Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 25. kedd | 39. hét | 268. nap | 15:19 | Eufrozina, Kende
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A DK olcsóbbá tenné a balatoni nyaralást
Gréczy Zsolt ismertette: javasolják, hogy hozzanak létre minden balatoni településen szabadstrandot, és azok fenntartását támogassa az állam. Kezdeményezik, hogy a nyári szezon ideje alatt 4 napos autópálya-matricát is lehessen vásárolni, a MÁV pedig sűrítse járatai számát, illetve tegye kedvezményessé a balatoni vonatjegyeket.

A képviselő kijelentette: elvárják, hogy a kormány kezdjen egyeztetést a javaslataikról, hogy azok már idén megvalósulhassanak.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. június 14. csütörtök, 13:11
Címkék: Gréczy Zsolt, balatoni nyaralást, nyári szezon, balatoni vonatjegyeket, képviselő kijelentette, kormány kezdjen,
Kommentek
DK: súlyos válságban van a magyar egészségügy
A frakciószóvivő azt mondta, terveik szerint végiglátogatják az ország legfontosabb egészségügyi intézményeit, "átvilágítják" az ágazatot azzal a céllal, hogy a lehető legszélesebb körben kapjanak információt az egészségügy helyzetéről.

A mentőszolgálat főigazgatójával - Csató Gáborral - történt megbeszélésről beszámolva Gréczy Zsolt azt mondta, az OMSZ vezetője, aki az Emmi egyik munkatársának jelenlétében fogadta a politikusokat, arról tájékoztatta őket, hogy a mentőszolgálatnál minden rendben van. Az ellenzéki politikus ugyanakkor jelezte, hogy hozzájuk más információk jutnak el, például műszerek hiányáról vagy ki nem fizetett szervizdíjakról.

Az intézmények felkeresésével egyfajta nyomást akarnak gyakorolni a kormányra, és jelezni, hogy a DK odafigyel a magyar egészségügyre - emelte ki Gréczy Zsolt.

László Imre, a párt egészségpolitikusa a sajtótájékoztatón elmondta, valamennyi megyei kórház igazgatóját felkeresik, és látogatást tesznek olyan társadalmi szervezeteknél is, amelyeknek
velemenyezd, 2018. szeptember 18. kedd, 17:12
Sargentini-jelentés - Vasárnapra tüntetést szervez a DK
Gréczy Zsolt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásával az Európai Parlament "történelmi vereséget mért az Orbán-rendszerre". Orbán Viktor Európában elbukott, a magyarok pedig nyertek - fogalmazott. Hozzátette: azért szervezik a tüntetést, mert "az európai Magyarországért folytatott harcnak (.) nincs vége, sőt csak most kezdődik".

Gréczy Zsolt hangsúlyozta, nagyon örülnek annak, hogy vasárnap az MSZP is tüntetni akar, ezért egyeztetnek egy közös demonstrációról. A tüntetésre minden olyan ellenzéki pártot várnak, amely valódi ellenzékként viselkedett és képviselője megszavazta a Sargentini-jelentést - mondta a politikus. Hozzátette, hogy az eseményre a civil szervezeteket is elvárják, hogy egységesen tudjanak fellépni az Orbán-rendszer ellen.

A közös tüntetés pontos helyszínéről, időpontjáról és a felszólalók személyéről még tárgyalnak az MSZP-vel, amint megállapodás születik, akkor a szocialistákkal és a Párbeszéddel közösen jelentik be a
velemenyezd, 2018. szeptember 13. csütörtök, 11:11
DK: a kormány orosz kémeket engedett be az ország területére
Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a sajtó kiderítette, hogy a Fidesz letelepedési kötvényéhez juttatta az orosz hírszerzés főnökét és családját, valamint az orosz alvilág egyik kulcsfiguráját is. Korábban az is kiderült, hogy nemzetközi terrorista csoportok tagjai is letelepedési kötvényhez juthattak Magyarországon - tette hozzá.

A kötvénnyel beengedett terroristák, bűnözők és kémek Magyarországra és az egész Európai Unióra is veszélyt jelentenek, hiszen szabadon utazhatnak az unió területén - közölte.

A 444.hu hétfőn arról írt, hogy a Direkt36 oknyomozó portállal és a Novaja Gazeta nevű orosz lappal közös nyomozásuk kiderítette, befolyásos oroszok - többek között politikusok és állami cégvezetők - is kaptak magyar papírokat. Több esetben arról is sikerült megbizonyosodniuk, hogy ez a kötvényprogramon keresztül történt. Az orosz külföldi hírszerzés vezetőjének egy közvetlen hozzátartozója és egy szervezett bűnözéssel összefüggésbe hozott
velemenyezd, 2018. szeptember 10. hétfő, 13:31
DK: Orbán és a flamand szélsőségesek találkozója újabb ok a Sargentini-jelentés elfogadására
A DK frakciószóvivője pénteki, budapesti találkozóján emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök idén nyáron Tusnádfürdőn beszélgetett és fényképezkedett a bevándorlásellenes ifjúsági mozgalom több tagjával. Gréczy Zsolt felhívta a figyelmet, hogy csütörtökön Belgiumban vizsgálat indult a csoport ellen, miután egy helyi tévécsatorna bemutatta a szervezet tagjai által írt rasszista, szexista és antiszemita megjegyzéseket.

