Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 21. péntek | 38. hét | 264. nap | 17:49 | Máté, Mirella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
Kedves Hatibácsi!

Elsőként a kérdést olvastam:
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
Próbáltam kitalálni, hogy ki a kérdés feltevője és egyből rád gondoltam és bejött. Nálad ez már visszatérő kérdés. Már régóta kerülgeted ezt a témát. A felmerülő igényeket összegyűjtve lehetne egy tök jó fórumot készíteni, de erre egyenlőre nincs pénz. Nekem is lenne pár ötletem, hogyan lehetne ütőképes, izgalmas fórumot létrehozni.

DE ERRE NINCS sajnos KERET.

Én egyáltalán nem tartalak szűkagyúnak Lajos és mindennemű mocskolódásnak ellene vagyok. Tiszteljük egymást, mint a japánok! Ők mindig a földig hajolnak egymás előtt.
feltengely, 2018. július 12. csütörtök, 14:27
Címkék: Kedves Hatibácsi, saját kérdésére, kérdést olvastam, kérdés feltevője, felmerülő igényeket, földig hajolnak,
Kommentek
Kövér: elődeink sokat küzdöttek azért, hogy működőképes demokráciában élhessünk
embereknek - fogalmazott az Országgyűlés elnöke.Kitért arra is: a magyar politika annak a tudománya, hogy Magyarország egy olyan anyaország maradjon, amelyre minden magyar ember mindenkor számíthat, és minden magyar embert mindenkor segít abban, hogy megőrizze anyanyelvét, kultúráját, hagyományait és a szülőföldjén élve tudjon boldogulni.

Kövér László azt mondta, az elődeink Magyarországon és Erdélyben egyaránt sokat küzdöttek azért, hogy 1990 óta - még ha nem is tökéletes, de működő - demokráciában élhessünk.

Az Országgyűlés elnöke szerint három oka is van, amiért a gyerekek itthon érezhetik magukat az ország, illetve a nemzet házában: ebben az épületben benne van az erdélyi emberek tudása és munkája is, itt az ő jövőjüket is befolyásoló döntések születtek és fognak születni, és ez az épület adott esetben nemcsak idelátogató turistaként, érdeklődőként várja vissza őket, hanem a jövőbeni magyar érdekek képviselőiként, védőiként is.

A diákok rövid ismertetőt hallgattak meg a
velemenyezd, 2018. szeptember 14. péntek, 10:51
Sargentini-jelentés - Kormányszóvivő: egy országot próbálnak elítélni koncepciós perben
az ügyben. Arra a kérdésre, hogy milyen jogi lépéseket tesznek, a hétfői kormányülés utánra ígért választ.

Kovács Zoltán önmagában abszurdnak nevezte, hogy bár az egyik vád Magyarországgal szemben az európai uniós szabályok be nem tartása, az országot megbüntetni akarók folyamatosan érdekeik szerint alakítják a szabályokat. Hangsúlyozta, a vonatkozó szerződés egyértelműen határoz: a leadott szavazatok kétharmadára van szükség, márpedig a tartózkodás leadott szavazatnak számít, "mint bármely demokráciában".

Kovács Zoltán azt mondta: három tucat "súlyos ténybeli tévedés" van a jelentésben, amely alkalmas arra, hogy megtévessze azt, aki nem ismeri a magyar viszonyokat.

A magyar kormányt támogató lengyel és litván reakciókra utalva azt mondta: jó, hogy kiállnak Magyarország mellett, van szolidaritás a közép-európai és a volt szocialista országok között, és ez az eljárás elindításával kapcsolatban is egyfajta biztosítékot ad.

Úgy vélte: nem pusztán az illegális migráció kérdésében vannak
velemenyezd, 2018. szeptember 13. csütörtök, 21:52
Katalán válság - A barcelonai rendőrség szerint egymillióan vonultak utcára az önálló katalán köztársaság megal
szavazást rendeztek - jegyezte meg.

