Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:37 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nem akarok sem bevándorlókat, sem ...
NEM AKAROK INDIÁNKÉNT - REZERVÁTUMBA ZÁRVA - ÉLNI A SAJÁT HAZÁMBAN!
*
Ugyanakkor,
- SEM A BEVÁNDORLÓKNAK,
- SEM A BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK,
- SEM A NATO-nak,
- SEM AZ EU-nak
NEM AKAROM ÁTENGEDNI A HAZÁM FÖLÖTTI RENDELKEZÉS JOGÁT!
*
*
Annak ellenére írom ezt, hogy tudom: már részben átengedték azt egyébként a hazaáruló vezetői, miközben az ellenkezőjéről nyilatkoznak a médiában.
Arra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy ne szavazzunk már örökösen hazaáruló vezetőket újra és újra a hatalomba!
*
*
*
A következő felszólító mondatot még Pongrátz Gergely - 1956-os szabadságharcos - mondta 2000-ben:
- "MAGYAR TESTVÉREIM! KÖNYÖRGÖM, MERJÜNK INDIÁNOK LENNI!"
.
*
Hallottatok már a Magyarok Világszövetségéről?
Tudjátok, az a szervezet, amelyik a "VILÁG ÖSSZMAGYARSÁGÁT" hivatott (lenne) képviselni!
Most leírom ismét vagy ezredszer, hogy az MVSZ - az 1992-es újraalakulásától minden negyedik évben (így 2016-ban is) Világtalálkozót tart - tisztújítással egybekötve...
*
Nekem megadatott, hogy több ilyen világtalálkozón is részt vegyek, mint a Magyar Nők Világfórumának egyik alapító tagja. (Ez 1996-ban történt...)
.
És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok? Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:
- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
* DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:
- "Magyar testvéreim, könyörgöm: fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?
*
Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt - akkor még, mint nézelődő a NEMZETV ÉDELMI EGYETEM részéről.
*.
2008-tól, Vukics Ferenc (napszemüvegben) mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről.
*
Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Pl. túlélő csomag összeállítását okította többek között...
http://furaila.xfree.hu/242463
*
Azután, 2008-ban megtudtam, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila......
*
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni. Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, mert a NATO mögé elbújó politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a.NATO magyarországi támaszpontja.
*
A lényeg:
Amit később UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK polgárháború kirobbantásával, azt VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA, de már 2000-ben!
*
*
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
*
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal támogatta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
*
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de egyaránt a kádári időkben szocializálódott politikai "elit"-hez tartozók MEGKÖTÖTTEK EGYMÁSSAL! És, amit az 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan - ha kell a szervezkedők életének kioltása árán is - BETARTATNAK!
*
Mindezek után NAGYON NEM ÉRTEM, hogy mi a csudát fröcsögtök kizárólag Orbán Viktorra? Már teljesen elvette a gyűlölet az eszeteket?
*
Bóna Mária Ilona
furaila, 2016. október 05. szerda, 15:11
Címkék: Pongrátz Gergely, Magyarok Világszövetségéről, Magyar Nők Világfórumának, Magyarok Világszövetségének, Boross Péter, Magyarok Szövetségének,
Kommentek
Mindkét szavazatot a Fideszre!
tanulnunk, hanem tanulhatunk mások hibáiból.

Hogy mit számít ez? Éppen ezt gondolták a németek az ötvenes, a britek a hatvanas és a franciák a hetvenes években. És most utcáról utcára, kerületről kerületre, városról városra szorulnak vissza a saját országukban. Ma ők már nem értik, hogyan jutottak ide, ki döntött minderről, de tudják, hogy számukra nincs visszaút. Ott most az a kérdés, hogy miként tudnak a bevándorlókkal együtt élni. Nálunk még nem ez a kérdés, hanem az, hogy akarunk-e bevándorlókat befogadni. És a magyarok válasza az, hogy nem akarunk.

Persze mi sem vagyunk kőből, látjuk a képsorokat, látjuk a sok emberi szenvedést és nyomorúságot. Tudjuk, hogy segítenünk kell.

A mi álláspontunk az, hogy a segítséget kell odavinni, és nem a bajt kell idehozni. Magyarország gazdasági erejéhez mérten rendszeres pénzügyi segítséget nyújt, és iskolákat, kórházakat, egész falvakat épít újjá azokon a helyeken, amelyeket megtépázott a háború. A kettőt együtt gondolom én
menusgabor, 2018. április 07. szombat, 21:00
Nincs Cím
te is, amely a nemzetünk magára találását segíti elő. Barátsággal:

Surján László


Az egykor patináns francia fővárosból mára bevándorló metropolisz lett, teljesen átalakult a városkép. Vannak Párizsnak olyan részei, ahol az őshonos lakosság már kisebbségbe szorult.

