Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 09:31 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Boldogabb lehetsz ....
A következő 7 szakrális-spirituális törvény betartásával jobbá teheted az életedet, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehetsz. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.


1. A vetés-betakarítás törvénye
Biztosan te is hallottad azt a mondást, hogy “ki mint vet, úgy arat". Nos, ez bármennyire is hihetetlen, a spirituális 7 törvényének egyike, ami arról szól, hogy olyan kapcsolat- és viszonyrendszert tudsz kialakítani, ahogyan az emberekhez viszonyulsz. Tehát, ha azt várod el másoktól, hogy tiszteljenek, akkor neked is tisztelned kell másokat.

2. Az alkotás törvénye
Nagyon figyelj arra, hogy mit gondolsz, mit hozol létre, mert az ember képes egyaránt bevonzani a jót, és a rosszat is. És nem mindegy, hogy melyik ölt testet.

3. Az alázatosság törvénye
Mindenben igyekezz alázatos lenni, még az olyan dolgokban is, amelyeket nem egészen értesz. Egy idő után képes leszel jobban megismerni önmagadat, ami számtalan előnnyel járhat.

4. A hála törvénye
Ha nem is teljesült még minden álmod, azért ne ess kétségbe. Inkább légy hálás mindazért, amit elértél, amit megvalósítottál, és szeresd ezt az életet.

5. A szeretet törvénye
A szeretet olyan erős energiával rendelkezik, amely minden nehézséget képes legyőzni. Ezért szeresd az ellenségedet, és önmagadat, így baj nem érhet.

6. A megbocsátás törvénye
Ne csak szeresd, hanem bocsáss is meg az ellenségednek, így te is megnyugodhatsz. Szabadulj meg a nyomasztó érzelmektől, és megkönnyebbül a lelked.

7. A hit törvénye
Higgy bármiben, az megvalósulhat. A hit egy olyan óriási erő, amely útjába nem állhat semmi. Semmi sem lehetetlen, bármit tégy, azt tedd szívvel és lélekkel.
lovaszmarika, 2018. április 13. péntek, 15:23
Címkék: vetés-betakarítás törvénye, emberekhez viszonyulsz, alkotás törvénye, ember képes, alázatosság törvénye, olyan dolgokban,
Kommentek
Mit látsz először a képen?
Ha a földönkívülit látod a képen
Természetesen neked is igazad van, hiszen valóban kivehető a képen a földönkívüli arca. Tudattalanod szerint olyan személyiségtípus lehetsz, aki hajlamos bármiből problémát gyártani, márpedig ez a szokásod meglehetősen sok stresszel jár. Próbálj meg lazább lenni, és semmi esetre se pazarold tovább az időt alaptalan aggódásra. Természetesen vedd észre a problémás helyzeteket, de próbáld külső megfigyelőként értelmezni. A stresszt pedig egyszerűen legyőzheted, hogy veszel néhány mély lélegzetet, amellyel megnyugtatod a lelkedet, az elmédet. A jóga is nagyon sokat segíthet. Hidd el, sokkal boldogabb leszel.
bordat, 2018. február 27. kedd, 15:40
Szép napot mindenkinek!
A génjeink és a helyzetünk mellett még mindig van egy kritikus tényező: a viselkedésünk.Ez nagyszerű hír!
Azt jelenti, hogy mindannyian sokkal boldogabbak lehetnénk, ha alaposan megvizsgálnánk, hogy pontosan hogyan szoktak viselkedni a nagyon boldog
emberek. milyen gondolkodási és viselkedési mintákat találtunk vizsgálataink legboldogabb résztvevőinél.

Sok időt szánnak a családjukra és a barátaikra; ápolják és élvezik ezeket a kapcsolatokat.
Nem kényelmetlen nekik kifejezni a hálájukat mindazért, amijük van.
Sokszor ők sietnek elsőként munkatársaik vagy idegenek segítségére.
Optimistán tekintenek a jövőbe.
Élvezik az élet gyönyöreit, és igyekeznek a jelenben élni.
Heti, sőt napi rendszerességgel végeznek testmozgást.
Mélyen elkötelezettek életre szóló céljaik és ambícióik mellett (például harcolnak a csalások ellen, barkácsolnak, vagy
kirscha, 2018. február 15. csütörtök, 10:11
Ahogy múlnak az évek..............
Annyiszor megéltem, hogy legkedvesebb barátaim idő előtt elmennek ; mielőtt még megérték volna azt a szabadságot, amit az öregség hoz magával.
Ki törődik azzal, hogy hajnali 4 -ig olvasok, vagy internetezek ?

