Regisztráció  Belépés
2018. július 20. péntek | 29. hét | 201. nap | 16:47 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Petróleum a gyógyító szer
Véger Gábor
http://petroleum.lorinczveger.hu/
Petróleum a gyógyító szer
Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek.
Pedig ez az évezredes természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt.
Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt.

A petróleum kő olajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza.
A növényekneknapfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé.
Az üvegeken sajnos ,,mérgező" és ,,maró" stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!
Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum?
A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít. Ezrek tanúsíthatják, hogy ha egy teáskanálnyi petróleumot 6 héten keresztül kb. 2 órával a reggeli előtt éhgyomorra beveszünk, sok betegségre hat gyógyítóan.

Az irodalom másik kúrát is említ: 14 napon át minden reggel 1 teáskanál
petróleum éhgyomorra való bevétele, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése
előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden évben célszerű ezt megismételni.
Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi,hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert,mivel az megzavarhatja a tisztulási folyamatot.
Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni.
Ha a hasmenés 3 nap után még mindig tartana, forduljunk orvoshoz és adott esetben vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.

Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket.
Ehhez bőrkrémet is használhatunk,hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.
Ez azonban tisztított petróleum lehet, ,,Oleum petrae album rect.";aromatartalom:
max. 0,001%,forráspont:185-225 fok.

Viszont népi források arra utalnak, hogy célunknak maximálisan
megfelel a közönséges fehér (a valóságban sárgás színű) petróleum is, vattán vagy kávéfőző készülékben használatos szűrőn át átszűrve. Ez a petróleumfajta általában benzinkutaknál szerezhető be.
A 42 napos kúrához (12 + 28 nap, lásd fentebb) a kis (250 ml)
üvegre lesz szükségünk.

Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek.
Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás,ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia,
vérszegénység, máj, epe, bél, emésztési zavarok és sok más megbetegedés
gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.

Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hüvely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebogyómag olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.
Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.

A TOVÁBBI SZÖVEG A LINKRE KATTINTVA OLVASHATÓ !!!
http://www.lorincz-veger.hu/magyar/documents/Petroleum.pdf
suzymama, 2018. július 11. szerda, 18:36
Címkék: Véger Gábor, Német Gyógyszerkönyvben, Német Gyógyszerészeti Bizottság, gyógyító szer, petróleum gyógyító, évezredes természetes,
Kommentek
Pestis Budán...
"A leginkább fekete halálnak vagy dögvésznek nevezett pestis 1347-ben okozott először járványt Magyarországon, azután pedig nagyjából évtizedenként szedte áldozatait.

A gyógyíthatatlannak hitt betegség utolsó előtti támadása 1737 végén kezdődött, Buda, Óbuda, Budaörs és Hidegkút lakosainak jelentős része meghalt a vészben.

Pest vármegye körlevele 1738. június 21-én arra figyelmeztetett, hogy ,,A dög már Csongrád megyében grassál." Karcagon is meghaltak négyen pestisben, de gondatlanul temették el őket, és a földeken játszó gyerekek megfogták a kiálló végtagokat. Ezután a városban kitört a vész, másfélezer emberéletet követelve. ,,Isten ostora és látogatása Csömörre, Csabára és Keresztúrra is bejutott, ottan alkalmasint halnak a mirigyben."

A helytartótanács december 9-én felszólította a vármegyét, hogy a téli hónapokra beszállásolt katonaság körében, a katonai hatósággal együttműködve tegyen szigorú egészségügyi óvintézkedéseket: ,,Isten óvjon attól
szatucsek, 2018. május 12. szombat, 13:01
Női kézilabda NB I - Kovacsics: innentől minden gól fontos
"Büszke vagyok a csapatra, szerintem remek hozzáállással jól kezdtünk, és nagyon jól játszottunk. A végére sajnos elfogytunk, nem tudtunk mit lépni a győriek magas védőfalával szemben. Innentől minden gól fontos mindkét fél számára" - nyilatkozta az FTC válogatott irányítója, aki korábban tíz évig győri színekben kézilabdázott.

