Belépés
2018. október 15. hétfő | 42. hét | 288. nap | 17:14 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
VAJON TUDJA ? :)

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba nem szerette meg Magyarországot? Ideje se lett volna megszeretni azt, hiszen Buda ostroma után két napon belül már meg is halt.

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy akit ma dicső harcosnak tart, az a Gül Baba nem volt más, mint az iszlám egyik harcos szerzetese? Ma ezeket dzishádista harcosoknak nevezik a világban és ezek azok a fanatikus faszkalapok, akik az Iszlám Állam zászlaja alatt harcolnak.

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba azért érkezett Magyarországra egykor, hogy elpusztítva a kereszténységet, megszállja katonáival a hazánkat és rabszolga sorba taszítson minket gyaur kutyákat?

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy az ideérkezett Gül Baba nem tisztelte a kultúránkat és nem csak a magyarok munkáját akarta elvenni, hanem a javainkat is?

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba itt nem telepített rózsákat és semmi köze nem volt ahhoz, hogy Rózsadombot, Rózsadombnak hívják?

Ha nem tudja ezeket és sok minden mást sem, ami ezzel még kapcsolatos, akkor az elég ciki
.
>>Ha tudja és ennek ellenére magasztalta, akkor az meg nem a haza és a történelmünk, a török ellen harcoló egykori hőseink arcul köpése?<<

És ha ő nem tudta, akkor nincs senki a környezetében aki ezeket az alapismereteket tudta volna és figyelmeztette volna, hogy ne beszéljen már baromságokat?

:)
meki77, 2018. október 11. csütörtök, 20:09
Címkék: Kedves Vezető, Iszlám Állam, iszlám egyik, fanatikus faszkalapok, magyarok munkáját, elég ciki,
Kommentek
Holland múzeumok 170, nácik által ellopott műkincset azonosítottak gyűjteményeikben
42 holland múzeum talált olyan műalkotást a kollekciójában, amelyet zsidó családoktól vettek el Hitler hatalomra jutása után. Egyebek mellett a holland királyi gyűjteményben is azonosítottak egy ilyen festményt.

Az ország legjelentősebb múzeumai közül már csak az amszterdami Rijksmuseumban folytatódik a kutatás, ahol 2012 óta ötfős szakértőcsoport dolgozik ezen, de még nem sikerült a végére jutniuk.

A múzeumokban eddig azonosított lopott műtárgyak között 83 festmény, 26 grafika és 13 zsidó rituális tárgy is szerepel, ezeket feltehetően 1933 és 1945 között vették el tulajdonosaiktól.

Az intézmények visszaadják azokat a műkincseket, amelyekre a tulajdonosok leszármazottai jogot formálnak, és azt hitelesíti egy visszaszolgáltatási bizottság.

A holland királyi család 2015-ben adott vissza egy Joris van der Haagen-festményt, amelyet Júlia királynő vásárolt 1960-ban egy holland műkereskedőtől anélkül, hogy tudott volna eredetéről. A tájkép a palota gyűjteményében található több tízezernyi
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 17:33
Orosz külügy: a totális elukránosítás ellentétes az ukrán jogi normákkal
Zaharova az orosz diplomácia álláspontját az új ukrán nyelvtörvénnyel kapcsolatban fejtette ki, amelyet első olvasatban csütörtökön szavazott meg a kijevi parlament. Felhívta a figyelmet arra, hogy az ukrán törvényhozás a jogszabály négy tervezete közül a legradikálisabbat szavazta meg.

"Ez a +jogi kezdeményezés+ Kijev totális elukránosítást célzó politikájának folytatását jelenti az oktatás, a kultúra, az igazságszolgáltatás, az egészségügy, a tömegtájékoztatás, de még a fogyasztói szolgáltatások területén is" - mondta.

A szóvivő megjegyezte, hogy ezzel Ukrajna megsérti saját alkotmányának normáit, amelyek 10. cikkében szavatolja az orosz nyelv és más nemzeti kisebbségek nyelveinek szabad fejlődését, használatát és védelmét. Rámutatott, hogy a tervezet ellentétes a nemzeti kisebbségekről rendelkező ukrán törvény hatodik cikkével is, amelynek értelmében az állam biztosítja számukra az anyanyelv szabad használatát a kultúra, a tájékoztatás, az oktatás, valamint a társadalmi élet egyéb
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 17:32
Deli Andor: a kisebbségi jogok tiszteletben tartása az EU tagság előfeltétele
mindennapi gyakorlatban.

