Belépés
2018. október 17. szerda | 42. hét | 290. nap | 03:30 | Hedvig
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Négyezer doboz cigarettát találtak a vámosok egy átalakított autóban
A közlemény szerint a több ezer cigarettát egy román kisbusz utánfutóján lévő autóban találták; a buszon kilenc ember utazott.

A csempészárut, amit a műszerfal, a padlólemez, a lökhárító és a küszöb házilag kialakított rejtekhelyeibe tettek, Django és Jenny, a NAV szolgálati kutyái szagolták ki.

A pénzügyőrök a több mint ötmillió forint értékű adózatlan cigarettát, valamint az átalakított gépjárművet lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a sofőr ellen.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 09:21
Címkék: átalakított autóban, közlemény szerint, több ezer, román kisbusz, buszon kilenc, küszöb házilag,
Kommentek
Davis Kupa - Magyarország a németekkel játszhat jövőre a világcsoport selejtezőjében
A nemzetközi szövetségben (ITF) szerdán elkészítették a jövőre átalakított DK selejtezőjének sorsolását, amelyen a magyar csapat nem volt kiemelt, míg ellenfelét ötödikként rangsorolták. A két válogatott párharcát február 1-jén és 2-án rendezik meg, a pályaválasztók a németek lesznek.

Az új rendszerben a selejtezőt az eddig megszokott három nap helyett két napon kell lejátszani. További változás, hogy három nyert játszma helyett két nyert szettre mennek majd a találkozók, így a pénteki két egyéni után szombaton egy páros, majd újabb két egyéni összecsapás következik.

A selejtező 12 párharcának továbbjutója csatlakozik a kiemeltekhez, a 18-as mezőnyben biztos helye van az idei négy elődöntősnek - az amerikai, a francia, a horvát és a spanyol válogatottnak -, valamint világranglistán elfoglalt helyezésével szabadkártyát kapott Nagy-Britannia és Argentína.
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 16:48
Jogerősen hét év börtönre ítéltek egy német kábítószercsempészt Szegeden
A táblabíróság az ország területére behozatallal történő, különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-birtoklás bűntettében mondta ki bűnösnek az 57 éves vádlottat. A férfit a szabadságvesztés kiszabása mellett öt évre kiutasították Magyarország területéről, és ezer eurónak megfelelő forintra vagyonelkobzást rendeltek el vele szemben.

Az ítélőtábla döntésével enyhítette az első fokon eljáró Szegedi Törvényszék által korábban kiszabott nyolc és fél év fegyházbüntetést, mert eltúlzottnak találta, és lehetőséget látott arra, hogy a magyar nyelvet nem beszélő külföldi férfi a szabadságvesztését börtönben töltse le.

Az anyagi gondokkal küzdő vádlott 2016. december 2-án németországi lakóhelyéről egy a nyomozás során ismeretlenül maradt - magát Hassannak nevező - férfival Albániába utazott azért, hogy ott eladja a személyautóját. A kocsira azonban nem talált vevőt. Mivel a tartozásai miatt sürgősen pénzre volt szüksége, ismerőse felajánlott neki ezer eurót, ha Albániából a németországi
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 11:17
Krónika 4. rész (kérdések)
arra kérdezett rá, mit kívánnak tenni az M0-s autóút, valamint a Kelenföld-Százhalombatta vasúti vonalszakasz felújítása során tapasztalható közlekedési káosz enyhítése érdekében? Miért nem nyáron végezték el a munkát? Mikor lesz végleges megoldás? - sorolta kérdéseit.

Cseresnyés Péter a vasúti közlekedésről azt mondta: a kivitelezők megtették a szükséges lépéseket, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék az átmeneti kellemetlenségeket. Az M0-s autóút déli részén a torlódás kezelése érdekében átalakították a jelzőlámpa-programot, néhol rendőr irányítja a forgalmat és átszervezték a közösségi közlekedést is. A Hárosi Duna-hídon már három sávon haladhat a forgalom - sorolta.

