Regisztráció  Belépés
2018. június 22. péntek | 25. hét | 173. nap | 15:18 | Paulina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ugye, szerintetek is döbbenetesen szép...?
Meki....Semmi baj a képekkel, meg a képmanipulációkkal sincs....:D A baj az, amikor valaki a manipulált világot valódinak hiszi....:D

Donaldduck....Ez most egy öngólszagú hozzászólás volt....Teljesen mindegy, hogy te mivel manipulálsz....Akár színszűrővel, akár laborban -vegyszerrel, vagy PS-sel a számítógéped mögött....Mindegyiknek egy a lényege, hogy hasson a nézőre....Lehet természet ellenes beállításokat pld portré fényképezésnél is létrehozni, lámpákkal és visszaverődő fényekkel, i tak dalse.... Egyiken sem a valóságot fogod látni....

De azért egy PS némi gyakorlattal sok csodára képes....:D Pld elkápráztatja Róka zwölftársat....:D
hatibacsi, 2017. március 20. hétfő, 23:09
Címkék: manipulált világot, öngólszagú hozzászólás, számítógéped mögött, valóságot fogod, fényképezésnél, beállításokat,
Kommentek
Tallóztam
Öt-hat éves lehetett, és láthatólag komoly viselkedészavara volt. A kisklapec egyetlen pillanatra sem maradt nyugton. Megállás nélkül föl-alá rohant, mindenhová felmászott, mindenhová bebújt, mindent megfogott, mindenhonnan leugrott. Hagoskodott, énekelt, táncolt. A figyelemhiányos hiperaktivitás minden tünetét produkálta.
Akkor is szeretlek!

A viselkedészavar nyilvánvaló volt, és láthatólag nem a mérsékelt esetek közé tartozott. Az anya viselkedésén jól észre lehetett venni, hogy döbbenetesen nagy rutinja van az ilyesmi elviselésében. Láthatólag nagyon szerette a kisfiát. Úgy, ahogy volt, a viselkedészavarával együtt. Minden egyes pillanatban szeretettel fordult a gyereke felé, még akkor is, amikor ez külső szemmel nézve szinte lehetetlennek tűnt.
Nem kiabált vele, nem próbált erővel fellépni, valószínűleg ő tudta a legjobban, hogy semmi értelme. Még akkor is megőrizte az önuralmát, amikor a kisfiú bemászott az üzemen kívüli csekkolópult melletti bőröndszállító szalag fekete és
horvathnemagdi, 2018. február 11. vasárnap, 15:17
Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről
méreggé válnak (környezetszennyezés?), az emberek pedig úgy elaljasodnak, hogy a sumerok szerint ,,sokkal rosszabbak lesznek maguknál a démonoknál is..." És ekkor fognak a Párducemberek előjönni addig ismeretlen rejtekhelyükről! Lovaikon végigszáguldva a világon, lenyilazzák a gonoszokat, majd békét és igazságot hoznak a démonoktól meggyötört emberiségnek. Élükön pedig maga Ninurta, a Párduckirály fog lovagolni, minthogy feltámad, és személyesen vezeti harcba a népét. Mindez pedig azért döbbenetesen izgalmas, mert - ahogy a vallástörténészek is megállapították - ez a Ninurta vagy Nimbursag nevű Párduckirály, akiről a jóslat szól, nem más, mint Nimród/Ménrót [Nemroth] maga...

Csillagvizsgáló vagy űrkikötő?

A hihetetlen próféciák középpontjában szinte mindenütt Nimród ,,életműve", a már említett drágakőtorony áll. Sokak szerint ez utóbbi valamilyen zikkurat, tehát lépcsős piramis-szerű építmény lehetett. Ezt erősítik meg a babiloni és perzsa
sz719eszter, 2017. december 09. szombat, 20:47
A valaha megfigyelt legtávolabbi szupernehéz fekete lyukat fedezték fel
Az újonnan felfedezett fekete lyuk egy galaxis középpontjában falja intenzíven a körülötte keringő anyagot: csillagokat és csillagközi gázokat.

