Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 13:52 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
Tibolda Mária az újhelyi Révész utcai románai ufó, állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként születésem óta áldozott Romániával. Az egyik álma szerint a két utcai világ-apokalipszisnek engem hoztak Újhelybe űrhajóval és ott hagytak egy rét mögött az árokban. Én nagyon féltem egyedül, nem tudtam, mihez kezdjek, aztán elindultam a város felé.

Ugyanakkor én voltam a Jupiter-lány egyedül a fenyő szerepe mellett Fenyő Miklósnak, ami az újhelyi Magas-hegyi Isten Isteneinek és Jézusainak történelmét jelentette Észak megjelent rajzai szerint egykori romániai hatalmas szellemlények általi végrehajtásban.

A Jupiter-lány Jupiter bolygóról ered egykori Sátán által létrehozott bolygók népe közül - ilyen hatalmas erőt kapott a világ ura a Hunnia börtöntől, hogy létrehozta a bolygók élővilágát, akár egykori Vénuszét.
Naprepülővel repültek a gyerekek szabad idejükben Jupiter bolygó körül, ahol mindenki jó volt, azért tanultak, hogy a bolygó hasznos lakosai legyenek. Jupiter a nagy jó néven került be jóval később a horoszkópba.
Jupiter-lány landolt minden bolygón, megmentette Plútó energiájával a Neptun ijedt feltalálóit, akiktől a földönkívüliek mindig ellopták a felfedezéseiket, ezért barlangok mélyébe rejtőztek el. Végül megjelent az álmosító Hold előtt Róbert atya,miután megjárta a Neptunt, ahol éppen vallási káosz volt, akár mint most a vasnép által, papok össze-vissza prédikáltak egymás ellen, nem tudott rendet teremteni közöttük. Róbert atyánál volt akkor az ózdi feketemágia, a fekete kereszten hét rózsa energiája, ezzel jött a Jupiter-lány Miskolc városába régen, tehát nagyon régi Miskolc városa, itt mindig latrok voltak, meg alkoholisták, meg adózott fizetésből fizették az adóval terhelt árukat, szóval nagy baj volt akkor is. Jupiter-lány nem adta fel, alapított egy iskolát, ahol tanította a tudományokat, a hetes energiáját a fekete kereszten hét rózsás jelével a rózsakeresztes rendnek, hogy rend a legyen a világon mindenütt, ahogyan a rend őrei is innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék által lemészárolt, megcsonkított emberi világ után létrehozva Oroszországot a Hunnia börtönnel már, vagyis a bolygók lakosai a bolygók tönkre tételével együtt összefüggnek a Tűzistenével a Hunnia börtönnek. Jupiter és Szaturnusz állandó világapokalipszis részeként társultak a Rákóczi térhez.

Jupiter-lány szolgálta az emberiséget, mindenkit megváltoztatott tiszteletével, megelőlegezett bizalmával, ez végig én voltam.

Születésemkor eldeformálták a füleimet Ufó-fül formájára, amit tavaly hoztak rendbe a romániai földönkívüliek, mikor megérkeztek. Nem sok ruhám volt, de minden fontosabb földönkívüli szereplő ruhájába be voltam öltöztetve, így 1983-ban a vörös földönkívüliek adidas vörös melegítőjébe fekete pumás kíséretével a társ földönkívüli népnek, sportcipőjével egyiküknek, így is győztek le engem medve kirándulójaként ismétlésben.
Már érintették őket Homonnay Nándor - azért írom le, mert sokan utaltak rá Újhelyben, hogy valamihez kapcsolódik a neve, három utóddal megjelölve a Homonnay színész család -, szánkó, sírversernyt rendezett. Én nem vettem részt extrém sportokban, mert az ember nem veszélyezteti saját testi épségét, ezért a fáról sem ugrottam le, hogy be ne üssem a lábamat, csak felmásztam. Szánkóversenyre jelentkeztem, van is két érmem, a második versenyt a miskolci jéghegyen rendezték meg, ahol aranyérmet kaptam. A sízőkkel együtt jártunk busszal, az országos verseny pedig Gyöngyös felett a Mátrában volt. Fontos helyszínek, mert az újhelyi és miskolci cigánytelep ezt mind végig járta és meggyalázta, akár a Gyöngyvirág presszóban engem megáldoztak a gyerekkori hangversenyek utáni sütemények miatt, amit apával és anyámmal fogyasztottam el.

