Regisztráció  Belépés
2018. június 22. péntek | 25. hét | 173. nap | 15:15 | Paulina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Előzetes ketartóztatásba került egy horvát férfi, mert megfenyegette a horvát kormányfőt
Andreas J. április 14-én írta a fenyegető üzenetet ausztriai otthonában saját számítógépén, de mivel külföldön tartózkodott, csak pénteken tartóztatták le, miután szabadságra érkezett Horvátországba.

Az őrizetbe vételről vasárnap számoltak be az újságok, de az üzenet tartalma csak hétfőn vált ismertté.A fiatalembersértegette a kormányfőt, majd Facebook oldalánazt üzente neki, hogy kövekkeldobálják meg az utcán. Majd szó szerinthozzátette: "lelövünk és kész".

Az ügyészségnek két hét áll rendelkezésre, hogy eldöntse: vádat emelnek-e a férfi ellen vagy szabadon engedik.

Egy héttel korábban 12 fiatalembert tartóztatott le a rendőrség, akik közül hetet öt nap börtönbüntetésre ítélt a bíróság mert sértegették Janica Kostelic négyszeres olimpiai bajnok korábbi horvát alpesi sízőnőt, aki jelenleg a horvát központi sport hivatal államtitkára.

A voltsportoló két kolléganőjével hivatalos útra indult egyik horvát szigetre, de mielőtt felhajthatott volna az egyik hajóra a spliti kikötőben, futbalhuligánok fogták közre és percekig sértegették. Janica Kostelic visszafordult Zágrábba és feljelentést tett az elkövetők ellen. A bíróság verbális inzultálással, szidalmazás bűncselekménye miatt szabott ki börtönbüntetést a szurkolókra.

A szigorúnak tartott büntetés felháborította a közvéleményt. Újságírók és ellenzéki politikusok is úgy vélték. hogy "egyes politikusok érzékenysége miatt senki nem kerülhet börtönbe". A bíróság súlyosbító körülménynek tekintette, hogy nőket inzultáltak a huligánok.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 19:03
Címkék: Andreas, Janica Kostelic, horvát férfi, horvát kormányfőt, fenyegető üzenetet, őrizetbe vételről,
Kommentek
Dermesztő - Kitalált Karakter Mintái
(Kakarottot). (A filmekben még három Saiya-jin élte túl a pusztítást: Turles, Paragus és Broly.)

Mikor Dermesztő hallotta Vegitáék beszélgetését a Földön arról, hogy Namek-bolygón vannak kristálygömbök, amik által halhatatlanságot szerezhet, rögtön Namek felé vette az irányt csapatával.

Személyiség

Dermesztő egy galaktikus zsarnok aki halhatatlanságot akar szerezni, és ennek érdekében bármit hajlandó megtenni, és nem kíméli sem más sem a saját emberei életét (többször is megfenyegette saját embereit, hogy megöli őket, ha nem teljesítik a feladatot, amit rájuk bízott). Rendkívül agresszív és szadisztikus, hajlandó tömegmészárlásokat is véghezvinni, ha úgy tartja jónak (példa erre a namekiek között véghezvitt szabályos népirtás). Rendkívül arrogáns, alsóbbrendűként kezeli a többi fajt (többször utalt a csillagharcosokra majmokként), és nem hajlandó elismerni azt, hogy legyőzték, vagy hibát követett el. Azonban számító is egyben, és hajlandó drasztikus eszközöket is igénybe
eposz, 2018. június 21. csütörtök, 16:40
Felgyújtotta szomszédja házát egy somogyi férfi, vádat emeltek ellene
Az 50 éves, büntetett előéletű, egy somogyi kistelepülésen élő férfi ittas állapotban meggyanúsította a szomszédjában lakó nőt azzal, hogy ellopta 45 ezer forintját, és megfenyegette, ha nem adja vissza a pénzt, felgyújtja a házukat.

Néhány óra múlva át is ment a már alvó családhoz, étolajjal átitatott rongyokat tömött házuk tetőgerendája és cserepei közé, majd meggyújtotta őket. Amikor a tetőszerkezet lángra lobbant, hazament és az udvaron elaludt.

