Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 15:31 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
Kedves Hatibácsi!

Elsőként a kérdést olvastam:
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
Próbáltam kitalálni, hogy ki a kérdés feltevője és egyből rád gondoltam és bejött. Nálad ez már visszatérő kérdés. Már régóta kerülgeted ezt a témát. A felmerülő igényeket összegyűjtve lehetne egy tök jó fórumot készíteni, de erre egyenlőre nincs pénz. Nekem is lenne pár ötletem, hogyan lehetne ütőképes, izgalmas fórumot létrehozni.

DE ERRE NINCS sajnos KERET.

Én egyáltalán nem tartalak szűkagyúnak Lajos és mindennemű mocskolódásnak ellene vagyok. Tiszteljük egymást, mint a japánok! Ők mindig a földig hajolnak egymás előtt.
feltengely, 2018. július 12. csütörtök, 14:27
Címkék: Kedves Hatibácsi, saját kérdésére, kérdést olvastam, kérdés feltevője, felmerülő igényeket, földig hajolnak,
Kommentek
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
Vagy legalább nem lehetne-e mértéket szabni neki? Ok , szóljon, ha szólnak hozzá....Viszontválasz illesse meg!De hogy valaki a saját kérdésére húsz választ adjon, anélkül, hogy a kutya is szólna hozzá....Hát.... olvasom a válaszokat!....:D
hatibacsi, 2018. július 10. kedd, 18:39
Kövér: három évtizede az utolsó pillanatban érkezett a szabadság lehetősége
próbálták a folyamatot, másfelől a saját javukra fordítani.

Az igazi kérdésnek azt nevezte, hogy a rendszerváltozásnak mi volt az igazi értelme, "lehetett-volna-e ennél radikálisabb és másabb, és vezethetett volna-e a társadalom átalakulását tekintve más irányba".

Megemlítette, sem a rendszer áldozatai nem kaptak maradéktalanul erkölcsi és anyagi rehabilitációt, de "kisiklott az igazságtétel számonkérési oldala mindenképpen", utóbbi szimbolikus lezárásának nevezte Biszku Béla ügyét.

A demokráciában egymással szembenálló politikai erők között a minimális értékkonszenzus sem jött létre - jelentette ki a házelnök, aki szerint a rendszerváltozást "kisiklásként" felfogó kommunisták nem akartak békét, egyezséget kötni.

Horn Gyula egykori miniszterelnök 1956-os tevékenységére utalva kijelentette, ha abban sem tudnak egyetérteni egy demokrácia szereplői, "hogy a hazát elárulni, az politikai értelemben megbocsáthatatlan bűn", és aki ezt elköveti, annak nincsen helye a politikai struktúrában, akkor
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 21:19
Az EU tönkreteszi az internetet hogy ne kalózkodjunk?
Egy.... A szabad bicskahasználat, nem azt jelenti, hogy leszúrhatod vele a szomszédodat!
Hordhatod a zsebedben, szalonnát vághatsz vele, ha az étteremben életlen kést tesznek eléd , és rágós húst, szemrebbenés nélkül használhatod! Ám törvénytelen dolgok elkövetésére nem jogosít fel a szabad bicskahasználat!

Kettő..... Részben jogos a morgás, mert a szerzői jogvédelem leple alatt, pld az itteni brigantik, akiknek egy része részt vesz a napi vitáinkban egyre elkeseredettebben, szemrebbenés nélkül letiltott olyan videókat, amiknek közük nem volt a szerzői jogvédelemhez, ám esetleg többen nézték, mint a buzi-bárokat támogató videókat....

Három ennek a baromságnak nem kigondolója, és még csak nem is élharcosa az EU....Ennek a gyökereit az álságos USA demokráciában keresd....Ahol csak az a liberósan támogatott, ami jó a liberósoknak!
hatibacsi, 2018. június 10. vasárnap, 09:39
Pünkösd - Kozma Imre: pünkösd üzenete ma fontosabb, mint valaha
Hangsúlyozta, hogy a lélek megfogyatkozása nem csupán Európa és Magyarország, hanem az egész világ gondja, lelketlen világban pedig lehetetlen emberként élni. Az élet koordinátái összekuszálódtak, a haladás, a fejlődés hajszolásában az emberiség elfelejtette, hogy ezer lépés előre még egy lépést sem jelent fölfelé - tette hozzá.

Kozma Imre atya szerint Jézus épp azért lett emberré és halt meg, hogy fölemelje az emberiséget, de - mutatott rá - a lélek szerinti élet csak felelős egyéni döntéssel váltható valóra.

