Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 08:26 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A DK olcsóbbá tenné a balatoni nyaralást
Gréczy Zsolt ismertette: javasolják, hogy hozzanak létre minden balatoni településen szabadstrandot, és azok fenntartását támogassa az állam. Kezdeményezik, hogy a nyári szezon ideje alatt 4 napos autópálya-matricát is lehessen vásárolni, a MÁV pedig sűrítse járatai számát, illetve tegye kedvezményessé a balatoni vonatjegyeket.

A képviselő kijelentette: elvárják, hogy a kormány kezdjen egyeztetést a javaslataikról, hogy azok már idén megvalósulhassanak.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. június 14. csütörtök, 13:11
Címkék: Gréczy Zsolt, balatoni nyaralást, nyári szezon, balatoni vonatjegyeket, képviselő kijelentette, kormány kezdjen,
Kommentek
A DK attól tart, hogy eltávolítják Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről
A DK frakciószóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján arra alapozta aggodalmait, hogy a parlament költségvetési bizottsága az Országgyűlés Hivatalától egy a tér átalakításáról szóló feljegyzést kapott. Ebben nincs szó a téren álló szoborról, Gréczy Zsolt azonban félőnek nevezte, hogy a kormány az átalakítással "kíván újabb történelmi emlékművet kihasítani Budapestból", ahogy egy átalakításba "csomagolva tüntették el" a Forradalom lángját a Kossuth térről is.

Kérdésre elmondta, hogy a DK sem az alaptörvény módosítását, sem a "Stop Soros" törvénycsomagot nem szavazza meg.
velemenyezd, 2018. június 05. kedd, 13:02
Krónika 7. rész (kérdések, napirend után)
Sándor azt felelte, hogy a modern magyar hadsereget 1848. májusában alakították meg, a Magyar Honvédség így idén ünnepelte 170. születésnapját.

Keresztes László Lóránt (LMP) a trianoni békeszerződés máig ható következményeiről beszélve azt mondta, hogy a határon túl élő magyar közösségek számára még mindig nem sikerült biztosítani az önrendelkezés jogát. Farkas Sándor azt felelte, összefogással sikerült legyőzni a nemzetet elválasztó határokat, sikerült a reménytelenséget reménnyé változtatni.

Gréczy Zsolt (DK) azt bírálta, hogy a pécsi Zsolnay Színházként ismert színházi sorozatban nem lehetett előadni az Alföldi Róbert főszereplésével játszott Igenis, miniszterelnök úr! című darabot. Farkas Sándor azt felelte, hogy Magyarországon a művészi élet szabad. A szabadsággal felelősség is párosul, mert a kultúrával foglalkozó szakembereknek figyelniük kell arra, hogy valódi értékek szülessenek - tette hozzá.

Schmuck Erzsébet (LMP) a biológiai sokféleség világnapjáról emlékezett meg, hangsúlyozva,
velemenyezd, 2018. június 04. hétfő, 19:10
DK: az EU ossza el a Magyarországnak járó forrásokat!
A DK frakciószóvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azokra a hírekre hivatkozott, amelyek szerint a Magyarországnak járó unió források akár 24 százalékkal is csökkenhetnek a következő pénzügyi ciklusban. Gréczy Zsolt az mondta, nem a támogatás megvonása vagy csökkentése a jó megoldás, ugyanis azzal az országot büntetik, pedig csak a Fideszt kellene. A DK ezért azt javasolja az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az Európa Tanács vezetőinek, hogy az unió vonja magához a pénzosztás jogát - közölte.

Indoklása szerint jelenleg az EU-s forrásoknak csak a töredéke jut el az emberekhez, mert "Orbánék a jelentős részét ellopják", és ez akkor is így történik majd, ha kevesebb lesz a pénz. Ha viszont az unió dönt a források sorsáról, akkor ki fog derülni, hogy Mészáros Lőrinctől Orbán Viktor vejéig minden fideszes milliárdos tehetségtelen - fogalmazott Gréczy Zsolt.

A képviselő kitért a "Stop Soros" törvénycsomagra is, amit a kormány várhatóan kedden nyújt be az Országgyűlésnek.
velemenyezd, 2018. május 29. kedd, 13:31
Kásler: magyar hagyományokra épülő, korszerű oktatási rendszer a cél
készpénzállományuk kétszeresére bővülésére. Beszámolt arról, hogy 16 PPP-projektet váltott ki a kormány, megkezdődött a képzési szerkezet átalakítása, s létrejött a Kárpát-medencei felsőoktatási tér.

Kunhalmi Ágnes (MSZP) arról beszélt, a tankötelezettség korhatárának csökkentésével egy generáció fele funkcionális analfabétaként kerül ki a rendszerből. Kíváncsi volt arra, hogy a Klebelsberg Központnak jelenleg mekkora az adóssága, és hogy a kabinet mit kíván tenni a gyerekek túlterhelésének mérséklésére.

Gréczy Zsolt (DK) a PISA-tesztek romló eredményeire hívta fel a figyelmet, azt kérdezte, mit kívánnak tenni ez ügyben. Felvetette, hogy az egyetemi tandíjakat hogyan csökkentenék.

Dúró Dóra (Jobbik) arról szólt, hogy bár a felsőoktatásba való felvételi feltétele lesz 2020-tól a középfokú nyelvvizsga, a Nemzeti alaptanterv ennek feltételeit nem teremti meg.