Az égő házban a nőn kívül az élettársa, továbbá egy három és fél éves, egy kétéves és egy féléves gyermek aludt. A felnőttek a legkisebb gyermek sírására ébredtek, véletlenül vették észre a tüzet, amelyet a tűzoltók kiérkezéséig a családfő próbált eloltani.

Az ügyészség szerint a lakók életveszélyes, esetleg halálos füstmérgezést vagy égési sérüléseket szenvedhettek volna. A férfi ellen különös kegyetlenséggel, több emberen és tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt börtönbüntetés kiszabását
velemenyezd, 2018. június 15. péntek, 09:31
Két amerikai televízió is jelentős összegeket fizet a Donald Trump ellen vádaskodó pornószínésznő ügyvédjének
Michael Avenatti ügyvéd az elmúlt két hónapban összesen 175 millió dolláros honoráriumot kapott a CNN és az MSNBC televízióktól a szerepléseiért - írta a The Washington Free Beacon című jobboldali portál.

Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, azt állítja, hogy még 2006-ban egyéjszakás kalandja volt Donald Trumppal, és a 2016-os választási kampány idején a hallgatásáért cserében 130 ezer dollárt kapott Trump egyik ügyvédjétől, Michael Cohentól. A CNN-ben és az MSNBC-ben is gyakran megjelenő nő azt is állítja, hogy fizikailag is megfenyegették őt, bár ezt eddig még nem tudta bizonyítani.

A The Washington Free Beacon elemezte Avenatti ügyvéd március 7-e és május 10-e közötti, 108 megjelenését a Demokrata Párthoz közelálló két televízióban, és kimutatta, hogy 65 alkalommal a CNN-ben, 43 alkalommal pedig az MSNBC-ben jelent meg, a CNN-ben átlagosan napi egy, vagy annál is több alkalommal. Mindezért összesen 174 millió 631 ezer 598 dollárt vet fel honoráriumként.

A portál nem
velemenyezd, 2018. május 21. hétfő, 07:04
Fekete István: A tyúk
étterem.
A tyúk - úgy látszik - szerette a társaságot, mert azonnal kikezdett a pincérrel és később a villamosok utazó közönségével. A rokon elvitte a leplet s én ölemben a szatyorral - elkeseredetten állapítottam meg, hogy ennyi állatbarát sehol a világon nincs, mint Pesten. Rettegek a feltűnéstől. De nem lehetett elbújnom, mert a tyúk minden leszállót, felszállót hangos káricálással üdvözölt és a kalauznő fényes ollóját is megcsipkedte...
Végre leszálltunk s akkor megfenyegettem a tyúkot, hogy vagy csendben lesz, vagy elhallgatom a száz tojást és akkor fazékba kerül.
De nem hallgatott el és - nem röstellem - mire hazaértünk, én voltam megfőzve. Hogy miket mondott kotyogó, káráló tyúknyelven - nem tudom, de benne volt az elhagyott rét, a napsütéses udvar, a kútgém és a szénáspajta, a csalán a kerítés mellett, a gólyafészek a kéményen... benne volt az elhagyott táj s a fakadó ribizlibokrok, benne volt minden, s akkor már éreztem, hogy ebből a tyúkból
lenke1964, 2018. május 13. vasárnap, 17:01
A Közép-Amerikából indult migránsok közül többen átlépték az amerikai-mexikói határt
A mexikói Tijuana városa közelében egy csoport nő és gyermek lépett be illegálisan az Egyesült Államok területére, az amerikai hatóságok azonban nem intézkedtek velük szemben. A szövetségi igazságügyi minisztérium ugyanakkor még hétfőn későn este bejelentette, hogy a karavánból San Ysidro közelében korábban amerikai földre lépett 11 migráns ellen tiltott határátlépés miatt vádat emel és megindítja az eljárást.

"Az Egyesült Államok nem nézi tétlenül, hogy figyelmen kívül hagyják bevándorlási törvényeinket és kockára tegyék nemzetünk biztonságát" - fogalmazott Jeff Sessions, az igazságügyi tárca vezetője a vádemeléskor közzétett közleményben.

