Belépés
2018. október 23. kedd | 43. hét | 296. nap | 05:21 | Gyöngyi
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
2012.december: elkezdődik a szív kora
Sok ellentmondásos információ kering a közelgő dátumról, 2012. december 21-ről. Az alapvető kiindulási pont az ősi maja jóslat, amely a maja naptáron alapul. A maják naptárköve véget ér 2012. december 21-ével, s valószínűleg ez az elsőre riasztónak tűnő, félreértett tény indíthatta el a világvége-próféciák tömkelegét. Pedig a maják időszámítási módszere nagyon is pontos volt, sok tekintetben pontosabb, mint a mai számítógépes kalkulációink. Ám ők mégsem a világ végét jósolták meg, sőt!

Az ősi maja nép sok mindent tudott, látott előre, sok olyan információ birtokában voltak, amely a mai nyugati ember számára nemhogy teljesen ismeretlen, de egyenesen meghökkentő. Drunvalo Melchizedek, aki évtizedeken keresztül tanult ennek az ősi civilizációnak a ma élő képviselőitől, a guatemalai vének tanácsától, kicsit más megvilágításba helyezi a maja jóslatot és feltárja a valódi jelentőségét.Eszerint a maják naptára nem azért ér véget 2012. december 21-én, mert véget ér a világunk, hanem éppen ellenkezőleg: egy új korszak kezdődik. Néhány éve már az előző korszakból a következőbe vezető átmenet időszakában élünk - egyáltalán nem véletlen, hogy annyi változás, átalakulás zajlik a társadalmi, gazdasági rendszerekben, a pénzügyekben, a kapcsolatainkban és természetesen bennünk, emberekben is. Alapjaiban változik meg az, ahogyan a világot és a benne elfoglalt helyünket látjuk.

Az átmenet, legyen bármilyen jellegű, sosem könnyű - alkalmazkodni az új korszakhoz, megszokni az újdonságokat mindig kihívás az embernek, s a folyamat során hajlamosak vagyunk kibillenni az egyensúlyunkból, negatív érzelmekkel, gondolatokkal vagy tettekkel reagálni. Ám ennek nem feltétlenül kellene így lennie - képesek lennénk ugyanis megtartani az örömet, még a legnehezebb események közepette is. A kérdés: a hogyan.

Ez az a tudás, amely most mindennél fontosabb, két okból is. Egyrészt azért, hogy a mindennapjainkat örömben, bőségben és félelmek helyett harmóniában élhessük meg. Másrészt pedig azért, hogy közösen egy békés átmenetet teremtsünk itt a Földön. Hogy ez a váltás be fog következni, azt az ősi maják tudták előre, és az elmúlt években megosztották tudásukat Drunvalo Melchizedekkel. Ő pedig az új korszak küszöbén elérkezettnek látta az időt arra, hogy közkinccsé tegye a maják ősi útmutatásait - és még annál is többet.
Egy 13.000 éve tartó periódusnak érünk a végére 2012. december 21-én, nagyon leegyszerűsítve a férfi energia által uralt korból fordulunk át fokozatosan a női minőségbe. Az elmúlt 13.000 évben a férfi energia irányítása alatt állt a világ, az értelmet, az elmét fogadtuk el egyedüli tekintélynek, a valóságunk alapjának, a női minőségeket pedig, köztük az intuíciót, a megérzéseinket, szeretetteljes elfogadást, a belső bölcsességünket pedig elnyomtuk. Jó néhány előnye mellett ez a kizárólagos világlátás sok-sok problémát, háborúkat, számtalan társadalmi, etnikai, gazdasági feszültséget okozva vezetett el napjainkig, amikor is egyre inkább érezzük, nem nagyon mehet már ez így tovább. Az elme egyedüli hatalmán alapuló, kizárólag a racionalitást elfogadó valóságlátást fokozatosan felváltja a nőiesebb szív-központú irányítás és teremtés.
Az új korszakban a szívünkön lesz a hangsúly, az életünket elsősorban a szív bölcsességére alapozva fogjuk élni - sokan már most is érzik ezt a hívást és az intuíciójukra, a belső hangjukra hallgatva alakítják át az életüket ezen új értékek mentén.