A sí már a földönkívülieké, mivel extrém sportokat emberek nem tudnak végrehajtani, fenn áll a veszélye, hogy megsebesülnek. Már itt mentek végig a földönkívüliek sorsán és tettein. Sokszor voltam beöltöztetve a ruháikba és cipőikbe. Tehát a lírai karám ózdi feketemágusai ismerték a földönkívülieket is,hiszen is alá is húzták a bibliájukban őket szerepeik szerint, amikor darabokra hullott a trianon ismétlése közben 1995. óta a világapokalipszis debreceni és Jehova bibilája, melyből átjöttek a romániai elmeosztály tagjai magyar felvett neveken nagy Trianoni Magyarországot ünnepelni Turulmadár jelképét kitéve, aki ott volt a szívemen végig, bujdosó népével Amerikában lemondtak már mindenről. Napisten népei voltak.

Végig tartott a földönkívüliek helyetti áldozásom, akik folyamatosan megtámadtak hatalmas energiájával az ózdi feketemágusoknak. Az egyik a fejemnek ment neki az egyik cseréprajz szerint.

Képzeljenek el egy hatalmas űrhajót, mely a láthatatlanban van városok felett, egy házat, mint engem a Tatárdombon körbeölelve halálhidegségben tart, akik bárkit fel tudnak emelni gravitáció erejével, láthatóvá tudnak válni Időfolyó energiájával, amivel a népeket egykor bezárták örök halottakként. Ilyen Románia népe, az ózdi Fenevad, a rózsakerestes rend, a szabadköműves rend, a Süveges földönkívüli nép, Müller Péter spiritiszta avatárjai, Hegyi Béla romániai földönnkívüli népe.

A cigánysággal tartották a kapcsolatot a Szulák halál űrhajósai, amiket a Xénia lázban a Tatárdomb idejében mutattak be. A lyukhomlokkal rendelkező szellemvilágok lengyel ET népeit jelentik.

Hatalmas energiával bírnak, megközelíteni sem lehet őket, ha akarják, halál hidegséggel vesznek körbe épületeket, megdermesztve mindent. Olyanok,mint Müller Péter héthalál fátyol világa, amit épített többezer éve az egész világegyetemen bűnbe vivéssel, ez a titka a halál utáni életnek. Valamikor régen Luciferhez írták meg, hogy ha valaki hozzájuk szegődik, birtokosa lesz a láthatatlan világ minden titkának, majd az ördögöknek, ördögi beavatásokban vettek részt a pokol népei, majd jöttek a Vörös Oroszlán feketemágusai Adam Cadmon kezdettel. A halálból, hiába áldoztak meg az összes halálnép helyett születésem óta, nincsen feltámadás, hogy halott vagyok, örökké halott vagyok és semmi más Nagy Anna sorsaként. Aki frigyet köt a halálnéppel halál beavatás folytán, az kerül a halálvilágba halála után és ott is marad örökké, állandóan apokalipszist végrehajtva biblia alapján.

A szocialisták mint a materialista kommunisták nem ismerték ezeket a titkokat, nem voltak tisztában a valódi ellenségekkel, ezért lettek mindig áldozatok miden tiszta lényével a világnak. Ezek lakásokban vannak, nincsen szent dolog előttünk, megszegve minden törvényt.
kohlinka, 2018. április 16. hétfő, 17:46
Címkék: Tibolda Mária, Fenyő Miklósnak, Magas-hegyi Isten Isteneinek, Jupiter-lány Jupiter, Jupiter-lány Miskolc, Homonnay Nándor,
Kommentek
Ma kezdődik a 11. Margó Irodalmi Fesztivál
Az idei Margón mutatják be mások mellett Romsics Ignác, Szvoren Edina, Garaczi László új köteteit, valamint Térey János első prózaregényét is, a Káli holtakat. Mán-Várhegyi Réka Mágneshegy, a Német Könyvdíjjal kitüntetett Terézia Mora A szerelem a földönkívüliek között című elbeszéléskötetével érkezik a Margóra. Először írt regényt Krusovszky Dénes is, az Akik már nem leszünk sosem szintén bemutatkozik a fesztiválon.

A Margó-díjas Milbacher Róbert Léleknyavalyák avagy az öngyilkolás és egyéb elveszejtő szerek természetéről című második kötetét mutatja be, de fellép a Margón Babiczky Tibor, Szabó T. Anna, Dunajcsik Mátyás, Bartók Imre, Boldizsár Ildikó, Szilasi László, Wéber Anikó, Bődöcs Tibor, Schäffer Erzsébet, Tompa Andrea, Krasznhorkai László, Mészöly Ágnes, Dániel András és Tolnai Ottó is.

