Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 21. péntek | 38. hét | 264. nap | 17:53 | Máté, Mirella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
INGYENES gyógykezelés
FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ!
OEP által finanszírozott szolgáltatások
Harkányfürdőben számos, a gyógyvízre épülő szolgáltatás és kezelés vehető igénybe, de azt kevesen tudják, hogy ezek egy jelentős része az OEP által finanszírozott módon.
Bővebben Link
maroka, 2018. július 09. hétfő, 17:18
Címkék: gyógyvízre épülő, jelentős része, harkányfürdőben, finanszírozott, szolgáltatások, gyógykezelések,
Kommentek
Megállapodott a rókaveszettség felszámolásáról a magyar és az ukrán agrártárca
Az Agrárminisztérium keddi közleménye szerint a 2020-ig szóló megállapodás a kárpátaljai vakcinázási kampányokra vonatkozik. Az ottani beavatkozás Magyarországnak és az Európai Uniónak is érdeke, ezért a vakcinákat uniós társfinanszírozással helyezik ki csaknem 10 ezer négyzetkilométeren - írták.

Az emberre is veszélyes, akár halálos kimenetelű agy- és gerincvelő-gyulladást okozó veszettség ellen a tünetek jelentkezése után nincs gyógykezelés, ezért csak megelőzéssel lehet védekezni.

Ukrajnában a veszettség a háziállatokat és a vadállatokat is veszélyezteti, már emberek is haltak meg veszettségben - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2018. szeptember 18. kedd, 17:11
Egészségügyi felmérés kezdődik Debrecenben
Szilvássy Zoltán rektor azt mondta, hogy az országosan egyedülálló felmérésbe a térségben élő 18-35 és 45-60 éveseket vonják be önkéntes alapon, kérőíves felmérés alapján értékelik a szív- és érrendszeri kockázati tényezőket.

Az Életminőség fejlesztése Kelet-Magyarországon, szív- és érrendszeri kockázati tényezők felmérése című Ginop-pályázati projektre 300 millió forintot költenek - tette hozzá a rektor, megjegyezve: ez az első ilyen nagyságú, tudományos szempontból is hiánypótló felmérés Magyarországon.

Bács Zoltán kancellár szerint a felmérés jól illeszkedik abba a társadalmi innovációs folyamatba, amelynek keretében már számos projekt valósult meg az egyetemen, például a sportterápiai és diagnosztikai központ kialakítása.

Páll Dénes professzor, a projekt szakmai vezetője hozzátette: ezúttal a megelőzésre, a kockázati tényezők korai felismerésére és az életminőséget javító életmódprogramok, valamint táplálkozásterápia ajánlására helyezik a hangsúlyt. Ugyanakkor, ha a felmérés során
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 12:53
Orosz lap: amerikai űrhajósokat gyanúsítanak a Szojuz burkolatának megfúrásával
az űrhajó kihermetizálódásának okát. A gyanú miatt a Roszkoszmosz már bekérte az amerikai űrkutatási hivataltól, a NASA-tól az asztronauták mozgását rögzítő videofelvételeket, és az űrhajósok egészségi állapotáról szóló jelentéseket.

"Ha ez a verzió beigazolódik, az a legsúlyosabb csapás lesz az orosz-amerikai űripari kapcsolatokra" - írja a Kommerszant.

A lap szerint az amerikai asztronauták ki akarhatták provokálni a személyzet idő előtti visszatérését a Földre, hogy "teljes értékű" gyógykezelésben részesülhessen a beteg amerikai űrhajós. A sérült Szojuz űrhajót ebben az esetben leválasztották volna az űrállomásról, és hagyták volna elégni a Föld légkörében.

A lap felhívja a figyelmet arra, hogy az amerikai űrhajósok csak az orosz fedélzeti parancsnok engedélyével léphetnek a Szojuzba, de nem lehet kizárni azt, hogy ezt engedély nélkül megtették.