2012. december 21. 11.11.
A régi férfi ciklus véget ér. Ebben a pillanatban a Föld, a Nap és a galaxisunk középpontja pontosan egy vonalba esnek majd és ez legközelebb 25.625 év múlva lesz pontosan ugyanígy.

2012. december 22. 22.22.
Megkezdődik az új, női ciklus. Új emberiség születik.
Mit mond a Maja Prófécia? A globális átalakulás lehetősége immár nyitva áll az emberiség számára ... micsoda fantasztikus alkalom épp most élni itt, a Földön!

December 21-én tehát egy ciklus lezárul és egy újabb kezdődik, és egy soha nem látott átalakulás veszi kezdetét a Földön, amely egyszerre spirituális, fizikai és a rezgésszintet is érinti - közben teljesen új emberré válunk. Ez a dátum csupán a pontos határnapot jelöli, de minthogy egy több évtizedes átmenetről van szó, a változások már javában zajlanak és tartani is fognak még néhány évtizedig.
Miért létfontosságú az átmenet örömteli megéléséhez a szívünkkel való kapcsolat? Ez az emberi lény középpontja, és ez teszi lehetővé, hogy az átrendeződéssel járó kaotikus állapotok közepette is biztonságban és békében érezzük magunkat. Számos technika és meditáció tanítja a szív energiáinak felélesztését és aktiválását, köztük a szív szakrális terébe való belépés módszere is, amelyet már a legősibb, nálunk fejlettebb civilizációk is használtak. A szív tere belépő a magasabb tudatossági szintekre, amelyek felé most tartunk, a tudatosabbá válás, a felemelkedés kulcsa.

Drunvalo az első a jelen kor tanítói közül, aki a szív bölcsességét összekapcsolja a szakrális geometriai alapokon nyugvó emberi fénytest, a MerKaBa aktiválásával és egy jól használható technikát nyújt a szív terébe való belépéshez. Magyar nyelven is megjelent könyveiben (Az Élet virágának ősi titka I-II., Élet a szívben, A fény kígyója) részletesen is beszámol az emberiség eddigi történelméről és az élet virága szimbólum felbecsülhetetlen jelentőségéről. Legújabb könyvében (The Mayan Ouroboros, magyarul is hamarosan megjelenik) kitér arra is, hogy hogyan tudunk felkészülni a ciklusváltásra és hogyan segít ennek megélésében a saját MerKaBa mezőnk.

További információ a szív szakrális teréről: Link
baratha, 2012. december 08. szombat, 10:02
Címkék: Drunvalo Melchizedek, Drunvalo Melchizedekkel, Maja Prófécia, Mayan Ouroboros, szív kora, közelgő dátumról,
Kommentek
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának ősi titka
Az Anyaföldnek felajánlott, 1985 és 1994 között elhangzott Élet Virága előadások szerkesztett átirata

Negyedik Fejezet

Az elvetélt tudatfejlődés és a Krisztus-háló megalkotása

A lemuriaiak tudatformáló tevékenysége

Lemuria halhatatlan lényei szülőföldjükről egy, az újonnan kiemelkedett Atlantisz kontinens északi részén elhelyezkedő apró szigetre "repültek".
eposz, 2018. október 11. csütörtök, 23:49
Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának ősi titka /Részlet/
* Enlil megérkezése

