Regisztráció  Belépés
2018. április 24. kedd | 17. hét | 114. nap | 05:12 | György
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tudtátok, ha a muzulmánok ellepik Európát, bevezetik a hindu-arab számokat! - Tudtátok...?
...A Fradi (és általában a magyar foci...), nem a 11-esben felsorolt okok miatt szar!...
A Fradi (és általában a magyar foci...), azért szar, mert nem fűződik hozzá érdek, hogy jó legyen!

Egyrészt, ugye, ahhoz, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), jó legyen, azért KÜZDENI KÉNE!... (Az viszont, sok-sok előzetes babramunkával járna, amit a magyar ember, nem igazán szeret...)

Sokkal kényelmesebb állami közbeszerzések megpályázásában monopóliumot szerző építőipari vállalkozó ,,kebelbarátot" (értsd: a Fidesz-bagázs ,,bennfentes" vazallusát) megbízni stadionok építésére, amik felépítése okán, nemcsak a pályázó építőipari vállalkozó ,,kebelbarát", hanem a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" (Orbán Viktor) is — EGY VALAG PÉNZT tehet zsebre!...

És, ha mindezt a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" ügyesen csinálja, akkor még az OLAF korrupciós vizsgálatától sem kell tartania, mivel a magyar foci annyira szar, hogy európai kitekintésben, se nem oszt, se nem szoroz...

Vagyis, a közbeszerzések odaítélése felől döntő ,,felettes én-nek" ELEMI ÉRDEKE, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...) szar legyen, mivel akkor nem lesz vádolható azzal, hogy befolyásával visszaélve előnytelen versenyfeltételek közé kényszeríti a konkurrens európai futball-nemzeteket!...

Összefoglalva: a stadionépítések közbeszerzései odaítélése felől döntő ,,felettes én", abban érdekelt, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), úgy legyen szar, ahogy van! Különben, még megvádolná az OLAF, hogy befolyásával visszaélve teremt előnyös versenyfeltételeket a Fradinak (és általában a magyar focinak...) :))

Hát így...
foxworkinspace, 2018. április 11. szerda, 14:03
Címkék: Orbán Viktor, muzulmánok ellepik, hindu-arab számokat, magyar foci, 11-esben felsorolt, magyar ember,
Kommentek
Tisztelt Hajdu Miklós.
Tisztelt Hajdu Miklós.

Magasról leszarni való amit írtál.

Minden egy helyen arról, volt - e csalás a választáson, és miért nyert ennyire a Fidesz.

Miklós a lehetősége megvolt a csalásra a Fidesz rabló bandának, és a hazaáruló, bűnöző Orbán Viktornak.

Ezek után lehet magyarázkodni, lehet szépíteni a dolgot, de lemosni magáról a Fidesznek azt, hogy csalással nyerte a választást azt gyenge hazugságnak, agy mosásnak tartom.
ezerjo, 2018. április 23. hétfő, 09:35
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
,,A szellemi vakság akkor a legveszélyesebb, ha beteges rosszindulattal és szolgalelkűséggel egyesül. — Az emberiség történelmének összes balvégzetű megbicsaklását ez a «triász» eredményezte." — Vulpes ,,Scepticus" Optimus Prætor «foxworkinspace» Baksay-Róka Béla
(2018. 04. 23.; 00:30)

...Ámde!...
,,A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek életét veszélyezteti!" /Orbán Viktor 2007./

...Megfogadjuk!...
foxworkinspace, 2018. április 23. hétfő, 00:32
Tallóztam
kopjafával jelöltük meg a Rodostó közelében lévő avsarköyi savanyúvíz-fürdőt, a muratli út közelében fekvő iszapfürdőt, valamint azt a helyet, ahol a bujdosók partot értek Geliboluban. A híres magyar származású ágyúöntő, Macar Orbán tiszteletére kopjafát emeltünk a trákiai Demirköy (Vasfalva) főterén - így téve emlékezetessé a magyar múlt relikviáit Törökországban.
- Mondjon néhány nevet, akik Julianus-díjban részesültek.
- Gáspár Györgydeák Lajos, csíkménasági plébános (az első kitüntetett), Orbán Viktor, Farkas Árpád, dr. Eva Maria Barki, Vetési László, Böjte Csaba, Kallós Zoltán és az utolsó kitüntettet, a századik: Ráduly Róbert Kálmán, Csíkszereda polgármestere. Azoknak fejezzük ki elismerésünket, akik megítélésünk szerint itthon vagy bárhol a nagyvilágban a legtöbbet tettek-cselekedtek a szórványmagyar vagy magyar ügy érdekében. És nemzeti-erkölcsi magatartásuk példamutató!
- Idén ünneplik az egységes román állam százéves évfordulóját. Hogyan látja ezt földrajzos-történész
horvathnemagdi, 2018. április 21. szombat, 07:42
Maradhat-e Magyarország a művelt világ része, 2018. április 8-a után?
A Fidesz-bagázs lázálma — a NER —, NEM demokrácia!
● A Fidesz-bagázs, elégtételvétellel fenyegeti az ellenzéket! — Ilyesmivel, CSAK DIKTATÚRÁKBAN FENYEGETŐZIK A HATALMON LÉVŐ KORMÁNYZAT!
● A Fidesz-bagázs, LISTÁT HOZATOTT NYILVÁNOSSÁGRA a 'Figyelő'-ben, AZ ÁLTALA ELLENSÉGNEK TEKINTETT ELLENZÉKIEKRŐL, ÉS KÜLÖNFÉLE CIVIL-SZERVEZETEK TAGJAIRÓL! — Ilyesmit, CSAK DIKTATÚRÁKBAN TESZ A HATALMON LÉVŐ KORMÁNYZAT!
● A fenti listázás ellen TILTAKOZÁSUKAT FEJEZTÉK KI, többek között...
a) A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TUDÓSAI, továbbá
b) A PROFESSZOROK BATTHYÁNY KÖRE! — Az utóbbi tudóskör, ALANTASSÁGNAK TARTJA A FIGYELŐ SOROS-LISTÁJÁT!
https://444.hu/...s-listajat
● A 2018-as parlamenti választásokat, CSALÁSOK SOROZATA KÍSÉRTE! — Olyan csalások sorozata, amit AZ ORBÁN-KORMÁNY, ÉS ANNAK VAZALLUSAI KÖVETTEK EL!