A Győri Audi ETO KC kétgólos sikere azt jelenti, hogy - vélhetően - csak az utolsó fordulóban, május 23-án derül ki, melyik csapat lesz a bajnok. Ha a két együttes a várakozásoknak megfelelően a hátralévő fordulókban sem veszít pontot a többi ellenféllel szemben, akkor a helyezéseket az összes mérkőzés alapján kialakult gólkülönbség határozza meg, mert a versenykiírás szerint ha az egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége azonos - mint ebben az esetben -, akkor nem rangsorol az idegenben dobott több gól.

A két együttes népligeti találkozóját október végén 27-25-re nyerte az FTC, amely a szerdai meccs 38. percében még négy góllal vezetett.

A Ferencváros vezetőedzője,
velemenyezd, 2018. május 02. szerda, 20:46
VAN MIT VESZÍTENI AZ ÁPRILIS 8-AI VOKSOLÁSON
KÖVÉR LÁSZLÓ: VAN MIT VESZÍTENI AZ ÁPRILIS 8-AI VOKSOLÁSON
MTI
Van mit veszíteni az április 8-ai választáson, az ellenzék nem tenne mást, ha hatalomra kerülne, mint 2002 után - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken Budapesten. Közölte: az ellenzék azt mondja, nem bontja le a kerítést, de azt nem mondja, hogy nem nyitja ki.

A Fidesz választmányi elnöke az Újpesten tartott lakossági fórumon kiemelte: alaposan mérlegelni kell, ki kormányozza Magyarországot. Nézzék meg, kik állnak az egyik és a másik oldalon! - kérte Kövér László.

Ilyen gyenge, nívótlan és semmirekellő ellenzéke Magyarországnak 1990 óta nem volt. Utoljára ,,a Károlyi-féle banda" volt, amelyik ekkora károkat okozott

- fogalmazott a házelnök.

Gyurcsány Ferenc DK-elnökről szólva azt mondta: személyes felelőssége van a 2010 előtti katasztrófáért.

Pártja egy ,,neobolsevista szekta", és semmi máshoz nem értenek, csak a
tinka1951, 2018. március 24. szombat, 07:27
Választás 2018 - Kövér: van mit veszíteni az április 8-ai voksoláson
A Fidesz választmányi elnöke az Újpesten tartott lakossági fórumon kiemelte: alaposan mérlegelni kell, ki kormányozza Magyarországot.

Nézzék meg, kik állnak az egyik és a másik oldalon! - kérte.

Ilyen gyenge, nívótlan és semmirekellő ellenzéke Magyarországnak 1990 óta nem volt. Utoljára "a Károlyi-féle banda" volt, amelyik ekkora károkat okozott - fogalmazott.

Gyurcsány Ferenc DK-elnökről szólva azt mondta: személyes felelőssége van a 2010 előtti katasztrófáért.

Pártja egy "neobolsevista szekta", és semmi máshoz nem értenek, csak a fenyegetőzéshez - közölte.

"Tettestársaik" az ország tönkretételében a szocialisták - mutatott rá, hozzátéve: követhetetlen, amit magukkal tesznek.

Azt a Karácsony Gergelyt emelték a nyakukba miniszterelnök-jelöltként, aki egy mérhetetlen párt vezetője. Ezáltal viszont 10 százalékot kell elérniük, ami miatt izgulniuk kell - mondta a fideszes politikus.

Karácsony Gergely négy éve, az akkori összefogási lázban még azt nyilatkozta, hogy a
velemenyezd, 2018. március 23. péntek, 20:12
MSZP-kongresszus - A Liberálisoktól Bősz Anett kapott helyet az MSZP-Párbeszéd országos listáján
A döntést az MSZP szombati kongresszusa közben Fodor Gábor és Bősz Anett közösen jelentették be az újságíróknak. Fodor Gábor úgy fogalmazott, hogy a kongresszuson létrejött a "változás szövetsége, amelynek tagja a liberális párt is".

Hozzátette, tudják hogy egy ilyen helyzetben minden pártnak kell kompromisszumokat kötnie, és a Liberálisok azok, akik a legtöbb kompromisszumot kötötték.

Hangsúlyozta, hogy egy befutónak tartott helyet kaptak, de eközben több egyéni körzetben is visszaléptek, és elfogadták, hogy az országos listán ne szerepeljen a nevük.

"Az együttes fellépésben hiszünk" - szögezte le.

Bősz Anett szintén a kompromisszumkészségüket hangsúlyozta, és felajánlotta a kampányhoz saját erőforrásaikat. Megjegyezte, hogy a megállapodással pontot tettek azoknak a feltételezéseknek a végére, amelyek szerint részükről kizárólag személyi ambíciókról szóltak a tárgyalások.