A fesztivál idei újdonsága a Margó Extra sorozat, amelyben olyan művészekkel, közéleti személyiségekkel beszélgetnek, akikre nagy hatással volt az irodalom személyesen és szakmailag is. A sorozat
velemenyezd, 2018. június 06. szerda, 09:23
Közelednek a földönkívüliek is...
https://www.youtube.com/watch?v=36nS7tx5eBA" >target="_blank"
Guy Mitchell - Heartaches By The Number [Fallout: New Vegas OST]Archetípus - Ötös szintjei:

1. A látnoki felfedező
2. A lényeglátó megfigyelő
3. A figyelmét összpontosító újító
4. Az igyekvő szakértő
5. A túlfeszített fogalomalkotó
6. A provokatív cinikus
7. Az elszigetelődött nihilista
8. A rettegő "földönkívüli"


9. Az összeroppanó szkizoid

Hogy mégis valami kevés kontrollt tudjanak gyakorolni növekvő rettegésük és kétségbeesésük felett, a neurotikus Ötösök ugyanazokat az elhárító mechanizmusokat próbálják alkalmazni, amelyeket mindig is használtak; a hasítást és az elszigetelést, de a patológiának ebben a stádiumában e módszerek nem képesek kordában tartani félelmeiket. Egyre inkább szkizoiddá válnak, lehasítják magukat
eposz, 2018. június 01. péntek, 13:36
Hiába vártam megváltó segítségre
Tavalyelőtt szeptemberben állítólag ideértek az újhelyi földönkívüliek, köztük a volt szomszédom, Attila, akik nem tudnak a közelembe férni születésem óta tartó magyarországi többszörös világapokalipszis folyamatosan történő végrehajtása, deformációim közben állandóan ismételt sorsuk és szerepük végrehajtásakor hozzám Bodortól, az űrpusztítótól, amelyik emberi formában élt azelőtt, így szaporodott űrpókokkal, folyamatosan hosszabbítva a Rákóczi terük áldozását felmentő seregével a cigánytelepnek. Magam is meglepődtem,amikor leírtam akkoriban nem tudva semmiről, hogy a feketesárkány az űrpusztítót legyőzte. Utána szinte semmire nem emlékszem, csak arra, hogy minden éjszaka azt játszották velem egy hónapig, hogy át kell mennem a vizen, hogy visszadják a fogaimat.

Azelőtt kínoztak éjjel-nappal melleimnél fogva cipelve a termékenységi törzsek kígyóistene által, gyaláztak a Rákóczi téri cigányok éjjel-nappal Müller sátánistáival együtt, amiket a Mónika Showban bemutattak. Közben
kohlinka, 2018. június 01. péntek, 08:21
Hiába vártam megváltó segítségre
Tavalyelőtt szeptemberben állítólag ideértek az újhelyi földönkívüliek, köztük a volt szomszédom, Attila, akik nem tudnak a közelembe férni születésem óta tartó magyarországi többszörös világapokalipszis folyamatosan történő végrehajtása, deformációim közben állandóan ismételt sorsuk és szerepük végrehajtásakor hozzám Bodortól, az űrpusztítótól, amelyik emberi formában élt azelőtt, így szaporodott űrpókokkal, folyamatosan hosszabbítva a Rákóczi terük áldozását felmentő seregével a cigánytelepnek. Magam is meglepődtem,amikor leírtam akkoriban nem tudva semmiről, hogy a feketesárkány az űrpusztítót legyőzte. Utána szinte semmire nem emlékszem, csak arra, hogy minden éjszaka azt játszották velem egy hónapig, hogy át kell mennem a vizen, hogy visszadják a fogaimat.

Azelőtt kínoztak éjjel-nappal melleimnél fogva cipelve a termékenységi törzsek kígyóistene által, gyaláztak a Rákóczi téri cigányok éjjel-nappal Müller sátánistáival együtt, amiket a Mónika Showban bemutattak. Közben reménykedtem
kohlinka, 2018. május 31. csütörtök, 23:28
Richard Shaver – Föld alatti világok
egyéb szükséges dolgokat kapnak. Ez a cserekereskedelem szintén beszivárgott a köztudatba hiszen pontosan ezt jelenti a földalatti mozgalom kifejezés is.

“Nem is gondolnánk - írja Shaver - hány, felszínen gyártott autó fut a föld alatt. Sok tonnányi rakománnyal megrakott teherautók tűnnek el naponta egy-egy ártalmatlannak látszó külvárosi raktárban, vidéki csarnokban, hogy onnan lifttel ereszkedjenek alá a bűnözők földalatti világába."

A földalatti földönkívüliekről egyébként számtalan nép kultúrájában található leírás. Az Andokban muqui-nak, Németországban koboldnak, a maláj ónbányákban chong fu-nak, Angliában pedig tom-myknocker-nek hívják őket.

földalatti földönkívüliek

Shaverra visszatérve, az autógyári munkás nem csak kommunikációs kapcsolatban állt a felszín alatti világgal, hanem szemtől-szembe is találkozott velük és az álomcsinálók jóvoltából éveken át különféle álmokat látott, valamint éveken át ősi írásokat olvasott, amelyeket a
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:08
Clyde Tombaugh a Plútó felfedezője
azonosítatlan repülő tárgy (Unindentified Flying Object), népszerű nevén ufó észleléséről is beszámolt. 1949. augusztus 20-án az új-mexikói Las Cruces közelében, leírása szerint hat vagy nyolc, szögletes, és erősfényű "lámpaszerűen világító" azonosítatlan repülő objektumot észlelt. A jelenséget 3 másodpercig látta, az ufóészlelésnek felesége is részese volt. Leírása szerint kétséges, hogy a jelenség "valamilyen földi reflexió lett volna".