"Azt reméljük, hogy ez lesz az utolsó szeptember 11-e, amikor a spanyol rezsimnek vagyunk alávetve, egy szabad, szuverén államot szeretnénk" - mondta Carles, aki Molins de Reyből érkezett kisfiával és feleségével a felvonulásra.

A férfi szerint a katalán társadalom törekvése nyilvánvaló, ő maga egy referendummal hitelesített elszakadásban hisz, a tavaly október 1-én tartott, alkotmányellenesnek nyilvánított népszavazást legitimnek tartja.

"Egy demokráciában az embereket hagyni kell szavazni, és minket nem hagynak, és ez a nagy baj" - vélte a nyugdíjas Monserrat.

A rendezvény hivatalosan 17 óra 14 perckor vette kezdetét, mivel a katalán nemzeti ünnepen az 1714-es barcelonai csata évfordulójára emlékeznek, amikor is a spanyol örökösödési háborúban V. Fülöp spanyol király csapatai bevették a várost.

A szervezők az esemény kezdetén néhány perces csendre próbálták inteni az egybegyűlteket, majd egy jelzőrakéta kilövése után minél erősebb kiabálásra
velemenyezd, 2018. szeptember 11. kedd, 19:23
Katalán válság - Quim Torra a jövő heti katalán nemzeti ünnepen való tömeges részvételre szólított fel
alkotmányellenesnek ítélt, s amelynek megrendezése rendőri erőszakba torkollott - kiindulópontnak tekintik.

Véleménye szerint az állam erőszakos fellépése eltemette az emberi jogokat és szabadságot Katalóniában, amelyek védelme érdekében mostantól folyamatos megmozdulásokra kérte az embereket egészen addig, amíg tartanak a bírósági eljárások a katalán függetlenségi politikusokkal szemben. Quim Torra hangsúlyozta: ezekben a perekben csak a felmentő ítéletet tartja elfogadhatónak, mivel egyetlen demokráciában sem lehet bűn a szavazás megrendezése.

Kitért arra is, hogy a kialakult konfliktust a spanyol állammal egyezetett, kötelező érvényű és nemzetközileg elismert önrendelkezési népszavazás oldaná meg. Követendő példaként említette Skóciát és Kanadát. "Ennél kevesebbet nem fogadok el" - tette hozzá.

Lényegében elutasította Pedro Sánchez szocialista spanyol kormányfő hétfői ajánlatát, miszerint a katalán autonómia alapokmányáról (Estatut) kellene népszavazást tartani Katalóniában, ami azonban nem
velemenyezd, 2018. szeptember 04. kedd, 23:57
Kiszorította a kormányellenes tüntetőket a román csendőrség a bukaresti Victoria-térről
Az erőszakos tömegoszlatásról szóló parancsot azt követően adták ki, hogy a tüntetők és karhatalom közti összetűzések során a rendbontók körbevettek és ütlegelni kezdtek két csendőrt, akiket - a hírtelelevíziók élő közvetítésének tanúsága szerint - az erőszakot elutasító többi tüntető testével védve mentett meg a lincseléstől.

A csendőrség rohamosztagai könnygázgránátokkal és vízágyúkkal mintegy fél óra alatt kiszorították a tüntetőket a Victoria-térről. Az arcukat elfedő rendbontók azonban a környező utcákban folytatták a csatározást a karhatalommal, köveket dobáltak, és betörtek a környező üzletekbe, ahol egyes média-értesülések szerint két fegyvert is "zsákmányoltak" az ellenük ivezényelt rendőröktől.

Az erőszakot Klaus Iohannis államfő Facebook-bejegyzésben ítélte el.

