Regisztráció  Belépés
2018. március 20. kedd | 12. hét | 79. nap | 03:11 | Klaudia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Megmagyaráznátok nekem Demjén Rózsi dalát?
A sorompójuk mindig, amikor egy vándor elment, elvitte a nyarat, jöttek a sziszegő hóesések, megannyi csapás, végtelen jéggé fagyott világban, a vasfüggönyös sorompó volt, ami elméletben csak egyetlen embernek emelkedhetett volna fel. A szerelemvonat szereplői perverzek voltak, néha egy-egy időben összetalálkoztak, új nemi társ jött, majd elköszöntek, s így tovább. Renteteg Hunnia börtön elme és főnixes fekete mágusi szöveg utal arra, hogy mi történt itt 59 éven keresztül, ami kimondottam tiszta szívűek ellen irányult, ami még a Szomorú vasárnappal kezdődött. Apokalipszist hajtottak végre a vastrágya csúrhéjével. Ferenc politikailag kiválasztott, megtisztult, emberré nemesedett, mint a többiek penitenciával.
kohlinka, 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:04
Címkék: Demjén Rózsi, Renteteg Hunnia, sorompójuk mindig, vándor elment, sziszegő hóesések, vasfüggönyös sorompó,
Kommentek
Leslie Mandoki világsztárokkal tiszteleg a Sziget előtt
megkérdezte, voltam-e már a kiadó budapesti irodájában. Mondtam, hogy még nem, és leszerveztek nekem egy találkozót. Hazajöttem, az itteni irodában egy asszisztens váratott egy órát, később azt mondták, itt senkinek nincs rám ideje, pedig csak segíteni szerettem volna a magyar művészeknek. Akkoriban négy albumon szerepelt a Top 10-ben különböző sztárokkal Németországban. A magyar rockzene világszínvonalú volt, csak Erdős Péter és Bors Jenő büszkén elvágta az útját sok tehetségnek, szétbombázta a Syriust, elvágta Demjén Rózsi, Charlie, Bródy János és mások külföldi karrierjét" - fejtette ki Mandoki.

Hozzátette, hogy a Sanghaj-Los Angeles-München-New York-London ötszögben mozgó muzsikusként, zenei rendezőként 1956 és 1989 szellemében is kötelessége Magyarország jó hírét öregbíteni, megosztani a lehetőségeket a hazai művészekkel. Ezért is készítette el 1997-ben Találkozások című lemezét, amelyen Cserháti Zsuzsa, Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás és Zorán is szerepelt közösen a legendás angol és amerikai
velemenyezd, 2017. július 31. hétfő, 10:31
Demjén Rózsi: Most kell eldöntenem
Ez a perc mi nem volt eddig sosem
Rajtad áll, hogy nyersz, vagy vesztesz velem
Ez a perc, hogy mindenki rajtunk mosolyog
Ellenség barát a rokonok
Csak bámulnak ránk

Ez az út, hogy minden együtt legyen
A te új az én rég magányos nevem
Ezután már a szálloda portán kiderül
Hogy enyém vagy, nem vagy már egyedül
S tán másképp néznek rám

Ezután ha, minden csak félig sikerül
Te is hibás vagy nem csak én egyedül
Már nem szólhatsz rám

Maradunk hol eddig voltunk, s leszünk
Csak a világ, az táncolt egy kört nekünk
Ezután ha bárhol is kábán ébredek
Már tudom, miért vagy s én miért leszek
Mindig jó hozzád
Nagy az út, és abba még minden belefér
Hát szaladjunk együtt a holnapért
Vigyázok majd rád

