Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 21. péntek | 38. hét | 264. nap | 15:58 | Máté, Mirella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tudtátok, ha a muzulmánok ellepik Európát, bevezetik a hindu-arab számokat! - Tudtátok...?
...A Fradi (és általában a magyar foci...), nem a 11-esben felsorolt okok miatt szar!...
A Fradi (és általában a magyar foci...), azért szar, mert nem fűződik hozzá érdek, hogy jó legyen!

Egyrészt, ugye, ahhoz, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), jó legyen, azért KÜZDENI KÉNE!... (Az viszont, sok-sok előzetes babramunkával járna, amit a magyar ember, nem igazán szeret...)

Sokkal kényelmesebb állami közbeszerzések megpályázásában monopóliumot szerző építőipari vállalkozó ,,kebelbarátot" (értsd: a Fidesz-bagázs ,,bennfentes" vazallusát) megbízni stadionok építésére, amik felépítése okán, nemcsak a pályázó építőipari vállalkozó ,,kebelbarát", hanem a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" (Orbán Viktor) is — EGY VALAG PÉNZT tehet zsebre!...

És, ha mindezt a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" ügyesen csinálja, akkor még az OLAF korrupciós vizsgálatától sem kell tartania, mivel a magyar foci annyira szar, hogy európai kitekintésben, se nem oszt, se nem szoroz...

Vagyis, a közbeszerzések odaítélése felől döntő ,,felettes én-nek" ELEMI ÉRDEKE, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...) szar legyen, mivel akkor nem lesz vádolható azzal, hogy befolyásával visszaélve előnytelen versenyfeltételek közé kényszeríti a konkurrens európai futball-nemzeteket!...

Összefoglalva: a stadionépítések közbeszerzései odaítélése felől döntő ,,felettes én", abban érdekelt, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), úgy legyen szar, ahogy van! Különben, még megvádolná az OLAF, hogy befolyásával visszaélve teremt előnyös versenyfeltételeket a Fradinak (és általában a magyar focinak...) :))

Hát így...
foxworkinspace, 2018. április 11. szerda, 14:03
Címkék: Orbán Viktor, muzulmánok ellepik, hindu-arab számokat, magyar foci, 11-esben felsorolt, magyar ember,
Kommentek
MSZP: a kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje a rábízott közpénzekkel a Fidesz érdekeit szolgálta
silányuljon".

Tóth Imre, a XV. kerület alpolgármestere, az MSZP kerületi elnöke úgy értékelt: a jövő vasárnapi választás nagy tétje az is, akar-e kerület még egyszer olyan polgármester, aki 2010 és 2014 között csak tervekre közpénzből 600 millió forintot költött el. "Tervek, álmok, kézzel fogható eredmény semmi" - fogalmazott.

Egy kérdésre, miszerint mi a véleménye pártjának arról, hogy az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) átvenné a határvédelem egy részét, Harangozó Tamás közölte, Orbán Viktor néhány évvel ezelőtt még azt követelte, hogy a Frontex vegyen részt az EU külső határainak védelmében, és ha kell, akkor vegye át a határvédelmet. Hazugság, hogy a Frontex átvenné bármely tagállamtól az érdemi határőrizetet, illetve annak eldöntését, ki léphet be az ország területére - jelentette ki. Szerinte a szervezet segítene a tagállamoknak a határokat őrizni, ehhez "pénzt, paripát és embert" küldenének, ezt a tevékenységet pedig kizárólag az itteni hatóságokkal együtt végezhetnék a
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 12:37
Külföldi sajtó Magyarországról - Mladá Fronta Dnes: kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében
Zdenek Koudelka, a brünni Masaryk Egyetem ismert jogásza rámutat: aki ütni akarja Orbán Viktort, botot mindig talál hozzá. A közös európai értékek állítólagos védelme az egyes uniós tagállamok ellenében csak a "régi jó Brezsnyev-doktrína új változata".

A szerző konkrét példákat idézve különböző területekről - alkotmány, bíróságok, civil szervezetek, népszavazások, külföldi egyetemek - idézve kifejti: egyetlen esetben sem történt szabálysértés, illetve olyasmi, amire ne lenne példa más európai uniós országban.

