Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 06:18 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Filmek - KutatásEposz komment:
Most vizsgáljuk meg azt hogy találunk-e valami hasonlót, mint a lentebbi beszámoló a filmek közt. Biztosra veszem hogy jó néhány másik embernek a tudat alattijában is van valamiféle hasonló jövőkép... Mert anélkül nem készülhet el egy ilyen film is.

Egy mesterséges űrbázis, ami bolygószerűre van kialakítva, már vannak terveink ilyenről napjainkban is. Most még "sci-fi"', de valóság lesz.

Gondolom a nagyon távoli jövőben már olyan mértékben ki lesz zsákmányolva a Föld bolygó, talán még a víz is megszűnik rajta, hogy a földi emberiségnek muszáj lesz elhagynia. Aztán majd állítólag a megduzzadt Nap is elégeti majd. Kiskoromban mindig is űrhajós szerettem volna lenni...

Ha tehetném még ma kimennék az űrbe, sajnos nincs űrhajóm. Kellene egyet építeni. Az adományokat kérem küldjék a bankszámla számomra, csak most nem tudom fejből. Minél több pénzt küldenek annál több férőhelyes lesz, de először a NASA-t is el kell előbb foglalnunk. Nem autóra spórolok.

Speciális kommandós alakulatot kell összeállítani. Szűkség lesz pár hacker-cracker-re, lopakodós ninja-kra, mindegyikünknek értenie kell majd a hipnotizáló technikákhoz is. Mivelhogy minden a bázison benntartózkodó őröknek, katonáknak, tudósoknak is a tudatát el kell altatnunk hogy ne essen bántódásuk. A lényeg hogy bejussunk és adatokat is gyűjtsünk bizonyos technológiákról. Lehető leggyorsabban, mire esetleg erősítés is érkezne hozzájuk. Erre amiatt van szükség mert önmaguktól amúgy sem árulnák el.

Mire valaki reagálna erre, és a jövőben az egyik számítógéppel ha még lesz internet és ha még lesz ez a weblap (amit kötve hiszek), ha ismerni fogja a napjainkban használt magyar nyelvet, ha pont rábukkant erre az írásra:

Az akkori beszélő számítógép majd ezt fogja neki mondani:

- Üdvözletem kedves polgártárs! Ön pontosan 133 évet késett a válaszadással! Az ön által keresett szó az USA már elavult, napjainkban Atlanti Szövetségnek hívják. Továbbá a NASA szó is a múlté...

:'-D


Interstellar - Cooper Station Scene
Link
eposz, 2017. augusztus 13. vasárnap, 00:35
Címkék: Atlanti Szövetségnek, Cooper Station Scene, lentebbi beszámoló, filmek közt, tudat alattijában, ilyen film,
Kommentek
Hatszáz éves indiai cigány migránsok India szerint
Müller Péterek hálózatának Farkas Bertalan nevét. Azóta válnak az állandó indiai cigány kíséretüktől, melyekkel együtt hajtották végre megállás nélkül az országrészek, világ felszámolását, mely látható Barzliájában a jelenlegi Jeruzsálem közpntjának, mint indiai cigányságnál, vonultatva őket Kolcza Mária szappantisztító sorozatában egy forintos ideje óta a kancsal Isaorájuknak Vénusz áldozással, az egész világ jeruzsálemi beavatású sátán népével, török indiai cigányságával a narancs ózdi feketemágusi szövetségnek.

Állandó országelfoglalói ezek a miskolci Rákóczi térnek, ezért nem értettem, miért támadtak meg engem a kurvák és cigányság kapcsolatai miatt, miért válnak tőlük a vasváros miskolci skizoprenjei, tisztulva és készülve a jövőre világ-Rákóczi térként István a királyával a visszament időnek 1983-as szegedi bemutatójával Bródy Jánosnak Földanya áldozóként együtt Illésék állandó világtörténelem végrehajtó reformátusaival, mint szentháromság tagjaival, egykori Napisten Istvánjának történelmi
kohlinka, 2018. május 21. hétfő, 23:07
Elkezdték a német katonák kivonását a törökországi Incirlik támaszpontról
az új műveleti bázisra, a jordániai Al Azrak támaszpontra, ahová egy másik német gép is érkezett, amely a felszerelést és a kiszolgáló személyzetet szállította.