"A cél továbbra is az, hogy a vajdasági magyarság a csatlakozási folyamatok végére egy, a jogaiban és helyzetében megerősödött közösségé váljon" - fogalmazott.

Mint elmondta, az uniós parlament dokumentuma üdvözölte a kisebbségi jogokra vonatkozó törvények elfogadását, továbbá kiemeli, hogy az oktatás, nyelvhasználat és a média mellett a kultúra is a nemzeti kisebbségek számára kiemelkedően fontos terület Szerbiában. A szövegbe a közigazgatás mellé bekerült az igazságszolgáltatás helyzete is, mint olyan terület, ahol a részarányos foglalkoztatásnak meg kell valósulnia.

A jelentés összességében elismeri az elmúlt másfél év eredményeit. Megállapítja, hogy kellő figyelmet kaptak a nemzeti kisebbségek, ugyanakkor rámutat olyan kérdéskörökre is, amelyek terén még szükséges lépéseket tennie a szerb félnek. Ilyen a korrupcióellenes harc, a jogállamiság és az intézmények erősítése és a sajtószabadság. Kisebbségek szempontjából pedig a jogszabályok hatékony és késedelemnélküli
velemenyezd, 2018. október 09. kedd, 19:12
Hágai főügyész: visszaesett a háborús bűnösök ellen indított eljárások száma a volt Jugoszlávia utódállamaiban
Szerb Nemzeti Kisebbségi Tanács és a Documenta civil szervezet egyesületei szerveztek.

"Minden alkalommal, amikor a régióba jövök, megdöbbent az illetékes tisztségviselők hozzáállása, akik nem mutatnak érdeklődést a háborús bűnösök elítélése iránt, és mindig elszomorít az áldozatok elkeserítő helyzete" - hangsúlyozta a főügyész a konferencián.

Mint mondta, most készíti elő a rendszeres féléves jelentését az ENSZ Biztonsági Tanácsának, amelyben kénytelen lesz megemlíteni, hogy az igazságszolgáltatás és a megbékélés rossz irányban halad a régióban.

Bosznia-Hercegovinán kívül minden évben egyre kevesebb ítélet születik a háborús bűnösök ügyében, a közszférában pedig a háborús bűnösök éltetése és a bűncselekmények tagadása dominál - emelte ki.

"Néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy a kormányok vagy a miniszterek úgy beszéljenek a háborús bűnösökről, mint ma, hősként kezelve őket" - tette hozzá.

"Az elmúlt két évben ennek voltunk tanúi, és ez alól Horvátország sem
velemenyezd, 2018. október 09. kedd, 16:32
Maros Sefcovic javítaná a párbeszédet a keleti uniós tagállamokkal
brüsszeli testület következő elnöke.

A bizottság energiaunióért felelős alelnöke mindazonáltal a feltételek szigorodására figyelmeztetett, hangsúlyozva, arra kell készülni, hogy a jövőben az uniós értékek betartásához kötik majd a közösségi támogatásokat.

Mint mondta, a nettó befizető országok világossá tették, hogy szorosabb ellenőrzést kell bevezetni.

"100 százalékos garanciára van szükség, hogy megfelelően felügyelik az európai adófizetők pénzének elköltését, és ehhez független igazságszolgáltatási rendszer, független bíróságok és független számvevőszék kell" - szögezte le, bizonyosnak nevezve, hogy reformok várhatóak ezen a téren.

Sefcovic kiemelte, hogy az európai ügyészi hivatalban való részvételt is feltételéül lehetne szabni a kohéziós támogatások kifizetésének.

Maros Sefcovic mellett eddig csak Christian Kern volt osztrák kancellár jelentkezett be a PES listavezetőjének. A balközép erőket összefogó európai pártcsalád az október közepi kongresszusán dönt majd arról, hogy ki
velemenyezd, 2018. október 08. hétfő, 21:41
Breitbart: Brett Kavanaugh főbírójelölt ellen dolgozik egy Soros támogatását élvező lobbicsoport
A csütörtökön elküldött e-mailben a nonprofit szervezet azt írta, hogy elkészült az akcióterve a szexuális zaklatással vádolt Kavanaugh félreállítására. Ennek keretében megmozdulásokat szerveznek a szenátus washingtoni épületeinél. A tiltakozásra több kulcsfontosságú államból szállítanának választópolgárokat a fővárosba.

A MoveOn.org emellett jelezte: nyomást kíván gyakorolni a Kavanaugh főbírósága ügyében ingadozó, befolyásos szenátorokra, köztük Susan Collinsra, Maine állam szenátorára. A szervezet Maine-ben tartott megmozdulásokkal és hirdetésekkel akarja Kavanaugh ellen fordítani Collinst.

