Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 23:41 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fidesz: az ellenzék nem tudja megvédeni Magyarországot
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen Európa biztonságát veszélyeztetik, mivel "ahol tömegesen jelentek meg a migránsok, ott veszélybe került a hétköznapok biztonsága" - mondta a kormánypárti politikus.

Kifejtette, híradásokból tudható, hogy a szülők békés németországi kisvárosokban nem engedik egyedül gyermekeiket az iskolákba, továbbá Svédországban olyan gyakran fordul elő csoportos nemi erőszak, hogy a helyi lakosok önkéntesen járőröznek azokban a városokban, ahol nagy számban élnek migránsok.

Puskás Imre szerint emellett a szilveszter közeledtével az a legfontosabb európai hír, hogy milyen biztonsági intézkedéseket kell megtenni a különböző év végi rendezvények biztonsága, a migránsok által elkövetett nemi erőszak megelőzése érdekében.

A magyar baloldal mindezek ellenére sem a határzárat, sem azokat a jogszabály-módosításokat nem támogatta, amelyek szigorították a betelepülést, sőt az ellenzék azt is elutasította, hogy alkotmányt módosítsanak a kényszerbetelepítés ellen.

Az ellenzék két éve még a bevándorlás tényét, egy éve a kötelező kvótát, mostanában pedig a Soros-terv létezését és végrehajtását tagadja azzal, hogy kétségbe vonta a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció eredményét, miközben a magyar emberek többsége ellenezte a kötelező betelepítési kvótát és a bevándorláspárti politikát - mondta.

Puskás Imre emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék a parlamentben nem szavazta meg azt a határozatot, amely ellenezte az Európai Parlament novemberi, a kötelező kvóta, illetve a Soros-terv egyéb pontjainak végrehajtását megkönnyítő döntését.

Hangsúlyozta, ennek tudatában most még nagyobb a jövő évi választás tétje, vagyis az, hogy milyen kormány alakul 2018 tavaszán.

Az a tét, hogy az ellenzék kerül-e hatalomra, amely egyértelműen végrehajtaná a Brüsszelből diktált bevándorláspárti politikát, amelyet a "Soros-hálózat tagjai próbálnak ránk kényszeríteni", és Magyarország is egy bevándorlóországgá változna - fejtette ki a kormánypárt szóvivője, aláhúzva, hogy a Fidesz-KDNP-nek ezzel szemben 2018-ban is a magyarok biztonsága a legfontosabb.

A kormány ugyanis semmilyen nyomásra sem hajlandó változtatni szigorú bevándorláspolitikáján, így például továbbra sem kívánja lebontani a kerítést, mert olyan Magyarországot akar, amelyik nem válik bevándorlóországgá - mondta.

Puskás Imre kérdésre válaszolva megerősítette Németh Szilárd, a Fidesz alelnökének azon nyilatkozatát, hogy a Soros-hálózat részét képező civil szervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel céljaik között szerepel, hogy egy bevándorláspárti kormány alakuljon és hogy végrehajtsák a kötelező betelepítési kvótát.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 14:02
Címkék: Puskás Imre, Gyurcsány Ferenc, Európai Parlamentben, Európai Parlament, Németh Szilárd, kormánypárt szóvivője,
Kommentek
Levél 20
Szép csendes, meleg reggel!
Nagy nap ez a mai nap, hisz Fábián, Sebestény, és Szebasztián név napját ünneplejük,. Isten éltesse, sokszor Őket.

Szombat, hideg van. Remélhetőleg csendes, nyugodt nap lesz, ami alkalmas a pihenésre. Lazíts, mert van még egy pihenő nap, aztán újra a munkás hétköznapok következnek.

Vigyázzatok Magatokra, szép napot Mindenkinek!

Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-01-20
bossi, 2018. január 20. szombat, 05:27
Levél 19
Szép reggelt, ha van ilyen.

