Regisztráció  Belépés
2018. június 24. vasárnap | 25. hét | 175. nap | 14:31 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
#62 na pontosan emiatt lophatnak-csalhatnak a felsővezetők meg a pártkatonáik. Ugyanis senki nem vonja felelősségre őket. Ha pedig mégis, elintéznék, hogy sohase nyílvánítsák bűnösnek őket. Van az a pénz, amiért még a bíró is megvehető. Plusz ott van még a mentelmi jog is, amivel mindegyikük csak visszaélni tud.
Ha meg végképp szorul a hurok, odadobnak valami kishalat a kutyáknak (Czeglédy, Zuschlag) aki jó pénzért elviszi a balhét, vagy csak simán kegyvesztett lett.
Ha lenne fölös pár milliárdod, te is ugyanúgy megtehetnél bármit. Amíg megkapnák tőled az illetékesek a járandóságukat, leszarnák, hogy mit csinálsz.
Ja, és ez akarna a demokrácia lenni, meg a törvény előtti egyenlőség...

"Nem Mészaros úrnak kell bizonyítani, hogy miért gazdag"

Természetesen ők NAV ellen is be vannak oltva ugye...

"A SZEGÉNYSÉG ÉS A NYOMOR ÖNHIBA!"

Ezekszerint te is az áldozathibáztatás ősi művészetét gyakorlod.
Erről valahogy a Szószpark jut eszembe, mikor Eric Cartman teli torokból üvölt a costa rica-i szegényekre: "Lusta disznók! Menjetek dolgozni! Mi folyik itt? Tanuljatok, bunkók!"
Körülbelül annyira is tudom komolyan venni.

"tthon az elvonás, ennek csak TÖREDÉKE, de nekem lesz jó nyugdijam amit
elvontak! Itthon is lehet jó nyugdij, ha valaki alaposan fizetett be a közösbe!"

Jaham, aztán az aktuális miniszterelnök gondol egy merészet, és az egészet lenyúlja, mert úri kedve úgy diktálja. Lásd MANYUP. Te leszel a legjobban felháborodva, hogy miazhogylenyúúták, adjátokvissza he, há' mitképzeetek he!

"Az átlag ember is vehet aranyat és kiviheti egy ilyen adóparadicsomba!"

És ki garantálja, hogy az arany ára valóban emelkedni is fog?
Az rendben van, hogy értéktartó, de ennyi erővel a párnacihába is dugdoshatja a pénzét, meg forexezhet, esetleg zsonglőrködhet virtuális játékpénzekkel, mint most ez a bitcoin-marhaság.

"Ja és a mélyszegény tömeg nagyrésze dohányzik és iszik! A cigi naponta több mint 1000 forint! ERRE VAN LÉ??"

Valóban. És mit szív? Csempészett, lopott, esetleg házilag sodort cigarettát. Dohányboltba maximum akkor mennek, ha már összetapostak pár száz sörösdobozt, vagy elloptak pár kiló vasat, rezet, egyéb színesfémet.
Ivással ugyanez a helyzet: ha nem mások italát lopják el, akkor marad a sósborszesz, spiritusz, ablakmosóval, fagyállóval pancsolt lőre, és egyéb nyalánkságok.
Kábszerből még fűre se futja nekik, csavarlazával, pébégázzal meg patkányméreggel (!!!) lövik magukat. Tessék, nézd:

https://www.youtube.com/watch?v=HhaC4Go-W7U

Majd pont ezek fognak aranyat vásárolni és adóparadicsomokba utalgatni, mikor egy tisztességes bankba be se engednék őket.
szensavasutlezaras, 2018. február 21. szerda, 02:37
Címkék: Mészáros Lőrinc, Eric Cartman, Lásd MANYUP, demokrácia lenni, törvény előtti, costa rica-i,
Kommentek
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
GYAKORLATILAG AZ ÖSSZES TÖBBI RÁDIÓ-ÁLLOMÁS A DIKTÁTOR MARKÁBAN VAN!
● A diktátor, fondorlatos módon (Heinrich Pecina tevékeny közreműködésével) elérte, hogy megszűnt létezni az ellenzéki 'Népszabadság'!
● Megszűnt létezni az ellenzéki 'Lánchíd rádió'!
● A 'Magyar Idők' nevű, hurrá-optimista kormány-propaganda és hazugság-gyártó szennylap, a diktátor MARKÁBAN van!
● Az ÖSSZES vidéki napilap a diktátor legfőbb strómanjának - Mészáros «pénztáros» Lőrincnek, vagy más, diktátor-nyalonc vállalkozó - markában van! (Vagyis mindegyik vidéki napilap a diktátor MARKÁBAN van!)
● A '888' nevezetű kormány-propaganda és hazugság-gyártó internetes szenny-portál, a diktátor MARKÁBAN van!
...És a többi, és a többi, és a többi...

