Regisztráció  Belépés
2018. április 24. kedd | 17. hét | 114. nap | 01:12 | György
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fidesz: nyíltan támadják Magyarországot a kötelező kvóta elutasítása miatt
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatón példaként említette, hogy az Európai Bizottság beperelte Magyarországot az Európai Bíróság előtt a betelepítési kvóták miatt, Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi szociáldemokrata elnöke, a német SPD vezetője pedig azzal támadta Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy megtorpedózza a migránsok betelepítését.

Úgy vélte, az ilyen típusú támadások várhatóan folytatódni fognak, mivel az európai bevándorláspárti politikusok még az idén "tető alá akarják hozni a Soros-terv elfogadását", ami egyebek mellett tartalmazná a felső korlát nélküli, kötelező betelepítési mechanizmus bevezetését.

Erre hivatkozva emlékeztetett, "Soros-szervezetek" a jövő héten az Európai Parlamentben készülnek támadást intézni Magyarországgal szemben, "a Magyarországot elítélő Soros-jelentés" felelőse, Judith Sargentini pedig Budapestre látogat.

A kormánypárt szóvivője Martin Schulz és más bevándorláspárti politikusok figyelmét arra hívta fel, hogy a migráció Európába hozta a bűnözést és a terrorizmust, továbbá az európai társadalmak mindennapjaiba beköltözött a biztonság miatti aggodalom.

Kutatási eredmények igazolják ugyanis, hogy miért lépnek ki aggodalommal az utcára már a németországi kisvárosok lakói is - mondta, majd kifejtette, Németországban 2014-ig folyamatosan csökkent a bűnözés, a migrációs hullám megérkezésével, 2015-től azonban ez a tendencia megfordult és 10 százalékkal nőtt a bűnözés, amiben döntő szerepet játszottak a migránsok.

Puskás Imre aláhúzta, 100 németországi erőszakos bűncselekményből 93-at migránsok követnek el. Ebből is látszik, hogy az a bevándorláspárti politika, amelyet Martin Schulz is folytat, valójában az európai emberekkel nem szolidáris - hangsúlyozta, majd elmondta, miközben ezek a politikusok szolidaritásról beszélnek, nem támogatják, hogy Magyarország megvédje a schengeni határokat, sőt még azt az illegális bevándorlót is védelmükbe vették, aki rendőrök ellen vezényelt támadást a magyar határon.

Véleménye szerint a bevándorláspárti politikusok ehelyett még az idén bevezetnék a kötelező kvótát, továbbá a "Soros-terv" más intézkedéseit is, így például a családegyesítés-könnyítés és a "Soros-szervezetek" bevonását ebbe az európai emberek biztonságát fenyegető folyamatba.

A Fidesz ezért azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent Magyarország védelme és biztonsága érdekében - mondta, hozzátéve, a magyar emberek kinyilvánították akaratukat, vagyis azt, hogy nem szeretnék, ha Magyarország "bevándorlóországgá" válna, továbbá nem akarnak kötelező kvótát és a "Soros-terv" más pontjait sem.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. január 06. szombat, 12:12
Címkék: Puskás Imre, Európai Bizottság, Európai Bíróság, Martin Schulz, Európai Parlament, Orbán Viktor,
Kommentek
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
Igen ám csakhogy el tetszik felejteni a kedves Hatibácsinak, hogy az EU-ba egy általános népszavazás után léptünk be! Nem lehet egy EU-ból euron milliárdokat kaszírozni s közben hátatfordítani nekik!
https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pszavaz%C3%A1s_Magyarorsz%C3% A1g_EU-tags%C3%A1g%C3%A1r%C3%B3l

A demikrácia nem ott kezdődik, hogy nacionalista feliratokkal
heccelem a tömeget idegenekkel és az EU-val szembe!

https://alfahir.hu/sites/default/files/indexfotos/2018-04/tuntetes .jpg
https://mno.hu/data/cikkek/2457/24578/cikk-2457872/IMG_0856_focusp oint_926x504.JPG
http://www.kisalfold.hu/kepek/kepgaleria/L3263125.jpg
https://zoom.hu/wp-content/uploads/2018/04/081A2948_2000.jpg

Ha Magyarországot ez a szarrágó Viktor izolálja, akkor végünk!