És ezt most kell eldöntenem
Te kellesz vagy a végtelen
Vagy együtt mind a kettőt elnyerem
Nekem most kell
katalinkohut, 2017. március 15. szerda, 09:22
Jehova kutyák és Turulmadár kutyái szétdarabolása lelkük mia
világa és felesége, férfihangú halak szülött Váci Piroskával együtt, minden Piroskájával nagynéném támadóinak, idegeneket ne engedjek be, közölte Brigittával, tudták, hogy egykori ufók helyett áldoznak utolsó emberként. Ezek vitték Bettit magukkal szerte a világba, mint barátok.
Elvitte Tóth Attila cseremisz pusztító népe már ezer forintos áron az előző Észak-magyarország irodalmi mellékleteit.
Ebben tűnt fel az ekkor a média kezdet végéhez beállított II-es elme cigánytelepe Feketevonatjával Demjén Rózsinak Mátainé Katikával együtt, amik engem nem engedtek szeretni Hollókő idejében szolgáltatva a Katalin csárdában.
Itt láttam meg a fehér házait Urbán Tibornak, amit Miglécz Gabriella nemi halál kivégzőjük készített óraként, hogy hatalmas fekete világ öleli a sötét a nap népét, melynek határideje tegnapelőtt lejárt, beállítva voltunk ketten mohameddel, március 7-is világűr pusztítás céljából. Ott már az egykori alexandriai Katalin kerékbetörésem utáni egy fejjel lettem megrajzolva fenyőjével
kohlinka, 2017. február 19. vasárnap, 09:16
Skizoprenia folytatása az állandó idő nem tudásával
meghagyva Szabó gönci bibliájához.

A szeptember óta engem írásra néha késztető, bíztató, hazudó, sátánt játszó, egykori hazugsága a világnak sátán néven, azt játszva velem, hogy vége lesz mindennek, azóta nem jegyzetelem a naptárba, mikor kell mennem orvoshoz, meg hogy mit kell elintéznem, mert mindig mindent elfelejtettem születésem óta. Itt kezdtem el jegyzetelni, hogy mindig pontos legyek, mert így jegyzetelnek a demenzei a Rózsáknak. Itt voltak születésem óta Lázár népeként.

Demjén bíró ismételte rajtam gondnokság alá helyezésemmel véglegesen elvett hanggal Müllerék által, nyikorogva valamit, nem tudva kiejteni a szavakat, legyógyszerezve, legyilkolva, azt kérdezte tőlem, milyen nap van ma, meg ki éppen akkor a miniszter. Az ismételt Demjén nevét Rózsinak, azért vette fel, mert el akart engem tüntetni Demjén betéteseivel örökre. Megtámadtak minket Tircs Mária kezdettel három évvel ezelőtt a betétesek miatt.
Demjén tudta, hogy minden politikus állandóan velük járva éppen
kohlinka, 2017. február 04. szombat, 22:08
Apostol együttese az indiai egykori legyeknek ózdi cigányokk
foghatónak.

Ili látta, mikor a Bertalan utcai vérfürdősök lemészárolva mindenkit, átvették a miskolci Rákóczi térrel folyamatosan mészárolva tovább a hatalmat a világ felett, ezért nem bírta látni az Apostolt velem együtt az összes médiába szándékosan vitt Bertalan utcai vérfürdősökkel.

Bergendy szalonzenekar, angyalok, istennők gyalázásából nagyra nőtt legyek, felfoghatatlan, hogy ki mert állni a világ mészárosaival, nálunk lévő médiájuk által berendezve kék szalonbútorból vett névvel.

Demjén Rózsi szárnyas nemi betéteivel, amivel támadta az embereket, angyalokat, istennőket, utolsó Benkő angyal fertelmes kivégzése óta még lerohanva az általuk Magas-hegyi energiából létrehozott Németországot és Lengyelországot a Talmud állataival náci vezetése mellett, amiket a saját hazugságaik mellett elégettek a németek, a barakkos legyekkel együtt, amik a családomat mészárolták többszáz éve már, engem fényevésen tartva kivezették keletre őket, majd ismételték a keleti emberiség
kohlinka, 2017. február 02. csütörtök, 11:40
Csillagok háborúja a Tarot-ból ózdi 666 vérfürődösök
kezdett Bodorné Ágnes cigánytelepét jelenti, majd Cseh felfedte az arcomat Kohut Katalin néven, hogy az én jövőm a Krisztusi fény lesz. Ez 1991-ben volt, mikor Fecske Csabája helyett Bodor iker pusztítónak, mint az engem megalkotó apámnak, Kohut istennek teljes világmindenségét emberekkel együtt legyilkoló űrpusztítója helyett feszületre tettek. A gyémántkora óta vándorol Ili háromjeles homlokával, amit Luciferjük sebesített meg, mikor megtámadtak engem. Az elveszett gyémántokban zenélte meg a gyilkosa, Demjén Rózsija Bodor pusztító feszületének.

