Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 23:41 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nem akarok sem bevándorlókat, sem ...
NEM AKAROK INDIÁNKÉNT - REZERVÁTUMBA ZÁRVA - ÉLNI A SAJÁT HAZÁMBAN!
*
Ugyanakkor,
- SEM A BEVÁNDORLÓKNAK,
- SEM A BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK,
- SEM A NATO-nak,
- SEM AZ EU-nak
NEM AKAROM ÁTENGEDNI A HAZÁM FÖLÖTTI RENDELKEZÉS JOGÁT!
*
*
Annak ellenére írom ezt, hogy tudom: már részben átengedték azt egyébként a hazaáruló vezetői, miközben az ellenkezőjéről nyilatkoznak a médiában.
Arra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy ne szavazzunk már örökösen hazaáruló vezetőket újra és újra a hatalomba!
*
*
*
A következő felszólító mondatot még Pongrátz Gergely - 1956-os szabadságharcos - mondta 2000-ben:
- "MAGYAR TESTVÉREIM! KÖNYÖRGÖM, MERJÜNK INDIÁNOK LENNI!"
.
*
Hallottatok már a Magyarok Világszövetségéről?
Tudjátok, az a szervezet, amelyik a "VILÁG ÖSSZMAGYARSÁGÁT" hivatott (lenne) képviselni!
Most leírom ismét vagy ezredszer, hogy az MVSZ - az 1992-es újraalakulásától minden negyedik évben (így 2016-ban is) Világtalálkozót tart - tisztújítással egybekötve...
*
Nekem megadatott, hogy több ilyen világtalálkozón is részt vegyek, mint a Magyar Nők Világfórumának egyik alapító tagja. (Ez 1996-ban történt...)
.
És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok? Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:
- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
* DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:
- "Magyar testvéreim, könyörgöm: fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?
*
Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt - akkor még, mint nézelődő a NEMZETV ÉDELMI EGYETEM részéről.
*.
2008-tól, Vukics Ferenc (napszemüvegben) mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről.
*
Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Pl. túlélő csomag összeállítását okította többek között...
http://furaila.xfree.hu/242463
*
Azután, 2008-ban megtudtam, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila......
*
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni. Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, mert a NATO mögé elbújó politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a.NATO magyarországi támaszpontja.
*
A lényeg:
Amit később UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK polgárháború kirobbantásával, azt VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA, de már 2000-ben!
*
*
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
*
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal támogatta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
*
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de egyaránt a kádári időkben szocializálódott politikai "elit"-hez tartozók MEGKÖTÖTTEK EGYMÁSSAL! És, amit az 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan - ha kell a szervezkedők életének kioltása árán is - BETARTATNAK!
*
Mindezek után NAGYON NEM ÉRTEM, hogy mi a csudát fröcsögtök kizárólag Orbán Viktorra? Már teljesen elvette a gyűlölet az eszeteket?
*
Bóna Mária Ilona
furaila, 2016. október 05. szerda, 15:11
Címkék: Pongrátz Gergely, Magyarok Világszövetségéről, Magyar Nők Világfórumának, Magyarok Világszövetségének, Boross Péter, Magyarok Szövetségének,
Kommentek
Donald Trump: a fiatal illegális bevándorlókat védelmező DACA-program "valószínűleg halott"
Az elnök Twitter-bejegyzésben vasárnap tudatta, hogy véleménye szerint nem lesz megállapodás a DACA-programban védett fiatalok ügyében, mert "a demokraták nem igazán akarják, csak tárgyalgatni akarnak és elvenni az iszonyúan szükséges pénzt a katonáinktól".

Trump leszögezte: "én elnökként azt akarom, hogy olyan emberek jöjjenek országunkba, akik segítenek majd, hogy ismét erősek és nagyszerűek legyünk, és akik érdemekre alapozó rendszer szerint érkeznek. Nincs többé vízumlottó! Amerika az első!".

Az elnök és a kongresszus megpróbál átfogó bevándorlási reformban megegyezni, s ennek keretében rendeznék a DACA-programban résztvevő fiatal bevándorlók sorsát is. A DACA-programot (a teljes nevén: Késleltetett Eljárás a Gyermekkorban Érkezettekért) 2015-ben az előző amerikai elnök, Barack Obama hívta életre, elnöki rendelettel. Célja az volt, hogy védelmet nyújtson azoknak a fiataloknak - az Egyesült Államokban álmodozók nemzedékének nevezik őket -, akiket illegális bevándorló szüleik
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 23:19
Lelkész: a migráció humanitárius és biztonsági kérdés is
Fischl Vilmos vasárnap az M1 aktuális csatornán arról beszélt, hogy amikor keresztény emberek jóhiszeműen befogadnak migránsokat, menekülteket, bevándorlókat, azért teszik, mert hitük, identitásuk erre ösztönzi őket. Felvetődik, hol van az a határ, amikor felmerül, hogy már nem lehet befogadni bárkit - tette hozzá, kiemelve: vannak menekültek, akik szívesen alkalmazkodnak, de ez nem jellemző mindenkire.