DK: miért nem lehet munka az otthoni ápolás?

Székely Sándor (DK) azt a kérdést tette fel: mi akadályozza a kormányt az otthoni ápolás elismerésében foglalkoztatási jogviszonyként? Kijelentette: az intézkedés mintegy 6 milliárd forintjába kerülne a büdzsének és több mint 12 ezer emberen segítene.

Rétvári Bence, az
velemenyezd, 2018. szeptember 24. hétfő, 15:03
Letették Budapest első Makovecz-templomának alapkövét
fogalmazott.

A templomépítést levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a templom méltó hajléka lesz a gyülekezetnek és díszére válik Pesterzsébetnek is.

Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület elnöke is levélben kívánt sok erőt a templomépítés nagy feladatához.

Az ünnepségen Illés Dávid esperes hirdetett igét.

A Pesterzsébet Szabó-telepi Református Egyházközség Budapest egyik legkisebb református gyülekezete. Az egyházközség 70 éve egy családi házból átalakított, korábban orvosi rendelőként használt épületben tartja rendezvényeit, a ház azonban műszaki és statikai állapota miatt hosszú távon alkalmatlan a gyülekezeti események helyszínének.

A gyülekezet Földesi Gyula korábbi alpolgármester, a Fidesz választókerületi elnöke javaslatára kereste meg Makovecz Imrét, aki egyik utolsó munkájaként készítette el az új templom vázlatrajzát, a részletes tervek kidolgozásával pedig Dósa-Papp Tamás építészt bízta meg.

A templomhoz 65 millió forint
velemenyezd, 2018. szeptember 23. vasárnap, 17:42
Kamatdöntés - Londoni elemzők: az MNB még nem váltott szigorítási alapállásra
körüli szinteken végez majd "oldalazó" mozgásokat a következő egy évben.

Liam Carson, az egyik legnagyobb londoni központú globális pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics európai feltörekvő piacokkal foglalkozó közgazdásza a keddi kamatdöntő ülés fejleményeit kommentálva kifejtette: a monetáris politika keretrendszerének bejelentett átalakítása "jellemzően bonyolult" folyamat, de fő eleme az, hogy az MNB a pénzügypolitika szigorításához készíti elő a terepet.

Carson szerint az átalakított monetáris keretrendszeren belül az MNB számára kétféle szigorítási mód kínálkozik. Az egyik az, hogy a jegybank hagyja lejárni a devizaswap-ügyleteket, és ezzel likviditástöbbletet szív le a bankrendszerből, felhajtva egyben a bankközi kamatokat a kamatfolyosón belül, vagy pedig egyszerűen megemeli az egynapos betéti kamatot.

A Capital Economics vezető londoni közgazdásza szerint bármelyik eszközt használja is az MNB, a szigorítás előkészítését a magyarországi makrogazdasági környezet mindenképpen
velemenyezd, 2018. szeptember 18. kedd, 21:04
MNB: a monetáris politika irányultsága nem változott
Nagy Márton rámutatott: az inflációs cél elérése érdekében a monetáris tanács megítélése szerint az alapkamat jelenlegi szintjének és a laza monetáris kondícióknak a fenntartása szükséges.

Elmondta: a monetáris tanács a mostani döntéssel átalakította a monetáris eszköztárat azért, hogy felkészüljenek a normalizációra.

Ez nem a normalizáció szakasza, hanem a felkészülés folyamata - nyomatékosította Nagy Márton, hozzátéve, ha a normalizáció elkezdődik, akkor először a nem konvencionális eszközökkel kapcsolatos lépéseket teszi meg az MNB.

A 3 hónapos betétet december végével kivezetik, az új irányadó eszköz a kötelező tartalék lesz, az irányadó kamat a jegybanki alapkamat marad továbbra is - mondta Nagy Márton, hangsúlyozva, hogy az MNB egyetlen horgonya az infláció.