Tombaugh sohasem állította , hogy 1949 augusztusában földönkívüliek űrhajóját pillantotta volna meg, de élete hátralévő részében erőteljesen támogatta az ufójelenség hátterének feltárását célzó kutatásokat.

1973-ban, mint az Új-mexikói Állami Egyetem professzora ment nyugdíjba. Clyde Tombaugh magas kort élt meg, 1997. január 17-én, kilencvenéves korában hunyt el. Hamvai egy részét a 2006-ben felbocsátott New Horizons bolygóközi szonda vitte magával a fedélzetén.

A New Horizons
schuro, 2018. május 15. kedd, 20:55
Érdekes.
Kozmikus metamorfózis

Történt ekkor, 1947. július 2-a fülledt éjjelén, hogy az új-mexikói Roswell határában egy fényesen világító tárgy csapódott a földbe. A furcsa jelenséget sok környékbeli látta, köztük William Brazel is, az a farmer, akinek a birtokán landolt a furcsa eszköz.

Az állítólagos roswelli ufókatasztrófa a leghíresebb és leggyakrabban emlegetett történet a földönkívüliek látogatásában hívők között

A város határában működött a katonai repülőtér, a RAAF (Roswell Army Air Field), így

az 509. stratégiai bombázó ezred emberei villámgyorsan a helyszínre érkeztek, a környéket lezárták,

majd - a farmer és a még a katonák előtt odaérkezett helybeliek visszaemlékezése szerint - összeszedték a roncsdarabokat, és teherautókon mindet a katonai bázisra szállították.

A helyszínen ott volt Denis Balthazar, a Roswell Morning Dispatch helyi napilap agilis munkatársa is, aki a történtekre egészen másképp emlékszik vissza, mint ami a
piroska0101, 2018. május 08. kedd, 18:37
A Vitorlázó kövek titka
elszórtan hevernek a síkságon, és nagyon sok mögött a talajba bemélyedő, a csigák nyomvonalára emlékeztető sáv látható. Egyes nyomvonalak egyenesek, és csak pár méter hosszúak, mások akár futballpálya hosszúságúak, és kecsesen elhajlanak, vagy akár éles szögben megtörnek. Tehát nem csoda, hogy sokáig rejtély övezte a Földön sehol máshol elő nem forduló jelenséget: a mozgó sziklákat. A természetes magyarázatokon túl, (pl. gravitációs anomáliák) gyakran merültek fel természetfölötti elméletek, mint a földönkívüliek és a halottak szellemei.

A legelfogadottabb magyarázat szerint a fagyott talajnak szerepe lehet a jelenség létrejöttében, a kisebb súrlódás már lehetővé tenné a kövek megindulását. A hegyekből érkező víz a hideg éjszakák során megfagy, vékony jégréteg képződik és amennyiben az erős szelek bizonyos szögben érik a jégtakarót, a jég a beágyazódott kövekkel együtt elmozdulhat az
schuro, 2018. május 06. vasárnap, 21:14
Képek, videók
jurij-milner-foldonkiv uli
megyerimihaly
2015. augusztus 09. vasárnap, 10:00
4712_foldonkivuli-test fes
kati51
2010. szeptember 14. kedd, 10:02
Földönkívüli Zsaru.hu.jpg
rambobby
2007. szeptember 18. kedd, 08:54
E.T - A Földönkivűli.hu.c
finike
2007. szeptember 01. szombat, 21:44
A Földönkívüli Kapcsolat.
rambobby
2007. június 18. hétfő, 13:33
E.T A Földönkivűli.en.jpg
finike
2007. március 09. péntek, 07:18
Észak - Jupiter-lány feny
kohlinka
2013. október 04. péntek, 08:59
Tiboldy Mária.jpg
farkas1945
2011. március 18. péntek, 14:16
Szemere Miklósnak 01.jpg
chillik
2018. január 02. kedd, 05:32
Szemere Miklósnak 02.jpg
chillik
2018. január 02. kedd, 05:32
Szemere Miklósnak 03.jpg
chillik
2018. január 02. kedd, 05:32
Miklósnak ? Bandi.jpg
chillik
2016. december 01. csütörtök, 03:11
Szent Miklósnak
etusmama
2013. december 05. csütörtök, 22:37
miklosnak.gif
dgenoveva
2010. január 12. kedd, 13:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.