Véleménye szerint a keresztény identitást azért kell megvédeni, mert Nyugat-Európában gyenge a kereszténység.

Kiemelte: az evangélikus egyház adventkor adománygyűjtést hirdetett meg az észak-irakiak megsegítésére, a református egyház a szíriai református gyülekezetekkel próbálja felvenni a kapcsolatot. "Úgy tudunk segíteni, ha ott segítünk, ahol a probléma van" - mondta Fischl Vilmos.
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 21:33
Republikánus politikusok szerint Trump nem használta a "pöcegödör országok" kifejezést
David Perdue georgiai republikánus szenátor az ABC televízió Ez a hét című műsorában azt mondta: Trump elnök a kongresszusi politikusokkal tartott megbeszélésen nem használta a "pöcegödör országok" minősítést Haitira, Salvadorra és afrikai országokra utalva.

Perdue szerint az erről szóló kommentár - amelyet a The Washington Post írt meg Richard Durbin demokrata párti szenátorra hivatkozva - "durva ferdítés". A szenátor, aki jelen volt a Fehér Házban tartott tanácskozáson, hozzátette: "még hányszor kell elmondanom, hogy ez durva ferdítés?".

A CBS televízióban hasonlóképpen nyilatkozott Tom Cotton, Arkansas állam republikánus szenátora. Ő is Durbin szenátort okolta, azt állítva, hogy Durbin "elferdítette" az elnök szavait. "Én ugyan nem hallottam (azt a mondatot), amit Durbin szenátortöbbször is elismételt, de a szenátor már többször is elferdítette azt, ami a Fehér Házban tartott találkozókon történik, tehát talán most nem is kellene meglepődnünk" - fogalmazott Cotton. Az újságíró azon
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 21:18
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
Lengyelország több mint 1,4 millió Ukrajnából áramló menekültet fogadott be, akik a donbászi konfliktus miatt kénytelenek voltak elhagyni otthonukat - jelentette Jacek Saryusz-Wolski, az Európai Parlament lengyel képviselője
58.
Nekem a Chrome-ból simán megy. De itt a cikk tartalma:

Lengyelország teljesítette az Európai Unióban vállalt szolidaritás ráeső részét, s több mint 1,4 millió ukrán állampolgárt fogadott be, amit nem látnak az EU vezetők"- mondta az EP-képviselő.

Jacek Saryusz-Wolski emlékeztetett arra a javaslatra, mely szerint a donbászi bevándorlókat a déli menekültekkel kombinálják, azonban ezt elutasították az EU-ban - számol be a Korrespondent.net.

Elmondása szerint, Lengyelország nem tudja ezt elfogadni, mivel nem tudja befogadni az ukrán és a déli menekülteket egyszerre. A délről érkezett menekültek nem tudnak alkalmazkodni a helyi szokásokhoz, kultúrához és törvényekhez.
putnok7882, 2018. január 14. vasárnap, 13:14
Tudose-nyilatkozat - Szijjártó: elfogadhatatlan a román miniszterelnök nyilatkozata
Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy a román kormányfő szerdán este a Dcnews.ro portál tájékoztatása szerint a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatban egyebek mellett azt nyilatkozta a Realitatea hírtelevíziónak: "Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is".

A külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta: a Románia területén élő magyar nemzeti közösség érdekében a magyar kormány mindig a kölcsönös tisztelet talajára kívánta építeni a magyar-román kétoldalú kapcsolatokat, ami az éppen aktuális román kormányok tekintetében, hol több, hol kevesebb viszonzással és kölcsönösséggel párosult.

Ugyanakkor kijelentette: vitathatatlan, hogy Románia jelenlegi miniszterelnökének nyilatkozata, amikor "egy nemzeti közösséget, annak képviselőit gyakorlatilagkivégzéssel fenyegetett meg, teljes mértékben
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 11:51
Donald Trump alpárian szólt haiti, salvadori és afrikai bevándorlók szülőhazáiról
Szóhasználatának hamar meglett a visszhangja. Az amerikai sajtó a tanácskozáson jelenlévő Richard Durbin demokrata párti szenátorra hivatkozva közölte, hogy az elnök így fogalmazott: "Miért mindenki a szarfészek országokból jön hozzánk?", majd azt sugalmazta, hogy inkább olyan országokból kellene "behozni" bevándorlókat, mint Norvégia, amelynek kormányfőjét szerdán fogadta a Fehér Házban.

