Regisztráció  Belépés
2017. november 20. hétfő | 47. hét | 324. nap | 03:11 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Baleset miatt nem járnak a vonatok Bodrogkeresztúrnál
Közleményük szerint a Keleti pályaudvarról Sátoraljaújhelyre tartó sebesvonat oldalának ütközött egy személygépkocsi Bodrogkeresztúr és Olaszliszka-Tolcsva állomás között. A személygépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, a vonaton senki nem sérült meg.

A Mávinform azt írta: a baleset jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban történt. A két állomás között a pályát lezárták. A helyszínelés ideje alatt az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. április 21. péntek, 17:01
Címkék: személygépkocsi Bodrogkeresztúr, személygépkocsi vezetője, vonaton senki, pályát lezárták, helyszínelés ideje, utasokat vonatpótló,
Kommentek
Valószínűleg még élt az izsófalvi baleset áldozata, amikor egy másik autó áthajtott rajta
A rendőrség szombaton még azt közölte, hogy egy személygépkocsi hajnalban lesodródott az útról Izsófalván, és az autót vezető férfi - akinek nem volt bekapcsolva a biztonsági öve - meghalt.

A szóvivő vasárnap elmondta: a baleset után néhány másodperccel érkezett a helyszínre egy másik autó, amelynek 21 éves vezetője elütötte az úttesten fekvő férfit, majd megállás nélkül továbbhaladt. Néhány száz méter után, műszaki hiba miatt az autó megállt, de vezetője akkor sem próbált meg segítséget nyújtani az elgázolt férfinak, hanem távozott. Nem segített az az öt ember sem, aki a két autóban ült, közülük az egyik az árokba borult járműben.

A rendőrök ellenük segítségnyújtás elmulasztása vétség, míg a gázoló autót vezető ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt indított eljárást, és őt őrizetbe is vették.
velemenyezd, 2017. október 15. vasárnap, 18:32
Illegális bevándorlás - Romániában nyilvántartásba vett menedékkérők próbáltak átszökni Magyarországra
Az egyik eset a Nagylak II- Csanádpalota autópálya-határátkelőnél történt, ahol kedd délután egy magyar rendszámú Ford-Trazit személygépkocsi magyar állampolgárságú vezetője és hét, magyar személyazonossági igazolványt felmutató utasa jelentkezett határátlépésre. A magyar-román közös határellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az igazolványok közül ötöt nem azok számára állítottak ki, akik felmutatták azokat.

Az illetőkről a vizsgálat során kiderült, hogy iraki állampolgárok, ugyanazon család tagjai. A férj, feleség és három kiskorú leányuk előzőleg menedéket kért a román hatóságoktól. Elmondásuk szerint Hollandiába szerettek volna eljutni, ahol 13 ezer eurót fizettek volna segítőiknek. A román határrendészek tiltott határátlépés és hamis okirat felhasználása gyanújával kezdeményeztek büntető eljárást ellenük, míg a velük egy gépjárműben utazó három magyar állampolgár ellen embercsempészés gyanújával indult eljárás.

Kedd éjszaka a Szatmár megyei Mezőfény (Foieni) területén
velemenyezd, 2017. október 11. szerda, 21:03
Letartóztatták a Matildát műsorukra tűző orosz mozik elleni gyújtogatások felbújtóját
szélsőségességekkel szembeni harcért felelős osztályának munkatársai vették őrizetbe. Kalinyin az Alekszej Ucsityel által rendezett filmet műsorra tűző mozik felgyújtására buzdított.

A csoport vezetője mellett két másik személyt is őrizetbe vettek, a gyanúsítottaknál házkutatást tartottak. A hatósági intézkedés Moszkvában, illetve Lipecki megyében történt, annak a nyomozásnak a keretében, amelyet az Ucsityel ügyvédje, Konsztantyin Dobrinyin moszkvai irodájánál szeptember 11-én felgyújtott személygépkocsik ügyében indítottak.

Az alkotás, amely csak október 26-tól kerül majd a nagyközönség elé, azt a szerelmi viszonyt dolgozza fel, amely az orosz trónörökös - a későbbi II. Miklós cár - és Matilda Kseszinszkaja lengyel származású szentpétervári balerina között alakult ki. Arra hivatkozva, hogy Oroszország utolsó uralkodóját - akit családjával együtt meggyilkoltak a bolsevikok - az ortodox egyház szentté avatta, a filmet vallási fanatikusok és szélsőséges nacionalisták kegyeletsértőnek, illetve hit-
velemenyezd, 2017. szeptember 20. szerda, 16:32
Halálos baleset miatt lezárták a 4-es főutat Debrecen határában
Plásztán-Kopcsa Kamilla tájékoztatása szerint egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze a 4-es számú főúton Bocskaikert és Debrecen között.

A személygépkocsi előzés közben frontálisan összeütközött a szemből közlekedő kamionnal, a balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette - tette hozzá.

A helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat Pallag felé, illetve Debrecenben a 354-es számú útra terelik.
velemenyezd, 2017. augusztus 25. péntek, 10:51
Halálos baleset történt a szabolcsi Kemecsén
Azt írták, a Szent István utcában a kanyarodó személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget a motorkerékpárosnak, így a két jármű összeütközött.

A balesetben a motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette, az autó sofőrjét a mentők kórházba vitték - olvasható a www.police.hu oldalon.
velemenyezd, 2017. augusztus 24. csütörtök, 08:31
Halálos baleset történt Szeginél
A közlemény szerint egy személygépkocsi teherautóval ütközött eddig tisztázatlan körülmények között, Szegi külterületén.

A baleset következtében a személyautó vezetője, egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A 37-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalmat az erdőbényei és a bodrogkisfaludi elágazásnál elterelik - áll a közleményben.
velemenyezd, 2017. augusztus 07. hétfő, 13:32
Halálos baleset történt Felsőlajoson
A személygépkocsi egyelőre tisztázatlan körülmények között letért a dűlőútról és egy fának ütközött. Az autó vezetője a helyszínen meghalt - tették hozzá.

Az esetet a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.
velemenyezd, 2017. augusztus 02. szerda, 21:44
Halálos baleset történt Sümeg és Sárvár között
A sárvári férfi vasárnap éjszaka személygépkocsival közlekedett Sümeg felől Sárvár irányába, amikor elsodorta az úton gyalogló kissomlyói férfit. A 42 éves férfi az ütközés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó vezetője is megsérült. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.
velemenyezd, 2017. július 23. vasárnap, 11:22
Képek, videók
Bodrogkeresztúr
lenke1964
2015. április 11. szombat, 22:26
személygépkocsi5.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:28
személygépkocsi4.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:28
személygépkocsi3.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:27
személygépkocsi2.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:26
Vonaton, Tátra felé 01.jp
chillik
2017. július 22. szombat, 04:54
Vonaton, Tátra felé 02.jp
chillik
2017. július 22. szombat, 04:54
Vonaton, Tátra felé 03.jp
chillik
2017. július 22. szombat, 04:54
vonaton 001.png
chillik
2017. június 14. szerda, 20:43
vonaton.png
chillik
2017. június 14. szerda, 20:43
együtt, a vonaton
orban47
2017. április 23. vasárnap, 07:04
Hajnal a vonaton 1.jpg
chillik
2017. április 07. péntek, 06:41
Vonaton 01.jpg
chillik
2017. február 07. kedd, 05:29
Vonaton 02.jpg
chillik
2017. február 07. kedd, 05:29
Vonaton 03.jpg
chillik
2017. február 07. kedd, 05:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.