A Demokratikus Koalíció ezek után kíváncsi arra, hogy a találkozóról előzetesen tudott-e a miniszterelnök programját szervező csapat, a titkosszolgálat vagy a Terrorelhárítási Központ - mondta Gréczy Zsolt.

A politikusnál rákérdeztek a fideszes Deutsch Tamás korábbi szavaira. A néppárti képviselő azt mondta, hogy az Európai Parlamentben elkezdődött olyan machináció, amely arról szól, hogy a Sargentini-jelentés szavazásánál a voksok közé kell-e számítani a tartózkodó szavazatokat. Gréczy Zsolt azt felelte, hogy a Fidesz mindent megpróbál, mert "érzi a bajt", ugyanis
velemenyezd, 2018. szeptember 07. péntek, 13:13
Krónika 8. rész (kérdések, napirend után)
szeretné, ha az épület valóban közművelődési célt szolgálna.

Ovádi Péter (Fidesz) arról beszélt, hogy Veszprém Magyarországot képviseli az Entente Florale Europe környezetszépítő versenyen.

Hiszékeny Dezső (MSZP) azt mondta, hogy a fővárosi Dózsa György úti XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola élére olyan embert neveztek ki, aki nemcsak vezetőnek, hanem pedagógusnak is alkalmatlan.

Rendkívül rossz emlékeket felidéző súlyos hibának nevezte napirend utáni felszólalásában Gréczy Zsolt (DK) azt, hogy "betiltották" a Magyar Állami Operaház egyik előadását.

A jobbikos Farkas Gergely a több tízezer naponta az iskolába ingázó gyerek problémájára hívta fel a figyelmet, mondván, akadnak, akik több órát utaznak, a menetrendek pedig nem veszik figyelembe azt, hogy ezek a gyerekek a tanítás után például különórákra is járnának.

Frakciótársa, Lukács László György az egészségügy állami irányításának változásai kapcsán arról beszélt, hogy ki kell iktatni a rendszerből a
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 18:32
A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Lázár János ellen
Gréczy Zsolt arra hivatkozott, hogy a volt Miniszterelnökséget vezető miniszter a vagyonnyilatkozata szerint 8,1 százalékos tulajdonrészhez jutott abban a cégben, amelyik a Hódmezővásárhelyhez tartozó Batidán épített vadászkastélyt, valamint tíz százalékos tulajdonosává vált a Divatcsarnok Projekt Zrt.-nek.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: "az ördög a részletekben lakozik", mert az nem derült ki a vagyonnyilatkozatból, hogy Lázár János mennyiért vette a tulajdonrészeit a két cégben.

A DK szerint most az "elmúlt években felhalmozott Lázár-vagyon tisztára mosása" zajlik, ezért elvárják, hogy a parlament mentelmi bizottsága részletesen vizsgálja ki a volt miniszter gazdagodását - mondta Gréczy Zsolt.

A frakciószóvivőt megkérdezték a Magyar Szocialista Párt közelgő tisztújításáról, amire azt felelte, hogy az MSZP tisztújítása az MSZP belügye, amibe a DK nem avatkozik bele. Megjegyezte ugyanakkor, hogy az ellenzéki oldalon szükség lenne azoknak az összefogására, akik valóban
velemenyezd, 2018. június 08. péntek, 13:16
A DK attól tart, hogy eltávolítják Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről
A DK frakciószóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján arra alapozta aggodalmait, hogy a parlament költségvetési bizottsága az Országgyűlés Hivatalától egy a tér átalakításáról szóló feljegyzést kapott. Ebben nincs szó a téren álló szoborról, Gréczy Zsolt azonban félőnek nevezte, hogy a kormány az átalakítással "kíván újabb történelmi emlékművet kihasítani Budapestból", ahogy egy átalakításba "csomagolva tüntették el" a Forradalom lángját a Kossuth térről is.

Kérdésre elmondta, hogy a DK sem az alaptörvény módosítását, sem a "Stop Soros" törvénycsomagot nem szavazza meg.
velemenyezd, 2018. június 05. kedd, 13:02
Képek, videók
gréczy.png
astropapa58
2013. november 07. csütörtök, 10:52
jó nyaralást...
cuppika59
2018. június 04. hétfő, 22:50
158 Kell nyaralást.png
agnesst
2016. július 11. hétfő, 08:59
156 szép nyaralást.png
agnesst
2016. július 11. hétfő, 08:56
Kellemes nyaralást.jpg
suzymama43
2015. július 24. péntek, 19:22
Jó nyaralást.jpg
margoboszi
2014. szeptember 10. szerda, 17:38
Jó nyaralást, jó pihenést
margoboszi
2014. szeptember 06. szombat, 20:07
Örömteli szép nyaralást.j
suzymama43
2014. július 28. hétfő, 13:25
Kellemese nyaralást.jpg
suzymama43
2014. július 24. csütörtök, 09:20
Vidám nyaralást
gerbera64
2014. július 13. vasárnap, 16:29
4 vidám nyaralást cdn.jpg
lovaszmarika
2014. március 13. csütörtök, 16:45
csodás nyaralást.jpg
bnedora
2013. december 15. vasárnap, 17:48
Vidám nyaralást.jpg
suzymama43
2013. július 25. csütörtök, 21:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.