A hatalmas fekete lyuk a Földtől 13 milliárd fényévnyire semmisíti meg a körülötte forgó anyagot, olyan messze, hogy a megfigyelők olyannak láthatják, amilyen az ősrobbanás után mindössze 690 millió évvel volt - írták a tudósok a Nature tudományos lap aktuális számában.

A fekete lyuknak az univerzum születése után igen rövid idő alatt sikerült döbbenetesen nagy méretűre, a Nap körülbelül 800 milliószorosára nőnie.

A fekete lyukba zuhanó anyag egy rendkívül forró anyagtömeget, úgynevezett akkréciós korongot hoz létre, amely a lyuk körül kering.

Az így keletkezett óriási fényű kvazár, azaz csillagszerű rádióforrás általában távoli galaxisok aktív magja.

"A kvazárok a legragyogóbb, legtávolabbi égi objektumok, az univerzum korai történetének megismerése szempontjából kulcsfontosságúak" - mondta el a BBC-nek Bram Venemans, a német Max Planck
velemenyezd, 2017. december 07. csütörtök, 18:59
Zenei színfolttá vált a Cziffra Fesztivál
A Cziffra Fesztivál művészeti vezetője kuriózumként említette többek között azt az improvizációs zongoraestet, amelyen Szakcsi Lakatos Bélával és Presser Gáborral áll színpadra, a ZongOpera-sorozat koncertjét Miklósa Erika koloratúrszopránnal, valamint azoknak a külföldi művészeknek az előadásait, akik Magyarországon még nem léptek fel. Kiemelte: ez mind olyan koncert lesz, amely Cziffra György zongorázásához híven kirí a sok közül, hiszen neki is olyan egyedi stílusa volt, amely döbbenetesen felismerhető két másodperc után. A fesztiválon is ezt akarták megmutatni: a különleges, soha más által meg nem álmodott produkciókat.

A Nemzeti Kulturális Alap fő támogatásával zajló fesztivál legfontosabb partnereként a MOM Kulturális Központot említette, amely otthont ad többek között a nyitókoncertnek is. Ezen fellép a CZF kamarazenekar Kállai Ernő vezetésével, továbbá Balázs János, Darko Brlek klarinétművész és Gwendolyn Masin hegedűművész. Ott rendezik a Hot Jazz Band, valamint Sárközy Lajos és
velemenyezd, 2017. november 12. vasárnap, 12:51
Letörölhették a netről az 1976-os Evitát?
...Talán ebben is igazad van. Van egy magyar szerzetes-pap (sajnos, nem emlékszem a nevére), neki volt egy döbbenetesen igaz meglátása, ami így szól: ,,Az igazi pokol, a KÉSŐ...".
(Amikor már nem tudod megváltoztatni a történteket..., amikor már nem tudod helyrehozni, ami bekövetkezett...)
foxworkinspace, 2017. október 08. vasárnap, 22:31
Fiatal zongoraművészek koncerteznek a Fonóban
Az est művészeti vezetője, Balázs János zongoraművész elmondta: a zongoristák mellett fellép Kokics Dorina Fanni klarinétművész is, aki elnyerte a 18 év alattiaknak járó Ifjú Tehetség Díjat az idei Cziffra Fesztiválon. A hangszeres játékot beszélgetések szakítják meg a fellépő fiatal művészekkel.

Az esten az előadók korának megfelelően a romantikus darabok dominálnak, Chopin, Liszt, Brahms művei csendülnek fel - fűzte hozzá Balázs János. Kiemelte: a Kárpát-medencében döbbenetesen sok tehetség van, csak lehetőséget kell számukra biztosítani.