"Magyarországon működőképes demokratikus állam van. Nincsenek politikai foglyok, mint Spanyolországban, és a menedékjogi előírásokat sem sértik meg úgy, mint ahogy azt Németország teszi" - mutat rá a jogász.

Leszögezi: az Európai Parlament a Magyarországról hozott döntésekor kettős mércét alkalmazott, bizonyos dolgokat másként értékelt Magyarországon, mint más országokban.
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 12:17
Birkózó-vb - Komoly prémium a magyar érmeseknek, nevezési rekord
szervezők eddigi vb-t népszerűsítő tevékenységéről, illetve jelezte, hogy október 1-től indul be az intenzív kampány, mely során óriásplakátok kerülnek ki az utcára, illetve a televízióban és rádióban hirdetik a versenyt. Az alelnök hozzátette, hogy 12 kísérő eseménye lesz a vb-nek. Ilyen a nagyszabású nyitógála is, melynek a Kongresszusi Központ lesz a helyszíne, illetve a Hall of Fame-gála, melyen 22 új tagot iktatnak be a Hírességek Csarnokába.

A világbajnokság nyolcadik napján, október 27-én Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekinti meg a döntőket, Thomas Bachnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének a társaságában - jelentette be Bacsa Péter.

Az eseményen Komáromi Tibor szakmai alelnök kihirdette a vb-n induló magyar csapatot, melyben a 2012-es londoni olimpián 74 kilóban bronzérmes Hatos Gábor is szerepel. A világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes birkózó a 2014-es vb óta nem szerepelt a válogatottban világversenyen, ám a budapesti rendezés miatt az év elején komoly
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 12:17
Fidesz: azért akarják elvenni a határvédelmet, hogy felgyorsítsák a migránsok betelepítését
Kifejtette: a salzburgi európai uniós csúcstalálkozón kiderült, hogy Brüsszel újabb bevándorláspárti javaslatot akar elfogadtatni az EU-s kormányfőkkel.

A brüsszeli bizottság napokban közzétett tervében újra állandó áttelepítési programot, legális migrációs útvonalat, határmenedzsmentet és a menekültkérelmek brüsszeli elbírálását sürgeti, vagyis "továbbra is a bevándorláspárti politikát erőltetik, és saját akaratukat akarják ráerőltetni a tagállamokra" - mondta Halász János.

Hozzátette: el akarják venni a nemzetállamok hatásköréből a határőrizet jogát és minden más, a migránsokkal kapcsolatos döntési jogot.

A szóvivő értékelése szerint ez a javaslat sérti a nemzeti szuverenitást, és veszélyezteti Magyarország és Európa biztonságát.

"Ezért nem fogjuk ezt engedni. Magyarország, ahogy eddig is, ezután is maga védi a határait, mert ez garantálja Magyarország biztonságát" - jelentette ki a fideszes politikus, jelezve: a saját határőrizet nemcsak joga Magyarországnak, hanem schengeni
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 11:57
LMP: átfogóan kell javítani a nyugdíjasok helyzetét
közszolgálati dolgozókat.

A politikus felhívta a figyelmet arra a tizennyolc OECD-ország vizsgálatával készült tanulmányra, amely a magyar nyugdíjasok helyzetét ítélte a legrosszabbnak a többi között az egészségi állapotuk és az anyagi biztonságuk alapján.

Schmuck Erzsébet kérdésre ismertette pártja határvédelemről vallott álláspontját. Kijelentette: közös európai védelemre és erőfeszítésekre van szükség, az ország ugyanis sok esetben nem tudja megtenni a szükséges lépéseket. Azt mondta: korábban Orbán Viktor miniszterelnök is a közös védelem erősítése mellett foglalt állást, nem érthető, miért változtatott álláspontján.

Abban egyetértett a kormányfővel, hogy Magyarország jelenleg megvédi a határokat, segíteni szerinte ezért ott kell, ahol szükség van arra.

Elmondta azt is: bár a Sargentini-jelentés tartalmát döntő hányadban jogosnak tartja, nem az fogja megoldani az ország problémáját, azt "belülről" kell elvégezni.