Az újság szerint az eddigi vizsgálatok alapján a szakemberek nem tartják túl valószínűnek azt, hogy gyártási hiba vagy hanyagság miatt
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 11:11
Huszonhatodszor adják át a Salvatore Quasimodo nemzetközi költőverseny díjait Balatonfüreden
Cserép László elmondta: az idei versenyre száz alkotótól közel kétszáz vers érkezett, a Széchenyi Ágnes, Szörényi László, Madarász Imre, Péntek Imre és Cserép László alkotta zsűri pedig Szkárosi Endre költővel bővült. Hozzátette: idén a Salvatore Quasimodo Emlékdíj és a különdíj mellett életmű díjat is átadnakpénteken az Anna Grand Hotelben. A díjátadó után Salvatore Quasimodo halálának ötvenedik évfordulójára emlékezve Annalisa Garzia olasz hegedűművész és Fabio Centanni olasz zongoraművész ad gálaműsort.

Másnap előadássorozatot rendeznek a római aranykor költőjéről, a kétezer évvel ezelőtt elhunyt Ovidiusról. A programmal a latin nyelv fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet. A Vaszary-galériában később öt kortárs olasz művész alkotásaiból nyílik kiállítás Az idő memóriája címmel és bemutatkozik az idei Janus Pannonius-díj nyertese, Yang Lian kínai költő is.

A nemzetközi költőversenyt az olasz költő, Salvatore Quasimodo emlékére rendezik meg 1992 óta Balatonfüreden. Az irodalmi
velemenyezd, 2018. szeptember 02. vasárnap, 10:18
Szt. Rafqa Choboq Ar-Rayes - Szent Rafka apáca
kongregáció is válságba került. Imájában Rafqa Oszlopos Szent Simeon és Remete Szent Antal közbenjárását kérte: mit tegyen? Álmában kapott választ: lépjen be a Libanoni Maronita apácák Rendjébe. Jelentkezett, azonnal felvették. 1872-ben letette ünnepélyes örökfogadalmát. Huszonhat évet töltött Mar Semaan al-Qarn monostorában. 1885 október első vasárnapján arra kérte az Urat: hadd vegyen részt megváltó szenvedésében. Azonnal megmagyarázhatatlan, erős fájdalmak fogták el. Elöljárói Beyrouthba küldték gyógykezelésre. Egy amerikai orvos szemműtét mellett döntött. Az operáció során véletlenül kivette jobb szemét. A vérzést alig lehetett elállítani, bal szeme is végveszélybe került. Rafqa tizenkét évet töltött ebben a fájdalmas állapotban. ,,Egyesülve Krisztus kínszenvedésével" - ez volt állandó fohászimája. 1899-ben teljesen megvakult. Teste fokozatosan bénult, sebek, daganatok jelentkeztek. Csak arca maradt ép, derűs és mosolygós, - egészen 1914. márc. 23-án bekövetkezett szent haláláig.
maroka, 2018. augusztus 24. péntek, 16:39
Mága Zoltán jótékonysági koncertjének bevétele 11 millió forint
gyermekek, felnőttek, valamint kórházak, hátrányos helyzetű gyermekek, árvák részesültek, valamint templomok felújításához is hozzájárultak.

Az augusztus 21-i díszelőadásból támogatják a kárpátaljai Nagydobronyban felgyújtott református imaház és óvoda teljes felújítását. A bevételből juttatnak ezer hátrányos helyzetű magyarországi iskolás gyereknek iskolatáskát és tanszereket, segítik továbbá a daganatos betegséggel küzdő Tóth Róbert ifjúsági Európa-bajnok kajakozó életmentő külföldi orvosi gyógykezelését.

Az ünnepi gálán a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében közreműködött Sümegi Eszter operaénekes, Komlósi Ildikó operaénekes, Bonnyai Apolka zongoraművész, Georgina von Benza operaénekes, Kiss B. Atilla operaénekes, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Hegedűs Endre zongoraművész, a Csillagszemű Táncegyüttes, valamint a több mint száz tagú erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai és magyarországi gyermekek kórusa.

A díszelőadás fővédnöke Kásler Miklós, az emberi erőforrások
velemenyezd, 2018. augusztus 22. szerda, 15:31
AM: 2020 után is marad a szarvasmarha-ágazat támogatása
30 ezer, anyatehénre 22 ezer, a szarvasmarha extenzifikációjára 30 ezer forint támogatás jár, a tejtámogatás literenként5,45 forint.

