Regisztráció  Belépés
2017. március 28. kedd | 13. hét | 87. nap | 06:13 | Gedeon, Johanna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ugye, szerintetek is döbbenetesen szép...?
Meki....Semmi baj a képekkel, meg a képmanipulációkkal sincs....:D A baj az, amikor valaki a manipulált világot valódinak hiszi....:D

Donaldduck....Ez most egy öngólszagú hozzászólás volt....Teljesen mindegy, hogy te mivel manipulálsz....Akár színszűrővel, akár laborban -vegyszerrel, vagy PS-sel a számítógéped mögött....Mindegyiknek egy a lényege, hogy hasson a nézőre....Lehet természet ellenes beállításokat pld portré fényképezésnél is létrehozni, lámpákkal és visszaverődő fényekkel, i tak dalse.... Egyiken sem a valóságot fogod látni....

De azért egy PS némi gyakorlattal sok csodára képes....:D Pld elkápráztatja Róka zwölftársat....:D
hatibacsi, 2017. március 20. hétfő, 23:09
Címkék: manipulált világot, öngólszagú hozzászólás, számítógéped mögött, valóságot fogod, fényképezésnél, beállításokat,
Kommentek
Ugye, szerintetek is döbbenetesen szép...?
...#69-es! Részedről MÁSODSZOR bukott ki a szög a zsákból! — Neked BÁRMI ,,manipulált" lenne, csak, mert dafke!...
(Hülye vagy? — IGEN!)

Egyrészt, a Kérdés NEM így szól, hogy asszongya: Ugye szerintetek is döbbenetesen manipulált ez a kép?, hanem így: Ugye, szerintetek is döbbenetesen szép...?
A te belépőd erre az volt, hogy: Szar az egész, mer' manipulált!...
De ki a f@szt érdekel?... — Az az érdekes, hogy DÖBBENETESEN SZÉP!
Te azonban — mint egy hülyegyerek —, belerondítottál a baromságoddal!
Szíved joga, de attól még lejárattad magad... :))

Miért is?
Azért, mert...
● Amikor a sas 200 méter magasról kiszaszerolja a hegyipatak vízfelszíne alatt 50 centiméternyire úszó pisztrángot — mivelhogy a szeme az emberi szemmel ellentétben, érzékeli a polarizált fényt is —, akkor ő KIBŐVÍTETT valóságot érzékel!
● Ám attól, mert az ember hasonló magasságból nem lesz képes segédeszköz nélkül
foxworkinspace, 2017. március 23. csütörtök, 03:00
Liszt Ferenc: Via Cruci - wikipedia
tematikus szállal kapcsolódnak egymáshoz. Az egyik ilyen zenei téma Krisztus kínjainak jelképe (ennek megfelelően a bevezetésen kívül minden tételben előfordul), egy bachi jellegű témamag (Liszt egy alkalommal a b-a-c-h hangokat is felidézi). A másik többször, több tételben visszatérő téma a szenvedésében az égre felnéző Krisztust jelképezi, a Vexilla regis gregorián himnusz részlete. A harmadik téma Liszt által már a Krisztus-oratóriumban is feldolgozott Stabat mater szekvencia. A Via crucisban Liszt döbbenetesen modern harmóniai megoldásokat alkalmazott: a tonalitást szétfeszítve alkalmazza a tizenkétfokú kromatikus hangsor teljes hangkészletét, alkalmazza az oktávot hat egyenlő nagyszekundra osztó egészhangú skálát, a két bővített szekundot tartalmazó magyar (vagy cigány) moll hangjait, olyan hangközszűkítő-tágító megoldásokat, ami majd Bartókra lesz jellemző.
Liszt az egyes tételeknek francia címet adott. A magyar szövegrészletek Lengyel Jenő fordításai.

