Regisztráció  Belépés
2018. március 24. szombat | 12. hét | 83. nap | 05:23 | Gábor, Karina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
#62 na pontosan emiatt lophatnak-csalhatnak a felsővezetők meg a pártkatonáik. Ugyanis senki nem vonja felelősségre őket. Ha pedig mégis, elintéznék, hogy sohase nyílvánítsák bűnösnek őket. Van az a pénz, amiért még a bíró is megvehető. Plusz ott van még a mentelmi jog is, amivel mindegyikük csak visszaélni tud.
Ha meg végképp szorul a hurok, odadobnak valami kishalat a kutyáknak (Czeglédy, Zuschlag) aki jó pénzért elviszi a balhét, vagy csak simán kegyvesztett lett.
Ha lenne fölös pár milliárdod, te is ugyanúgy megtehetnél bármit. Amíg megkapnák tőled az illetékesek a járandóságukat, leszarnák, hogy mit csinálsz.
Ja, és ez akarna a demokrácia lenni, meg a törvény előtti egyenlőség...

"Nem Mészaros úrnak kell bizonyítani, hogy miért gazdag"

Természetesen ők NAV ellen is be vannak oltva ugye...

"A SZEGÉNYSÉG ÉS A NYOMOR ÖNHIBA!"

Ezekszerint te is az áldozathibáztatás ősi művészetét gyakorlod.
Erről valahogy a Szószpark jut eszembe, mikor Eric Cartman teli torokból üvölt a costa rica-i szegényekre: "Lusta disznók! Menjetek dolgozni! Mi folyik itt? Tanuljatok, bunkók!"
Körülbelül annyira is tudom komolyan venni.

"tthon az elvonás, ennek csak TÖREDÉKE, de nekem lesz jó nyugdijam amit
elvontak! Itthon is lehet jó nyugdij, ha valaki alaposan fizetett be a közösbe!"

Jaham, aztán az aktuális miniszterelnök gondol egy merészet, és az egészet lenyúlja, mert úri kedve úgy diktálja. Lásd MANYUP. Te leszel a legjobban felháborodva, hogy miazhogylenyúúták, adjátokvissza he, há' mitképzeetek he!

"Az átlag ember is vehet aranyat és kiviheti egy ilyen adóparadicsomba!"

És ki garantálja, hogy az arany ára valóban emelkedni is fog?
Az rendben van, hogy értéktartó, de ennyi erővel a párnacihába is dugdoshatja a pénzét, meg forexezhet, esetleg zsonglőrködhet virtuális játékpénzekkel, mint most ez a bitcoin-marhaság.

"Ja és a mélyszegény tömeg nagyrésze dohányzik és iszik! A cigi naponta több mint 1000 forint! ERRE VAN LÉ??"

Valóban. És mit szív? Csempészett, lopott, esetleg házilag sodort cigarettát. Dohányboltba maximum akkor mennek, ha már összetapostak pár száz sörösdobozt, vagy elloptak pár kiló vasat, rezet, egyéb színesfémet.
Ivással ugyanez a helyzet: ha nem mások italát lopják el, akkor marad a sósborszesz, spiritusz, ablakmosóval, fagyállóval pancsolt lőre, és egyéb nyalánkságok.
Kábszerből még fűre se futja nekik, csavarlazával, pébégázzal meg patkányméreggel (!!!) lövik magukat. Tessék, nézd:

https://www.youtube.com/watch?v=HhaC4Go-W7U

Majd pont ezek fognak aranyat vásárolni és adóparadicsomokba utalgatni, mikor egy tisztességes bankba be se engednék őket.
szensavasutlezaras, 2018. február 21. szerda, 02:37
Címkék: Mészáros Lőrinc, Eric Cartman, Lásd MANYUP, demokrácia lenni, törvény előtti, costa rica-i,
Kommentek
Vajon mi lesz a következő, amit megvesz Mészáros?
A Budapesti Értéktőzsdén jelentették be a csodás hírt. A nemzet nagytőkésének most már egy erőműve is van. Vajon mi lesz a következő, amit megvesz Mészáros?

Lezárult a Mátrai Erőmű adásvétele, így az Opus Global Nyrt., valamint a cseh Energeticky a Prumyslovy Holding (EPH) közös érdekeltségében működik az erőmű - tudatta a Budapesti Értéktőzsdén a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global.

A bonyolult céghálón keresztüli tranzakció lényege röviden annyi, hogy Mészáros Lőrinc a fő részvényes egy Opus Global Nyrt. nevű cégben, amelynek köze van a Status Energy Magántőkealaphoz. Ez utóbbi összeállt Közép-Európa legnagyobb energetikai csoportjával, a cseh Energetický a Průmyslový Holdinggal (EPH), alapítottak egy közös céget, és megegyeztek az eddigi német tulajdonossal a Mátrai Erőmű Zrt. többségi, 72,62 százalékos tulajdonrészének megvételéről.