Az átmeneti nemzeti támogatások 2020-ig biztosan fennmaradnak, 2018-ban tervezik az előlegfizetést, amire október 16-a után kerülhet sor - mondta.

Közlése szerint a minisztérium 2019-ben is biztosítja az állatbetegségek megelőzését szolgáló, jelenleg 10,5 milliárd forintos támogatást. Idén 1,5 milliárd jut a vemhes üszők állategészségügyi szolgáltatásaira, gyógykezelésére és immunizálására, 3,6 milliárd forint az elhullott állatok ártalmatlanítására. 2018-ban a tárca 1,3 milliárd forint tenyésztés-szervezési támogatást biztosít, a cél ennek fenntartása.

Juhász Anikó az Európai Unió 2020-tól életbe lépő, Közös Agrárpolitikájáról (KAP) elmondta: a keretösszeg csökkenése elsősorban a vidékfejlesztési támogatásokat érinti, megmaradnak a termeléshez kötött támogatások és a fiatal gazdák támogatása.

Beszámolt arról, hogy egy terv szerint minden tagállamnak be kell
velemenyezd, 2018. augusztus 10. péntek, 16:17
Afrikai sertéspestis - Főállatorvos: kampány indul a vírus megelőzése érdekében
találták meg a sertéspestis vírusát, Heves, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, közel 30 esetben.

Arra a kérdésre, hogy a gazdák, hogyan védhetik meg a fertőzéstől házi sertés állományukat, a főállatorvos kifejtette: kerítéssel kell körbezárni az állattartó telepeket, fertőtleníteni kell az ott használt eszközöket,és ami a legfontosabb, hogy a sertéseket nem etethetik élelmiszerhulladékkal. Mindezekre a szabályokra azért van szükség, mert az afrikai sertéspestis ellen nem lehet védekezni sem gyógykezeléssel, sem vakcinázással, a fertőzés visszaszorításának egyetlen eszköze a megelőzés - hangsúlyozta.

Hozzátette, a vírus csak a házi sertésekre és a vaddisznókra jelent veszélyt, az emberre nem.

Ugyanakkor megjegyezte, az afrikai sertéspestis egy rendkívül agresszív betegség, a fertőzött állatok 3-4 napon belül elhullanak. Azokban a házi sertés állományokban, ahol a vírus megjelenik, ott a teljes sertés állományt le kell ölni.

Bognár Lajos szólt arról is, hogy a betegség egyik első
velemenyezd, 2018. augusztus 10. péntek, 10:31
Képek, videók
ingyenes-hangok.png
hatibacsi
2015. január 01. csütörtök, 19:43
ingyenes múzeumi belépő
lacipecsenye
2013. április 16. kedd, 12:03
0 WYW - ingyenes hirdetés
lovaszmarika
2012. október 31. szerda, 11:41
Ingyenes Erdei Iskola Pro
tulazoperencian
2011. október 25. kedd, 15:57
Ingyenes kupon ölelés
zsoka1953
2011. január 18. kedd, 08:27
ingyenes ölelés kupon.jpg
csajszika333
2009. február 28. szombat, 10:00
ingyenes_szall_netpiac ra.
hoparduc
2008. szeptember 29. hétfő, 20:16
ingyenes_szall_netpiac raj
hoparduc
2008. szeptember 10. szerda, 15:53
20071122ingyenes.jpg
balatonfenyvesi
2008. január 23. szerda, 18:40
Ingyenes mellvizsgálat
zsboya
2007. szeptember 22. szombat, 22:39
ingyenes zuhany
maroka
2007. május 26. szombat, 16:41
ez lesz az ingyenes telef
kasztl11
2007. január 18. csütörtök, 12:37
kedvencem, a gyógyvíz
orban47
2012. január 07. szombat, 17:59
gyogyviz.JPG
katicacska
2011. június 22. szerda, 11:41
Gellért gyógyviz ivócsarn
farkas1945
2011. január 27. csütörtök, 11:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.