Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 06:01 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Baleset miatt nem járnak a vonatok Bodrogkeresztúrnál
Közleményük szerint a Keleti pályaudvarról Sátoraljaújhelyre tartó sebesvonat oldalának ütközött egy személygépkocsi Bodrogkeresztúr és Olaszliszka-Tolcsva állomás között. A személygépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, a vonaton senki nem sérült meg.

A Mávinform azt írta: a baleset jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban történt. A két állomás között a pályát lezárták. A helyszínelés ideje alatt az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. április 21. péntek, 17:01
Címkék: személygépkocsi Bodrogkeresztúr, személygépkocsi vezetője, vonaton senki, pályát lezárták, helyszínelés ideje, utasokat vonatpótló,
Kommentek
Őrizetbe vették a szerdai pécsi lövöldözés gyanúsítottját
Három parkolóőr egy személygépkocsit akart ellenőrizni szerda délután a pécsi Lánc utcában, amikor a jármű vezetője egyiküket megütötte. A sofőr ezután elővett egy flóbertpisztolyt, gumilövedékekkel több lövést is leadott rájuk, majd elmenekült - idézte fel a rendőrség.

Azt írták: a gumilövedékektől mindhárom parkolóőr megsérült, kórházba vitték őket. A Pécsi Újság információi szerint két parkolóőrnő és egyikük barátja szenvedett könnyű sérüléseket.

A 32 éves pécsi férfit másfél órán belül elfogták, gépkocsiját lefoglalták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a nyomozók pedig egy diósviszlói ingatlanban gumilövedék kilövésére alkalmas flóbertpisztolyt is lefoglaltak - ismertették. A gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség csütörtökön kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.
velemenyezd, 2018. március 22. csütörtök, 14:01
Fegyverrel támadtak parkolóőrökre Pécsen
A három parkolóőr egy személygépkocsit akart ellenőrizni a pécsi Lánc utcában, amikor a jármű vezetője egyiküket megütötte. A sofőr ezután elővett egy "fegyvert, vagy annak utánzatát", és feltehetően gumilövedékekkel több lövést is leadott a parkolóőrökre, majd elmenekült - írta a rendőrség.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves pécsi férfit másfél órán belől a elfogták, gépkocsiját lefoglalták. A férfi gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van - közölték.

A Pécsi Újság.hu információi szerint két parkolóőrnő és egyikük barátja könnyebben megsérült. Őket kórházba vitték - írta a hírportál.
velemenyezd, 2018. március 21. szerda, 21:54
Hóvihar - Hajdú-Bihar 29 településén nincs áram, szünetel a villamosközlekedés Debrecenben
Közleményük szerint az áramszünet 29 településen és településrészen pontosan 19054 fogyasztási helyet érint.

A hibák elhárításán Bakonszegen, Balmazújvárosban, Bárándon, Berettyóújfaluban, Bihardancsházán, Biharnagybajomban, Bihartordán, Debrecenben, Ebesen, Földesen, Hajdúböszörményben, Hajdúnánáson, Hajdúnánás-Tedejen, Hajdúszoboszlón, Kabán, Kismacson, Látóképen, Nádudvaron, Nagyháton, Nagyhegyesen, Nagymacson, Nagyrábén, Ondódon, Püspökladányban, Sápon, Sárrétudvarin, Szerepen, Telekföldön és Tetétlenendolgoznak a szakemberek.

A rendőrség arról is tájékoztatott, hogy a Hajdúdorog és Újfehértó közötti 3504-es számú út a rendkívüli időjárási helyzet miatt járhatatlan. A havazás és a hófúvás miatt Hajdúnánás és Hajdúdorog között vasárnap reggelre járhatatlanná vált útszakaszt megtisztították, újra járható.

A szombat esti ónos eső és a felső vezetékek jegesedése miatt továbbra is szünetel a villamosközlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese vasárnap
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 10:41
Baleset miatt lezárták a 47-es utat az algyői hídnál
Szabó Szilvia közölte, a 211-es kilométernél az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol egy odaérkező tehergépkocsival ütközött.