Ahogy múlnak az évek, úgy egyre könnyebb pozitívnak lenni. Egyre kevesebbet kell törődni azzal, mit gondolnak mások. .
Nem bánom, hogy öregszem. Szabaddá tesz. Szeretem azt, akivé váltam. Nem akarok örökké élni, de amíg itt vagyok, nem fecsérlem olyanra az időmet, mint, hogy mi lett volna ha. vagy azon izgassam magam, mi lesz majd.

Az időseknek nem gyógyszeres dobozokra, vagy sétabotra van szükségük, hanem lelkesítő célokra. Ha nem vagy lelkes, akkor nem jó a célod. Minden rajtad múlik, és te vagy az, aki boldogabbá teheti az életedet, de ezzel együtt te lehetsz a saját életed megrontója is.
A célok adnak irányt a törekvéseinknek, cselekvéseinknek. - Én megtaláltam az igazi utamat, és ez elviselhetőbbé, sőt élvezetessé teszi az öregedést. Azt hiszem, ez az egyik
jupiter21, 2018. február 11. vasárnap, 08:24
Mennyiség kontra minőség és az egoizmus
kedvetlen legyél, lehangolt legyél, kétségbeesett legyél, nyomorba döljél, beteg legyél, öljél, vagy megöljenek, illetve nagy mennyiségű sötét gondolataidnak megfelelően nagy mennyiségű birtoklására törekszel abból, amivel magaddal teszed egyenlővé, tehát saját értéktelenségedből akarsz boldog lenni, azaz saját sötétésgedből akarsz minél többet, így minél több anyagi és szellemi javakra törekszel és mindezt úgy, hogy magadat egyként tekintve és így a másikat is egyként tekintve, elvedd tőle, hogy Te boldogabb legyél mint ő. Tehát mint láthatod a boldogságra való törekvés egy motivicáió, de a hogyan a kivitelezés az a sötétségből a kétségbeeséből, a halálfélelemből ered, abból, hogy Te még sem vagy egy, és ha Te nem vagy egy és mégis annak akkorod hinni magad, akkor Te nem is létezel. És ha Te nem is létezel, akkor Te meghalhatsz. Ez a sötötség fő gondolata, hogy mivel ő nem létezik, akkor ő halott, Te is pontosan ebben az állapotodban vagy, halottnak hiszed magad, ezért hiszed, hogy megfogsz halni. Tehát a
hogyaneljunk, 2018. február 05. hétfő, 14:04
A tudomány, mint Isten
fenti uralkodásod, birtoklásod, teremtő képességed a fenti teremtő erőre nemet mondva működteted tovább csak épp a fenti akaratra nemet mondva. Mert mi lehetsz Te, ha kivonod magadból a fizikai testedet, amit még egszer sem sikerült földi tartományban megmérni, gondolat és érzelem. A teremtő erő sem csak egy nagyon magas rezgés, mint ahogy Te sem csak egy rezgés vagy, ha tudományosan úgy definiálnának, hogy Te a lelked csak alapszinten valamiféle feszültség alatt álló elektomágneses rezgés nem lennél boldogabb, mert tudod, hogy Te egy gondolat vagy érzelemmel, mint ahogy aki létrehozott minket is az. Nekem volt olyan életem ezelőtt kb. száz évvel, ahol egyfajta tudósként, feltalálóként, kísérletezőként megfogalmaztam, hogy minden testnek annyi energiája van, amit kivülről kap, ez persze mais teljesen szembemegy az uralkodó fizikai nézetekkel, de találtam olyan forrást, ahol állítólag megfogalmaztam, hogy egy fajta teremetőerő következménye a testek tulajdonsága energiája, én erre nem emlékszem, mert Jézus az
hogyaneljunk, 2018. január 20. szombat, 17:49
Idézetek képpel.
A szíved.

