Regisztráció  Belépés
2018. július 18. szerda | 29. hét | 199. nap | 23:55 | Frigyes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nem akarok sem bevándorlókat, sem ...
NEM AKAROK INDIÁNKÉNT - REZERVÁTUMBA ZÁRVA - ÉLNI A SAJÁT HAZÁMBAN!
*
Ugyanakkor,
- SEM A BEVÁNDORLÓKNAK,
- SEM A BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK,
- SEM A NATO-nak,
- SEM AZ EU-nak
NEM AKAROM ÁTENGEDNI A HAZÁM FÖLÖTTI RENDELKEZÉS JOGÁT!
*
*
Annak ellenére írom ezt, hogy tudom: már részben átengedték azt egyébként a hazaáruló vezetői, miközben az ellenkezőjéről nyilatkoznak a médiában.
Arra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy ne szavazzunk már örökösen hazaáruló vezetőket újra és újra a hatalomba!
*
*
*
A következő felszólító mondatot még Pongrátz Gergely - 1956-os szabadságharcos - mondta 2000-ben:
- "MAGYAR TESTVÉREIM! KÖNYÖRGÖM, MERJÜNK INDIÁNOK LENNI!"
.
*
Hallottatok már a Magyarok Világszövetségéről?
Tudjátok, az a szervezet, amelyik a "VILÁG ÖSSZMAGYARSÁGÁT" hivatott (lenne) képviselni!
Most leírom ismét vagy ezredszer, hogy az MVSZ - az 1992-es újraalakulásától minden negyedik évben (így 2016-ban is) Világtalálkozót tart - tisztújítással egybekötve...
*
Nekem megadatott, hogy több ilyen világtalálkozón is részt vegyek, mint a Magyar Nők Világfórumának egyik alapító tagja. (Ez 1996-ban történt...)
.
És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok? Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:
- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
* DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:
- "Magyar testvéreim, könyörgöm: fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?
*
Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt - akkor még, mint nézelődő a NEMZETV ÉDELMI EGYETEM részéről.
*.
2008-tól, Vukics Ferenc (napszemüvegben) mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről.
*
Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Pl. túlélő csomag összeállítását okította többek között...
http://furaila.xfree.hu/242463
*
Azután, 2008-ban megtudtam, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila......
*
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni. Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, mert a NATO mögé elbújó politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a.NATO magyarországi támaszpontja.
*
A lényeg:
Amit később UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK polgárháború kirobbantásával, azt VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA, de már 2000-ben!
*
*
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
*
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal támogatta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
*
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de egyaránt a kádári időkben szocializálódott politikai "elit"-hez tartozók MEGKÖTÖTTEK EGYMÁSSAL! És, amit az 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan - ha kell a szervezkedők életének kioltása árán is - BETARTATNAK!
*
Mindezek után NAGYON NEM ÉRTEM, hogy mi a csudát fröcsögtök kizárólag Orbán Viktorra? Már teljesen elvette a gyűlölet az eszeteket?
*
Bóna Mária Ilona
furaila, 2016. október 05. szerda, 15:11
Címkék: Pongrátz Gergely, Magyarok Világszövetségéről, Magyar Nők Világfórumának, Magyarok Világszövetségének, Boross Péter, Magyarok Szövetségének,
Kommentek
Trump illegális bevándorló gyilkosok áldozatainak családjait látta vendégül
"Ők olyan állampolgárok, akiket mindörökre elválasztottak szeretteiktől" - mutatta be a tizennégy meghívottat az elnök.

Az Angyalcsaládok nevű szervezetet létrehozó családok tagjai fényképeket mutattak egymásnak és a meghívott újságíróknak elveszített rokonaikról. Volt, aki felidézte, hogyan halt meg a gyermeke, mások az illegális bevándorlás visszaszorításának fontosságáról beszéltek. Laura Wilkerson elmondta, hogy az ő tizenéves fiát, Josht 2010-ben megkínozta, megfojtotta egy illegális bevándorló, a holttestet pedig el akarta égetni. Steve Ronnebeck azt idézte fel, hogy 21 éves fiát egy doboz cigaretta miatt gyilkolták meg.

"Ezekről a családokról a média nem vesz tudomást. Ez tisztességtelen" - fogalmazott Trump, kijelentve, hogy a demokrata párti politikusok sem foglalkoznak a migránsok áldozataival és a hozzátartozóikkal. Az elnök hangsúlyozta: az illegális bevándorlás megállításakor ezzel a problémával is szembe kell nézni. Számokat, adatokat, eseteket sorolt rablásokról, nemi
velemenyezd, 2018. június 23. szombat, 07:05
Kocsis: az ellenzék jelentős részének Soros György érdekei fontosabbak a magyar érdekeknél
az Országgyűlés által elfogadott országvédelmi akciótervről kiemelte: arra számítanak, hogy a viták ezzel nem zárulnak le, folytatódni fognak, pusztán megerősödött a magyar álláspont, pozíció.