A katasztrófavédelem honlapján olvasható közlemény szerint az ütközés következtében az autó kigyulladt, azt két tűzoltókészülékkel oltották el. A személyautó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a balesetben.
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 15:12
Halálos baleset Bajnánál
Káli Sándor tájékoztatása szerint a személyautó négy utasa közül ketten elhagyták a kocsit. Ketten beszorultak és elvesztették az eszméletüket, a tűzoltók már élettelen állapotban szabadították ki őket az összeroncsolódott járműből.

A teherautó vezetője és a személygépkocsi egyik utasa könnyű, a másik utas súlyos sérüléseket szenvedett.
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 08:21
A kínai Geely autógyártó vezetője bevásárolta magát a Daimlerbe
A hírt kezdetben nem kívánta kommentálni sem a kínai, sem pedig a német cég, és a német gazdasági minisztérium is hallgatott szombaton.

Később ugyanakkor közölték, hogy a jövő héten a Geely autógyártó képviselői megbeszélést folytatnak a Daimler vezetőségével és hogy kínai remények szerint német kormányzati illetékesekkel is tárgyalnak majd Berlinen. A Geely pedig közleményben szögezte le, hogy egyelőre nincs napirenden a részesedés további növelése.

Li Sufu a csaknem 10 százalékos részesedéssel a Daimler legnagyobb egyéni részvényesévé vált.A Daimler november végén még elutasította a Geely autógyártó közeledését, és jelezte, hogy elégedett jelenlegi részvényesi struktúrájával.

A Zhejiang Geely Holding Group akkor azt ajánlotta fel, hogydiszkontáron kibocsátott új részvények útján akár 5 százalékos tulajdoni hányadot vásárolna a stuttgarti székhelyű autógyártóban. Egy ilyen részvénypakett piaci ára 4,5 milliárd dollár körüli lett volna.

A visszautasított ajánlat után Li
velemenyezd, 2018. február 25. vasárnap, 23:36
Összeütközött egy mentőautó és egy személyautó Abony közelében
Az első információk alapján a mentőautó nem szállított beteget, a személygépkocsi vezetője megsérült - olvasható a közleményben.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Abonyon és Cegléden keresztül a 4-es főútra terelik.
velemenyezd, 2018. január 14. vasárnap, 21:16
Baleset okozott áramkimaradást Komádiban
Közleményük szerint Komádiban, a Furtai úton egy személygépkocsi villanyoszlopnak és transzformátornak ütközött. Az autó motortere kigyulladt, amelyet a tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők porral oltó készülékkel eloltottak. A személygépkocsi vezetőjét a mentők kórházba vitték.

Mivel a transzformátor az ütközés során sérült, a környéken áramkimaradás történt, amely érint egy idősek otthonát, egy óvodát, egy bölcsődét és egy iskolát is.

A bölcsőde és az óvoda az áramkimaradás miatt ideiglenesen bezárt. Az áramszolgáltatók a hiba kijavításán jelenleg is dolgoznak - tájékoztatott a katasztrófavédelem kora délután.
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 14:42
Képek, videók
Bodrogkeresztúr
lenke1964
2015. április 11. szombat, 22:26
személygépkocsi5.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:28
személygépkocsi4.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:28
személygépkocsi3.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:27
személygépkocsi2.jpg
_marcsi_
2007. augusztus 27. hétfő, 17:26
Apámmal utazunk a vonaton
chillik
2018. április 22. vasárnap, 05:23
A vonaton 01.jpg
chillik
2018. április 02. hétfő, 07:42
A vonaton 02.jpg
chillik
2018. április 02. hétfő, 07:42
A vonaton 03.jpg
chillik
2018. április 02. hétfő, 07:41
Budapest felé vonaton
agica2004
2018. február 28. szerda, 23:56
Vonaton, forró délután.jp
chillik
2018. január 24. szerda, 04:53
Vonaton, Tátra felé 01.jp
chillik
2017. július 22. szombat, 04:54
Vonaton, Tátra felé 02.jp
chillik
2017. július 22. szombat, 04:54
Vonaton, Tátra felé 03.jp
chillik
2017. július 22. szombat, 04:54
vonaton 001.png
chillik
2017. június 14. szerda, 20:43
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.