakába nyúlnak vissza. Sok kutató nagyon meglepőnek találná, hogy a Biblia mennyire
eposz, 2018. április 17. kedd, 17:54
El­ké­pesztő dolog de­rült ki Rh ne­ga­tív vér­cso­port­ról
Egy ku­ta­tás sze­rint össze­füg­gés lehet az Rh ne­ga­tív vér­cso­port és az ősi ide­ge­nek kö­zött. A nyo­mok egé­szen 35 ezer évvel ez­előttre nyúl­nak vissza..
A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenkinek, aki Rh negatív vérrel rendelkezik, földönkívüli ősei vannak. Vagy legalábbis olyan, akinek belenyúltak a DNS-ébe.

A modern tudósok legtöbbje nem fogadja el ezt az elméletet. Miért is tennék? Ha bebizonyosodna, hogy igaz, akkor alapjaiban rendülne meg a világról alkotott képünk, történelmünk, sőt evolúciónk is. Így a hivatalos álláspont szerint mindez marhaság! Azonban néhány érdekes kérdés nem hagyja nyugodni az emberek nagy részét:miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája,miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? Ezek a kérdések az emberiség mintegy 15%-át érintik, vagyis nagyjából 1 milliárd
bordat, 2018. április 11. szerda, 19:48
Elvis, Tina Turner és a narancs sztárjai a cigányságnak
Születésemkor a Boogi-woogi klubbal kezdődött a világzenei fesztivál mindenütt. Én nem tudtam, mert akkor születtem meg, egyből szembe nézve a földönkívüliek Hunnia börtön által teremtett űrpusztítójával, Bodorral. A medúza zeneszerzője Bródyéknak a diófa asztal alá bújt velem együtt félelmében, de megírta a legszebb dalaikat. Pogány Balázs szerint freudista időben teremtették meg Ferike-Medúzát az Időjelekhez.

A zeneszerzőket folyamatosan többezer éve a sötét a nap japán fekete kecske nép gyalázattal ölte meg, amit Magyarország feketemágusaival folyamatosan ismételt velük.

A tökéletes zene ellen jött létre a hippi, beat és a punk zene, melyek teljesen szétromboltak mindent műanyag kommunizmusukkal, nemcsak zenében, hanem látható világban is nemi szervükkel meggyalázva a Földet. Ez a miskolci Rákóczi tér Kata kocsmával berendezett Mészáros Kata kommunizmusával, medve kommunizmus kezdetével ismételték a világ összes kommunista korát a főszereplésemmel.

Elvis a Józsefvároshoz
kohlinka, 2018. március 22. csütörtök, 19:31
Sólyom László Ombudsmann Vénusz áldozása
1998-ban találtam meg Vass Tibor és Urbán Tibor Kelet lírai narancs karám tagjainak a verseit és írásait. Felismertem az Időjelek angyali és tompalátás rajzok szerint az addigi állapotomat, valamint itt voltak a tatárdombi ikerház trianoni biblia végrehajtáskor nemesítésével a romániai alkoholistáknak, cigányságnak turulmadár, mint békesség madaras áldozásommak, békesség-virágként, melynek ruháiba a felvett nevű magyarok öltöztek be lovagjaival a Hunnia elmének - a bibliák aláhúzva vörös-kék földönkívüliek színével szerepük és idejük szerint, valamint minden főszereplő mondata, melyet rajtam ismételtek folyamatosan. Képes történelmeit is végrehajtották a világ-apokaliptikus könyveknek, mindent együtt lefénymásoltattam rengeteg pénzből és elküldtem az Ombuscmannak, azzal, hogy ezek összefüggnek a sorsommal, de nem tudok még szinte semmit. Ellenben tudnia kellett Sólyomnak, mint állandó egyiptomi kor végrehajtójának a világ-apokalipszis utcájából, tudnia kellett róla minden emberjogi bizottságnak, amivel
kohlinka, 2018. március 21. szerda, 15:53
A londoni felsőbíróság megakadályozta egy brit hacker amerikai kiadatását
A 32 éves Lauri Love az amerikai igazságügyi hatóságok szerint hatalmas mennyiségű adatot lopott különböző amerikai szervezetek, köztük az Egyesült Államok jegybankjának szerepét betöltő Federal Reserve, az amerikai hadsereg, az űrkutatási hivatal (NASA) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) számítógépes adatbázisaiból.

