Regisztráció  Belépés
2017. június 24. szombat | 25. hét | 175. nap | 19:21 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Előzetes ketartóztatásba került egy horvát férfi, mert megfenyegette a horvát kormányfőt
Andreas J. április 14-én írta a fenyegető üzenetet ausztriai otthonában saját számítógépén, de mivel külföldön tartózkodott, csak pénteken tartóztatták le, miután szabadságra érkezett Horvátországba.

Az őrizetbe vételről vasárnap számoltak be az újságok, de az üzenet tartalma csak hétfőn vált ismertté.A fiatalembersértegette a kormányfőt, majd Facebook oldalánazt üzente neki, hogy kövekkeldobálják meg az utcán. Majd szó szerinthozzátette: "lelövünk és kész".

Az ügyészségnek két hét áll rendelkezésre, hogy eldöntse: vádat emelnek-e a férfi ellen vagy szabadon engedik.

Egy héttel korábban 12 fiatalembert tartóztatott le a rendőrség, akik közül hetet öt nap börtönbüntetésre ítélt a bíróság mert sértegették Janica Kostelic négyszeres olimpiai bajnok korábbi horvát alpesi sízőnőt, aki jelenleg a horvát központi sport hivatal államtitkára.

A voltsportoló két kolléganőjével hivatalos útra indult egyik horvát szigetre, de mielőtt felhajthatott volna az egyik hajóra a spliti kikötőben, futbalhuligánok fogták közre és percekig sértegették. Janica Kostelic visszafordult Zágrábba és feljelentést tett az elkövetők ellen. A bíróság verbális inzultálással, szidalmazás bűncselekménye miatt szabott ki börtönbüntetést a szurkolókra.

A szigorúnak tartott büntetés felháborította a közvéleményt. Újságírók és ellenzéki politikusok is úgy vélték. hogy "egyes politikusok érzékenysége miatt senki nem kerülhet börtönbe". A bíróság súlyosbító körülménynek tekintette, hogy nőket inzultáltak a huligánok.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 19:03
Címkék: Andreas, Janica Kostelic, horvát férfi, horvát kormányfőt, fenyegető üzenetet, őrizetbe vételről,
Kommentek
Román kormányválság - A miniszterelnök lemondásra szólította fel Liviu Dragnea pártelnököt
tagsággal. Grindeanu rendkívüli pártkongresszus összehívását sürgette, de cáfolta, hogy megpályázná a pártelnöki tisztséget. Megjegyezte a PSD végrehajtó bizottságát már csak az övéhez hasonló "kivégzésekre" hívják össze, de azt elmulasztották kielemezni, hogy az időközi polgármester-választáson a négy megyei jogú város közöl miért csak egyben nyert PSD-s jelölt.

A kormányfő hazugságnak nevezte, hogy a titkosszolgálatok embere lenne, azt sugallta, hogy Dragneáról ez inkább elmondható, és nyíltan megfenyegette a PSD elnökét, hogy "keményebb választ" is adhat, ha további hazugságokat terjeszt róla. Arra az újságírói kérdésre, hogy miért "nyelte le eddig" Dragnea gyámkodását, Grindeanu azt mondta: húsz éve hűséges tagja a PSD-nek, mindig is az lesz, és a pártelnöki tisztségnek hajtott fejet, reménykedve abban, hogy megfelelő eszközökkel maga is hozzájárulhat a PSD-n belüli viszonyok javításához.

Grindeanu elismerte, hogy a kormány legtöbb tagja benyújtotta lemondását, de arra emlékeztetett, hogy
velemenyezd, 2017. június 15. csütörtök, 21:25
A Jobbik stadionépítések helyett a futósportot támogatná
társadalmi párbeszédet kezdeményezne a szervezőkkel, hogyan lehetne a lezárásokat jobban megszervezni.

A versenyek számának korlátozása azonban nem megoldás - mondta. Közölte, pártja kormányra kerülése esetén minden városba és kerületbe gumi futópályát építetne, és a versenyeket is támogatná anyagilag.

Arra a sajtóhírre, hogy Zagyva György Gyula, a Jobbik volt parlamenti képviselője ellen nyomozást indított a rendőrség zaklatás miatt, amiért az őt kritizáló Varga-Bíró Tamást a gyanú szerint megfenyegette, Dúró Dóra azt mondta: pártja szerint magánjellegű beszélgetés történt a két fél között, ha ennek büntetőjogi következményei lesznek, annak megállapítása a bíróság feladata. Hangsúlyozta: Zagyva György Gyula nem volt és most sem tagja a Jobbiknak, a beszélgetés stílusától pedig pártja nevében elhatárolódott.

Arra a sajtóhírre, miszerint iskolákon belül lőtereket lehetne kialakítani, azt mondta: amennyiben ez semmilyen agresszióval nem jár, akkor a lövészetnek, mint sportnak megismertetése a
velemenyezd, 2017. június 14. szerda, 14:23
Schulz megfenyegette Orbánt
Schulz Orbánnak: Ha nem fogad be menekülteket, nem kap támogatásokat
24.hu
24.hu
2017. 06. 14. 08:38

94153
KORÁBBAN A TÉMÁBAN:
Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen
Szijjártó: Nem engedünk a zsarolásának
Kedden uniós eljárás indulhat a magyar kormány ellen
Kedden megírtuk, hogy kötelezettségszegési eljárást indít az Európai Bizottság Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, amiért nem hajtják végre a kötelező uniós menekültkvóták felállításáról szóló korábbi döntést.