És mi maradt, mindezt ellensúlyozandó?...
● HVG, Heti válasz, 168 óra, mint óvatos ellenzéki hangot hangoztató print
foxworkinspace, 2018. június 15. péntek, 18:59
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
fel azóta sem. Egy másik kérdésre elmondta, az angol válogatottnak szurkol a vb-n, miután az olaszok nem jutottak ki.

Gulyás Gergely azt mondta, jónak tartja a 10 hetes nyári szünidőt. A kormány szerint maximálisan támogatandó, hogy mindenkinek legyen lehetősége két hétre táborba menni nyáron, ezt azonban nem kell kötelezővé tenni. Mindenki maga dönthessen, és az jó, hogy ha ehhez az állam kedvező feltételeket tud biztosítani - foglalt állást a tárcavezető.

Arról, hogy "az OTP-vel szemben Mészáros Lőrincnek legyen gigabankja" azt mondta, nincs tudomása ilyenről, nincs ilyen kormányzati szándék. Azt szeretnék, ha a magyar bankrendszer legalább 50 százalékban magyar tulajdonú lenne, ez nemzeti szuverenitás kérdése, de a többi az erről író médium képzelgése - közölte.

A jövő évi költségvetést érintő ellenzéki reakciókról azt mondta: butaság azt állítani, hogy az oktatásra, kultúrára kevesebbet fordítanának, mint stadionépítésre. Erre nem általánosságban van többlet, be kell fejezni a Puskás
velemenyezd, 2018. június 14. csütörtök, 14:01
Az meg mi, hogy orbán tetű viktor, SORONKÍVÜL előreodalgott egy rendelőben?
A múltkor voltam a dokiál. Mikor oda értem, vagy 20-an voltak előttem. Angela Merkel volt a 19. és amikor sorra került volna, maga elé engedetr.... Milyen rendes asszony! Ez a fránya, furakodó Zorbán pedig azonnal monnyon le!!!!
Mi az, hogy háziorvoshoz jár? És nem az őhozzá? Mészáros Lőrincnek ennyire rosszul megy?

(Nálunk, van az állatfelvásárló. Módos ember. Tudja a doki telefonszámát. Ember még nem látta az orvosi váróban! Hogy ennek a Zorbánnak milyen rosszul megy egy ilyen győzelem után? Én nem gondoltam volna!)
putnok7882, 2018. június 13. szerda, 21:22
Rétvári: a tehetségek a nemzet javát szolgálják
"kicsit több" volt, arra irigyen tekintettek, és nem ismerték el. Most azonban végre ösztönözni is tudják a tehetségeket, már évi hárommilliárd forintból segítik őket a Nemzeti Tehetség Program keretében - emelte ki.

A Bonis Bona díj célja, hogy erkölcsileg és anyagilag is elismerjék a tehetséges fiatalokat segítő szakembereket és szervezeteket. Idén életműdíjat kapott Groma István, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Természettudományi Karának fizika szakos tanára, Vincze Szabolcs, a Megyaszói Mészáros Lőrinc Körzeti Általános Iskola pedagógusa és Csermely Péter, a Semmelweis Egyetem biokémia tanára. Elismerést vehetett át a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány, a MATFUND Középiskolai Matematikai és Fizikai Alapítvány, a Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány, valamint ötven tehetséggondozó, tehetségfejlesztő és tehetségsegítő szakember.

A Tehetségbarát önkormányzat díjat olyan önkormányzatok nyerhetik el, amelyek folyamatosan segítik a tehetséges fiatalok felkutatását,
velemenyezd, 2018. június 08. péntek, 19:17
Jobbik: recesszió jöhet, ha elapadnak az uniós források
dolgozó, "az Orbán-kormány által elüldözött magyarok" százezrei több, mint 1000 milliárd forintot utalnak haza évről-évre.

Mind az EU-s támogatásoktól, mind a külföldi vállalkozásoktól és a külföldi magyarok hazautalásától függ az, hogy Magyarországon jelentős gazdasági visszaesés lesz vagy marad minden a régiben - összegzett.Volner János szerint az elmúlt években a kormány a gazdaságfejlesztési célú uniós támogatások kétharmadát külföldi cégeknek adta, a támogatások másik része pedig a Mészáros Lőrinc által megtestesített kormányközeli vállalkozói körhöz került. A kormány nem Magyarország érdekében politizál, hanem politikai célja elsősorban az, megszerezze Magyarország javait - értékelt.

Volner János kérdésre válaszolva közölte: nincs információja arról, hogy a Jobbik etikai bizottsága csütörtökön döntene Toroczkai László kizárásáról. Mint mondta, a testületnek hatvan napja van az eljárás lefolytatására.