Esős, hideg hajnal van, mikor e sorokat írom. -1 C fok, esővel teljesen jó. Ha, ez netán megfagy, akkor az út, utak jégpáncélok lesznek.
Nagyon vigyázzunk, mert csúszik!

Szeretettel köszöntöm Január 19-én, Pénteken a Márió, és Sára nevű Ismerőseimet, és azokat, akik e nevet kapták. Isten éltesse Őket!
Kezdődik a pihenés, lazítás! Hajrá, de csak óvatosan!

Tegnap néztem a Kormány Infó adást a M1 Tv csatornán, Kormány szóvivő, és a Miniszter Elnökség Vezető (MEV) válaszolt az újságírók által feltett kérdésekre. Itt, többet tudd meg a polgár, mint a hírekből. Feltették a kérdéseket, és a MEV illedelmesen, nagy türelemmel válaszolt. Ami érdekes volt számomra, hogy majdnem ugyan azt a kérdés sort tették fel, de más megfogalmazásban, és körülírva.
MEV ismételte válaszát a T. újságírónak, aki a kérdését többször elismételte, de nem jutott előbbre.
Végül, sikerült lezárni, mert a Kormány szóvivő átadta a szót a másik kérdezőnek.
bossi, 2018. január 19. péntek, 01:24
Levél 18
Szép Napos reggelt!
Jó, lenne, majd nyáron. Addig picit várni kell, de eljön. Kitartás.
Január 18-a, Szerda, Piroska napja van. Isten éltesse Őket!

Kezdődik, mindenki neki esik Mindenkinek. Megy a harc, jobb létért. Kell ez nekünk, egyszerű polgárnak.

Kellemetlen hideg enyhe szél fúj, Városon kívüli településeken picit jéghártyás az út. Vigyázzunk!

Szép napot Mindenkinek!
Isten, Áldja meg Magyarországot!

Budafok. 2018-01-18
bossi, 2018. január 18. csütörtök, 06:42
Magyarországon is visszahívják a Lactalis babatejporait
A gyártó egyes termékeinél korábban szalmonella-szennyezettség gyanúja vetődött fel, akkor egyes tételeket visszahívtak, ez azonban a Nébih korábbi tájékoztatása szerint Magyarországot nem érintette. A Lactalis most kiterjesztette a termékvisszahívást a craoni gyárban előállított valamennyi termékére, függetlenül a gyártás időpontjától és a terméktételtől, hangsúlyozva, hogy a kiterjesztés mellett nem egészségügyi okok miatt döntöttek.

A babatejpor szalmonella-szennyezettségének gyanújáról december 4-én érkezett először tájékoztatás a RASFF (az EU gyorsriasztási ) rendszerében, amit 11-én riasztássá minősített az EU Bizottság - olvasható a Nébih honlapján.

A hatóság azóta figyelemmel kíséri a híreket, a felmerült kockázatról tájékoztatta a humánegészségügyi hatóságot és megkezdte a Magyarországra szállított termékek ellenőrzését, a pontos adatokról a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatnak - tartalmazza a Nébih közleménye.
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 13:57
Választás 2018 - Hidvéghi: a Fidesz kiszámítható politizálást jelent
Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a "legmegfelelőbb, legjobb jelöltekkel vágnak neki" az országgyűlési választási kampánynak. A Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltje között több kormánytag is szerepel, például Simicskó István, Kósa Lajos, Varga Mihály, Seszták Miklós.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: a kormány "biztonságosnak és magyar" országnak szeretné megőrizni az országot. Ezért is fontos, hogy az alapvető kérdésekről, mint például, hogy kikkel kívánunk együtt élni, ne Brüsszelben, hanem Magyarországon döntsenek.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy ha kell, törvényi úton is fellépnek a "Soros-terv" intézkedéseivel szemben, amellyel bevándorlóországgá tennék Magyarországot. A lehetséges jogi lépések kérdései a kormány szerdai ülésének napirendjén is szerepelnek - ismertette a kommunikációs igazgató.
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 12:39
Levél 09
Szép reggel!