A történet azon részlete, mely szerint a sziriuszbéliek az emberi faj atyjai, nem igazán hozható összefüggésbe a sumér feljegyzésekkel, legalábbis ami Zacharia Sitchin által leírt történetet illeti, egészen addig, míg meg nem vizsgálunk egy bizonyos eseménysorozatot, amelyet Sitchin látszik, nem látott tisztán. Enlil, aki elsőként érkezett a Földre, és aki vezető volt Dél-Afrikában - nem a szárazföldön landolt. Utazása végén a vizekben kötött ki. Hogy miért kellett a vizekbe merülnie? Mert ez volt az a hely, ahol delfinek és a bálnák éltek. A delfinek és a bálnák rendelkeztek a legmagasabb tudatszinttel a Földön (a Föld bolygón végbemenő fejlődésnek egy bizonyos szakaszában), s rendelkeznek még ma is. Galaktikus kifejezéssel élve, Enlilnek engedélyt kellett kérnie a Földön való letelepedésre és aranykitermelésre. Miért? Mert a Földet akkoriban a delfinek és a bálnák uralták, s galaktikus törvény, hogy egy bolygón kívüli faj tagjai csak az engedély megszerzése után léphetnek be
eposz, 2018. augusztus 26. vasárnap, 12:44
Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának ősi titka /Részlet/
* A Nefilim lázadás és fajunk eredete

Valamikor a 300.000 - 200.000 éve eltelt időszakban a Nefilim munkások fellázadtak. A sumér táblák nagy részletességgel számolnak be erről az eseményről. A munkások fellázadtak vezetőik ellen; nem akarták tovább folytatni a kitermelést. Elképzelhetjük, amint a munkások így szólnak: "Nem csináljuk tovább".

A lázadás gondot jelentett a vezetőknek, összeültek hát, hogy eldöntsék, mitévők legyenek. Úgy határoztak, hogy kiválasztanak egyet a Földön létező életformák közül, amely - az én értelmezésem szerint - az emlősök egyike volt. Azután ennek az emlősnek a vérét összekeverték agyaggal, majd egy fiatal Nefilim férfi spermáját a másik két alkotóval elegyítették. A tábla kémcsőszerű tárggyal a kezükben ábrázolja őket, amint egy lombikból valamit egy másikba öntenek, hogy egy új életformát hozzanak létre. Terveik szerint az emlősök egyikének DNS-ét valamint saját DNS-üket használták fel egy új, a Földön akkortájt létezőknél sokkal fejlettebb életforma
eposz, 2018. augusztus 24. péntek, 16:56
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának Ősi Titka
Kép: Vitruvius kánonja az Élet Virága szakrális geometriájához

Az Anyaföldnek felajánlott, 1985 és 1991 között elhangzott Élet Virága előadások szerkesztett átirata

Írta és kiegészítésekkel ellátta: Drunvalo Melchizedek

Eposz megjegyzés: Köszönet Dávidnak amikor megláttam az asztalán ezt a könyvet, régi felhasználói nevén Lonelysoul volt neki a neve a volt hotdog.hu "ifjúsági" portálon. Ő volt aki először beszélt nekem az Enneagram rendszeréről és ebben a témában a könyveit nekem ajándékozta.

Élet Virága előadásból, nem is tagadom, engem az atlantisziak érdekelnek leginkább. Szellemcsaládok szintjén ugye ők képviselték és mai napig ők képviselik, vagy már ők is és más szellemcsaládok is számunkra az "Atyát". Igen...

Ami vagy aki (mint entitás - szellemcsaládok összessége) nem összekeverendő Istennel.

Akinek van nCore-ja, "kapja le róla" a két kötetet, mert
eposz, 2018. június 21. csütörtök, 06:32
Érdekességek
vágyaink. Csak kis lépésekkel haladunk előre és nem változik akkorát az életünk, mint ahogy szeretnénk. A szív teréből teremtés viszont az egység energiaminőségében tart, amit innen teremtesz, az könnyedén és ellenhatások nélkül valósul meg.

A szívből élt élet sokkal tágabb játékteret biztosít, sokkal több örömet, sokkal több csodát, a létezésben lelt bizalmat, játékosságot, erőt és szenvedélyt. Ehhez az egyik leghatékonyabb út a szív szakrális terébe való belépés módszere, amely Drunvalo Melchizedek tanítása alapján már Magyarországon is elérhető A Megvilágosodó Szív Ébredése tanfolyam címmel. A világhírű kurzus magyar változata abban is különleges, hogy már a ragyogó színekkel, egyedülállóan kialakított helyszín is visszavezet az önfeledt gyermeki létállapotba, amikor még természetes módon képesek voltunk a szívünkben létezni. Itt minden azt sugallja: az öröm a tiéd, mindig is az volt és bármikor visszatérhetsz ebbe az állapotba. A kulináris gyönyöröket biztosító egész napi étkezés pedig -
kirscha, 2016. május 03. kedd, 10:58
Különleges képességű emberek - Trükk vagy valóság?
Ahogyan a világ változik, úgy fejlődik vele az ember is. Vagy fordítva? Annyi bizonyos, hogy a technikai fejlődés sebessége mindenkit elkápráztat, pedig mi, emberek hozzuk létre az eszközeit. De vajon visszahat-e ránk ez a fejvesztett változás?
Különös gyermekek csoportja