A szíved nem hazudik, hogyha meghallgatod Boldogabb lesz tőle, éjjeled, nappalod Szíved az iránytű, hogyha eltévednél Hogy nincsen felemelőbb, egy őszinte érzésnél Szíved megmutatja, kit tudsz majd szeretni Kiért tudsz igazán, féltőn megremegni A szíved nem hazudik, megérzed legbelül Megbízhatsz majd benne, meglásd, feltétlenül Szíved a lámpásod, világít előtted Hogy ne rettegd annyira, a rémisztő sötétet Szíved a sorsodon, mutatja, mit érzel S mikor megmutatja, fel nem éred ésszel Szíved minden érzés, közvetlen tudója Soha nem tudod meg, hová visz az útja Mert mikor azt hitted, boldogabb nem lehetsz Szíved megmutatta, bármikor tévedhetsz... Szíved az áldásod, Istenhez hű éned Lelkedet átadja, az Isten szerelmének Ne úgy kelljen halnod, mikor indulni kell Hogy ne éld át az édent, szíved szerelmével... Árvai Attila©
marikaszanto, 2018. január 15. hétfő, 19:20
Aranyosi Ervin: Karácsonyi üzenet
A szívedbe érkezett egy karácsonyi üzenet,
ami talán lángra gyújtja a szeretet tüzedet.
Fentről, elment szeretteid néznek rád: - A csillagok.
A lelkedet megnyugtatják: - Vigyázok rád, itt vagyok!
Nyugodj hát meg, s hagyd, hogy szíved átjárja a szeretet,
engedd, hogy a könnycseppjeid fürösszék a lelkedet,
oly jó érzés, ha van kivel megosztanod mosolyod,
ha szeretni, kedveskedni, s beszélgetni van okod.
Díszítsd hát fel fenyőfádat, s vele együtt szívedet!
Engedd be most azt az érzést, ami eddig kint rekedt!
Bocsásd meg a többieknek mindazt, ami fájt nagyon,
sértődöttség bús madarát engedd ki az ablakon!
Öltsd magadra legszebb ruhád, és a legszebb mosolyod,
nem létezik annál szebb arc, mint amelyik mosolyog!
Melegíts át szép szavakkal, dicsérj, szóval simogass,
hagyd a látszat okosságot, inkább csak a szívre hass!
Ha elmúlik a karácsony, így folytasd a dolgodat,
így lehetsz majd szeretettebb, így lehetsz majd
eva6, 2017. december 26. kedd, 13:36
Képek, videók
16 boldogabb új évet.jpg
liliana01
2018. január 01. hétfő, 18:27
Nem az boldogabb...jpg
pacsakute
2014. június 23. hétfő, 18:58
BOLDOGABB ÚJ ÉVET.jpg
marika6668
2014. január 01. szerda, 23:41
boldogabb új évet.png
ildikocsorbane2
2013. december 30. hétfő, 18:35
boldogabb új évet.jpg
ildikocsorbane2
2013. december 29. vasárnap, 19:22
Legyen boldogabb újéved
pacsakute
2013. január 01. kedd, 08:43
Boldogabb új évet
megyerimihaly
2012. december 31. hétfő, 11:53
Légy boldog, boldogabb.jp
pacsakute
2012. december 22. szombat, 13:23
boldogabb.jpg
szuszimama
2012. július 29. vasárnap, 16:08
Boldogabb újévet!.jpg
mester126mari
2011. december 30. péntek, 19:52
LEGYEN BOLDOGABB AZ ÚJ ÉV
rochlitzne
2009. december 28. hétfő, 18:15
kicsit boldogabb
nnpapszi
2009. június 25. csütörtök, 15:19
Betakarítás.jpg
kisgizus
2015. október 10. szombat, 19:20
farm erdő betakarítás.jpg
dnemethk
2013. május 09. csütörtök, 00:20
őszi betakarítás
iole
2012. október 05. péntek, 14:27
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.