Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 17. csütörtök | 33. hét | 229. nap | 23:10 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Filmek - KutatásEposz komment:
Most vizsgáljuk meg azt hogy találunk-e valami hasonlót, mint a lentebbi beszámoló a filmek közt. Biztosra veszem hogy jó néhány másik embernek a tudat alattijában is van valamiféle hasonló jövőkép...

Egy mesterséges űrbázis, ami bolygószerűre van kialakítva, már vannak terveink ilyenről napjainkban is.


Interstellar - Cooper Station Scene
Link
eposz, 2017. augusztus 13. vasárnap, 00:35
Címkék: Cooper Station Scene, lentebbi beszámoló, filmek közt, tudat alattijában, mesterséges űrbázis, bolygószerűre,
Kommentek
Tom Cruise balesete miatt egy időre leáll a Mission: Impossible 6. forgatása
egyelőre az utómunkákra koncentrálhatnak, és Cruise jeleneteinek felvételét a végére halaszthatják.

A Paramount szerdai közleményében megerősítette, hogy az eredetileg tervezetteknek megfelelően, továbbra is 2018. július 27-re időzíti a film megjelenését.

A Variety ugyanakkor megjegyezte, hogy a forgatás csúszása a szereposztás más tagjainak is fejfájást okozhat, köztük Simon Peggnek, Henry Cavillnek és Rebecca Fergusonnak. Ugyanis az M:I 6 forgatásának őszre tervezett befejezése után már más filmekben kellene dolgozniuk. A Paramount azért is aggódhat, hogy Cruise sérülése mennyiben befolyásolja a Top Gun folytatásának forgatását és bemutatását, amelyet 2019 júliusára tűztek ki.

A TMZ vasárnap reggel hozta nyilvánosságra azt a videofelvételt, amelyen jól látható, amint a színész megpróbál átugrani egy épület tetejéről egy másikra, de közben nekicsapódik a falnak.

Az 55 éves Cruise közismerten saját maga csinálja a filmjeiben a kaszkadőrjeleneteit, még a stúdiófőnökök és
velemenyezd, 2017. augusztus 16. szerda, 21:13
Hétrétország - Nyolcnapos fesztivált rendeznek az Őrségben
központjában az autentikus falmenco tánc és zene áll majd. Augusztus 20-án, a köztivál zárónapján az Anima musicae kamarazenekar ad koncertet a kercaszomori Református templomban.

A Hétrétország programkínálatában a zenés produkciók, pajtakoncertek mellett színházi előadások, irodalmi estek, kiállítások, gyógynövényismereti és kerékpártúrák is szerepelnek. Szalafőn, az Égig Érő Paszuly Népmeseparkban augusztus 17-én négynapos tánctábor kezdődik. A Hétrét Filmklubban egy héten át peregnek esténként a filmek, többek közt Az állampolgár, az 1945, a Brazilok, valamint a Testről és lélekről című filmeket tűzik műsorra - emelte ki Sülyi Péter.

A Hétrétország alapítója beszélt arról is, hogy rendezvény ideje alatt az Őrség tizennyolc településén csaknem félszáz nyitott porta várja a látogatókat. A vendégek a saját túraútvonalukat követve bejárhatják az Őrséget, beléphetnek a vidéki udvarházakba, a kézműves műhelyekbe és képzőművészek műtermeibe. Megismerkedhetnek az állattartók, gazdálkodók napi
velemenyezd, 2017. július 29. szombat, 17:23
H.Kohut Katalin: Gyula
testrészeimet, kiszedték belőlem a fekete mágusi eleven csapásokat, mint a strumaként diagnosztizált Sátánt a nyakamból, fejemből és bal szememből. A Sátánnak ez csak egyik megjelenési formája volt, Csernobilkor győzött le. Tűzben terjedő Istene volt ő minden karmikus népnek a világon, együtt győzték le, így felszabadult az egész világmindenség a gonoszok vezetőjétől.

Azután hét hónap iszonyat következett, engem, mint ősleletet tekintettek, éjjel-nappal bántottak, mutogatták a televízióban filmekben, mit tesznek velem, s hatalmasat csalódtam Gyulában, akit egyedül gondoltam törvénynek, hogy mindezt megengedte. Nincs türelmem többé az állítólagos megmentőim naponkénti hazugságaihoz, hogy elvisznek innen, játszva velem, milyen ruhákat vennék, ha lenne pénzem, mivel rendeznem be a lakásomat, milyen házat terveznék, s milyen lenne a csókom, mint tisztaság törvénye teljesen átadva magát a szerelmének, ha lenne innyem és fogam. Minden nap hajnal hatig vártam, hogy visszaadják a személyiségemet, az
kohlinka, 2017. július 16. vasárnap, 19:42
Magyar intézetek - A magyar filmek külföldi népszerűsítésének lehetőségeiről tanácskoztak
A Magyar Nemzeti Filmalap fennállása első öt évében 26,5 milliárd forintnyi támogatással 75 magyar játékfilm készítéséhez járult hozzá, amelyek több mint 250 fesztiváldíjat nyertek el - mondta el Havas Ágnes vezérigazgató. Hozzátette: együttműködnek a Külgazdasági és Külügyminisztérium - Balassi Intézettel a magyar filmek külföldi megismertetésében, nagy sikerrel mutatták be például több külföldi magyar intézetben Fekete Ibolya Anyám és más futóbolondok a családból című filmjét.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Mecenatúra igazgatója, Kocsis Noémi a Magyar Média Mecenatúra Programot mutatta be a külföldi magyar intézetek vezetőinek. Kiemelte: a program 2011 és 2016 között 8,77 milliárd forintot fordított 916 film és egyéb mozgóképes alkotás (például lekérhető online tartalom vagy animációs sorozat) támogatására. A program keretében készült filmek, köztük az Oscar-díjas Mindenki, a Félvilág vagy A berni követ, összesen 296 díjat, elismerést nyertek el.

