Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 13:59 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tudtátok, ha a muzulmánok ellepik Európát, bevezetik a hindu-arab számokat! - Tudtátok...?
...A Fradi (és általában a magyar foci...), nem a 11-esben felsorolt okok miatt szar!...
A Fradi (és általában a magyar foci...), azért szar, mert nem fűződik hozzá érdek, hogy jó legyen!

Egyrészt, ugye, ahhoz, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), jó legyen, azért KÜZDENI KÉNE!... (Az viszont, sok-sok előzetes babramunkával járna, amit a magyar ember, nem igazán szeret...)

Sokkal kényelmesebb állami közbeszerzések megpályázásában monopóliumot szerző építőipari vállalkozó ,,kebelbarátot" (értsd: a Fidesz-bagázs ,,bennfentes" vazallusát) megbízni stadionok építésére, amik felépítése okán, nemcsak a pályázó építőipari vállalkozó ,,kebelbarát", hanem a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" (Orbán Viktor) is — EGY VALAG PÉNZT tehet zsebre!...

És, ha mindezt a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" ügyesen csinálja, akkor még az OLAF korrupciós vizsgálatától sem kell tartania, mivel a magyar foci annyira szar, hogy európai kitekintésben, se nem oszt, se nem szoroz...

Vagyis, a közbeszerzések odaítélése felől döntő ,,felettes én-nek" ELEMI ÉRDEKE, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...) szar legyen, mivel akkor nem lesz vádolható azzal, hogy befolyásával visszaélve előnytelen versenyfeltételek közé kényszeríti a konkurrens európai futball-nemzeteket!...

Összefoglalva: a stadionépítések közbeszerzései odaítélése felől döntő ,,felettes én", abban érdekelt, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), úgy legyen szar, ahogy van! Különben, még megvádolná az OLAF, hogy befolyásával visszaélve teremt előnyös versenyfeltételeket a Fradinak (és általában a magyar focinak...) :))

Hát így...
foxworkinspace, 2018. április 11. szerda, 14:03
Címkék: Orbán Viktor, muzulmánok ellepik, hindu-arab számokat, magyar foci, 11-esben felsorolt, magyar ember,
Kommentek
Nem is értem mi a háborgás oka !!!!!!!
Nem is értem mi a háborgás oka !!!!!!

"Átverte a kormány az államkincstár dolgozóit, amikor 50% - os béremelést ígért."

Hölgyeim, uraim, azért felejtsük el Orbán Viktorról, illetve a Fideszről beszélünk. Miért is csodálkozunk?

Egyáltalán, van hazánkban olyan munka vállaló, ember, gyermek, akit nem vert át Orbán Viktor és a Fidesz?

Voltak választások nemrég, vagyis elzavarhatunk volna ezt a hazaáruló, rabló csürhét, de önök, illetve te rájuk szavaztál, mos ne háborogj, edd meg amit főztél.

Voltak előzmények, ami bizonyította, hogy Orbán Viktor és bűnöző társai, mindenkit átver.

Lásd a deviza hiteleseket, rokkant nyugdíjasokat, rend fenntartó szerveket, stb. de sorolhatnám a végtelenségig.

Miért nem tudsz örülni, hiszen a Fidesz képviselők megemelték a saját bérüket 200 ezer Ft?

Az, hogy veled, veletek, velünk mi van tényleg azt hiszitek érdekli a hazaáruló, rabló Orbánt, és rabló társait?
ezerjo, 2018. július 19. csütörtök, 09:14
Az orvoselit mindent megtesz, hogy megmaradjon a hálapénz
nekünk.

Mennyibe?

Éger István fizetése, autóval, mobillal, Erzsébet-utalvánnyal felmegy évi bruttó 18 millió forintra. Ez nem is lenne sok, ha tenne érte valami értelmeset, de csak árt.

Ha abból indulok ki, hogy mennyit hallatja a hangját a Magyar Orvosi Kamara a sajtóban, akkor a magyar egészségügy igazi sikertörténet.