Ma, Kedd, akkor Belgium, de nem, hanem kemény munkanap. Marcell nevű ismerőseink ünneplik névnapjukat. Isten éltesse Őket!
Számomra megdöbbentő hírt közölt a Tv-ben a hírolvasó. Az egyik migránsnak tárgyalása van. Ez, rendbe is lenne, de van neki védő ügyvédje! Oké, ez,.is rendbe lenne, joga van hozzá! (többit nem írom le, mert Mindenki ismeri a hozzáfűződő szöveget)

Azt is elfogadom, hogy az ügyvédnek nem tetszik e rendszer, de, kérdem én, mit egyszerű Állampolgár, hogy mi a fontosabb, hogy be engedjük a migránsokat, hogy szabadon mászkálhatnak, balhézhatnak, többit nem is írnám, vagy az, hogy minél távolabb tartsuk a Magyar Határtól őket!
Nem tudom, hogy ebben ki, hogy gondolkodik, de előre kéne lépnie a józan észnek!
Szép, napunk lesz kb: 10 C fok, napos. Vigyázzunk egymásra!
Isten Áldja meg Magyarországot!
Budafok. 2018-01-09
bossi, 2018. január 17. szerda, 06:02
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
Ha már mindenki listázik!
ÍGY TETTE TÖNKRE ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁGOT
- A választási ígéretekkel ellentétben nem teremtett 1 millió új munkahelyet.
- Orbán kormányzása alatt több, mint félmillió aktív korú dolgozó hagyta el megélhetési kényszerből Magyarországot.
- 50 új adónemet vezetettek be, köztük a rekord magas ÁFÁ-t és visszamenőleges adókat.
- Kiszolgáltatottá tették a munkavállalókat, megszüntették a rugalmas nyugdíjba vonulás lehetőségét. A férfiak több mint 30%-a nem éli meg a nyugdíjkorhatárt.
- A közmunkások szó szerint éhbérért dolgoznak. Nemhogy képzésre és álláskeresésre, de még a létfenntartásra sem elég a fizetésük. 2017-ben kevesebbet érő pénzt kaptak kézhez, mint 2010-ben.
- A közmunkások havi 54 ezer Ft-os nettó bérével szemben a kormányközeli haverok vagyona milliókkal növekedik naponta. Minden korábbinál nagyobb társadalmi egyenlőtlenségek jellemzik az országot.
- A népszavazási kezdeményezéseket megakadályozták (ha kell, akár verőlegényekkel) és
pikasso, 2018. január 17. szerda, 00:21
Képek, videók
keresd magyarországot.jpg
dnemethk
2012. május 12. szombat, 17:22
kisebb Magyarországot.jpg
agica2004
2010. szeptember 23. csütörtök, 14:14
Kis Magyarországot!.jpg
imrmol
2009. május 20. szerda, 06:59
Dr Puskás Imre
takacsjozsefne
2009. október 20. kedd, 16:24
gyurcsany-ferenc-Csepe l.j
agica2004
2014. december 16. kedd, 12:02
Gyurcsany_Ferenc-mszp- 2-c
megyerimihaly
2014. április 10. csütörtök, 01:24
20140106gyurcsany-fere nc1
agica2004
2014. január 10. péntek, 13:53
Gyurcsány Ferenc blogköny
zgawab
2013. április 25. csütörtök, 09:20
Gyurcsány Ferenc.jpg
06mohild
2012. október 08. hétfő, 04:37
Gyurcsány ferenc
megyerimihaly
2012. szeptember 07. péntek, 22:10
gyurcsany_ferenc.jpg
agica2004
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:45
Gyurcsány Ferenc
tinka1951
2009. április 22. szerda, 07:57
Gyurcsány Ferenc.jpg
mezixy
2008. augusztus 16. szombat, 16:03
gyurcsany-ferenc-1.jpg
vicker26
2008. május 01. csütörtök, 11:50
ferenc_gyurcsany.jpg
vicker26
2008. május 01. csütörtök, 11:49
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.