A Bundeswehr - a német hadsereg - katonáit azért helyezik át, mert az ankarai vezetés megtagadta a német szövetségi parlament (Bundestag) képviselőinek, hogy meglátogassák őket Incirlikben.

Ez az első eset, hogy viták miatt német katonákat egy NATO-partner területéről áthelyeznek olyan országba, amely nem tagja az észak-atlanti szövetségnek.

Az áthelyezésről júniusban döntött a német kormány, a Bundestag támogatásával. A Bundestag határozatában kiemelte, hogy a Bundeswehr úgynevezett parlamenti hadsereg, a törvényhozás rendelkezik felette, ezért biztosítani kell, hogy a képviselők felkereshessék a külföldön szolgáló alakulatokat.

A török vezetés azért akadályozza a képviselők látogatásait, hogy nyomást gyakoroljon Berlinre. A nyomásgyakorlással elsősorban azt próbálja elérni, hogy adják ki a tavalyi puccskísérlet után
velemenyezd, 2017. július 09. vasárnap, 21:54
Katarról tett éles hangú nyilatkozatot Trump elnök a román elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján
fűzte hozzá. Egy romániai újságíró kérdésére válaszolva Trump leszögezte: az amerikai kormány maximálisan tiszteletben tartja a NATO alapszerződésének 5. cikkelyét, vagyis elkötelezett az európai NATO-szövetségesek biztonságának szavatolása mellett. "Nyilvánvalóan azért vagyunk Európában, hogy biztosítsuk a védelmet" - fogalmazott Trump.

Rövid nyilatkozatában Iohannis államfő szintén utalt a NATO szerepének fontosságára, s leszögezte: párbeszédet kell folytatni, de az észak-atlanti katonai szövetségnek fenn kell tartania elrettentő erejét.

A közös sajtóértekezleten az újságírók többnyire a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elbocsátott igazgatója, James Comey csütörtöki szenátusi meghallgatásán elhangzottakról kérdezték az elnököt. Trump hangsúlyozta: a meghallgatás bebizonyította, hogy "nem volt összejátszás, nem volt obstrukció, és Comey egy kiszivárogtató". Ezzel arra utalt, hogy a meghallgatáson Comey kifejtette: a tavalyi elnökválasztási kampányba történt orosz beavatkozás vizsgálataiban Donald
velemenyezd, 2017. június 09. péntek, 22:34
NATO-főtitkár: Montenegró NATO-tagsága tovább erősíti az európai védelmet
azt mutatja, hogy a NATO kapuja nyitva áll. Minden ország, amely végrehajtja a szükséges reformokat, fejleszti védelmét és biztonságát, eleget tesz a jogállamiság követelményeinek, továbbá megerősíti igazságszolgáltatását és demokratikus intézményeit, társulhat a katonai szövetséghez, mivel a NATO békefenntartó célkitűzése szempontjából fontos, hogy védelmi tevékenységét szövetségesei által fenntartsa és kiterjessze.

Hangsúlyozta, a NATO nagyra értékeli Montenegrót, a bővítéssel elismeri a szövetségnek nyújtott egyedülálló hozzájárulását, mivel a nyugat-balkáni ország bizonyította elkötelezettségét az euro-atlanti integráció iránt. A főtitkár gratulált a montenegrói kormánynak és az ország népének az függetlenség kikiáltását követően kezdődött csatlakozási folyamat elmúlt tizenegy évében elért eredményekhez.

Stoltenberg beszédében reményét fejezte ki, hogy a bővítés ösztönzőleg hat a többi tagországra és eleget tesznek a védelmi kiadások emelésére tett kötelezettségvállalásaiknak.

Filip
velemenyezd, 2017. június 07. szerda, 16:14
NATO-csúcs - Trump: a NATO soha nem mond le a terrorizmus legyőzéséről
Trump a NATO új központjának kertjében elhelyezett, az Egyesült Államokban 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadás áldozatai emlékművének avatásakor kijelentette, a katonai szövetség mindig is a biztonságot és a békét közvetítette világszerte.

A Manchesterben hétfőn elkövetett "gonosz és barbár" terrortámadásra utalva hangsúlyozta, hogy sem a NATO, sem az Egyesült Államok nem hagy fel soha a terrorizmus elleni küzdelemmel. A terrorizmust meg kell állítani, vagy az a horror, amelyet Manchester és több más város is megtapasztalt, örökre folytatódni fog - mondta az amerikai elnök.