A Mátrai Erőmű Zrt. maradék, több mint egynegyednyi részesedése a magyar állam tulajdonában marad.

Az RWE
kirscha, 2018. március 22. csütörtök, 18:54
Választás 2018 - Jobbik: a választás rendjét a miniszterelnök veszélyezteti
Felszólította a Jobbikot, hogy tartózkodjon a további hasonló cselekedetektől, de közölte azt is: Farkas Gergelynek szerinte vissza kellene lépnie a jelöltségtől, ha valóban ő hallható a felvételen.

A Jobbik közleményében a miniszterelnökre utalva azt írta: aki egy nemzetet így megfenyeget, azt április 8-án a választók fogják visszaléptetni.

Úgy fogalmaztak: amint a "milliárdos" Kósa Lajos, "a volt kommunista besúgó" Szita Károly és "az állatokat helikopterről lövöldöző" Semjén Zsolt lemond, Mészáros Lőrinc és Tiborcz István visszafizeti "az ellopott közpénzt", amennyiben a Fidesz-KDNP kormány kiáll Magyarországért Brüsszelben, valamint befejezi a migránsok "pénzért és titokban történő betelepítését", akkor gondolkodnak el Gulyás Gergely felvetésén.

Az Origo hétfői cikke szerint a kiskunhalasi körzetben induló jobbikos Farkas Gergely megkérdezte a Lehet Más a Politika (LMP) képviselő-jelöltjétől, Midi Melániától, hogy visszalépne-e a javára, ha kifizetnék neki az aláírásgyűjtés során felmerült
velemenyezd, 2018. március 19. hétfő, 17:22
Orbán erkölcsi és politikai hulla
fapuskájával lovagol a szamáron Sancho Panza, mégcsak nem is egy Don Qujiote, és megy neki a falnak. Eljöttek a hívek, a foszlásnak indult szervezet összeterelte a lengyeleket és a buszokkal felhozta a magyarokat Pestre, mintha Pesten nem lenne elég ember, de ezek az emberek nem mentek ki Orbánt hallgatni.

Akik megjelentek, azok is csak egy rettegő maffiózót láthattak, aki nem tud elszámolni a vagyonával, a lánya, az apja, a veje, a testvére lopott pénzével. Rásültek a korrupciós ügyek a képére, Mészáros Lőrinc egy kapca az emberek szemében, a bűnszervezet tagjai, a csatlósok a menekülési útvonalakat lesik minden eshetőségre felkészülve.

Ez az ember egy nulla, erkölcsi és politikai hulla, morálisan megsemmisült. Már csak remeg a hatalomért, megfélemlít mindenkit, csapkod, fenyeget, megfélemlít, de csúszik ki a talpa alól a talaj. Ezt még sokan nem látják, de Orbán egy bukott ember, közutálatnak örvend, s tényleg akkor járna legjobban, ha most csendben elballagna a lopott pénzzel. Az
tinka1951, 2018. március 18. vasárnap, 08:47
Választás 2018 - A DK ötszáz plakáthelyet bérel országszerte
Mint mondta, a sajtóban már korábban megjelent, hogy Mészáros Lőrinchez és Garancsi Istvánhoz köthető cégek ajánlatot tettek ellenzéki pártoknak plakátbérlet ügyében.

A DK - Szolidaritás szövetség nem bérelt plakáthelyeket fideszes cégektől, számunkra nem fért bele az, hogy alkut kössünk Orbán rendszerének egyetlen szereplőjével sem - fogalmazott a helyettes szóvivő.

Rónai Sándor hozzátette: öt különböző cégtől bérlik a plakáthelyeket, amelyekre a párt választási szlogenjeit nyomtatták. Azokat - fűzte hozzá -, amelyeket a kormányváltás utáni első napokban szeretne a DK megvalósítani.

Arra a kérdésre, hogy miért csak ötszáz plakáthelyet bérelnek, Rónai Sándor azt mondta, azért csak ennyit, mert "nincs túl sok hely, a fideszes oligarchák uralják ezt a piacot". Hozzátette: szűkösek a forrásaik is, ezért inkább az aktivisták munkájára és az online megjelentésre támaszkodnak a kampány során.

Az ellenzéki párt helyettes szóvivője pontos összeget nem tudott mondani a plakáthelybérlés
velemenyezd, 2018. március 17. szombat, 14:42
Választás 2018 - Vona: a miniszterelnök nem méltó az ország vezetésére
sikerült kormányváltó jelöltet választani az időközi választásokon, mert nagyon sokan elmentek szavazni. "Nem a pártok egyeztek meg, az emberek többsége alkotta meg a véleményét", nem egy jól szervezett kisebbség, mint a Fidesz - fogalmazott a Jobbik elnöke.