Bevezetés Vexilla
maroka, 2017. március 21. kedd, 11:46
Ugye, szerintetek is döbbenetesen szép...?
Olyan kíváncsi lennék arra, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, hogy egy kép ugye döbbenetesen szép e, akkor miért megy el a válasz a méhek szeme, a f@szkalap és az országunk politikusai felé?
piktorka2, 2017. március 21. kedd, 08:35
Ugye, szerintetek is döbbenetesen szép...?
http://galeria.nlcafe.hu/files/744/076/000/76744/76744_633418_1000 x700.jpg
foxworkinspace, 2017. március 15. szerda, 02:01
Első repülés
le ezer dolgot, amit szeretek. Valójában arról szól, hogy adjak nevet minden módnak, ahogyan Isten szeret engem. Az igazi Szeretet-próba. Belépni jelenlétébe, hallgatni végtelen szeretetét, és megismerni túlcsorduló kegyelmét. Ez a csodák boltozata. Az egyetlen dolgot, ami képes megváltoztatni bennünket, a világot, ez: az Ő nagy-nagy szeretete. Soha nem szabad, hogy megtévesszen, milyen egyszerű az eukhariszteó és az Ő szeretet-listájának papírra vetése. Sajt. Nap. Napló. Névadás. Szeretet. Itt. Döbbenetesen szentségesnek tűnik valamennyi, és alig merek levegőt venni. Le kellene vennem a sarumat.
Ha én harang vagyok, Ő egészen biztosan szél; Ő mozdul, megcsendít, és én felismerem: ez a túloldal, ahol Dániel, az imádkozó ember élt. Dániel, a változást hozó, megrendítő, megmozdító, a király második embere, aki békésen pihent az oroszlánok vermében. Dániel az erős-ima embere, nem csak azért, mert merev térdeit meghajlítva a Legfőbb Trón elé terjeszti kéréseit napjában háromszor. Imái azért mozdítanak meg
kalmanpiroska, 2017. február 01. szerda, 10:07
Az elment gyermekek minden látszat ellenére Isten kegyelmébe
miért hagytál el engem?) A válasz Jézustól gyors és egyszerű: ,,Atyám, kezedbe ajánlom a lelkem." Ami a ma nyelvén szólva azt jelenti: igen, ez megtörténhet velem is. ,,Elvégeztetett." Ez még mindig kevés egy szülőnek, aki elveszti a drága gyermekét egy ennyire tragikus balesetben.

De harmadnap megjelenik az utolsó vacsora termében, ,,békesség nektek" mondja, és a tanítványok megölelik, vele esznek, belenyúlnak a sebeibe. A feltámadás történelmi ténye döbbenetesen nagy lyukat üt az anyagi világ kibírhatatlanul rideg valóságán, amelyen át fény dereng a lélek sötétségében. ,,Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz bennem, annak örök élete van" - mondta nagypéntek előtt, de a gyerekekről mást is mondott: ,,ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem juttok be Isten országába", tehát a gyermekeink rögtön oda jutnak. Ártatlan kis bűneikkel együtt. Kivételes kegyelmi vigasz, próbáljuk meg átérezni. Át fogjuk ölelni őket, ahogy Jézust is
koszegimarika, 2017. január 24. kedd, 11:40
Miért harcolnak a vitaminok ellen?
minden eddigi tudásom és tapasztalatom birtokában -, hogy a vitaminok megfelelő alkalmazása összeroppantaná a gyógyszeripar hatalmas birodalmát.
Ha az emberek megfelelő információk birtokában az életük részévé tennék a vitaminokat, akkor a gyógyszeripar nagyon rövid idő leforgása alatt elveszítené a bevételei több mint 50%-át.
Ez a fenyegetés már önmagában is bőven elegendő okot ad arra, hogy a gyógyszeripari érdekcsoportok elkeseredett, kíméletlen ,,háborút" folytassanak a döbbenetesen hatékony vitaminokkal szemben.
Csak kevesen tudnak erről a háborúról, mivel gondosan álcázott körülmények között, a közvélemény szeme elől elrejtett módon, tisztességtelen eszközökkel zajlik.
Példa erre az Európai Unió egyik központi hivatala, az EFSA (European Food Safety Authority) által készített, tudományosnak álcázott tanulmány, amely arra lett volna hivatott, hogy megindokolja a vitaminok szabad fogyasztását korlátozó uniós rendelet megalkotását.
Időközben szerencsére sikerült
lenke1964, 2017. január 07. szombat, 09:36
Képek, videók
Döbbenetesen szép.JPG
jimbeam
2006. június 19. hétfő, 15:07
Szerintetek is így van?
meki77
2013. március 25. hétfő, 12:16
Na, szerintetek elfáradtu
hidiren
2008. október 26. vasárnap, 14:21
szerintetek mit szólnak..
kriszi11
2006. október 26. csütörtök, 09:15
szerintetek jó falat?
magdaseppa
2006. szeptember 14. csütörtök, 13:25
Ugye- Ugye .
alvaro-hopihe
2016. augusztus 01. hétfő, 21:49
Ügyészi vádbeszéd
furaila
2016. június 27. hétfő, 22:11
Ügyelj rá
irmus
2016. február 03. szerda, 08:44
Ügyelj....jpg
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:09
no ugye
meki77
2016. január 19. kedd, 10:47
Ugye jól elbújtam?
fdckutyaiskola
2015. október 26. hétfő, 16:03
Nagyon ügyesek.gif
pacsakute
2015. október 23. péntek, 22:38
Ugye szivem elfáradtál ?
csalogany13
2015. október 08. csütörtök, 21:39
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.