"Egy igazi demokráciában mindenkinek joga van tüntetni, de az erőszak - politikai nézetektől függetlenül - elfogadhatatlan. Határozottan elítélem a csendőrség brutális, a Victoria-téren tüntetők többségének
velemenyezd, 2018. augusztus 10. péntek, 23:08
Rókának miért nem tetszik, ha az ő stílusában válaszolnak neki????
Mi is kell a "nem tűréshez"?....:D Diktatúra....Agresszió... Pénz.... Fegyver....Mert csak az teheti meg a világban, hogy ne tűrjön, aki rendelkezik, hasonló dolgok felett....Mert egy demokráciában gondolkozó, az el tudja viselni, hogy van más vélemény... Azt is el tudja viselni, ha egy ország választ és dönt .... Aki ezeket nem viseli el, az valójában egy áldemokrata, álliberális, és hazudós pojáca.

Aki demokráciában gondolkozva közösségi oldalon jelenik meg, az ugye nem cigányozik, nem arabozik, és nem szidja sem a kínaiakat, sem az anyukáját senkinek sem....
hatibacsi, 2018. augusztus 03. péntek, 22:03
MSZP: megszűnőben van a sajtószabadság Magyarországon
Őrsi Gergely azt mondta, a Fidesznek az a kifejezés, hogy a sajtó szabad, azt jelenti: a Fidesz-közeli oligarcháknak - Habony Árpádnak, Mészáros Lőrincnek és Nyerges Zsoltnak - szabad médiát vásárolni, majd azt utána a Fidesznek szabad állami hirdetésekkel működtetni, nem egy esetben veszteségesen.

Egy normális demokráciában egy sajtótermék tulajdonosa a médiáját befektetésnek tekinti és nem fegyvernek egy nagyobb, korrupcióra épülő játszmában - jelentette ki.

Az MSZP-s politikus szerint nem normális, hogy a fideszesek azt mondták a HírTV-vel történtekről, elégtételt éreznek, és elismerték azt is, hogy az ő tévéjük volt, amit elvettek tőlük.

Szerinte az a fő kérdés, mit éreztek azok az emberek, akiktől egyik napról a másikra elvették a szabad tájékozódás lehetőségét, megszüntették az általuk nézett tévéket, internetes portálokat, újságokat.

Emlékeztetett arra, az MSZP múlt héten népszavazási kezdeményezéseket nyújtott be, hogy az állami hirdetéseket igazságosan -az olvasottság, a
velemenyezd, 2018. augusztus 02. csütörtök, 12:05
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
,,A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?"

...Nem kéne, PSZICHIÁTERHEZ és/vagy NEUROLÓGUSHOZ fordulnod?...

Te vén mesüge!... Ha nem érted, MILYEN MÉRTÉKBEN SKIZOFRÉN ez a Kérdés, akkor az a baj, ha viszont már akkor is értetted, amikor megfogant benned a gondolat - ...ám mégis a napvilágra hozatala mellett döntöttél... -, akkor meg az!... :((

(...Ez, már nem is öngól, hanem SZELLEMI ÖNKIVÉGZÉS!...) .:))
foxworkinspace, 2018. július 12. csütörtök, 20:41
Képek, videók
O.V.-demokrácia.png
agica2004
2015. szeptember 02. szerda, 21:43
demokracia-d0001A417cc f9b
megyerimihaly
2015. február 04. szerda, 00:56
o-v-demokracia a csatorná
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:54
O.V. demokrácia.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 16:31
Demokrácia-VILÁGOSKÉK
1vargaildyko
2014. május 15. csütörtök, 09:23
demokrácia.jpg
agica2004
2014. március 06. csütörtök, 12:58
OV és a demokrácia
lovaszmarika
2012. március 31. szombat, 13:32
A demokrácia....
rodes53
2011. november 19. szombat, 13:46
Demokrácia 6.jpg
megyerimihaly
2009. május 06. szerda, 09:30
A hazug demokráciája
ezerjo
2008. október 23. csütörtök, 10:46
De én ezt válaszoltam.jpg
katalin_53
2018. június 07. csütörtök, 17:58
Urunk, segíts válaszolnun
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:41
Jézus így válaszolt Én
katalin_53
2017. június 26. hétfő, 18:16
Jézus így válaszolt
irmus
2016. március 20. vasárnap, 14:23
Ica is válaszolt
csalogany13
2011. augusztus 28. vasárnap, 22:41
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.