Vona Gábor kitért Kósa Lajosra, akiről vagyonkezelési ügyét említve azt mondta: "mint cseppben a tenger, mutatja a magyar állapotokat", Semjén Zsolt "rénszarvasokra vadászik, Lázár Jánosnak vadászkastély nő ki a földjéből", majd Tiborcz István és Mészáros Lőrinc nevét is említve kijelentette: "szétlopják ezt az országot".

Új legfőbb ügyész kell Polt Péter helyett, mert ő nem a munkáját végzi, "hanem a bűnt pártolja". Román mintára korrupcióellenes ügyészséget kell felállítani, csatlakozni kell az európai ügyészséghez, "eltöröljük a mentelmi jogot és az elévülési időt (...), fel fogjuk oldani a titkosításokat és a képviselők esetében vagyonosodási vizsgálatot vezetünk be" - sorolta korrupcióellenes terveiket a Jobbik elnöke.

Vona Gábor
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 21:42
Miért nem lehet a mobil szolgáltatót elérni telefonon?
Csak!Mészaros Lörinc meg vette mert neki lehet és mivel hülye ahhoz hogy tudja mit kezdjen vele ezért a parancs az hogy ne vegyék fel a telefonodat.Majd Orbi vejkoja megvilágítja sok millióért te meg megint kifizetted.A választások ellőtt ne akarjál semmit ami nem tetszik az Orbiéknak az nincs is.
pikasso, 2018. március 11. vasárnap, 20:51
Tallóztam
Fidesz megnyeri a harmadik választását is

10+1 súlyos jóslat arra az esetre, ha a Fidesz megnyeri a harmadik választását is

Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!

,,Ha még négy évet kormányzunk, sok minden visszafordíthatatlan lesz."

Sorra vettük, mi történhet, ha 2018 áprilisában a Fidesz újra megnyeri a választásokat. Vigyázat, nem politikai sci-fi!

Bekebelezhetik a bíróságokat is

A bíróságok eddig félig-meddig ellenálltak annak, hogy a Fidesznek sikerüljön őket bekebeleznie. Egyrészt nem is nagyon volt rá szükség, hiszen Polt Péter ügyészsége sosem indít nyomozást, ha a Fideszről van szó. Másrészt elég volt Handó Tündét odaültetni a Bírósági Hivatal élére, hogy a megfelelő ügyekben a megfelelő bíró ítélhessenek. A választások után, egy esetleges kétharmaddal még kiderülhet az is, hogy a nem fideszes bírókat egyszerűen lecserélik
horvathnemagdi, 2018. március 09. péntek, 20:28
A Karenina, Anna című darabot tűzte műsorra a József Attila Színház
"Nagy András változatában minden sorsfordító találkozásra pályaudvaron kerül sor: hol Moszkvában, hol Szentpéterváron, hol a földbirtokossá lett Vronszkij vidéki birtokán, ahol a legfejlettebb nyugati technológiával épül a szerelmüknek is emléket állító Anna Karenina Pályaudvar" - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorán.

Létay Dóra elmondta: Nagy András Karenina, Anna címmel játszott Tolsztoj-értelmezését a szombati bemutatón jól fogadta a közönség. A premiert fokozott érdeklődés előzte meg, a közönség és a társulat részéről is, hiszen ez olyan darab, amely valamilyen módon mindenkit érint - mondta, hozzátéve, hogy egy szerelmi háromszögről van szó, egy váratlan döntésről, amely felborítja a főhősnő életét és nagy áldozatokat követel tőle. A nézőtéren érezhetők voltak azok a morajlások, sóhajok, csöndek, megértő nevetések, amiért elkészítettük az előadást - mondta.

"Nagy András a darabjában sok mindent átvett Tolsztojtól, de sokat modernizált rajta" - mondta, hozzátéve, hogy
velemenyezd, 2018. március 07. szerda, 11:32
Képek, videók
O.V.-Mészáros Lőrinc.png
agica2004
2017. január 09. hétfő, 18:08
O.V.-Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:29
Mészáros Lőrinc-.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:59
Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:50
O.V. és Mészáros Lórinc.j
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:43
Orbán és Mészáros Lőrinc
megyerimihaly
2013. december 17. kedd, 22:42
O.V.-demokrácia.png
agica2004
2015. szeptember 02. szerda, 21:43
demokracia-d0001A417cc f9b
megyerimihaly
2015. február 04. szerda, 00:56
o-v-demokracia a csatorná
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:54
O.V. demokrácia.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 16:31
Demokrácia-VILÁGOSKÉK
1vargaildyko
2014. május 15. csütörtök, 09:23
demokrácia.jpg
agica2004
2014. március 06. csütörtök, 12:58
OV és a demokrácia
lovaszmarika
2012. március 31. szombat, 13:32
A demokrácia....
rodes53
2011. november 19. szombat, 13:46
Demokrácia 6.jpg
megyerimihaly
2009. május 06. szerda, 09:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.