Mi még dönthetünk április 8-án, hogy ezt akarjuk-e. A franciák beengedték a bevándorlókat, számukra már nincs visszaút.Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van.

Felszerszámoztunk, felnyergeltünk! Magasba a zászlókat! Fel,
menusgabor, 2018. április 04. szerda, 20:15
Sokan meghaltak egy közúti balesetben Kelet-Törökországban
A kisbuszban afgán, pakisztáni és iráni illegális bevándorlók utaztak. Az ütközés következtében többen kirepültek a járműből. A szerencsétlenséget súlyosbította, hogy egy másik kisbusz átgázolt rajtuk.

Az első kisbuszt 14 embert szállíthatott volna, ennek ellenére több mint 50-en utaztak benne, köztük nők. Az utasok illegális úton léptek be Törökországba Irán felől. A jármű sofőrje szintén életét vesztette, kilétét egyelőre nem tudtak megállapítani.

A második kisbuszban ugyancsak illegális bevándorlók utaztak.

A tragikus baleset az Igdirt Kars tartománnyal összekötő főúton történt, közel az igdiri polgári repülőtér bejáratához.

A hatóságok mentőket, tűzoltókat, katasztrófaelhárítókat és csendőröket is a helyszínre vezényeltek.

Mire a lángra lobbant kisbuszt eloltották, már teljesen kiégett.

Az áldozatokat az igdiri állami kórházba vitték. Több sérültnek súlyos az állapota, hét emberen műtétet hajtanak végre.

Igdir tartomány kormányzója, Enver Ünlü a baleset helyszínén
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 11:21
Választás 2018 - Nyitrai Zsolt: az elkövetkező évtizedekről is szól a választás
A politikus szerint a tét az, hogy "megmarad-e a piros-fehér-zöld", sikerül-e megvédeni az országot, amely ma biztonságos, a "béke szigete" Európa közepén, amit meg is kell tartani. Az április 8-i választás döntően befolyásolja a kontinens sorsát is - tette hozzá.

A migrációról szólva Nyitrai Zsolt arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Unió rövid időn belül keresztül akarja erőltetni a bevándorlással kapcsolatos döntéseit, amelyek alapján Magyarországra még az idén 10 ezer bevándorlót telepítenének be.

Szerinte Brüsszel azért akar "felpörögni", mert jövőre európai parlamenti (EP) választás lesz, és könnyen lehet, hogy kicserélődik az EP, és olyan pártok kerülhetnek többségbe, amelyek meg akarják védeni Európát.

A fideszes képviselő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Magyarország nincs egyedül a küzdelemben, mert a visegrádi államok, Ausztria, Olaszország és egyre több állam látja: a migráció az egyik legfontosabb kérdés.

Nyitrai Zsolt megjegyezte azonban azt is, hogy a magyarországi
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:12
Választás 2018 - LMP: négy év alatt alig derült ki valami az Öveges-program "lenyúlásáról"
esete is azt mutatja, hogy nem tűrnek semmilyen együttműködést a Fidesszel.

Úgy folytatta: az ellenzéki oldalon vannak, akik szerint nem baj, ha ezt a választást nem nyeri meg az ellenzék, nyilván ilyenek vannak az LMP-ben is. Akivel csupán vitatkozni kell, azokkal vitatkozni fognak, ahol vállalhatatlan dolog jut tudomásukra, ott megteszik a szükséges lépéseket - jelentette ki.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szavaira, miszerint a romákat sem lehetett integrálni, a bevándorlókat sem lehet majd, úgy reagált: ha az összes pénzt ellopják, amit erre szántak, akkor nem fogják tudni integrálni a romákat. Hozzátette: a kormány tagjai "felszálltak a rasszizmus vonatra".

A reptéri földi kiszolgálótársaságok kartellezésének gyanúját érintő kérésre azt mondta: feljelentést is kellene tenni hivatali visszaélés miatt. Hozzátette: számos jelzést kapott arról, hogy minisztériumi vagy állami vezetők akadályozták középvezetők munkáját. A bűnösöknek el kell számolniuk, de vádalkut kell kötni
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 21:57
Miért hazudják baloldali politikusok, hogy nincs köze migránsok betelepítésének a terrorcselekményekhez?
Kedves Wheels!
Nem hazudja ezt senki, csak ugyan annyi köze ven ehez mint
ahogy a helyi lakosok bünöznek! Emelkedik mindenhol a
bünözési arány de a lakosság számához viszonyitva sehol
nem több mint 10 éve vagy 20 éve. Söt, vannak területek ahol
csökkent! Azért mert a 4 millió bevándoró között van 1000 görény
bünözö, nem mind a 4 millió az!
És hogy Magyarországon mennyi ideje van az áldozatnak a
magánindítvány előterjesztésére? Hát, 30 nap.

