Regisztráció  Belépés
2018. április 27. péntek | 17. hét | 117. nap | 04:37 | Zita
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Előzetes ketartóztatásba került egy horvát férfi, mert megfenyegette a horvát kormányfőt
Andreas J. április 14-én írta a fenyegető üzenetet ausztriai otthonában saját számítógépén, de mivel külföldön tartózkodott, csak pénteken tartóztatták le, miután szabadságra érkezett Horvátországba.

Az őrizetbe vételről vasárnap számoltak be az újságok, de az üzenet tartalma csak hétfőn vált ismertté.A fiatalembersértegette a kormányfőt, majd Facebook oldalánazt üzente neki, hogy kövekkeldobálják meg az utcán. Majd szó szerinthozzátette: "lelövünk és kész".

Az ügyészségnek két hét áll rendelkezésre, hogy eldöntse: vádat emelnek-e a férfi ellen vagy szabadon engedik.

Egy héttel korábban 12 fiatalembert tartóztatott le a rendőrség, akik közül hetet öt nap börtönbüntetésre ítélt a bíróság mert sértegették Janica Kostelic négyszeres olimpiai bajnok korábbi horvát alpesi sízőnőt, aki jelenleg a horvát központi sport hivatal államtitkára.

A voltsportoló két kolléganőjével hivatalos útra indult egyik horvát szigetre, de mielőtt felhajthatott volna az egyik hajóra a spliti kikötőben, futbalhuligánok fogták közre és percekig sértegették. Janica Kostelic visszafordult Zágrábba és feljelentést tett az elkövetők ellen. A bíróság verbális inzultálással, szidalmazás bűncselekménye miatt szabott ki börtönbüntetést a szurkolókra.

A szigorúnak tartott büntetés felháborította a közvéleményt. Újságírók és ellenzéki politikusok is úgy vélték. hogy "egyes politikusok érzékenysége miatt senki nem kerülhet börtönbe". A bíróság súlyosbító körülménynek tekintette, hogy nőket inzultáltak a huligánok.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 19:03
Címkék: Andreas, Janica Kostelic, horvát férfi, horvát kormányfőt, fenyegető üzenetet, őrizetbe vételről,
Kommentek
A tisztán látók tudják-e már most a választ?
Szédület....Most vágták a képébe a valóságot, és nem tanult belőle....:D Folytatja ugyan azt az undorkeltést, amit eddig....

Figyelj te besszükül, csőlátó, önjelölt Nobel-díjas....Ezzel érted el, hogy az emberek a Zorbánra szavazzanak....A mocskolódással.... Az undorkeltéssel....Ezt összekötötték veled, meg azokkal akiket védenél....

Hiába fröcsögsz akármit, igen is, központilag fröcsögtök és nevetséges módon.... Nézd meg Geri fiúkát, hogyan röhögtette ki saját magát, és a pártjait....Megfenyegette fényes nappal a Köztársaság elnökét! Kíváncsi vagyok ha ezt Gönczcel teszik mi lenne most itt?....:D

Satnya, silány, sanda és sunyi sompolygás amiben settenkedsz! Saját sorsodra sújt sompolygásod. :D
hatibacsi, 2018. április 09. hétfő, 23:02
Választás 2018 - Karácsony: az uniós fejlesztési forrásokat veszélyezteti a magyarországi korrupció
Közölte: az elmúlt időszakban rengeteg olyan ügy került napvilágra - amelyeket részben az unió csalás elleni hivatala tárt fel -, ahol nagyon súlyos visszaélések, csalások gyanúja merült fel.

Hozzáfűzte: Magyarország évente 1300 milliárd forintnak megfelelő támogatást kap, ami "csillagászati összeg", de olyan korrupció van, amely miatt lehet, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban már nem kapjuk meg ezeket a forrásokat.

Április 8. után a Karácsony-kormány le fogja állítani és felül fogja vizsgálni azokat az európai uniós kifizetéseket, amelyeket a kormány már eldöntött - mondta.

Karácsony Gergely hozzátette: azzal, hogy a kormány 96 százalékban már döntött a 2020-ig tartó költségvetési ciklusban hozzáférhető források felhasználásáról, a következő kormány elől veszi el a lehetőséget, hogy az saját prioritásait érvényesítse az uniós források elköltésénél.