Az érdekképviselet nem feltétlenül kamarai feladat, a minisztériumi ajtók döngetését azért várják sokan a MOK-tól, mert a szakszervezeti ág az Orbán Viktornak nyilvánosan hűségesküt tevő Cser Ágnes kezében van. A MOK-nak az orvosi pályát kellene tisztán tartania. Azzal kellene foglalkozniuk, hogy ki, milyen feltételekkel honosíttathatja a diplomáját, ki gyógyíthat Magyarországon. Ki kellene vetniük a szakmából az egészség vámszedőit, akik visszaélnek a helyzetükkel és zsarolnak, emberi életekkel játszanak. Koncepciót kellene kidolgozniuk a hálapénzes rendszer azonnali felszámolásáról.

Ehelyett?

Ehelyett ott tartunk, hogy Éger
tinka1951, 2018. július 18. szerda, 17:22
Horvátország utcáin százezrek ünnepelté
MODRICÉK MEZÉBEN A KORMÁNYTAGOK Horvátországban
Szerda éjjel Horvátország utcáin és terein százezrek ünnepelték, hogy labdarúgó-válogatottjuk története során először vb-döntőbe jutott, de Luka Modricék nagy menetelése már ettől függetlenül alaposan átrendezte déli szomszédunkban a lakosság életét.
A torna ideje alatt száz százalékkal emelkedett a kávézók és a fogadóirodák forgalma, elfogytak a szurkolói ereklyék, a boltokban pedig már nem lehet eredeti horvát mezhez jutni. A négymilliós országban harminc százalékkal nőtt a készpénzfelvétel a bankautomatákból, az angolok elleni mérkőzésre ezrek utaztak el az utolsó pillanatban, mert az utazási irodák charterjáratokat indítottak.
Az elődöntőre Andrej Plenkovic kormányfő, Gordan Jandrokovic házelnök és több miniszter is elrepült. A tegnapi kormányülésen pedig a miniszterelnök és a miniszterek a válogatott mezét viselték, s újra megtapsolták a nemzeti csapatot. ,,Ma valóban van értelme annak, hogy azt mondjuk: jó reggelt!" - kezdte
maroka, 2018. július 13. péntek, 16:05
Orbán Viktor szerint a horvát foci - a mi kutyánk kölyke
Orbán Viktor a NATO-csúcs csütörtöki napja előtt a közmédiának nyilatkozott, amely során megkérdezték tőle, mit vár a francia-horvát vb-döntőtől, írja az Index.
A miniszterelnök azt mondta, a horvátoknak drukkol, mivel szomszédok és barátok vagyunk. Hozzátette, a magyarok és a horvátok egy futballkultúrához tartoznak, még ha most meg sem tudjuk közelíteni Horvátország focijának színvonalát.
Végül megjegyezte, a horvát foci ,,a mi kutyánk kölyke"
maroka, 2018. július 13. péntek, 09:35
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
ájtatosságba öltöztetett, valamint a megalomán hatalmi őrület diktálta fékevesztett nacionalizmusban tobzódó - alapvetően mégis a korrupciós ,,bábjátékra" és a nemzeti vagyon szégyentelenül ,,családcentrikus" szétlopására ,,rágerjedő", de a tudatosan aljas társadalmi megosztó ,,üzemmód" és a vérlázítóan nyilvánvaló antidemokratikus államvezetési stílus okán valójában a nemzet arcul-köpését megvalósító - Orbán tetű-féreg ,,nemzetvezető" Viktor diktátor által ,,vezényelt" NER vesztét is a rendszerszintű korrupció fogja okozni!
(Huhhh! Ez egy szépen formált, többszörösen összetett mondat volt!...) ;)