Trump a terrorizmust az egész emberiséget fenyegető közös veszélynek nevezte, és arra kérte a katonai szövetségtag tagországinak vezetőit, ezzel összefüggésben helyezzék figyelmük előterébe a bevándorlás kérdését. Több ezer ember tartózkodik a NATO tagországok határain belül, és több ezren lépik át ezeknek az országoknak a határait, és sok esetben "fogalmunk sincs, hogy hol vannak ezzek az emberek" -
velemenyezd, 2017. május 25. csütörtök, 19:24
A NATO előtt álló kihívásokról tartottak tanácskozást az Országházban
Az eseményen Balla Mihály (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke, a NATO parlamenti közgyűlési delegációvezetője kiemelte: a NATO-csúcs előtt Tbilisziben ülésezik a szövetség parlamenti közgyűlése. Meglátása szerint mindkét tanácskozáson az egyik legfontosabb kérdés a terrorizmus elleni küzdelem lesz, a lehetséges együttműködési formák a terrorizmus elleni harcban, továbbá a NATO részvétele ezekben az erőfeszítésekben.

Ugyancsak lényeges kérdés lesz, hogy - éppen a terrorizmus elleni küzdelem miatt - az európai biztonság- és védelempolitika egyre szorosabb együttműködésre törekszik a NATO-val - vélekedett.

Balla Mihály további fontos témaként jelölte meg a védelmi kiadások növelését. Magyarország is megtette a felajánlását, amelynek révén láthatóvá vált, hogy a következő években nagyobb erőfeszítéseket tesz a kívánt cél eléréséért - közölte. A lényeges ügyek között ugyancsak kiemelte a NATO és Oroszország kapcsolatának alakulását és a Nyugat-Balkánon tapasztalható, növekvő
velemenyezd, 2017. május 03. szerda, 16:54
Angela Merkel március 14-én találkozik Donald Trumppal
A német kancellár eddig csak telefonon beszélt az új amerikai elnökkel, és a berlini vezetés hivatalos tervei arról szóltak, hogy az első találkozót legkésőbb július elején tartják meg, a G20 csoport hamburgi csúcsértekezletén.

Donald Trump hivatalba lépése óta a német-amerikai kormányzati viszony az előző elnök, Barack Obama idejéhez képest hűvös. Angela Merkel és kormányának tagjai az új washingtoni vezetéssel kapcsolatban rendre a közös értékek és a többoldalú, multilaterális együttműködés fontosságát hangsúlyozzák.

A német kormány tagjai közül eddig Sigmar Gabriel külügyminiszter és Ursula von der Leyen védelmi miniszter folytatott hivatalos megbeszélést Washingtonban a Trump-adminisztráció hivatalba lépése óta. Amerikai részről Mike Pence alelnök, Rex Tillerson külügyminiszter és James Mattis védelmi miniszter látogatott Németországba.

Rex Tillerson a világ legfejlettebb államait és legnagyobb feltörekvő országait, valamint az Európai Uniót összefogó G20 csoport februári bonni
velemenyezd, 2017. március 03. péntek, 16:43
Képek, videók
Szövetség Istennel
dandej
2018. június 13. szerda, 12:38
Szivárvány - Szövetség
dandej
2017. október 03. kedd, 09:25
90. A kettőnk szövetsége.
marcyt
2017. szeptember 21. csütörtök, 07:51
Új szövetség 01.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:58
Új szövetség 02.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Új szövetség 03.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Új szövetség 04.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:56
Szövetség
dandej
2016. július 19. kedd, 14:08
Az új szövetségi kapitány
sanci81
2016. június 03. péntek, 19:07
Új szövetség.jpg
chillik
2016. január 03. vasárnap, 13:15
A gyűrű szövetsége.jpg
pacsakute
2014. július 17. csütörtök, 05:13
Örök szövetség
sacimama
2014. április 02. szerda, 13:19
Fantasy station.jpg
ildikocsorbane2
2018. április 23. hétfő, 13:28
Episcopia_Train_Statio n_-
taszat
2017. július 19. szerda, 01:26
underground station
sgy_ro
2015. március 20. péntek, 20:42
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.