Újabb eszköz került a magyar kormány kezébe, hogy megvédje Magyarországot, és megvédjék a keresztény kultúrát az illegális migrációtól, valamint az azzal járó veszélyektől - mondta.

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: amikor Magyarországra a zöldhatáron keresztül igyekeztek az illegális bevándorlókat juttatni, akkor a kormány kerítést épített, ha pedig jogi eszközökkel igyekeznek bevándorlókat telepíteni Magyarországra, akkor jogi eszközökkel fog védekezni a kormány.

Kocsis Máté kiemelte: az ellenzék nagy része nem támogatta az országvédelmi akciótervet, Magyarország és a keresztény kultúra megvédését. Ez teljesen világossá teszi számukra, hogy az ellenzék jelentős részének továbbra is Soros György érdekei fontosabbak, mint a magyar érdekek. Aki számára fontos az ország biztonsága, az a mai napon
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 18:11
Civil szervezetek tiltakozása mellett kezdődött meg az új bevándorlási törvény vitája a francia szenátusban
akcióval arra a 35 ezer emberre emlékeztek, akik 1993 óta vesztek a Földközi-tengerbe, amikor megpróbáltak az afrikai partokról Európába átjutni.

"Az állam megfojtja a menekültjogot" felírat előtt a baloldali szenátorok elítélték az új törvénytervezet szigorításait.

"Egyrészt krokodilkönnyeket ejtünk az Aquariusért, másrészt pedig újabb Aquariusokhoz teremtünk feltételeket" - mondta Pierre Laurent szenátor, a kommunista párt elnöke.

Az Amnesty International jogvédő szervezet a bevándorlókat támogató feliratokat vetít ki egész éjjel a szenátus épületére: "mert nem választjuk meg, hogy hova születünk", "mert egy nap velünk is megtörténhet" vagy "mert mindenki számára van hely".

Gérard Collomb belügyminiszter szerint az új törvényre az évről évre romló helyzet miatt van sürgősen szükség.

Franciaországban tavaly mintegy 100 ezren nyújtottak be menekültkérelmet, és 36 százalékuk kapta meg a menekültstátust. A hivatalos adatok szerint a 67 millió lakosú országban 2014-ben 6 millió,
velemenyezd, 2018. június 19. kedd, 16:42
Amerikai belbiztonsági miniszter: az illegális bevándorlók elszakított gyermekeiről "megfelelően gondoskodnak"
"következményekkel kell járniuk"az amerikai településeken,ugyanis ha "valaki bűncselekményt követ el, a rendőrség börtönbe viszi az illetőt, függetlenül attól, hogy van-e családja". Hozzátette: az amerikai kormányzat "nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy feltételezze: mindenki, aki azt állítja, hogy a családjával érkezett az Egyesült Államokba, valóban a családjával jött".

Az Egyesült Államokban napok óta élénk vita tárgya az a kormányzati intézkedés, mely szerint az országba belépő illegális bevándorlókat letartóztatják, vádat emelnek ellenük és a velük érkező gyermekeket pedig elválasztják és erre a célra kialakított külön befogadó központokban helyezik el.

Április 19. és május 31. között - a belbiztonsági tárca szóvivőjének pénteki információi szerint - mintegy kétezer gyermeket választottak el így a szüleiktől, vagy az őket felügyelő felnőttektől. Vasárnap Melania Trump, az amerikai elnök felesége is felemelte szavát e gyakorlat ellen. Hétfőre virradóra pedig a The Washington Post
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 18:03
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
kisebb gazdaságoktól a nagyobbakhoz csoportosítsanak át forrásokat, illetve nem támogatják azokat a javaslatokat sem, amelyek az európai polgároktól vesznek el forrásokat a migránsoknak juttatva azokat.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint ma Európában a biztonság lett a meghatározó politikai kérdés, amelynek szimbóluma a migránsokat szállító Aquarius hajó ügye. Arról van szó - folytatta -, hogy "zavaros hátterű szervezetek üzemszerűen szállítanak bevándorlókat Európába, megkerülve, kicselezve a hatóságokat". Hozzátette: az ilyen, elvileg humanitárius feladatokat végző hajókat olyan zavaros hátterű aktivista csoportok üzemeltetik, mint amelyek a magyar kormány bevándorláspolitikáját támadják. Szerinte pontosan ezek miatt a bevándorlást támogató tevékenységek miatt van szükség a "Stop Sorosra".