A Jobbik alelnöke nem akarta kommentálni Toroczkai László platformjának
velemenyezd, 2018. június 06. szerda, 13:01
Itt az ember, aki Mészáros Lőrincnél is gyorsabban gyűjti a
milliókat, igaz, ehhez verekednie is kell
Floyd Mayweather Jr.-t választotta a világ legjobban kereső sportolójának a Forbes: a bokszoló éves gázsija, amelyet nem mellesleg egyetlen éjszaka keresett meg, 77,8 milliárd forintnak megfelelő dollárra rúg.Az amerikai lap kedden közzétett összesítéséből kiderül, hogy a 41 éves amerikai ökölvívó - aki korábban már volt ennek a listának a vezetője - a 2017 és 2018 júniusa között vizsgált időszakban 285 millió dollárt (77,8 milliárd forintot) keresett. Ezt a bevételt egyetlen este alatt hozta össze, amikor tavaly augusztusban megmérkőzött a ketrecharcos Conor McGregorral. Utóbbi 99 millió dollárt (27 milliárd forintot) kapott a fellépésért, amivel a kereseti lista negyedik helyén végzett.

A "The Money" (Pénz) becenevű Mayweather csatlakozott Michael Jordanhez és Tiger Woodshoz, akik átlépték az egymilliárd dolláros kereseti határt.

A lista második és harmadik helyén két labdarúgó áll: Lionel Messi 111
bordat, 2018. június 05. kedd, 22:27
Krónika 3. rész (napirend, interpellációk)
hogy a napirendi javaslatnak megfelelően miért nem tartják meg Kocsis-Cake Olivio (PM) és Hohn Krisztina (LMP) képviselői eskütételét, a mentelmi bizottság miért nem tudta biztosítani a mandátumigazolást. Kövér László házelnök erre azt válaszolta: az LMP frakcióvezetője a házbizottságban kap majd magyarázatot.

Interpellációk

Jobbik: korrupció miatt nem jut pénz tisztességes bérekre

Jakab Péter (Jobbik) szerint a mérhetetlen korrupció miatt nem jut pénz tisztességes bérekre. Ezzel szemben Mészáros Lőrinc 2024-re pedig a világ leggazdagabb embere lehet, ha így folytatódik a gazdagodása - tette hozzá.

Igazságos az, hogy Mészáros Lőrinc 18 másodperc alatt keresi meg egy borsodi egészségügyi dolgozó egyhavi bérét? Mikor adják vissza az emberektől ellopott pénzt? - sorolta kérdéseit.

Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy az Állami Számvevőszék a Jobbiknál állapított meg tiltott pártfinanszírozást. Ez a pénz visszajár, a
velemenyezd, 2018. június 04. hétfő, 16:50
DK: az EU ossza el a Magyarországnak járó forrásokat!
csökkentése a jó megoldás, ugyanis azzal az országot büntetik, pedig csak a Fideszt kellene. A DK ezért azt javasolja az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az Európa Tanács vezetőinek, hogy az unió vonja magához a pénzosztás jogát - közölte.

Indoklása szerint jelenleg az EU-s forrásoknak csak a töredéke jut el az emberekhez, mert "Orbánék a jelentős részét ellopják", és ez akkor is így történik majd, ha kevesebb lesz a pénz. Ha viszont az unió dönt a források sorsáról, akkor ki fog derülni, hogy Mészáros Lőrinctől Orbán Viktor vejéig minden fideszes milliárdos tehetségtelen - fogalmazott Gréczy Zsolt.

A képviselő kitért a "Stop Soros" törvénycsomagra is, amit a kormány várhatóan kedden nyújt be az Országgyűlésnek. Leszögezte, hogy háború, diktatúra vagy erőszak elől menekülni emberi jog, az ilyen menekülteket segíteni pedig emberi kötelesség. Ha a magyar kabinet megtagadja a segítségnyújtást vagy megbünteti a segítségnyújtókat, akkor az alapvető emberi kötelezettségével helyezkedik szembe -
velemenyezd, 2018. május 29. kedd, 13:31
Képek, videók
O.V.-Mészáros Lőrinc.png
agica2004
2017. január 09. hétfő, 18:08
O.V.-Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:29
Mészáros Lőrinc-.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:59
Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:50
O.V. és Mészáros Lórinc.j
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:43
Orbán és Mészáros Lőrinc
megyerimihaly
2013. december 17. kedd, 22:42
O.V.-demokrácia.png
agica2004
2015. szeptember 02. szerda, 21:43
demokracia-d0001A417cc f9b
megyerimihaly
2015. február 04. szerda, 00:56
o-v-demokracia a csatorná
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:54
O.V. demokrácia.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 16:31
Demokrácia-VILÁGOSKÉK
1vargaildyko
2014. május 15. csütörtök, 09:23
demokrácia.jpg
agica2004
2014. március 06. csütörtök, 12:58
OV és a demokrácia
lovaszmarika
2012. március 31. szombat, 13:32
A demokrácia....
rodes53
2011. november 19. szombat, 13:46
Demokrácia 6.jpg
megyerimihaly
2009. május 06. szerda, 09:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.