Elekes Botond, az
velemenyezd, 2017. július 06. csütörtök, 15:51
Egy igazi ’56-os unikum Mosonmagyaróvárról 7.rész
bemutatására. A résztvevő alkotók eltérő életkorúak és képzettségűek, a művészek nagyobb része nem élt soha Mosonmagyaróváron, vagy később született. Nincs közvetlen élménye, sem szülő, rokon elbeszélése nyomán kialakult képe 1956-ról, a szabadság euforikus érzéséről, a békésen tüntető mosonmagyaróváriak sortűzben való lemészárolásáról, sem az 1956-os forradalom leverését követő kegyetlen megtorlásokról. Mindezeket olvasmányaik, tanulmányaik, az ország, társadalom állapotából leszűrt egyéni tapasztalataik, vagy filmek, dokumentumok,
kiállítások, saját kutatás alapján ismerik. Őket és az idősebb művészeket is az motiválta az emlékezésnek a mély érzelmeket felszabadító alkotásformájára, hogy személyesen végiggondolják, mit jelent számukra 1956, vagy szabadságukért küzdő családtagok, rokonok, ismerősök elveszítése s átélve a mosonmagyaróvári lakosok ma is eleven döbbenetét,
iszonyatát, fájdalmát, hiteles munkákat hozzanak létre. A kiállításon a művészi emlékezés többféle módjával találkozunk,
azenujsagom, 2017. július 06. csütörtök, 05:04
Európában egyedülálló összművészeti fesztivállal jelentkeznek a fogyatékkal élők
vesz részt. Az alapelvük minden fesztivál szervezésekor, hogy az értelmi fogyatékossággal élő embereknek valamennyi művészeti ágban olyan helyet és körülményeket kell biztosítani, mint az épeknek.

Az egyesület elnöke azt mondta, köszönettel tartoznak a Gárdonyi Géza Színháznak, s igazgatójának, Blaskó Balázsnak, hogy első szóra helyet biztosított a fesztivál színpadi produkcióinak.

A programok ingyenese. Színházi előadások június 26. és 30. között minden nap délelőtt 9-től 17 óráig lesznek. A filmeket a Kepes Intézetben, a képző- és fotóművészeti kiállításokat a város különböző helyein, köztük szabadtéren láthatja a közönség.

Martonné Adler Ildikó, Eger alpolgármestere azt mondta, hogy a közös nyelv megtalálásában a művészet bármelyik ága fontos, s különösen igaz ez a fogyatékkal élők számára.

Emlékeztetett arra, hogy Eger pályázik az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre, s ha nyernek, a speciális művészeti egyesület tevékenysége az egyik szegmense kell, hogy legyen a
velemenyezd, 2017. június 19. hétfő, 17:53
{Edgar Allan Poe - életének története Wikipédiából
azelőtt meghalt, hogy az első szám megjelenhetett volna. Poe 1849. október 7-én, Baltimore-ban halt meg. Halálának pontos oka még ma is ismeretlen. Többen gyanakodtak idült alkoholizmusra, agyrázkódásra, kolerára, kábítószerekre, szívrohamra, veszettségre, tuberkulózisra, de öngyilkosságra is.[3]

Poe munkássága az egész világirodalomra hatással volt, de közvetetten olyan tudományokat is befolyásolt, mint a kozmológia és a kriptográfia. Emellett Poe és művei a kortárs irodalomban, zenében és filmekben is gyakran felbukkannak. Több házban, amelyben élt, ma múzeum található.

Tartalomjegyzék
1Élete és pályája
1.1Ifjúkora
1.2Katonai pályán
1.3Irodalmi pályán
2Halála
2.1Griswold ,,memoárja"
3Műveinek stílusa és témái
3.1Műfajok
3.2Írói elvei
4Öröksége
4.1Hatása az irodalomra
4.2Feldolgozások
5Válogatott művek
5.1Történetek
5.2Versek
5.3Egyéb
6Források és jegyzetek
6.1Felhasznált
charlotteani, 2017. június 16. péntek, 05:48
Képek, videók
Episcopia_Train_Statio n_-
taszat
2017. július 19. szerda, 01:26
underground station
sgy_ro
2015. március 20. péntek, 20:42
Picture Charmey-station-G
megyerimihaly
2014. március 11. kedd, 22:57
stationt.bmp
tvnati
2013. április 24. szerda, 11:48
Bátaszék Railway Station.
basikele
2013. március 04. hétfő, 02:00
Union Station váróterme -
farkas1945
2012. szeptember 16. vasárnap, 13:09
Union Station - Washingto
farkas1945
2012. szeptember 16. vasárnap, 13:09
Aveiro Old-train Station
farkas1945
2012. szeptember 16. vasárnap, 13:05
Antwerp Central Station b
farkas1945
2012. szeptember 16. vasárnap, 13:04
Antwerp Central Station -
farkas1945
2012. szeptember 16. vasárnap, 13:04
Orbán beszámoló.jpg
megyerimihaly
2013. február 18. hétfő, 05:13
mauritius_beszamolo.jp g
puszatlaj
2012. december 25. kedd, 11:26
beszámoló.jpg
matavkut
2010. november 07. vasárnap, 10:06
a beszámoló megvitatása.j
matavkut
2010. november 07. vasárnap, 10:06
3.beszámoló.jpg
matavkut
2010. november 07. vasárnap, 10:05
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.