A MIRS-eszköz (azaz a monetáris politikai célú kamatcsere-eszköz) és a jelzáloglevél-vásárlási program 2018 év végéig megszűnik. Ezzel párhuzamosan bevezetik az nhp fix konstrukciót, amihez preferenciális betéti konstrukció
velemenyezd, 2018. szeptember 18. kedd, 18:04
Vvilágcsoportos marad a Davis Kupa-válogatott
világcsoport selejtezőjében játszhat a teniszezők Davis Kupa-sorozatában.
Ugyan a magyar csapat múlt hétvégén hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a csehek legjobbjaitól, így nem sikerült kiharcolnia a biztos részvételt az elit mezőnyben, a hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a hétfőn kiadott világranglista alapján a 21. helyen áll, ezzel elkerülte a kiesést az euro-afrikai zóna I-es csoportjába.
- Mindez azt jelenti, hogy a Köves Gábor vezette magyarok jövőre ott lehetnek az átalakított DK-selejtezőjében, igaz, nem lesznek kiemeltek, és a jövő hétfői sorsoláson Argentína, Ausztria, Belgium, Kanada, Csehország, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Japán, Kazahsztán, Szerbia és Svédország közül kapnak majd ellenfelet.
- Az új rendszer szerint a selejtezőt február 1-jén és 2-án rendezik majd, azaz az eddig megszokott három nap helyett csupán két napon. További változás, hogy három nyert játszma helyett két nyert szettre mennek majd a találkozók, így a pénteki két egyéni
maroka, 2018. szeptember 18. kedd, 12:23
Davis Kupa - Piros bravúrral nyert, vezetnek a magyarok
A világranglistán 419. magyar játékos februárban egy tét nélküli győztes meccsen mutatkozott be a válogatottban Belgiumban, így második DK-találkozójára készült. Balkezes ellenfele ágyéksérülés miatt több mint egy hónapig harcképtelen volt, a US Opent is kihagyta, ám saját bevallása szerint tökéletes erőállapotban érkezett a Lurdy Ház parkolójában kialakított salakpályára.

A magyarok a diadal mellett az egyenlítésért is küzdöttek, ugyanis a két ország egymás elleni örökmérlegében a csehek 2-1-re vezettek. Az első és harmadik csatát az ellenfél nyerte 1975-ben 4-1-re és 1996-ban 5-0-ra, az egyetlen magyar győzelem 1976-ban született Budapesten, Taróczy Balázs vezetésével.

A szintén budapesti folytatásra mintegy 150 vendégszurkoló látogatott ki, akik zászlókkal, parókákban, trombitával, egyenpólóban biztatták a 25 éves Veselyt. A 18 éves Piros remekül kezdett az ATP-rangsorban 91. riválisa ellen, egy brékkel 2:1-re vezetett, ám a következő négy gémet a kevesebbet rontó ellenfél hozta. Az
velemenyezd, 2018. szeptember 14. péntek, 20:12
Képek, videók
0 átalakított egér.png
lovaszmarika
2012. szeptember 20. csütörtök, 15:01
ÁTALAKÍTOTTAK.jpg
mamoka41
2008. november 20. csütörtök, 20:32
átalakított satfinder
raczandris
2007. április 30. hétfő, 02:12
Alida átalakított
monchica
2006. november 29. szerda, 10:54
Alida kicsit átalakított
monchica
2006. november 29. szerda, 10:51
Átalakított nyomtató 1
bluebier
2006. június 22. csütörtök, 13:15
átalakított zár 005
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:58
átalakított zár 004
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:57
átalakított zár 003
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:55
átalakított zár 002
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:54
átalakított zár 001
lacee84
2006. május 12. péntek, 11:53
Szolgálati közlemény.jpg
basikele
2012. november 04. vasárnap, 03:02
ezer szónál többet mond.j
agica2004
2017. január 05. csütörtök, 17:33
Több ezer emberrel.....jp
pacsakute
2013. július 19. péntek, 19:07
Több ezer ülő arany Buddh
gigi55
2011. május 05. csütörtök, 19:51
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.