Martin Schulz, a német szociáldemokraták vezetője azt mondta, ha megválasztják kancellárnak, nyomást gyakorolna az EU-ra, hogy vonja meg a támogatásokat azoktól az országoktól, amelyek nem fogadnak be menekülteket.

Kancellárként nem fogom elfogadni, hogy a szolidaritás elve megkérdőjeleződjön
- mondta Schulz.

A német szociáldemokraták kancellárjelöltje szerint a menekültek nem német problémát, hanem európai kihívást
tinka1951, 2017. június 14. szerda, 10:42
A Jobbik miniszterelnök-jelöltté választotta Vona Gábort
Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője, parlamenti képviselője a rendezvényt követően tartott sajtótájékoztatón elmondta, Vona Gábor pártelnököt 97 százalékos szavazati aránnyal, 296 szavazattal titkos voksoláson választották meg; összesen 306 leadott szavazat volt, ebből kettő érvénytelen.

A Jobbik 98 százalékos támogatottsági aránnyal újra választmányi elnökké választotta Szabó Gábor pártigazgatót - közölte Mirkóczki Ádám.

A küldöttek közel 100 százalékának szavazataival ismételten Zakó László, Gyüre Csaba és Murányi Levente lettek a Jobbik felügyelőbizottságának tagjai.

A Jobbik szóvivője hangsúlyozta továbbá, a Jobbik 16. kongresszusának küldöttei elfogadtak egy olyan elvi nyilatkozatot is, amely az esszenciáját jelenti a párt jelenlegi és jövőben politikájának.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője erről a dokumentumról elmondta, Magyarországon új színt jelent majd, hogy a kormányváltás legfeljebb a helyettes államtitkári szintig hathat, a portást
velemenyezd, 2017. június 10. szombat, 16:43
Kormánypártok: nem maradhat következmények nélkül a Jobbik antiszemita botránya
Hollik István elmondta, sajtóhírek szerint Zagyva György Gyula, a Jobbik volt képviselője, "kampányarca" az egyik bírálóját és családját halálosan megfenyegette és többször lezsidózta írásban és telefonon keresztül is.

A KDNP-s képviselő szerint felháborító, ami történt, nem volt még példa a magyar politika történetében ilyen durva antiszemita megnyilvánulásra, ezért a kormánynak állást kell foglalnia az ügyben.

Hangsúlyozta, hogy 2010 óta zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben, zsidózni, őket fenyegetni nemcsak megengedhetetlen, hanem bűncselekmény is. Ami történt, az nem maradhat következmények nélkül - hangoztatta, hozzátéve: arra kérik a rendőrséget, hogy a leghatározottabban járjon el az ügyben és vizsgálja ki a történeteket. A kormánynak pedig szerintük állást kell foglalnia.

Kérdésre válaszolva Hollik István elmondta, véleménye szerint bűncselekmény történt, és a kormánynak el kell utasítania azt, ami történt.

A sajtótájékoztató után Havasi Bertalan, a kormányfő
velemenyezd, 2017. június 10. szombat, 12:12
Orbán Viktor utasította a belügyminisztert, hogy lépjen fel Zagyva György Gyula antiszemita fenyegetőzése ügyéb
Hangsúlyozta, Orbán Viktor az Országgyűlésben több alkalommal is kifejtette, hogy Magyarországon az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van.

Hollik István a kormánypártok nevében szombaton elmondta, sajtóhírek szerint Zagyva György Gyula, a Jobbik "kampányarca" az egyik bírálóját és családját halálosan megfenyegette és többször lezsidózta írásban és telefonon keresztül is.
velemenyezd, 2017. június 10. szombat, 12:01
Négyszeres trafikrabló ellen emeltek vádat
Ibolya Tibor közleményében az áll: a vádirat szerint a 32 éves férfi 2016 márciusa és szeptembere között három XXI. kerületi és egy XXII. kerületi dohányboltot rabolt ki valódi fegyvernek látszó riasztópisztolyával. A férfi mindig eltakarta az arcát, a fejére kapucnit, a kezére kesztyűt húzott. A vádlott a dohányboltokban a pisztollyal megfenyegette az eladókat, és a kasszában lévő pénz átadását követelte tőlük. Volt olyan sértett, akinek a fegyvert közvetlenül a homlokához tartotta.

A vádlott mintegy 860 ezer forintot szerzett így.

A trafikrablások mellett a férfi augusztusban egy XXI. kerületi postahivatalból is megkísérelt fegyverrel pénzt szerezni. Kora délután megjelent a postánál, és még az üzlet előtt eltakarta az arcát egy sállal, a fejére pedig sapkát húzott, ami a posta egyik alkalmazottjának gyanús lett. A nő ezért egy munkatársával az ajtóhoz szaladt, hogy azt bezárja, amikor azonban ezt a vádlott meglátta, ő is az ajtóhoz futott, elővette a pisztolyát és az ajtórésbe tette. Az
velemenyezd, 2017. június 08. csütörtök, 09:42
Képek, videók
megfenyegettek.jpg
hamster1527
2007. október 02. kedd, 11:06
andreas_preis_09.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_08.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_07.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:36
andreas_preis_06.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:35
andreas_preis_05.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_04.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_03.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_02.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:32
andreas_preis_01.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:31
andreas_preis_00.jpg
nor-bee
2012. január 04. szerda, 11:31
andreasf45.Állatok 2.3.jp
hold02
2008. december 09. kedd, 16:39
andreasf45.Állatok 2.2.jp
hold02
2008. december 09. kedd, 16:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.