Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 09:24 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Érdemes megfontolni
Tartsd be ezt a 7 spirituális törvényt, boldogabb és nyugodtabb életed lesz!

A következő 7 szakrális-spirituális törvény betartásával jobbá teheted az életedet, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehetsz. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.

1. A vetés-betakarítás törvénye
Biztosan te is hallottad azt a mondást, hogy “ki mint vet, úgy arat". Nos, ez bármennyire is hihetetlen, a spirituális 7 törvényének egyike, ami arról szól, hogy olyan kapcsolat- és viszonyrendszert tudsz kialakítani, ahogyan az emberekhez viszonyulsz. Tehát, ha azt várod el másoktól, hogy tiszteljenek, akkor neked is tisztelned kell másokat.

2. Az alkotás törvénye
Nagyon figyelj arra, hogy mit gondolsz, mit hozol létre, mert az ember képes egyaránt bevonzani a jót, és a rosszat is. És nem mindegy, hogy melyik ölt testet.

3. Az alázatosság törvénye
Mindenben igyekezz alázatos lenni, még az olyan dolgokban is, amelyeket nem egészen értesz. Egy idő után képes leszel jobban megismerni önmagadat, ami számtalan előnnyel járhat.

4. A hála törvénye
Ha nem is teljesült még minden álmod, azért ne ess kétségbe. Inkább légy hálás mindazért, amit elértél, amit megvalósítottál, és szeresd ezt az életet.

5. A szeretet törvénye
A szeretet olyan erős energiával rendelkezik, amely minden nehézséget képes legyőzni. Ezért szeresd az ellenségedet, és önmagadat, így baj nem érhet.

6. A megbocsátás törvénye
Ne csak szeresd, hanem bocsáss is meg az ellenségednek, így te is megnyugodhatsz. Szabadulj meg a nyomasztó érzelmektől, és megkönnyebbül a lelked.

7. A hit törvénye
Higgy bármiben, az megvalósulhat. A hit egy olyan óriási erő, amely útjába nem állhat semmi. Semmi sem lehetetlen, bármit tégy, azt tedd szívvel és lélekkel.
Forrás: Link
pacsakute, 2018. április 13. péntek, 21:02
Címkék: vetés-betakarítás törvénye, emberekhez viszonyulsz, alkotás törvénye, ember képes, alázatosság törvénye, olyan dolgokban,
Kommentek
WT: rosszabb mentális állapotban vagyunk, mint 28 éve
mindenki megméretteti magát, normális játékszabályok mellett. A helyükben ezt tenném, de soha nem akarok a Jobbik helyében lenni.

- Aktív Facebook-felhasználó, több ellenzéki pártról is elmondta már markáns véleményét. Ennek van hatása?

- A kvóta-népszavazás idején egy helyi televíziónak nyilatkoztam, a felvételt pedig rengetegen megosztották a Facebookon. Kevesebb, mint 24 óra alatt több mint százezren látták és meglepetésemre sok fideszes szavazó is azt kommentálta, hogy érdemes megfontolni az érveimet. Ma már nem szeretnék senkit kritizálni az ellenzéki oldalon. Mindig akkor szólaltam meg bármelyik párttal kapcsolatban, amikor azt láttam, képtelen felfogni, hogy az ő érdekükkel szemben mi az országé. A nagyon megrögzött hívek között még mindig sokan nem értik, de most már egyre nagyobb az elvárás a választók felől, hogy emelkedjenek felül a pártérdekeken. Ha nem, akkor nagyon megbünteti őket a társadalom. Akik most azon vitatkoznak, hogy kinek hány százaléka lehet és gyilkolják
tinka1951, 2018. március 12. hétfő, 05:09
Akár 5 milliós lakástámogatás adómentesen
Nyomtat
Lakást vásárolna, korszerűsítene vagy bővítene? Cafeteriában akár a munkahelyétől is kérhet rá pénzt.

Önnek ajánlott állások
Indirect Country Buyer
LuK Savaria Kft.
Minőségügyi technikus
PVS-Hungary Kft.
SMT karbantartó
Delphi Hungary Kft.
CNC élhajlító
QUALITY JOB KFT.
Ahol a munkáltató cafeteria rendszerben ad a munkavállalóknak béren kívüli juttatásokat, ott, mivel a csomagról jellemzően az év elején kell dönteni, az érintetteknek érdemes megfontolni a lakáscafeteria választását.