Love az amerikai vádak szerint 2012-ben és 2013-ban kiberbetörések sorát követte el a célba vett amerikai ügynökségek ellen.

A 2003-ban kelt, a ratifikációs folyamat után 2007-ben életbe lépett brit-amerikai kiadatási egyezmény alapján a brit kormánynak át kellett volna adnia az angliai Suffolk megyében élő gyanúsítottat az Egyesült Államoknak, ám a londoni felsőbíróság hátfői jogerős végzésében helyt adott Love fellebbezésének.

Lauri Love jogi képviselői szerint védencük az autizmus egyik formájának tekintett Asperger-tünetegyüttestől szenved, és az ezzel járó mentális kondíció hajlamossá tenné őt az öngyilkosságra, ha amerikai börtönbe kerülne.

Az ügyet felkaroló
velemenyezd, 2018. február 05. hétfő, 15:22
A földönkivüliek
és erősebb mint a miénk, mert ők nem mondtak nemet Istenre mint mi. Nem létezik olyan Földön kivüli, ami veszélyes lenne a Földre, mert a Földnél nincs veszélyesebb hely az univerzumban, a Földön nem a vélt ellenséged veszélyes, hanem Te vagy saját magadra. Az univerzum lakott, a mi testvéreinkkel, sokkal magasabb rezgésszinten és tudatszinten, olyan szellemi lényekkel, aki soha nem mondott nemet Istenre és boldogan, szeretetben éli az életét, ahogy Te is élhetnéd, ha Jézusra igent mondanál. A földönkívüliekkel foglalkozás a menekülés tárgyköre lelkileg ugyanolyan káros neked, mint minden más, egy figyelemelterelés, amivel csak azért foglalkozol, hogy ne kelljen a lényegre, Jézusra koncentrálnod. Még van vannak talán ezoterikusnak nevezhető elgondolások, hogy az embert egy idegen faj teremtette vagy jelen volt még mondjuk homo-sapiens mellett, nos ez alapvetően megint annak a bűntudat tárgyköre, hogy mi a fenti teremtőnkre nemet mondtunk, mert ahol bűntudat, ott menekülés, ördög (Istenre szintén nemet mondó
hogyaneljunk, 2018. január 21. vasárnap, 20:44
Képek, videók
jurij-milner-foldonkiv uli
megyerimihaly
2015. augusztus 09. vasárnap, 10:00
4712_foldonkivuli-test fes
kati51
2010. szeptember 14. kedd, 10:02
Földönkívüli Zsaru.hu.jpg
rambobby
2007. szeptember 18. kedd, 08:54
E.T - A Földönkivűli.hu.c
finike
2007. szeptember 01. szombat, 21:44
A Földönkívüli Kapcsolat.
rambobby
2007. június 18. hétfő, 13:33
E.T A Földönkivűli.en.jpg
finike
2007. március 09. péntek, 07:18
Észak - Jupiter-lány feny
kohlinka
2013. október 04. péntek, 08:59
Tiboldy Mária.jpg
farkas1945
2011. március 18. péntek, 14:16
Szemere Miklósnak 01.jpg
chillik
2018. január 02. kedd, 05:32
Szemere Miklósnak 02.jpg
chillik
2018. január 02. kedd, 05:32
Szemere Miklósnak 03.jpg
chillik
2018. január 02. kedd, 05:32
Miklósnak ? Bandi.jpg
chillik
2016. december 01. csütörtök, 03:11
Szent Miklósnak
etusmama
2013. december 05. csütörtök, 22:37
miklosnak.gif
dgenoveva
2010. január 12. kedd, 13:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.