Arról sem Sessions közleménye, sem a határőrizeti szervek nem tettek közzé jelentést, hogy Tijuanánál lehetővé teszik-e további migránsok belépését. Egyelőre az sem derült ki, hogy azok, akiket beengedtek, folyamodhatnak-e bevándorlási engedélyért. E tekintetben az amerikai törvények szigorúak: a bevándorlási kérelmet benyújtóknak igazolniuk kell, hogy a
velemenyezd, 2018. május 01. kedd, 18:12
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
#17.
A hülyének nézés tipikus esete. Azt hiszi, ha nagyot hazudik, akkor azt bárki benyalja...
Már mindenki volt hibás! A másik ellenzéki párt. A "médiafölény" A vidék. stb....
Nem tűnt fel? Az "igazmondó" médiájuk például a böszmét nem hibáztatta! Pedig 15.-én sokat nyert a fidesznek! :D Mint törpe, magához rendelte a többieket. A Jobbikot is besározta ügyesen... Hisz a kígyó kezet nyújtott a Jobbiknak... És ez egy kígyómarással ért fel...

Te! Nálunk még kint vannak a választási plakátok a szlogenekkel... Jókat szórakozom az eredmény tudatában. Bár pl. Vona javaslatát megfogadtam. :)

Sajnos nem ő az egyetlen idióta! Az import Gergő gyerek már reggel megfenyegette a köztársasági elnököt. :D Ha nincs meg az 50% akkor nehogy megbízást merjen adni a fidesznek! :D Érdekes! Korábban, már 35-38%-al lehetett kormányt alakítani... :D
putnok7882, 2018. április 15. vasárnap, 21:59
A tisztán látók tudják-e már most a választ?
Szédület....Most vágták a képébe a valóságot, és nem tanult belőle....:D Folytatja ugyan azt az undorkeltést, amit eddig....

Figyelj te besszükül, csőlátó, önjelölt Nobel-díjas....Ezzel érted el, hogy az emberek a Zorbánra szavazzanak....A mocskolódással.... Az undorkeltéssel....Ezt összekötötték veled, meg azokkal akiket védenél....

Hiába fröcsögsz akármit, igen is, központilag fröcsögtök és nevetséges módon.... Nézd meg Geri fiúkát, hogyan röhögtette ki saját magát, és a pártjait....Megfenyegette fényes nappal a Köztársaság elnökét! Kíváncsi vagyok ha ezt Gönczcel teszik mi lenne most itt?....:D

Satnya, silány, sanda és sunyi sompolygás amiben settenkedsz! Saját sorsodra sújt sompolygásod. :D
hatibacsi, 2018. április 09. hétfő, 23:02
Választás 2018 - Karácsony: az uniós fejlesztési forrásokat veszélyezteti a magyarországi korrupció
Közölte: az elmúlt időszakban rengeteg olyan ügy került napvilágra - amelyeket részben az unió csalás elleni hivatala tárt fel -, ahol nagyon súlyos visszaélések, csalások gyanúja merült fel.

Hozzáfűzte: Magyarország évente 1300 milliárd forintnak megfelelő támogatást kap, ami "csillagászati összeg", de olyan korrupció van, amely miatt lehet, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban már nem kapjuk meg ezeket a forrásokat.

Április 8. után a Karácsony-kormány le fogja állítani és felül fogja vizsgálni azokat az európai uniós kifizetéseket, amelyeket a kormány már eldöntött - mondta.

Karácsony Gergely hozzátette: azzal, hogy a kormány 96 százalékban már döntött a 2020-ig tartó költségvetési ciklusban hozzáférhető források felhasználásáról, a következő kormány elől veszi el a lehetőséget, hogy az saját prioritásait érvényesítse az uniós források elköltésénél.

"Mi nem kastélyfelújításokra, hanem az emberi tőkébe való beruházásra szeretnénk fordítani a pénzt" - jelentette
velemenyezd, 2018. március 24. szombat, 13:21
Képek, videók
megfenyegettek.jpg
hamster1527
2007. október 02. kedd, 11:06
andreas_preis_09.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_08.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_07.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_06.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:35
andreas_preis_05.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_04.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_03.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_02.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_01.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:31
andreas_preis_00.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:31
andreasf45.Állatok 2.3.jp
hold02
2008. december 09. kedd, 16:39
andreasf45.Állatok 2.2.jp
hold02
2008. december 09. kedd, 16:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.