Arra a kérdésre, hogy kaptak-e más helyet a listán, Fodor Gábor azt mondta, ez még nyitott kérdés.

A
velemenyezd, 2018. február 10. szombat, 12:57
Kiderült, h Orbán éveken át hazudott nekünk, most miért nincs tele a Kossuth-tér?
A kormány éjjel-nappal a Soros-tervről tartott fórumokat és teleplakátolta az országot, hogy nem kérünk a migránsokból. Ehhez képest 2017 október végére meghaladta az ezret a magyar hatóságok által befogadott menekültek száma. Orbán azt hazudta nekünk éveken keresztül, hogy mi egy menekültet sem fogunk befogadni. Erre épült az egész milliárdokba kerülő Soros-kampány. Hogy mi nem fogadjuk el a kötelező kvótát. Ezért harcoltunk Brüsszellel. Most kiderült az igazság, hogy már rég teljesítettük a kvóta által kért menekültszámot, sőt még lakhatást is biztosítottunk nekik állami pénzen. Két éve hallgathatjuk, hogy nem jöhet ide egy menekült sem, és hogy azok majd elveszik a szociális ellátást a magyarok elől. Még két hete is azzal uszított a menekültek ellen a kormánypárt, hogy majd elveszik a lakhatást a magyarok elől. Erre a Magyar Nemzet derítette ki, hogy a budapesti hajléktalanellátás egyik fő koordináló szerve, a BMSZKI a kormány 20 százalékos önrészével, EU-s pénzből lakhatást biztosított menekülteknek.
jn, 2018. január 28. vasárnap, 22:51
Modern városok - Felújítják és bővítik a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium épületét - BŐVÍTE
A politikus a fejlesztésről tartott sajtótájékoztatón elmondta, az önkormányzat célja, hogy a város legpatinásabb gimnáziumában a lehető legjobb feltételek mellett, 21. századi körülmények között tanulhassanak a diákok.

Az iskolát fenntartó hódmezővásárhelyi ótemplomi református egyházközséggel együttműködésben megvalósuló beruházás előkészítésére 286 millió forint támogatást kapott az önkormányzat. A beruházás tervei március végére készülnek el, a kivitelezés szeptemberben kezdődhet meg - tudatta az alpolgármester.

A beruházás teljes költsége mintegy 5 milliárd forint - közölte.

Mucsi László, a polgármesteri hivatal városfejlesztési irodájának vezetője elmondta, 2019 végéig teles egészében felújítják a belváros képét meghatározó, 1898-ban emelt eklektikus stílusú jelenlegi iskolaépületet. A belső helyiségek új burkolatot kapnak, kicserélik a nyílászárókat, korszerűsítik az energetikai és elektromos rendszert, felújítják a tetőszerkezetet, kijavítják a homlokzat tégla- és kőfelületeinek
velemenyezd, 2018. január 05. péntek, 13:32
Képek, videók
A föld végéről kiáltok.jp
katalin_53
2018. július 17. kedd, 06:31
Amikor erőd végére érnél,
katalin_53
2018. július 07. szombat, 06:42
Karnevál végére
csalogany13
2017. május 04. csütörtök, 10:06
Versek végére.jpg
chillik
2017. február 19. vasárnap, 07:48
Este c. vers végére
cipello
2015. augusztus 26. szerda, 15:13
SOMLYÓ VERS VÉGÉRE.gif
feviroza
2015. február 08. vasárnap, 17:51
Végére Szeretettel gondol
margoboszi
2014. december 02. kedd, 19:44
vers végére01.jpg
feviroza
2014. november 12. szerda, 18:03
sor végére gömbbel.gif
erzsikepuskas
2014. szeptember 13. szombat, 15:45
vers végére.jpg
erzsikepuskas
2014. augusztus 03. vasárnap, 15:13
Sünikésőszi-kép-7végér e.g
jucinenadov
2013. november 19. kedd, 00:44
Sünikés-őszi-kép-7végé re.
1vargaildyko
2013. november 15. péntek, 12:51
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
Németh András tavaszi ver
chillik
2018. január 13. szombat, 05:22
német.jpg
herbert-fam
2017. december 22. péntek, 09:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.