Regisztráció  Belépés
2018. június 21. csütörtök | 25. hét | 172. nap | 23:48 | Alajos, Leila
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Négyezer doboz cigarettát találtak a vámosok egy átalakított autóban
A közlemény szerint a több ezer cigarettát egy román kisbusz utánfutóján lévő autóban találták; a buszon kilenc ember utazott.

A csempészárut, amit a műszerfal, a padlólemez, a lökhárító és a küszöb házilag kialakított rejtekhelyeibe tettek, Django és Jenny, a NAV szolgálati kutyái szagolták ki.

A pénzügyőrök a több mint ötmillió forint értékű adózatlan cigarettát, valamint az átalakított gépjárművet lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a sofőr ellen.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 09:21
Címkék: átalakított autóban, közlemény szerint, több ezer, román kisbusz, buszon kilenc, küszöb házilag,
Kommentek
Nőtt a McDonald's magyarországi árbevétele és eredménye tavaly
Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

A vállalat a múlt évben nem nyitott új éttermet az országban, viszont 5 meglévő éttermét átalakította, idén júniusban pedig 500 millió forintból épített kétszintes autós éttermet Gyöngyösön .

Jelenleg 89 McDonald's étterem működik Magyarországon, 40 vállalati, 49 pedig franchise partnerek üzemeltetésében. Az étteremhálózatnak 2015-ben 4600 dolgozója volt, jelenleg 5800 embert foglalkoztat.

A McDonald's száznál több országban, több mint 36 ezer egységgel van jelen. Magyarországon az első McDonald's étterem 1988-ban Budapesten létesült - közölte a vállalat.
velemenyezd, 2018. június 19. kedd, 07:05
Felavatták a Belvárosi Vívó SE termét
A józsefvárosi önkormányzat tulajdonában álló ingatlant a vívószövetség (MVSZ) sportágfejlesztési alapjának 65 millió forintos támogatásából újították fel. A VIII. kerületi Krúdy Gyula utca 3. szám alatt található, modern létesítmény korábban éveken át bérlő nélkül, zárva volt, most teljesen átalakították.

Az MVSZ honlapjának beszámolójából kiderül, hogy a Selmeczi Tibor klubelnöknek is köszönhetően jó hangulatú keddi rendezvényen ott volt többek között Sákovicsné Dömölky Lídia olimpiai bajnok, ifj. Kárpáti Rudolf, Tamás Henrietta MVSZ-főtitkár, valamint Vitályos Eszter európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár, aki gyermekeivel együtt a klub aktív tagja.

A terem átadását jelképező nemzeti színű szalagot Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke, Sára Botond, Józsefváros alpolgármestere és Gáborján Rita társelnök vágta át. A program végén az egyesület legidősebb és legfiatalabb versenyzője, a 79 éves Müller Ferenc, illetve a 9 esztendős Zsigmond Eszter vívott bemutatót.

A teremben hét
velemenyezd, 2018. június 12. kedd, 12:21
Kemerovói tűzvész - Csaknem 400 üzletközpontot zártak be Oroszországban tűzrendészeti hiányosságok miatt
július 30-án terjeszti majd jelentését a kormány elé.

Jenyikejev korábban úgy nyilatkozott, hogy a minisztérium szakemberei az általuk ellenőrzött objektumok csaknem felében, 30 ezer üzletközpontban tapasztalták a tűzrendészeti előírások súlyos megsértését; több mint 10 ezer helyen az automata tűzoltó berendezések működésében fedeztek fel hibát, 16 ezer esetben pedig a vészkijáratok kialakításával kapcsolatban merültek fel kifogások.

Mint mondta, több mint ezer objektum ezek közül ugyanúgy átalakított raktár- vagy gyárépület volt, mint a Kemerovóban kiégett Zimnyaja Visnya pláza.

A kemerovói tragédia ügyében indított nyomozás az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) szerdai közlése szerint megállapította, hogy a rendkívüli helyzetek minisztériuma kemerovói kirendeltségének vezetői, Alekszandr Mamontov és Grigorij Tyerentyjev felelőtlenül látták el feladatkörüket, megsértve a tűzrendészeti ellenőrzések végrehajtására vonatkozó belső előírásokat. A hatóság szóvivője szerint Alekszandr Basztrikin, az SZK
velemenyezd, 2018. június 06. szerda, 18:11
A korrupcióellenes hivatal vizsgálja a lemondott horvát gazdasági miniszter büntetőjogi felellőségét az Agrokor
(SDP) elnöke a parlament feloszlatását és előrehozott választásokat követel. "Rendkívüli állapot van Horvátországban, a kormánynak többé nincs legitimitása, a kabinet, az állami intézmények elvesztették az állampolgárok bizalmát, ezért kérjük a parlament feloszlatását és előrehozott választások kiírását" - mondta.

Anka Mrak Taritas, az ellenzéki GLAS elnöke szerint az Agrokor a "haveri kapitalizmus" eredménye, Andrej Plenkovic kormányfő pedig ahelyett, hogy megszakította volna ezt a gyakorlatot, átalakította annak legrosszabb formájává.

Az előző, szintén HDZ vezette kormány 2016 júniusában bukott meg, miután Tomislav Karamarko, a horvát kormány első miniszterelnök-helyettese ügyében összeférhetetlenséget állapított meg az illetékes parlamenti bizottság, mert felesége üzleti kapcsolatban állt egy olyan céggel, amely a Mol magyar olaj- és gázipari vállalatnak lobbizott.