https://24.hu/belfold/2015/06/25/nem-a-muszlimok-nem-eroszakoljak- meg-az-osszes-szoke-feher-not/
http://www.rubicon.hu/magyar/nyomtathato_verzio/buntetojog_es_szex ualitas_magyarorszagon_a_nemi_buncselekmenyek_megitelesenek_valtoz asai/

S igen! A svédeknél nehéz a helyzet mert elmulsztották
a bevándorlókat integréciós törvényekkel kényszeriteni
arra, hogy beilleszkedjenek! Most, nagy a gond, mert sok
van akit befogadtak! Senki nem mondta, hogy ilyen magyar
helyzetet kellene teremteni!
decotext, 2018. március 26. hétfő, 07:58
Miért hazudják baloldali politikusok, hogy nincs köze migránsok betelepítésének a terrorcselekményekhez?
ellen!
1. Soha, senki nem állított olyat, hogy a bevándorlás, nem hordoz magában terrorveszélyt!
(Aminthogy olyan baromságot se állítana, egyetlen épeszű ember se, hogy kóbor kutyák vagy macskák befogadása semmi kockázattal nem járhat... — Ámde mégis akadnak jóérzésű emberek a világban, akik hajlandók befogadni kóbor állatokat, még akkor is, ha tudják, hogy az kockázattal jár.)
Tehát, ne hazudj, 'wheels'!
2. Másfelől: Miért engedte át 2015-ben Orbán az országon a bevándorlókat, ELLENŐRIZETLENÜL?!...
Amint az a 2015-ös párizsi merénylet során lezajlott nyomozás során kiderült, legalább egy terrorista szíriai menekültnek adta ki magát, így lépett be az EU területére október 3-án, Lerosz szigetén, majd onnan - MAGYARORSZÁG ÉRINTÉSÉVEL - ment Párizsba!...
Vagyis tehát, a párizsi merénylet elkövetőiből legalább egyet, Orbánnak lehet ,,köszönni"!
(Orbánt, nem akarod esetleg meginterjúvolni?...)
3. Miért hazudta azt Orbán a magyar
foxworkinspace, 2018. március 25. vasárnap, 23:57
Szijjártó: aki beengedi a bevándorlókat, azt kockáztatja, hogy beengedi a terroristákat is
Szijjártó Péter a Dunakeszi városházán elmondta, hogy az elkövetőn kívül négy halálos áldozattal és tizenöt sérülttel járt a tegnapi terrorcselekmény, amelynek az elkövetője Marokkóban született, és tizenkét éves korában kapta meg a francia állampolgárságot.

Hozzátette, hogy ez egy olyan újabb terrortámadás volt, amelynek az elkövetője migrációs hátterű személy, ezzel immár 28-ra nőtt a bevándorlók által Európában az elmúlt két és fél évben elkövetett terrorcselekmények száma.

Magyar érintettségről a támadás során eddig nem kaptak információt - fűzte hozzá a miniszter.

Szijjártó Péter kifejezte Magyarország együttérzését Franciaországgal, és kijelentette, hogy Franciaország mindig számíthat hazánkra, ha a terrorizmus elleni küzdelemről van szó.

A miniszter kitért arra, hogy a tegnapi terrortámadás is egyértelműen bizonyítja, hogy "a bevándorlás és a terrorizmus között nagyon szoros összefüggés van". Hozzátette, hogy a terroristák egy része az elmúlt két és fél évben illegális
velemenyezd, 2018. március 24. szombat, 12:41
Képek, videók
bevándorlók.jpg
meki77
2016. augusztus 29. hétfő, 16:07
Magyarország bevándorlók.
kicsoda57
2015. július 09. csütörtök, 13:14
O.V.-Bevándorlók.jpg
agica2004
2015. január 25. vasárnap, 14:57
A bevándorlók
mecsery
2012. január 10. kedd, 22:31
Pongrátz Gergely
furaila
2017. január 11. szerda, 14:33
Pongrátz Gergely 1956-os
furaila
2016. október 05. szerda, 14:54
Pongrátz Gergely 56-os sz
furaila
2016. július 25. hétfő, 13:13
Levél Pongrátz Gergelynek
furaila
2015. június 19. péntek, 12:05
Magyarok
sanci81
2018. április 08. vasárnap, 15:42
Hajrá magyarok.png
agica2004
2018. március 23. péntek, 22:14
magyarok vagyunk.jpg
menusgabor
2018. március 17. szombat, 19:47
magyarok.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:38
Magyarok-vagyunk-2-223 x30
menusgabor
2017. november 13. hétfő, 13:47
O.V.-hajrá magyarok.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:40
O.V.magyarok főbunkója.jp
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.