"Mi nem kastélyfelújításokra, hanem az emberi tőkébe való beruházásra szeretnénk fordítani a pénzt" - jelentette
velemenyezd, 2018. március 24. szombat, 13:21
Választás 2018 - Jobbik: pénzszivattyú működik a hatvani körzetben
üggyel, akkor a választás után jogi elégtételt vesznek.

Sneider Tamást kérdezték arról, hogy Szabó Zsolt közleményben utasította vissza az őt ért vádakat és jogi lépéseket ígért. Azt felelte, örülne neki, rendelkezésére állnak a dokumentumok és nagy örömmel megy el a bíróságra, ahol az államtitkár elmagyarázhatja a vagyont.

Megkérdezték arról is, hogy Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere egy hangfelvétel szerint tiszteletlenül beszélt a nőkről és egyik volt munkatársát is megfenyegette. Úgy reagált: a hír nem mai, a politikussal egy évvel ezelőtt elbeszélgettek, elismerte, hogy forrófejűn viselkedett és bocsánatot kért.

Nemmel felelt arra a kérdésre, hogy kaptak-e a jobbikos jelöltek központi utasítást, hogy anyagi ellenszolgáltatást kínáljanak visszalépésekért cserébe. Nem kívánják, hogy bárki ilyen módszerekkel léptessen vissza bárkit - mondta.

Arra a fotóra pedig, amely szerint Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter, a párt gazdasági igazgatója távozik Simicska Lajos
velemenyezd, 2018. március 23. péntek, 14:21
Krónika 1. rész (napirendelőtt: MSZP, Jobbik)
MSZP: elfogadhatatlan, hogy hivatalban lévő kormányfő megfenyegeti a saját népét

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője arról beszélt, hogy történelmi időket élünk. Rendszerváltás óta nem fordult elő, hogy hivatalban lévő miniszterelnök megfenyegette saját népét. Idézte a kormányfő március 15-i beszédét, s azt mondta: ez a 21.században elfogadhatatlan.

Arra, hogy a kormánypárti képviselők nem jelentek meg a rendkívüli ülésen, négy indokot mondott: éppen a közvilágítást javítják és igyekeznek 12 milliárdot visszaszerezni Tiborcz Istvántól, hogy vissza lehessen fizetni, az uniónak, vagy Kósa Lajos 1300 milliárdját igyekeznek visszacsempészni a költségvetésbe, vagy Rogán Antal találmányát érintő nyomozásban tanúskodnak, vagy Semjén Zsolt elől jegesmedvét bújtatnak, mielőtt kilövi. Értékelése szerint a mostani kormányzás nem keresztény, nem szociális és nem demokrata, egyetlen célja van: Magyarország javainak a megszerzése. Úgy látta: éppen készülnek elcsalni a választásokat, fideszes segítséggel
velemenyezd, 2018. március 21. szerda, 14:50
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: azonnali vizsgálat kell a kamupártok ajánlásai miatt!
hogy a Fidesz-KDNP-nek áll érdekében ezeket a listákat átadni kamupártoknak - fűzte hozzá.

Bangóné Borbély Ildikó beszámolt arról is, hogy Csepel-Soroksáron keddre rendkívüli választási bizottsági ülést hívtak össze. Az ellenzéki politikus azt firtatta, kinek az utasítására történt ez. "Németh Szilárd kézi vezérléssel vezérli a független magyar választási bizottságot Csepelen?" - kérdezte.

Az MSZP-s képviselő szerint Németh Szilárd nem azt mondja, hogy ki kell vizsgálni az ügyet, hanem megfenyegette őt és feljelentést tesz ellene. "Üzenem Németh Szilárdnak, hogy nem félek tőle és ki fog derülni az igazság" - fogalmazott.

Litresits András, az MSZP-Párbeszéd NVB-delegáltja jelezte, azt javasolja az NVB keddi ülésén, vegyék napirendre az ajánlóívek országos összehasonlítását.

Kitért arra, jogi szempontból kicsi a mozgástér, mivel nem lehet a jogerősen nyilvántartásba vett jelöltek jelöltségét felülvizsgálni.