A Rózsa csonkító, bénító, gyalázói a fertelmeknek 666 magát hősnek mondó vérengzőinek Krisztusai, mint nem bábok, amiért Vénuszt áldoztak Bodorék, megérkeztek.

Bűcsné Ili háromjellel megjelölt homlokával Mária hívőként megérkezett tavaly áprilisban válltörésem után Turcsányiné és genyó férje helyett, az ózdi 666 központ cigánytelepe mészárosainak utcájába üldözve állandóan a számozott utcai idetartozó innen nevüket felvevő cigányok által
kohlinka, 2017. február 01. szerda, 19:21
Így sem láttad még koncertezni Demjén Rózsit! Balesete után
,,Ne féljenek, nem a félkarú rabló vagyok" - viccelődött Demjén Ferenc, amikor először lépett színpadra azután, hogy bő egy hete eltörte a kezét.
A zenész az Itt élned, halnod kell című előadás után a Hősök terén esett el, de orvoshoz saját bevallása szerint csak másnap ment. A vizsgálat kimutatta: a karja eltört, a vállától a csuklójáig begipszelték.
Nem sokáig pihent azonban, hamar visszatért a színpadra. Igaz, a gipsz súlya és a kánikula kifogott rajta, így a harmadik szám után kért egy széket, hogy leülhessen a színpadon.

- Ne féljenek, nem a félkarú rabló vagyok, de be kell vallanom, eléggé nehéz ezt a hatvan kilót tartani - humorizált a közönséggel, majd hozatott egy széket, hogy ne kelljen állva tartani a gipszelt kezét,
vicus54, 2016. július 04. hétfő, 21:48
Demjén Szombathelyen
Na jó le a kalappal. Rózsi több mint két órán át énekelt. Nem kis dolog egy hetvenévestől.
De.
azért nem kis segítségére volt a híres vokál: Bársony Attila képviseletében.
Arról meg nem Rózsi tehet, ha a hangosítás hagy némi vagy inkább nem is csak kicsi kivetni valót maga után. Mert lehet hogy én vagyok igényes, de bizony nem elég ha hangos: érteni is szeretném a szöveget. Vagy az ötven felettieknek úgy is jó?

SOHASE FÉLJ!
anyu65, 2016. április 09. szombat, 11:11
Képek, videók
Demjén Rózsi.jpg
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:57
Lajos, mint Demjén Rózsi
orban47
2013. szeptember 29. vasárnap, 16:44
Demjén Rózsi
agica2004
2009. augusztus 25. kedd, 14:38
Megvan_Demjen_Rozsi_an yja
donmolnarmeister
2008. január 27. vasárnap, 17:11
sorompó 001.png
chillik
2017. április 04. kedd, 06:28
Magyar sorompó 01.jpg
chillik
2015. december 25. péntek, 10:09
Magyar sorompó 02.jpg
chillik
2015. december 25. péntek, 10:09
Sorompo
borigit
2015. március 01. vasárnap, 16:56
CICA-SOROMPOVAL.gif
1951anna
2013. szeptember 08. vasárnap, 06:20
Sorompó a Pilisben
wildflower56
2012. május 23. szerda, 22:53
itt a sorompó
manolap44
2010. április 11. vasárnap, 12:50
ajándék: sorompó a vasúth
manolap44
2010. április 11. vasárnap, 12:40
sorompó.gif
dani4817
2010. április 06. kedd, 13:50
A sorompó A fehér szalama
hollygergo
2008. december 18. csütörtök, 15:01
sorompo.gif
bulac57
2008. július 08. kedd, 22:20
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.