Tóth Kamillát a zongoraversenyen a legjobb Dubrovay László-mű előadásáért járó különdíjjal ismerték el. A műsorban elmondta: jelenleg tanulmányait végzi a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, szeretne újabb versenyeken részt venni, és újabb díjakat elnyerni.
velemenyezd, 2017. június 12. hétfő, 11:42
Könyvfesztivál - Bemutatták Jussi Valtonen Finlandia-díjas regényét
A szerzőnek eddig két regénye és egy novelláskötete jelent meg. A 2014-ben írt Nem tudják, mit cselekszenek elnyerte Finnország legrangosabb irodalmi díját is. Valtonen a regényt hat éven át írta. "Társadalmi regényt akartam írni, mert a világ egy döbbenetesen bonyolult hely és rájöttem arra, hogy minél jobban megismerkedem egy részével annál bonyolultabbnak tűnik" - fogalmazott a szerző a szombati budapesti könyvbemutatón.

Jussi Valtonen elmondta: a regény megírásakor leginkább az érdekelte, milyen különböző valóságokat élnek meg az emberek azáltal, hogy milyen tudásra építik azokat. "Azt tapasztalom, hogy sokszor abban sem tudunk megegyezni, melyek azok a tények, amelyek az alapját képezhetik egy beszélgetésnek" - fűzte hozzá.

A regény történetének szálai Finnországtól az Egyesült Államokig húzódva keverednek össze egy családtörténeten keresztül, amelyben a szerző olyan kérdéseket feszeget, hogy van-e joga embernek a modern tudomány révén uralni a természetet úgy, ha a saját magánéletében
velemenyezd, 2017. április 22. szombat, 19:47
Alan Gilbert és a New York-i Filharmonikusok a Müpában
"Ki merem jelenteni, hogy Bartók Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára című darabja a 20. század legnagyobb zenéje, profán mesterműve és nagyon határozott üzenete van, csakúgy, mint Mahler IV. szimfóniájának. Ez a német szerző legnemesebb szimfóniája. A Bartók-mű egy döbbenetesen drámai útra viszi a hallgatót és ehhez valódi kontraszt kellett, amire Mahler szimfóniái közül a hatodik például egyáltalán nem lett volna alkalmas, de ez a két ikonikus darab egymás tökéletes ellentéte" - fogalmazott a műsoron szereplő művekről Alan Gilbert a Bartók Rádiónak adott interjúban.

Hozzátette: a koncertműsorok összeállítása az egyik legkedvesebb feladata. "Alapvetően fontos, hogy igazán nagyszerű darabok kerüljenek egymás mellé egy hangversenyen és ebben az esetben biztosan erről van szó" - jegyezte meg.

Alan Gilbert beszélt arról is, hogy nem gondolkozott még igazán azon, milyen érzésekkel hozza el Bartók Béla hazájába a Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára című darabot.

"Ami
velemenyezd, 2017. március 27. hétfő, 07:55
Képek, videók
Döbbenetesen szép.JPG
jimbeam
2006. június 19. hétfő, 15:07
Szerintetek is így van?
meki77
2013. március 25. hétfő, 12:16
Na, szerintetek elfáradtu
hidiren
2008. október 26. vasárnap, 14:21
szerintetek mit szólnak..
kriszi11
2006. október 26. csütörtök, 09:15
szerintetek jó falat?
magdaseppa
2006. szeptember 14. csütörtök, 13:25
MC Hawer & Tekknő - Ugye
sanci81
2018. március 05. hétfő, 17:37
Most ugye megijedtél?
sanci81
2018. február 03. szombat, 16:21
Ugye te is unod már.jpg
chillik
2017. április 17. hétfő, 17:23
úgye milyen szép
farkasterezia
2017. április 04. kedd, 09:38
Ugye- Ugye .
alvaro-hopihe
2016. augusztus 01. hétfő, 21:49
Ügyelj rá
irmus
2016. február 03. szerda, 08:44
Ügyelj....jpg
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:09
pasis-manipulált kép.jpg
53ilona
2017. július 29. szombat, 16:21
manipulált -tájkép.jpg
53ilona
2017. július 22. szombat, 20:17
manipulált -tájkép.22jpg.
53ilona
2017. július 22. szombat, 20:17
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.