Azt mondta, bízik abban, hogy az erőteljes hatósági fellépés, egy
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 16:16
Az orosz legfelsőbb bíróság kötelezte a Telegramot, hogy kódkulcsait adja ki az FSZB-nek
(mintegy 3 és fél millió forintra) bírságolta a Telegramot, amiért nem működött együtt az FSZB-vel és júliusban hat telefonszámmal kapcsolatban nem szolgáltatta ki számára az üzenetek dekódolási kulcsát. A szolgáltató fellebbezett, a másodfokú elutasítás után az ügy a legfelsőbb bíróság elé kerül majd.

A Telegram ezt megelőzően tavaly nyáron keveredett konfliktusba az orosz hatóságokkal, amiért nem volt hajlandó eleget tenni cégbejegyzési kötelezettségének. A Roszkomnadzor emiatt is letiltással megfenyegette.

Durov végül közölte, hogy az oroszországi nyilvántartásba vételbe és a céges adatszolgáltatásba úgy egyezett vele, hogy egyúttal megtagadta a felhasználók adataihoz és levelezéséhez való hozzáférést. A cégalapító jelezte, hogy nem fogja betartani azokat a törvényeket, amelyek nem összeegyeztethetőek a magánszféra védelmével és a cég adatvédelmi irányelveivel, valamint cége felfüggeszti tevékenységét azokban az országokban, amelyekben nyomást gyakorolnak rá.

Az FSZB szerint a tavaly
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 13:25
Választás 2018 - Gyurcsány: nem akarunk revánspolitikát folytatni
Hozzátette, nem léphetnek arra az útra, amire a miniszterelnök lépett, amikor március 15-én megfenyegette politikai ellenfeleit. A politikai elszámoltatás a választásokon történik, az igazságszolgáltatás pedig maradjon független a kabinettől és a politikától, mert "aki népítéletet ül, (...) előbb-utóbb őfölötte is népítéletet fognak ülni" - fogalmazott az ellenzéki politikus a Magyar Szolidaritás Mozgalom rendezvényén.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, a választás közeledtével egyre jobban bizakodik. Az emberek dühösebbek, elszántabbak és a korábbiaknál jobban értik a választási rendszert - jelentette ki. A szavazók értik, hogy a legesélyesebb demokratikus ellenzéki jelöltre kell szavazni, függetlenül attól, hogy kik állnak hozzájuk a legközelebb - érvelt a politikus.

Leszögezte: a választási rendszert tisztességtelennek tartja, de akkor is küzdeni fognak. Nincs olyan ellenzéki párt, amelyik egyedül képes lenne győzni, ezért ha sikeresen szerepelnek, akkor koalíciós kormányt alakítanak -
velemenyezd, 2018. március 19. hétfő, 18:52
Tisztelt Pokorni Zoltán és Gulyás Gergely, a fenyegetés....
Tisztelt Pokorni Zoltán és Gulyás Gergely, a fenyegetés az fenyegetés.

Orbán Viktor nyíltan megfenyegette beszédében azokat akik merik, merték bírálni tevékenységét, akik felmernek lépni, szólni mernek a maffia szerű köz pénz rablás miatt.

Nincs ezzel semmi probléma, lehet ezt szépíteni, lehet megpróbálni tisztára mosni a hazaáruló, rabló Orbánt és bűnöző társat.

Egy azért jó , hogy kimondta Viktor amit mondott, legalább feltudok készülni előre, hogy valamelyik reggel jön a fekete Volga. / Jaj mit beszélek, ma már nem a fekete Volga a divat /, ma már TEK / Orbán magán hadserege / az akik ilyen ügyeket szokót intéznek.

Nem fogok, fogunk rettegésbe élni, nem fogok, fogunk félni, ki fogom, fogjunk mondani amit gondolok, ugyanis ez a demokrácia, mert tisztába vagyok, vagyunk azzal, hogy egyszer felébred a nép csipke rozsa államából, és elfogja zavarni ezt a kizsákmányoló rabló, bűnöző bandát. akiket ma úgy hívnak, hogy Fidesz.
ezerjo, 2018. március 19. hétfő, 15:45
Képek, videók
megfenyegettek.jpg
hamster1527
2007. október 02. kedd, 11:06
andreas_preis_09.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_08.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_07.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_06.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:35
andreas_preis_05.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_04.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_03.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_02.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_01.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:31
andreas_preis_00.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:31
andreasf45.Állatok 2.3.jp
hold02
2008. december 09. kedd, 16:39
andreasf45.Állatok 2.2.jp
hold02
2008. december 09. kedd, 16:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.