Létezik a világ gyermekeinek egy olyan csoportja, amely képes volt megváltoztatni saját DNS-ét. Ennek oka pedig a HIV vírus, vagyis az AIDS. Los Angelesben egy olyan jelenséggel találkoztak a tudósok, amelyet spontán genetikai mutációnak neveztek el. Ez azt jelenti, hogy az egyén a túlélés érdekében képes megváltoztatni genetikai kódját. Olyan esetekről van szó, amelyekben a veleszületetten fertőzött gyermek szervezetéből egyszer csak eltűnt a halálos vírus még mielőtt aktivizálódhatott volna. Mi több, ezek a gyermekek 3000-szeresen ellenállóbbak lettek a vírussal szemben, mint egy átlagos szervezet. A világ összlakosságának egy százalékát érinti ez a mutáció, ami megközelítve 70 millió embert jelent! Hogy pontosan mi is
anna4459, 2014. november 01. szombat, 17:01
ezoteria
ér 2012. december 21-ével, s valószínűleg ez az elsőre riasztónak tűnő, félreértett tény indíthatta el a világvége-próféciák tömkelegét. Pedig a maják időszámítási módszere nagyon is pontos volt, sok tekintetben pontosabb, mint a mai számítógépes kalkulációink. Ám ők mégsem a világ végét jósolták meg, sőt!
Az ősi maja nép sok mindent tudott, látott előre, sok olyan információ birtokában voltak, amely a mai nyugati ember számára nemhogy teljesen ismeretlen, de egyenesen meghökkentő. Drunvalo Melchizedek, aki évtizedeken keresztül tanult ennek az ősi civilizációnak a ma élő képviselőitől, a guatemalai vének tanácsától, kicsit más megvilágításba helyezi a maja jóslatot és feltárja a valódi jelentőségét.

Eszerint a maják naptára nem azért ér véget 2012. december 21-én, mert véget ér a világunk, hanem éppen ellenkezőleg: egy új korszak kezdődik. Néhány éve már az előző korszakból a következőbe vezető átmenet időszakában élünk -
faciendum, 2012. december 28. péntek, 21:20
Képek, videók
Drunvalo Melchizedek.jpg
cipello
2010. május 26. szerda, 13:45
prófécia.jpg
lenke1964
2015. november 07. szombat, 20:45
Mennyei prófécia.jpg
pacsakute
2013. július 11. csütörtök, 17:45
Kaena-A-profecia.jpg
csilla663
2010. szeptember 08. szerda, 10:03
Prófécia.jpg
lacyapu
2009. december 26. szombat, 17:52
beteljesult_profeciak. png
amialino
2009. október 10. szombat, 06:17
Mennyei Profécia.hu.jpg
rambobby
2007. szeptember 24. hétfő, 07:42
Kaena - A Profécia.hu.jpg
rambobby
2007. április 25. szerda, 19:10
Ouroboros.gif
csilla663
2010. május 20. csütörtök, 17:07
Én Szivem
imi40
2018. október 13. szombat, 15:53
Szív alakú gyertya
eva6
2018. október 10. szerda, 20:49
szív kézben.jpg
menusgabor
2018. október 09. kedd, 20:50
Rózsák szívben
eva6
2018. október 01. hétfő, 07:14
a szívem nagy.jpg
sz719eszter
2018. szeptember 22. szombat, 00:44
Szívem szeretetével.gif
sz719eszter
2018. szeptember 21. péntek, 00:35
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.