A szövegkörnyezetből egyértelmű volt, hogy Donald Trump kikre célzott, a törvényhozókkal ugyanis éppen a természeti katasztrófák elől Haitiból és Salvadorból érkezőknek átmenetileg megadott tartózkodási engedély visszavonásáról tanácskozott. A kormányzat a héten jelentette be, hogy ezeknek az átmeneti időre befogadott bevándorlóknak 2019 őszéig vagy el kell hagyniuk az Egyesült Államokat, vagy jogilag rendezniük kell a helyzetüket. A haitiakat Trump meg is nevezte. "Miért is kellene nekünk még több haiti? El kell őket távolítani" - mondta.

A Fehér Ház nem cáfolta az elhangzottakat, de közleményében Raj Shah
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 07:04
Illegális bevándorlás - Szita Károly: a polgármestereknek meg kell mutatniuk, nem kérnek a bevándorlásból és a
dollárt szán hálózatának megerősítésére és bevándorlásszervező pontokat kíván létrehozni. Ilyen civil szervezetek megjelentek már Pécsett és Debrecenben is - tette hozzá.

Szita Károly közölte, többen is veszélyesnek és aggasztónak tartják ezeket az eseményeket, ezért kérik a polgármestereket, beszéljenek erről a pénteki, budapesti konferencián.

Hangsúlyozta: Magyarországon kevés bevándorló van, és azt szeretnék, ha ez így is maradna.

"Nem akarok Kaposváron és Magyarországon sem bevándorlókat, nem szeretném, ha a településeken a biztonság veszélyben lenne" - tette hozzá.

Szita Károly veszélyesnek tartja a most megjelenő civil szervezeteket, amelyek megfogalmazása szerint "eddig be se tették a lábukat" a városba.

Cser-Palkovics András (Fidesz), Székesfehérvár polgármestere, a szervezet társelnöke hangsúlyozta: az önkormányzatok, így Székesfehérvár is szoros kapcsolatot tart fenn a civil szervezetekkel és az önkormányzat nagyra értékeli a több száz, a közösségért hosszú ideje
velemenyezd, 2018. január 10. szerda, 11:41
Illegális bevándorlás - Kormányválsághoz vezethet a szudáni migránsok hazaküldése Belgiumban
Bart De Wever, a flamand nacionalista párt elnöke hétfőn kijelentette: pártja véleménye az, hogy ha a belga szövetségi kormány többsége úgy döntene, hogy Theo Franckennek le kell mondania a szudáni migránsok visszaküldése miatt, az Új Flamand Szövetség kilép a kormánykoalícióból.

A beszámoló szerint Theo Francken december közepén jelentette be, hogy az előző hónapokhoz hasonlóan az év végén és január folyamán további szudáni illegális bevándorlókat küld vissza Belgium. A bejelentés felháborodást keltett a belga kormánykoalíción belül és többen azóta is az államtitkár lemondását követelik, ugyanis a korábbi hónapokban hazaszállított szudáni migránsok azt állítják, hazájukban bántalmazzák őket.

Wever nyilatkozatában aláhúzta, Francken a törvényeknek megfelelően járt el. Amennyiben nem nyílik lehetőség arra, hogy migránsokat olyan országba küldjön vissza Belgium, ahol rosszabb körülmények várnak rájuk, az a határok kinyitásával ér fel. Amennyiben Belgium a nyitott határok politikáját kívánja
velemenyezd, 2018. január 08. hétfő, 15:02
Képek, videók
bevándorlók.jpg
meki77
2016. augusztus 29. hétfő, 16:07
Magyarország bevándorlók.
kicsoda57
2015. július 09. csütörtök, 13:14
O.V.-Bevándorlók.jpg
agica2004
2015. január 25. vasárnap, 14:57
A bevándorlók
mecsery
2012. január 10. kedd, 22:31
Pongrátz Gergely
furaila
2017. január 11. szerda, 14:33
Pongrátz Gergely 1956-os
furaila
2016. október 05. szerda, 14:54
Pongrátz Gergely 56-os sz
furaila
2016. július 25. hétfő, 13:13
Levél Pongrátz Gergelynek
furaila
2015. június 19. péntek, 12:05
magyarok.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:38
Magyarok-vagyunk-2-223 x30
menusgabor
2017. november 13. hétfő, 13:47
O.V.-hajrá magyarok.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:40
O.V.magyarok főbunkója.jp
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:24
Rio olimpia -magyarok
agica2004
2017. április 21. péntek, 22:14
A Magyarok Istenéhez 01.j
chillik
2017. április 07. péntek, 05:30
A Magyarok Istenéhez 02.j
chillik
2017. április 07. péntek, 05:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.