Pontosabban az, hogy az ország hordóhasú törperattler maffiafőnöke, csak olyan ,,családtagokat" preferál (azoknak engedi csak az állami vagyon lenyúlását), akik feltétlen hűségesküt tesznek előtte, miközben korántsem feltétlenül értenek ahhoz, amire az állami milliárdokat bekasszírozzák! (A szakértelem, jóformán
foxworkinspace, 2018. július 13. péntek, 02:54
Leáldozóban Andy Vajna szerencsecsillaga?
Orbán Viktor elégedetlen médiabirodalma működésével.
A HVG azt írja, Orbán Viktor elégedetlen Andy Vajnával. A holnapi szám előzetese szerint ennek az az oka, hogy a TV2 nem tudta felvenni a versenyt az RTL Klubbal, és a lap informátorai azt mondják, nem ,,talicskázzák, de egyenesen teherautókkal hordják ki" a pénzt a csatornától.

Ezzel függhet össze az a terv, hogy a TV2 csatornái Mészáros Lőrinchez kerülhetnének.
Vajnának állítólag azt is felróják, hogy politikailag nem annyira elkötelezett, mint az elvárható lenne egy kormánybiztostól. Egy interjúban maga mondta el, hogy a Bors azért nem állt bele annyira a sorosozásba, hogy ne veszítse el baloldali olvasóit.

A HVG szerint Vajna is egyre kevésbé ad a látszatra, a kötcsei találkozó helyett idén egy medencében, úszógumiban lebegve pihent. Neki a politikánál fontosabb a kaszinóbiznisz, ezért fájó számára, hogy jövőre Orbán Viktor alá kerül a szerencsejáték felügyelete. Vajna ismerősei szerint nem is tudja leplezni
foldinefehereva, 2018. július 02. hétfő, 23:32
Macron kirúgta a budapesti nagykövetet
Francia liberalizmus: Macron kirúgta a budapesti nagykövetet, aki megvédte Orbán Viktort
Lokál, 2018. 07. 02. 00:27

Tombol a demokrácia Franciaországban, az elnök kirúgta a véleményét belső táviratban leíró budapesti francia nagykövetet. A bűne az volt, hogy elmondta az igazságot: nincs antiszemitizmus Magyarországon, és Orbán Viktor nagyszerű politikus.
Magyarország a modern politikai világ Real Madrida, mivel Orbán zsinórban háromszor nyert választást, akárcsak a spanyol csapat a Bajnokok Ligájában - mondta Éric Fournier. A nagykövet diplomáciai táviratot küldött a francia francia külügyminisztériumnak, hogy meg kellene változtatniuk az álláspontjukat Orbánról, aki szerinte nem szélsőséges, és nem is populista.

A dokumentumban Fournier állítólag arról írt, hogy a magyar kormány populista lépései csak a média kitalációi, a populizmusról szóló vádak ,,fantazmagóriák", emellett pedig ,,magyarfóbiáról" is írt.

A nagykövet Orbán
tinka1951, 2018. július 02. hétfő, 08:13
Hírmorzsák - Július
HÍRMORZSÁK - JÚLIUS

Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor, Füveskert

"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."

(Burke)


Napi migráns minden nap: Olvasd - terjeszd!

A migránsáradatról mindennap - Klikk a
menusgabor, 2018. július 01. vasárnap, 19:45
Képek, videók
orban_viktor_voroshads ere
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:56
orban-viktor-es-traian -ba
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:54
orban-viktor-tokes.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:53
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
orban_viktor_sunyiság. jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:19
orban-viktor-studio.jp g
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:46
orban-viktor-tablokepe .jp
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:45
orban-viktor-semleges. jpg
megyerimihaly
2016. február 14. vasárnap, 00:20
orban-viktor-erdo-pete r-g
agica2004
2015. október 26. hétfő, 18:12
orban-viktor-obama-bar ack
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:03
20150929orban-viktor-o bam
meki77
2015. szeptember 29. kedd, 23:35
orbán_viktor_kolbász.j pg
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:18
Muzulmánok.png
farkas1945
2011. január 03. hétfő, 17:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.