Jól járhatnak azok, akik lakásra költenének: "A vállalkozások 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, lakás vásárlását, építését, bővítését, korszerűsítését vagy akadálymentesítését. Az akár havi 83 ezer forintos juttatás cafeteria elemként is választható" - tájékoztatta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t. A munkáltató a lakás
tinka1951, 2018. február 28. szerda, 09:23
MNB: drága lehet a gyorskölcsönökhöz kapcsolt kényelmi szolgáltatás, késedelem, hosszabbítás díja
A jegybank kiemeli: a gyorskölcsönök olyan személyi kölcsönök, amelyek átmeneti fizetési problémák esetére vagy vásárlási igény kielégítésére szolgálnak, kis összegűek, akár rövid futamidejűek. Kezes, ingatlanfedezet, sőt esetleg az ügyfél jövedelmeinek előzetes vizsgálata nélkül is igényelhetők.

A gyorskölcsönöknek a felvett tőkén felül visszafizetendő kamatát és a hitelhez kötődő egyéb költségeit jogszabály alapján az érintett piaci szereplők a teljes hiteldíj-mutatóban (THM) jelzik. A személyi kölcsönök éves THM-je nem lehet magasabb, mint a jegybanki alapkamat, plusz 24 százalék. Ennek mértéke jelenleg 24,9 százalék.

Az MNB felhívta a figyelmet arra, hogy nem részei ennek a THM-nek azok a további - akár többféle jogcímen felszámított - egyenként több ezer forintnyi költségek, amit az ügyfélnek több pénzügyi intézménynél akkor kell fizetnie, ha megcsúszik a törlesztőrészlettel, nem a szerződés szerint teljesít. Ilyen lehet a fizetendő (a személyi kölcsönök THM-plafonját meg nem haladható)
velemenyezd, 2018. február 05. hétfő, 10:31
Illegális bevándorlás - Balog Zoltán: a tagállamoknak megfelelő szolidaritásra van szükség
Az emberi erőforrások minisztere hangsúlyozta: helytelen a szolidaritást a kvótarendszerre szűkítve értelmezni, és erkölcsi alapon ítélkezve kijelölni, hogy "ki gonosz és ki jó".

Inkább azt kell megfontolni, hogy egy olyan "bölcs, és mindig együttműködő" személyiség, mint Donald Tusk, miért utasítja el a kvótákat. Az Európai Tanács elnöke nem azért helyezkedett erre az álláspontra, mert "gonosszá vált, és ezért erkölcsileg el kell ítélni, hanem azért, mert belátott valamit, amit mások nem tudnak belátni".

Kiemelte: a migrációs válság azért állt elő, mert 2015-ben az Európai Unió (EU) minden előírását megszegve megnyitották a határokat. Ezt a hibát próbálják orvosolni a kvótarendszerrel, amely azonban "nem működik", és nemcsak a visegrádi országok térségében, hanem egész Európában - mondta Balog Zoltán.