Az aktivisták továbbá hangsúlyozták, hogy a novemberi félidős választásokon számon fogják kérni a republikánus politikusokat, akik a múlt heti meghallgatáson rendíthetetlenül kiálltak a főbírójelölt mellett, és minden eszközzel igyekeztek hiteltelenné tenni egyik feltételezett áldozata, Christine Blasey Ford kaliforniai pszichológusnő vallomását. A MoveOn.org azt szeretné elérni, hogy a voksolás
velemenyezd, 2018. október 05. péntek, 14:52
Kihirdette a román államfő az igazságügyi reform egy újabb törvényét, de sürgős módosítását kéri
Az elnök most a bírák és ügyészek szakmai szerveként működő Legfelsőbb Bírói Tanács (CSM) működését szabályozó törvényt hirdette ki, miután júliusban már aláírta az igazságszolgáltatás megszervezését szabályozó törvény módosítását. Iohannisnak napokon belül a törvénycsomag harmadik, utolsó, a bírák és ügyészek jogállását szabályozó törvényt is ki kell hirdetnie, miután a múlt héten az alkotmánybíróság elutasította az elnök alkotmányossági óvását.

Az elnöki hivatal közleményben jelezte: az államfő kifogyott azokból a törvényes eszközökből, amelyekkel megakadályozhatná az igazságügyi törvénycsomag hatályba lépését. A fejleményt az Európai Bizottság is visszalépésnek tartja a román demokrácia és a jogállamiság szempontjából.

Az elnök felidézte, hogy ő is és az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlése is az ET alkotmányjogászokból álló szakmai testületétől kért szakvéleményt a bukaresti kormány igazságügyi reformjáról, a Velencei Bizottság pedig már a nyáron megküldött előzetes állásfoglalásában
velemenyezd, 2018. október 04. csütörtök, 23:52
Polt Péter: az ügyészség emelte a színvonalat
A legfőbb ügyész azt mondta, hogy a székház avatása beleillik a 2000-ben indult folyamatba. Az infrastrukturális helyzetet felmérve akkor döntötték el, hogy Magyarországon nem csupán a jogi környezetet kell átalakítani és a személyi feltételeket megteremteni, hanem korszerű tárgyi körülményeket kell létrehozni - közölte.

Ez stratégiai döntés volt - idézte fel, hozzátéve, arról is határoztak, hogy az igazságszolgáltatást - ide értve az ügyészséget is - nem szabad távolabb vinni a lakosságtól, hanem a kisebb településeken is, mindenütt, ahol bíróság működik, meg kell tartani, meg kell erősíteni az ügyészi szerveket. Ennek egyik fontos állomása az új ügyészségi székház átadása Tiszafüreden - tette hozzá.

Polt Péter az eredmények között említette, hogy az elmúlt időszakban a magyar ügyészség infrastruktúrájában hihetetlen fejlődés történt: az épületek jelentős része megújult, az egyéb infrastrukturális feltételeket a 21. század szintjére emelték.

A megújulást jelzi, hogy a vádereményesség már
velemenyezd, 2018. október 04. csütörtök, 23:42
Képek, videók
akkori igazságszolgáltatá
paniko
2006. december 19. kedd, 21:59
SZKT-s kedves vezetőink.
agica2004
2014. június 12. csütörtök, 13:50
A nép kedves vezetője:))
meki77
2012. január 22. vasárnap, 19:49
Az iszlám állam bevezeti
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:09
Iszlám építészet.jpg
pacsakute
2016. július 12. kedd, 21:26
Rafale -vadász iszlam ell
agica2004
2015. október 02. péntek, 21:15
iszlam.jpg
rzsi-
2015. január 27. kedd, 13:41
Iszlám mecset, Nairobi.jp
jegesmedve21
2012. szeptember 14. péntek, 09:29
Iszlám Hodzsa minarett (H
pacsakute
2012. január 13. péntek, 21:09
Aljun iszlám vár XI. sz.
reper
2009. november 06. péntek, 19:52
A Kereszt győz az Iszlám
caris11935
2009. szeptember 04. péntek, 09:57
iszlám sziklamecset.jpg
biharijudit
2009. május 25. hétfő, 10:16
Spanyolország - iszlám te
mandalina
2008. január 19. szombat, 18:29
Iszlám palota.jpg
solanum
2006. augusztus 24. csütörtök, 08:22
A Sziklamecset az iszlám
chessmaster
2006. június 28. szerda, 15:10
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.