Vinnai Győző (Fidesz) szerint meggyőző volt,hogy a leendő miniszter értékalapú területnek tartja ezt a nagy tárcát. Megjegyezte: a
velemenyezd, 2018. május 14. hétfő, 13:53
Választás 2018 - Átvették megbízólevelüket a listás képviselők és a nemzetiségi szószólók
mandátumáról, rajta kívül a Jobbik valamennyi listán képviselői helyet szerző politikusa átvette megbízólevelét.

Az MSZP-Párbeszéd listájáról Karácsony Gergely, Tóbiás József, Gurmai Zita, Korózs Lajos és Bangóné Borbély Ildikó később veszi át megbízólevelét, míg Gőgös Zoltán lemondott a parlamentbe kerülésről.

Az LMP-ből Hadházy Ákos és Gémesi György később veszi át megbízólevelét, hasonlóan a DK valamennyi parlamentbe készülő képviselőjéhez: Gyurcsány Ferenchez, Vadai Ágneshez, Székely Sándorhoz és Gréczy Zsolthoz. Az ellenzéki párt két EP-képviselője, Molnár Csaba és Niedermüller Péter nem veszi át megbízólevelét.

Az április választás eredményeként a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata részéről Ritter Imre kedvezményes mandátumra lett jogosult. A többi 12 nemzetiség szavazati joggal nem rendelkező szószólót küldhet az Országgyűlésbe. Az örmény szószóló kivételével valamennyien átvették megbízóleveleiket; az örmény szószóló később veszi át az okmányt.

Az NVB április 27-én
velemenyezd, 2018. május 04. péntek, 20:02
Választás 2018 - Gyurcsány: a miniszterelnök nem listázhatja a vele szemben állókat
Gyurcsány Ferenc szombaton a csepeli Görgey Artúr téren tartott utcafórumot. Arra biztatta hallgatóságát, beszéljenek családtagjaikkal, barátaikkal, szomszédaikkal arról, hogy az országban változásért kiállt szinte minden, és nem lehet megengedni azt a fajta háborús hangulatot, amelyben a miniszterelnök csak az ország egyik részét akarja képviselni.

"A miniszterelnöknek képviselnie kell valamennyi magyar polgárt és tudomásul kell vennie, hogy az őt támogató polgárokon kívül vannak és mindig lesznek vele szemben állók. A szembenállókat nem listázni kell. Az, aki felhatalmazás, bírósági engedély nélkül, nemzeti veszélyt, nemzetbiztonsági veszélyt kiáltva illegálisan adatokat gyűjt, adatokat tárol, ezek bázisán politikai, jogi és egyéb eljárásokat indít el az igazságszolgáltatáson kívül, az nem csak jogot sért, hanem sérti az emberi méltóságot és mindannyiunk magánéletét" - fogalmazott a korábbi miniszterelnök.

Hangsúlyozta: amíg az alkotmányos szabályokat betartják, addig "semmi köze" a
velemenyezd, 2018. március 31. szombat, 12:31
Választás 2018 - Fidesz: "Soros emberei" az első szóra ugrottak, hogy megvédjék a hálózatot
Hidvéghi Balázs pénteken az Orbán Viktor miniszterelnök reggeli, Kossuth Rádióban elhangzott interjújára adott ellenzéki megszólalásokra reagált. A kormányfő egyebek mellett arról beszélt, hogy körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik a kormány megbuktatásán és névre szólóan tudják, hogy kik.

Hidvéghi Balázs a közmédiának nyilatkozva úgy fogalmazott: az ellenzék heves reakcióit elnézve egyértelmű, hogy "az kiabál, akinek a háza ég".

Szerinte teljesen egyértelmű, hogy Magyarországon több mint kétezer ember dolgozik Orbán Viktor és Magyarország ellen, azért, hogy meggyengítsék a bevándorlásellenes, nemzeti kormányt. Erről maga Tracie Ahern, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetője beszélt egy nyilvánosságra került hangfelvételen - jegyezte meg.

Úgy folytatta: el akarják távolítani ezt a kormányt, hogy a helyébe egy könnyen kezelhető, befolyásolható kormányt ültessenek, amely Magyarországot bevándorlóországgá tenné. Azért támadják a miniszterelnököt "ilyen szélsőségesen", mert tudják,
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 18:23
Képek, videók
gréczy.png
astropapa58
2013. november 07. csütörtök, 10:52
jó nyaralást...
cuppika59
2018. június 04. hétfő, 22:50
158 Kell nyaralást.png
agnesst
2016. július 11. hétfő, 08:59
156 szép nyaralást.png
agnesst
2016. július 11. hétfő, 08:56
Kellemes nyaralást.jpg
suzymama43
2015. július 24. péntek, 19:22
Jó nyaralást.jpg
margoboszi
2014. szeptember 10. szerda, 17:38
Jó nyaralást, jó pihenést
margoboszi
2014. szeptember 06. szombat, 20:07
Örömteli szép nyaralást.j
suzymama43
2014. július 28. hétfő, 13:25
Kellemese nyaralást.jpg
suzymama43
2014. július 24. csütörtök, 09:20
Vidám nyaralást
gerbera64
2014. július 13. vasárnap, 16:29
4 vidám nyaralást cdn.jpg
lovaszmarika
2014. március 13. csütörtök, 16:45
csodás nyaralást.jpg
bnedora
2013. december 15. vasárnap, 17:48
Vidám nyaralást.jpg
suzymama43
2013. július 25. csütörtök, 21:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.