A sajtó szerint akkor egy mindössze 50 ezer eurós szerződésről volt szó, míg jelen esetben az Agrokorból, tanácsadás címén,
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 14:41
Műúszó-vk - Egyéniben három magyar indul a Duna Arénában
Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Iker Bernadett, a magyar szövetség alelnöke elmondta, hogy csapatban a BVSC, a H2O és a Medúza képviseli majd a magyar színeket az erős mezőnyben.

"Egy sportág hosszú távú céljainak az érdekében olykor fel kell áldozni a rövid távú sikereket" - utalt arra a sportvezető, hogy a budapesti viadalra sok országot igyekeztek meghívni, köztük a világ élvonalába tartozó nemzetek képviselőit is. "Az orosz, az ukrán, a spanyol vagy az olasz csapat érkezésével nagyon komoly konkurenciát csináltunk a magyar válogatottnak" - közölte Iker Bernadett. Hozzátette, a nézők így színvonalasabb versengést láthatnak, míg a fiatal magyar válogatott tagjai tovább fejlődhetnek.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár kiemelte, a műúszás modern, dinamikus, látványos sportág. A hazai rendezésű világkupa pedig még közelebb hozza a műúszás kedvelőit a versenyzőkhöz és a sportághoz - fűzte hozzá.

Natalija Taraszova, a magyar válogatott orosz szövetségi kapitánya elmondta: sok
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 11:41
Juncker: Marx nem felelős a magukat a filozófus követőinek vallók rémtetteiért
A luxemburgi kereszténydemokrata politikus az evangélikus egyházhoz tartozó Konstantin-bazilikában elmondott beszédében kiemelte, hogy "valószínűtlenül sok" tiltakozó levelet kapott Kelet-Közép-Európából, Németországból, Trierből és még Európán túlról is, amiért elvállalta a város díszpolgáraként kapott felkérést az ünnepi beszédre.

Mint mondta, megérti a "néha nagyon agresszív módon kifejtett" fenntartásokat, de azt vallja, hogy Triernek és Rajna-vidék-Pfalz tartománynak joga van megemlékeznie Marxról.

Hangsúlyozta, hogy "emlékezés és megértés nélkül nem lehet a jövőt biztosítani, megemlékezés és értő emlékezés nélkül nem sül ki túl sok a jövőből".

Karl Marx életművét nem az eszméire hivatkozva elkövetett rémtettekből táplálkozó előítéletekre alapozva kellene értelmezni. Másmilyen eljárás szükséges, "Marxot a korából kiindulva kell megérteni" - mondta Jean-Claude Juncker, kiemelve, hogy nem lehet a gondolkodót felelősségre vonni azért, hogy írásait egyes követői "fegyverként használták
velemenyezd, 2018. május 04. péntek, 19:42
Illegális bevándorlás - Heteken belül elkészül Horst Seehofer menekültügyi "mesterterve"
A bajor Keresztényszoicális Unió (CSU) elnökének érkezésével átalakított tárca munkájának első 50 napját értékelő rendezvényen a miniszter elmondta, hogy május végére, június elejére elkészülnek a "mesterterv" legfőbb elemei, amelyek a menedékjogi ügyek átfutási idejének további csökkentését, az elutasított menedékkérők hatékonyabb elszállítását és a menekülésre kényszerítő okok felszámolásáért folytatott küzdelem sikerét szolgálják.

Kiemelte, hogy a reform legfőbb célja a menedékkérők beáramlásának korlátozása, mert csak a korlátozással lehet eredményes a védelemre szoruló emberek társadalmi beilleszkedése.

Mint mondta, "sok-sok példa van a sikeres integrációra", köztük van a bajorországi Nürnberg, München és Augsburg. Ezekben a városokbansokkal magasabb a "migránsarány", mint Berlinben, Augsburgban a 40 százalékot is meghaladja, de az önkormányzat sikeres integrációs munkája révén "nincsen említésre érdemes probléma".

A befogadott emberek beilleszkedésének sikere érdekében rögzítették
velemenyezd, 2018. május 03. csütörtök, 17:12
Képek, videók
0 átalakított egér.png
lovaszmarika
2012. szeptember 20. csütörtök, 15:01
ÁTALAKÍTOTTAK.jpg
mamoka41
2008. november 20. csütörtök, 20:32
átalakított satfinder
raczandris
2007. április 30. hétfő, 02:12
Alida átalakított
monchica
2006. november 29. szerda, 10:54
Alida kicsit átalakított
monchica
2006. november 29. szerda, 10:51
Átalakított nyomtató 1
bluebier
2006. június 22. csütörtök, 13:15
átalakított zár 005
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:58
átalakított zár 004
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:57
átalakított zár 003
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:55
átalakított zár 002
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:54
átalakított zár 001
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:53
Szolgálati közlemény.jpg
basikele
2012. november 04. vasárnap, 03:02
ezer szónál többet mond.j
agica2004
2017. január 05. csütörtök, 17:33
Több ezer emberrel.....jp
pacsakute
2013. július 19. péntek, 19:07
Több ezer ülő arany Buddh
gigi55
2011. május 05. csütörtök, 19:51
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.