A kvótaperrel kapcsolatban leszögezte, hogy Magyarország mindig is betartotta az EU-s szabályokat, és a jövőben is így jár el. Az Európai Bíróság ítéletéről szólva kiemelte, hogy más
velemenyezd, 2017. december 16. szombat, 11:32
Őszi vitaminbomba : a sütőtök
Szeptembertől januárig tart a sütőtök szezonja ,
nevével ellentétben nem csak sütni lehet ,
finom desszerteket , leveseket , köreteket is
készíthetünk ebből a vitaminokban gazdag és
olcsó zöldségből . A sütőtök kalcium , cink ,
mangán , réz , vas , foszfor , C vitamin , karotin ,
biotin ,niacin , pantoténsav , A , B1 , B2 , B6 ,
vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően
egészségmegörző , gyógyító hatással bír .
Gyulladásos betegségek , megfázásos , meg
hűléses problémák , de tüdőgyulladás és egyéb
tüdő károsodások kezelésére is kiváló .
Enyhíti az allergiás köhögést , tüsszögést ,
csökkenti az asztma rohamokat . Fogyasztása
szebbé teszi bőrünket , jótékony hatással van az
emésztési problémákra , serkenti a máj működését ,
segít a szív és koszorúér problémák megelőzésében ,
fogyasztásával csökkenthető a prosztata bajok és a
szürkületi vakság kialakulásának kockázata .
Vétek lenne ,
bedmarika47, 2017. szeptember 19. kedd, 09:35
Tartozást örökölnél? Ezt teheted!
kötelezettségeinkkel.
Mielőtt bármilyen tartozást megfizetnénk, mérjük fel az örökségünk várható nagyságát. A törvény ugyanis pontosan meghatározza a hagyatéki tartozások kielégítésének sorrendjét, amire abban az esetben kell tekintettel lenni, ha a hagyaték nem nyújt fedezetet az összes tartozásra. Ebben az esetben ugyanis a sorrend betartása az örökös felelőssége!
Ezen túlmenően jó, ha tudunk az alábbi, a hagyatéki eljárás során nyitva álló lehetőségekről, ha az örökség tartozásokat is tartalmaz.
Érdemes megfontolni az örökség visszautasítását, ha abban olyan nagyságrendű tartozás van, amely eléri vagy meghaladja az örökölt vagyon pozitív mérlegét. A hagyatéki eljárás díja, a hitelezőkkel való bonyodalmas elszámolás csak példák arra, hogy mennyi időt és energiát takaríthat meg az, aki ilyen esetben az örökséget visszautasítja. Fontos hangsúlyozni, hogy a visszautasítás jogáról kifejezetten vagy hallgatólagos módon is le lehet mondani, ezt követően pedig az örökséget többé nem utasíthatjuk
donmolnarmeister, 2017. szeptember 03. vasárnap, 19:20
Ausztriából és Kárpátaljáról is csatlakoznának a magyar jégkármentesítő rendszerhez
Győrffy Balázs kiemelte: a talajgenerátoros jégkármérséklő hálózat működése annál eredményesebb, minél nagyobb területet fed le, ezért érdemes megfontolni a szomszédos területek csatlakozását a magyar védőhálóhoz.

Az úgynevezett talajgenerátoros módszer során párologtatással a környezetre teljesen ártalmatlan ezüstjodidot juttatnak a felhőbe, amely nagy mennyiségű, de apró jégdarabokat képez. Ezek pedig a földfelszínhez közeledve vagy elolvadnak, vagy olyan kisméretűre zsugorodnak, hogy nem tudnak számottevő kárt okozni.

Hozzátette: a jégkármérséklő rendszer kiépítésére és működtetésére a vidékfejlesztési program keretében egyedül a NAK pályázott. A hálózat kiépítése 1,8 milliárd forintba kerül, működtetése évente másfél milliárd forintot igényel. Ez utóbbit az Európai Unió kárenyhítési alapjából finanszírozzák.

Magyarországon jelenleg a Dél-Dunántúlon működik jégkármérséklő rendszer. A most kiépülő háló körülbelül 50 milliárd forintnyi termelési értéket óv majd, de a védelem kiterjed
velemenyezd, 2017. augusztus 02. szerda, 15:22
Képek, videók
Érdemes megfontolni . jpg
pacsakute
2017. október 24. kedd, 22:11
Betakarítás.jpg
kisgizus
2015. október 10. szombat, 19:20
farm erdő betakarítás.jpg
dnemethk
2013. május 09. csütörtök, 00:20
őszi betakarítás
iole
2012. október 05. péntek, 14:27
Betakaritás.png
farkas1945
2010. november 27. szombat, 14:46
Betakaritás.1..png
farkas1945
2010. november 27. szombat, 14:46
betakarítás után.jpg
szalai0913
2010. november 03. szerda, 12:25
őszi betakarítás.....
szupermami
2010. október 25. hétfő, 11:20
őszi betakarítás
tereza54
2010. május 23. vasárnap, 15:21
Őszi betakarítás.
babairen
2009. november 02. hétfő, 09:17
Az emberek véleményétől.j
katalin_53
2018. április 18. szerda, 19:37
az emberek elfelejtik.jpg
sz719eszter
2018. április 15. vasárnap, 17:06
Mert ha az embereknek.jpg
katalin_53
2018. április 12. csütörtök, 19:25
Mint az embereké. Szem a
alvaro-hopihe
2018. március 23. péntek, 13:45
emberek.png
sz719eszter
2018. március 11. vasárnap, 12:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.