Ha egy napon az EU és az idegen tőke kivonulna Mo.-ról akkor
gazdaságilag azonnal csődbe mennénk, s még a görög szinten
sem lennénk képesek stabilizálódni! Én továbbra is világpolgár
vagyok és
decotext, 2018. április 22. vasárnap, 09:51
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
idézet

■ Demokratikus Koalíció: A DK már 2016. január 29-én bemutatta a 43 oldalas Sokak Magyarországa című programját. Ezen alapul a frissített, 8 oldalba sürített és a választók számára könnyebben befogadhatóvá tett, Összehozzuk Magyarországot című dokumentum. Gyurcsány Ferenc a hétvégén ismertetett egy 12 órás programot is, ami a győztes választások után reggel 9-kor Polt Péter legfőbb ügyész menesztésével kezdődne, este 8 órakor pedig az ingyenes közműminimum bevezetésével végződne.


foxworkinspace 2018.04.07. 22:54 (#53)
52-es vakeszű! Gyurcsány Ferenc volt Magyarország történelmének (ha nem a világtörténelem)LEGTÜRELMESEBB MINISZTERELNÖKE!

Nincs a Földkerekségen ország, ahol a kormányzat ÉVEKEN ÁT BÉKÉS BELETÖRŐDÉSSEL TŰRTE VOLNA, HOGY AZ ORSZÁG FŐVÁROSÁNAK TALÁN LEGFORGALMASABB CSOMÓMONTJÁT (Rákóczi út - Múzeum krt. kereszteződés) EGY PÁRT (a Fidesz) "NAGGYŰLÉS" CÍMÉN É52-es vakeszű! Gyurcsány Ferenc volt Magyarország történelmének (ha
hatibacsi, 2018. április 22. vasárnap, 08:44
Levél 4.22
Szép reggelt!

Már most nagyon kellemes idő, van. Vasárnap, pihenő nap. Használjuk ki, mert holnap munka.
Tudom, hogy most elrontottam az egész napot, de, sajna ez van. Ember csak ebből él. Dolgozik, és érte kap valamit, amit hamar elkölt.
Különben, most reggel ½ 6 órakor +10 C fok, napközben + 26 C fok is lehet, vagy magasabb.

Hölgyek, Csillák, és Noémik szeretettel köszöntelek Titeket, e nemes napon, mikor Mindenki e két nevű tulajdonosokat ünnepli. Isten éltesse Őket, e szép nevűeket!

Pihenjünk ezerrel, használjuk ki e szép időt!

Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-04-22
bossi, 2018. április 22. vasárnap, 05:37
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vetted, Fidesz-bagázs...?
...Már az, egy POFÁTLAN MOCSOKSÁG a Fidesz-bagázs részéről, hogy a Parlament-en NINCS KITŰZVE AZ EURÓPAI UNIÓ KÖRBE-CSILLAGOS TENGERKÉK ZÁSZLAJA!
(A székely zászló persze, ki van tűzve a magyar nemzeti lobogóval átellenben!... — De minek?... Milyen alapon?... — Erdélynek talán önállló államisága kerekedett volna az elmúlt években, és most éppen nálunk vendégeskedik Erdély államfője, vagy mi a szösz?...) :))

● A határok, nyíltak Erdély felé! (Éppenséggel EU-tagságunknak köszönhetően!...)
● Sokszázezer honfitársunk hagyta el Magyarországot, és dolgozik az Európai Unió nyugati államaiban! (...Éppenséggel a Magyarországban elérhetőnél jobb élet reményében...)
● ÉVENTE SOK-SOK MILLÁRD EURO ÁRAMILKI BE AZ ORSZÁGBA! (Éppenséggel EU-tagságunknak köszönhetően!...)

Hát akkor MI AZ ISTEN HARAGJÁÉRT NINCS KINT A MAGYAR PARLAMENT ÉPÜLETÉN AZ EURÓPAI UNIÓ KÖRBE-CSILLAGOS TENGERKÉK ZÁSZLAJA?! — MIÉRT?!...

(Pusztán, már EZÉRT le
foxworkinspace, 2018. április 21. szombat, 23:57
Levél 4.20
Szép reggelt!

Péntek, 20-ka. Munkás nap, de délutántól pihenő!
Mindenki ezt várja, e napot, aki dolgozik. Ma, is kellemes jó időnk lesz, napsütéses, szinte nyárias.
Szeretettel köszöntöm Tivadarokat. Isten éltesse Őket!

Kicsi munka, jön a hétvége.
Vigyázunk magunkra, szép napot!

Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-04-20
bossi, 2018. április 20. péntek, 05:30
A múlt elhallgatásának fogságában vergődik a magyar nép
Éppen ezért, nincs erkölcsi alapja semmiféle tüntetésnek, míg a MÚLTAT NEM VALLJÁK BE régi-új, feledékeny politikusaink!
Kezdeném azzal, hogy az sem lett még tisztázva, hogy privatizáció címén KIÁRUSÍTOTTÁK 1989 után az állami vagyont. Muszáj volt, hogy a bevételből át tudják menteni a HATALMUKAT rendszerváltozásnak hazudva!
*
Azért kellett beléptetni - a teljességgel felkészületlen és kisemmizett - MAGYARORSZÁGOT au EU-ba is, hogy ne kelljen a szocialista államcsődöt bevallani és az EU mögé megbújva át lehessen menteni - a HAZAÁRULÓ egypárti elődből jobb- és baloldalon kicsapódó, egymással PAKTUMOT kötő - politikusoknak a HATALMUKAT!
*
Mit érdemeltek volna PAKTUM helyett az 1990 előtti és utáni MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók? Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
*
Hiszen felért egy második ?Trianonnal?:

- a szocializmus becsődöltetése,
furaila, 2018. április 19. csütörtök, 01:16
Levél 4.18
Április 18-ka Szerda van, jó reggelt!

Majdnem hasunkra süt a Nap!
Hét közepén szeretett elköszöntöm Kedves Hölgy ismerőseimet, akiknek az utónevük Andrea, illetve Irma. E, két név tulajdonosai legalább egy szál virágot megérdemelnek.

Erősen elgondolkodtam, hogy elhagyom a közösségi oldalt, amire felteszem az írásaimat.
Ok: igen egyszerű, Valaki jó szándékkal, leír valamit, erre a hozzászólások átmennek mocskolódásba, anyázásba, a Magyar szidja a Magyart, mert nem az, a véleménye, nézete, mint az övé! Kicsit bosszantó, és undorító.

Tudom, hogy nem kell reagálni rá, nem kell az ilyet elolvasni, de miért kell ,,megalázni, beszólni durván stb.", ha nem az a nézete, gondolkodás menete, mint az Övé! Nem értem!
Persze, ebbe benne van e r ő s e n az elmúlt Vasárnapi események.

Vigyázunk magunkra, és másokra!
Szép napot!
Isten, Áldja meg Magyarországot!

2018-04-18
bossi, 2018. április 18. szerda, 05:28
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
Petőfivel együtt.

Wass Albert a nemeseivel vaskort képviselt, romániai vaskorát jelentette Vas megyével együtt az apokalipszisnek. Ők egymás káoszától menekültek, mert cigányokkal lakásokban mészároltak a narancs vasnépei a jelenlegi világ művészeinek. Hiába írja a legszebb verseket, vagy zenét valaki, ha éppen áldoz valakit, ahogyan teszik ezt többezer éve a világok átrendezése mellett folyamatosan megállás nélkül,mindig kezdve elölről. Most földet ért a vándorlásuk, itt akartak világ-Magyarországot létrehozni, egy pillanatig sem gondolva arra, akit megáldoztak minden szerepükben, dalukban, álomvilágban, mint hipnózisban, amiket megénekeltek, megírtak, majd tort ültek temetésként ünnepelve az emberiség felszámolását. A narancs lírai karám állandó sorozatai borzalmas tetteikről árulkodnak. Hiába írta Weöres Sándor a legszebb gyerekverseket,ha ilyen borzalmat készített el 1956-os folytatásképpen és rendezett be, hogy végrehajtsák azt, amiről pár költő azt írta, hogy lehetetlen ilyet tenni a XX,.
katalinkohut, 2018. április 16. hétfő, 22:55
Képek, videók
keresd magyarországot.jpg
dnemethk
2012. május 12. szombat, 17:22
kisebb Magyarországot.jpg
agica2004
2010. szeptember 23. csütörtök, 14:14
Kis Magyarországot!.jpg
imrmol
2009. május 20. szerda, 06:59
Kérelem elutasítása
furaila
2014. május 31. szombat, 06:49
Kérelmem elutasítása
furaila
2013. január 13. vasárnap, 10:52
Dr Puskás Imre
takacsjozsefne
2009. október 20. kedd, 16:24
Európai Bizottság
daczok
2007. május 07. hétfő, 16:45
Európaí
sanci81
2017. december 23. szombat, 14:55
O.V.Európai nemzet.jpg
agica2004
2017. február 03. péntek, 18:25
Európai vidra.jpg
pacsakute
2015. május 31. vasárnap, 17:58
Vadaspark, európai őz.jpg
erzsikepuskas
2013. szeptember 06. péntek, 16:47
európai őz.jpg
erzsikepuskas
2013. szeptember 06. péntek, 16:40
európai udvari szaletri
orban47
2013. július 12. péntek, 20:35
Europai frizurák.jpg
farkas1945
2013. április 27. szombat, 11:36
Europai frizurák -1.jpg
farkas1945
2013. április 27. szombat, 11:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.