Az államtitkár úgy látja, az EU következő büdzséje "bevándorláspárti költségvetés", egyértelmű a szándék arra, hogy helyet csináljanak a bevándorlást támogató
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 16:02
Hírnév
1992-ben az elnökségért folyó harcban, harsányan hirdette, hogy adminisztrációjában az etikai feddhetetlenség terén a legmagasabbra kívánja helyezni a mércét. Megválasztása után a nemzeti törvényvégrehajtás legfőbb tisztviselőjének, a legfelsőbb ügyésznek a posztjára egy Zoe Baird nevű ügyvédnőt nevezett ki. Mivel a hölgy férje alkotmányjogász volt a Yale egyetemen, családjuk 600.000 dolláros évi jövedelmet élvezhetett. Nem sok idő múlva mégis az derült ki a hölgyről, hogy gyermekei mellé illegális bevándorlókat alkalmazott felügyelőnek. Ez a közvéleményt annál inkább megdöbbentette, mivel a főügyész hatáskörébe tartozik az egész bevándorlásügy. Ráadásul, magas fizetése ellenére, két éven át kijátszotta a társadalombiztosítást, mert nem fizette be a kötelező járulékokat az alkalmazottak után. Végül pedig kijelentette: vétségeiért azok felelősek, akik rossz jogi tanácsot adtak neki. A közvélemény felbolydult, mint a méhkas, hirtelen égni kezdtek a szenátori dolgozószobák telefonvonalai; miután mindenki azt
kalmanpiroska, 2018. június 12. kedd, 20:41
Illegális bevándorlás - Szlovén belügyminiszter: Ausztriának nincs oka lezárni a határait
elnevezésű új osztrák határvédő alakulatot.

A szlovén tárcavezető hangsúlyozta: a szlovén rendőrség hatékonyan védi a schengeni határt, amivel bebizonyította, hogy a biztonság szempontjából nem jelent veszélyt sem Ausztriára, sem más országra.

Kiemelte: azon illegális migránsok száma, akik Szlovéniából lépnek be Ausztriába, minimális - idén eddig 13-at küldtek vissza Szlovéniába -, ezért Ausztriának nincs semmi oka, hogy lezárja Szlovéniával közös határának egy szakaszát. Úgy vélte: a bevándorlókat az Európai Unió (EU) külső határain kell megállítani.

Szavai szerint a befogadó- és gyűjtőközpontokat (hot spot) a külső határokon kell felállítani, hogy a nem uniós országból érkező külföldiekről már ott kiderüljön, jogosultak-e az EU-ban menekültstátuszra, vagy vissza kell térniük abba az országba, ahonnét érkeztek.

A szlovén rendőrség jelezte, hogy kaptak ugyan értesítést a migrációs áradat feltartóztatására irányuló osztrák gyakorlatról, de annak sem az üzenetével sem az időpontjával nem
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 20:12
Illegális bevándorlás - Szijjártó: Európa határai továbbra is védtelenek
A politikus azután nyilatkozott erről, hogy hétfőn részt vett a Közép-európai Kezdeményezés (KEK) tagállamainak külügyminiszteri találkozóján a horvátországi Splitben.

A miniszter nyilatkozatában hozzátette: Törökország felmondta a Görögországgal megkötött visszafogadási megállapodását, ez azt jelenti, hogy a törökök innentől kezdve nem fogadnak vissza illegális bevándorlókat Görögországból.

Szijjártó Péter szerint ez egy rendkívüli figyelmeztető jel arra vonatkozólag, hogy mennyire törékeny az a helyzet, amely Európa déli határánál kialakult.

Ha az EU-török megállapodás is a görög-török megállapodás sorsára jut, akkor egy újabb nagyon komoly hullám indulhat meg a nyugat-balkáni útvonalon, pillanatok alatt több százezer illegális bevándorló érkezhet meg Magyarország déli határához - mondta a tárcavezető.

Szijjártó Péter kijelentette: a nyugat-balkáni útvonalon az egyetlen olyan védvonal, amely létezik, és valóban működik, az a Magyarország déli határán felhúzott
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 16:22
Képek, videók
bevándorlók.jpg
meki77
2016. augusztus 29. hétfő, 16:07
Magyarország bevándorlók.
kicsoda57
2015. július 09. csütörtök, 13:14
O.V.-Bevándorlók.jpg
agica2004
2015. január 25. vasárnap, 14:57
A bevándorlók
mecsery
2012. január 10. kedd, 22:31
Pongrátz Gergely
furaila
2017. január 11. szerda, 14:33
Pongrátz Gergely 1956-os
furaila
2016. október 05. szerda, 14:54
Pongrátz Gergely 56-os sz
furaila
2016. július 25. hétfő, 13:13
Levél Pongrátz Gergelynek
furaila
2015. június 19. péntek, 12:05
A Magyarok Istenének üz
sz719eszter
2018. május 06. vasárnap, 17:01
Magyarok
sanci81
2018. április 08. vasárnap, 15:42
Hajrá magyarok.png
agica2004
2018. március 23. péntek, 22:14
magyarok vagyunk.jpg
menusgabor
2018. március 17. szombat, 19:47
magyarok.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:38
Magyarok-vagyunk-2-223 x30
menusgabor
2017. november 13. hétfő, 13:47
O.V.-hajrá magyarok.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:40
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.