A világnak vissza kell kapnia a lelki értékeit, hiszen az egymást gazdagító emberi kapcsolatok, a szeretet, a lemondás, a béke, a nagylelkűség, az öröm értékei lélek nélkül nem létezhetnek - fogalmazott az atya. Megjegyezte, hogy a keresztény értékeknek a demokráciában is helyet kell kapniuk ahhoz, hogy a világ megújulhasson.
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 19:42
A házelnök a korábbiaknál harciasabb ellenzékre, nagyobb "ricsajokra" számít
folytatást illetően sem. Név szerinti említés nélkül kitért az MSZP-Párbeszéd színeiben parlamentbe kerülő Tordai Bence esetére, akit - mint mondta -korábban azért tiltottak ki az Országgyűlés összes épületéből, mert olyan magatartást tanúsított, ami nemhogy parlamentben, hanem civilizált közösségben sem fogadható el.

A házelnök kijelentette: a képviselői eskütételről távol maradó, az Országgyűlés legitimitását megkérdőjelező LMP-s Hadházy Ákosnak "nem lenne itt semmi keresnivalója, egy normális demokráciában, ahol érvényesülnek a közösen elfogadott írott vagy íratlan normák". Úgy folytatta: "Egy ilyen embernek tényleg nincs keresnivalója a parlamentben, de hát nekünk is tiszteletben kell tartanunk a magyar emberek döntését, akik (...) ennek a pártnak a támogatói közé sorakoztak fel". Közölte, hogy Hadházy Ákos várhatóan a parlament következő ülésének végén teszi le képviselői esküjét.

Kövér László azt mondta: nem tervez változást eddigi szankcionálási gyakorlatában. Megjegyezte, az Országgyűlés
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 07:50
Kövér: Európa jövője szempontjából sorsdöntő kérdés az identitás
elnöke hangsúlyozta, hogy a visegrádi négyek és a Három tenger kezdeményezés országainak együttműködésében erős összekötő kapocs "a természetes emberi azonosságtudat megőrzése iránti alapvető társadalmi igény".

Kövér László szerint az identitásnélküliség ideológiája üzenetének lényege, hogy a felgyorsuló technológiai fejlődés, a digitalizáció, a robotizáció és a mesterséges intelligencia korában az azonosságtudat alapelemei csak a fejlődés akadályai.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy a demokráciában és növekvő jólétben élő nyugat-európai társadalmak korábban nem szálltak szembe politikai elitjeik identitásnélküliségre vonatkozó elképzelésével, ám ebben változást hozhat a tömeges migráció megjelenése.

A közép-európai országok kapcsolatáról szólva alapkérdésnek mondta, hogy a nemzeti identitások viszonyában a múlt században elterjedt nemzeti kizárólagosságot sikerül-e felváltani nemzeti kiengesztelődéssel és méltányossággal.

Ha ez sikerül - tette hozzá -, a térség államai új típusú
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 12:52
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
# 237.

Nekem nincs bajom azzal, ha valakinek más a véleménye.
Mindenkinek szíve joga. Demokráciában vagyunk, ez természetes.
Ami itt megy, az viszont túl megy a normális határokon.
Attól, hogy folyik a pocskondiázás, nem lesz kiírva újabb választás.
Ezek az emberek itt leginkább önmagukat minősítik.
Szánalmas...egyeseknél meg már beteges.
wheels, 2018. május 12. szombat, 18:45
Képek, videók
O.V.-demokrácia.png
agica2004
2015. szeptember 02. szerda, 21:43
demokracia-d0001A417cc f9b
megyerimihaly
2015. február 04. szerda, 00:56
o-v-demokracia a csatorná
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:54
O.V. demokrácia.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 16:31
Demokrácia-VILÁGOSKÉK
1vargaildyko
2014. május 15. csütörtök, 09:23
demokrácia.jpg
agica2004
2014. március 06. csütörtök, 12:58
OV és a demokrácia
lovaszmarika
2012. március 31. szombat, 13:32
A demokrácia....
rodes53
2011. november 19. szombat, 13:46
Demokrácia 6.jpg
megyerimihaly
2009. május 06. szerda, 09:30
A hazug demokráciája
ezerjo
2008. október 23. csütörtök, 10:46
De én ezt válaszoltam.jpg
katalin_53
2018. június 07. csütörtök, 17:58
Urunk, segíts válaszolnun
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:41
Jézus így válaszolt Én
katalin_53
2017. június 26. hétfő, 18:16
Jézus így válaszolt
irmus
2016. március 20. vasárnap, 14:23
Ica is válaszolt
csalogany13
2011. augusztus 28. vasárnap, 22:41
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.