Konklúzió: ,,A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében
foxworkinspace, 2018. április 20. péntek, 21:15
Maradhat-e Magyarország a művelt világ része, 2018. április 8-a után?
https://pestisracok.hu/ok-a-tobbseg-avagy-mar-megint-levaltjak-szo mbaton-orban-viktort/

Decotext.... Egy férfi nem lehet a másik kedvese, normális esetben....:D.. Fogjál kezet velem, ha megtisztelsz vele....Az fickós....Vagy köszönj biccentéssel.... Vagy főhajtással, ha te vagy az igazi Deco, tudod, milyen az....:D

Amúgy tényleg ezek vagytok ti?....:D Ami a linken látható....? Tuttira ez Deco-s szöveg?....:D
hatibacsi, 2018. április 20. péntek, 20:39
Így látja Orbán Viktort egy holland karikaturista
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.Nehezen félreérthető karikatúrával emlékezett meg Orbán Viktor választási győzelméről az egyik legnagyobb holland napilap, a De Volkskrant. A Schot által rajzolt kép a magyar miniszterelnök Európában jól ismert szlogenjét figurázza ki. A szöveg: "Harcolni fogunk a brüsszeli diktatórikus elit ellen!" A képen pedig a politikus két legismertebb kiegészítőjével: az élénk színű nyakkendővel és egy nagy zsák uniós pénzzel.
bordat, 2018. április 18. szerda, 21:42
Mit keres Soros az európai parlamentben?
dolgokat, de ez nem mentség soha Orbán Eu's viselkedésére!

A Eu idestova 4,5 millió menekültet vett be,(+ akik Norvégiáaba és a Schweizbe mentek)
aminek a száma folyamatosan nő. Az Eu azonban 450 milliós tömeg ami nem kevés!!!! Ezek a migránsok a legjobban a déli államokat terhelik (nem is szólva, a nem EU, törökről) ahol sok milliót tartanak vissza német milliárdokkal! Minimum az lenne a kormányunk KÖTELESSÉGE, hogy a kvótát elfogadja, ahol NEM ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK jönnének, ahogy azt Viktor szugerálja, mert ezek nem a keritésen bujtak be délkeleten a szerb határon! Ráadásul az EU fejpénzt is fizetne ezek után, amit Viktor ELHALLGAT!!

Egyébként, ha lúd akkor legyen kövér és Orbán ne szelektáljon! A gazdag (német/osztrák/holland/stb) bevándorlót szivesen fogadja, mert nem kerül semmibe és csak devizát hoznak, miközben a nincsteleneket kitagadja elutasítja! Ha nem kell kultúra változás és "magyarok Magyarországnak", akkor utasitsa ki a nemzetközi illetve nemzeti kisebbséget
decotext, 2018. április 17. kedd, 19:42
Mit keres Soros az európai parlamentben?
hogy ez nem igaz, hiszen nem lehet tudni mi járt akkor a fejébe. Az iskoláiban az ő hitvallását oktatják, és az ő módszereit. Mondjuk hogy most Orbán alkalmazza csak nem tetszik neki ha vele szemben alkalmazzák a saját maga által oktatott tételeket.

Ha jobban megnézzük az egész politikai elitnek van kommunista múltja. Koruknál fogva vagy személyesen, vagy ha fiatalabb a szülei által. Aminek ő is a haszonélvezője volt, hiszen aki közel volt az MSZMP-hez, az elég kiváltságos volt.

"Viktor is az Ő pénzén tanult". Rendben.
Valószínüleg Viktor nem is gondolt akkor arra hogy miniszterelnök lesz. De nem ez a lényeg.
Ha te nekem ma adsz pénzt, hogy elindítsak egy vállalkozást, és sok év alatt fejlesztem, majd egy nagy cégbirodalmat hozok létre, ezért természetesen hálás lennék. Évek alatt csinálom a dolgom, majd te jössz és megmondod mit csináljak a cégbirodalmamon belül. mennyit fizessek az embereknek, hány embert vegyek fel, hány embernek, és kinek adakozzak. Ha ezt én nem teszem
kocskiendre, 2018. április 17. kedd, 17:17
Képek, videók
orban_viktor_voroshads ere
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:56
orban-viktor-es-traian -ba
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:54
orban-viktor-tokes.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:53
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
orban_viktor_sunyiság. jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:19
orban-viktor-studio.jp g
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:46
orban-viktor-tablokepe .jp
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:45
orban-viktor-semleges. jpg
megyerimihaly
2016. február 14. vasárnap, 00:20
orban-viktor-erdo-pete r-g
agica2004
2015. október 26. hétfő, 18:12
orban-viktor-obama-bar ack
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:03
20150929orban-viktor-o bam
meki77
2015. szeptember 29. kedd, 23:35
orbán_viktor_kolbász.j pg
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:18
Muzulmánok.png
farkas1945
2011. január 03. hétfő, 17:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.