Nem kommentálta a DK döntését arról, hogy tüntetés-sorozatot
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 11:37
Illegális bevándorlás - Kutató: sok a kérdés a Frontex szerepével kapcsolatban
Janik Szabolcs azzal összefüggésben beszélt erről pénteken az M1 aktuális csatornán, hogy az Európai Bizottság reformterve alapján a Frontex felfegyverzett egységei az EU-tagállamok nemzeti hatáskörén átlépve hajthatnának végre műveleteket, és a közösséghez nem tartozó országokban is elláthatnának határőrizeti feladatokat. Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Salzburgban az EU-csúcson azt mondta, nincs szükség arra, hogy határvédelmi jogköröket vonjanak el Magyarországtól, "mert képesek vagyunk megvédeni a határainkat."

Azzal kapcsolatban, hogy a bizottsági javaslat alapján a Frontex munkatársainak száma a jelenlegi 1500-ról 2020-ra 10 ezerre emelkedne, a kutató megjegyezte: tízezer Frontex-dolgozó nem elég mindenre, de nem kevés; hétezer fő a tagállamokból érkezne, és különleges szerződéses formában lennének állományban.
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 11:28
Jobbik: vonják vissza a "szájkosárrendeletet"!
azt kifogásolta, hogy sajtóhírek szerint az állami fenntartású kulturális intézmények csak akkor tarthatnak sajtónyilvános eseményt, munkatársaik akkor nyilatkozhatnak, ha azt előzőleg engedélyeztetik az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi).

Az Emmi kultúráért felelős államtitkárságának épületénél, leragasztott szájú szájú aktivisták előtt arról beszélt: "a fideszes hatalmi politika lényegét az jelenti, hogy a megmaradt szabadság utolsó morzsáit is mohón fel kívánják zabálni", holott Orbán Viktor tíz napja az Európai Parlament ülésén azt állította, soha nem vetemednének a velük egyet nem értők elhallgattatására.

Mint mondta, a kormányon lévők "a magyar társadalommal szembeni filozófiájuk vezércsillagává azt a gondolatot tették, hogy úgy kell viselkedniük, mint hogyha rabszolgatartó ültetvényesek lennének", miközben "a fideszes tekintetes és kegyelmes urak" szerinte "olykor nagyobb értéket hordanak a csuklójukon, mint egy átlagos magyar család vagyona".

Ander Balázs szerint az elit
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 10:57
Orbán Viktor az Európai Közjogi Szervezet vezetőjével egyeztetett
A megbeszélésen - melyen Trócsányi László igazságügyi miniszter is részt vett - áttekintették az EPLO és Magyarország közötti kapcsolatok aktuális kérdéseit, és egyeztettek a szervezet magyarországi jelenlétének erősítéséről. Ennek keretében továbbra is napirenden van az EPLO képviseleti irodájának megnyitása Szegeden.

Egyetértettek abban, hogy az Európai Unió jövőjével kapcsolatos kérdéseket, az európai demokráciák és jogrendszerek működésének kihívásait a jogtudományi szféra aktív közreműködésével kell áttekinteni, s erre az EPLO szervezetrendszere és szakértői potenciálja kiválóan alkalmas - közölte Havasi Bertalan.

(FOTÓ)
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 10:16
Képek, videók
orban_viktor_voroshads ere
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:56
orban-viktor-es-traian -ba
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:54
orban-viktor-tokes.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:53
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
orban_viktor_sunyiság. jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:19
orban-viktor-studio.jp g
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:46
orban-viktor-tablokepe .jp
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:45
orban-viktor-semleges. jpg
megyerimihaly
2016. február 14. vasárnap, 00:20
orban-viktor-erdo-pete r-g
agica2004
2015. október 26. hétfő, 18:12
orban-viktor-obama-bar ack
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:03
20150929orban-viktor-o bam
meki77
2015. szeptember 29. kedd, 23:35
orbán_viktor_kolbász.j pg
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:18
Muzulmánok.png
farkas1945
2011. január 03. hétfő, 17:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.