Regisztráció  Belépés
2018. július 19. csütörtök | 29. hét | 200. nap | 00:09 | Emília
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fidesz: az ellenzék nem tudja megvédeni Magyarországot
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen Európa biztonságát veszélyeztetik, mivel "ahol tömegesen jelentek meg a migránsok, ott veszélybe került a hétköznapok biztonsága" - mondta a kormánypárti politikus.

Kifejtette, híradásokból tudható, hogy a szülők békés németországi kisvárosokban nem engedik egyedül gyermekeiket az iskolákba, továbbá Svédországban olyan gyakran fordul elő csoportos nemi erőszak, hogy a helyi lakosok önkéntesen járőröznek azokban a városokban, ahol nagy számban élnek migránsok.

Puskás Imre szerint emellett a szilveszter közeledtével az a legfontosabb európai hír, hogy milyen biztonsági intézkedéseket kell megtenni a különböző év végi rendezvények biztonsága, a migránsok által elkövetett nemi erőszak megelőzése érdekében.

A magyar baloldal mindezek ellenére sem a határzárat, sem azokat a jogszabály-módosításokat nem támogatta, amelyek szigorították a betelepülést, sőt az ellenzék azt is elutasította, hogy alkotmányt módosítsanak a kényszerbetelepítés ellen.

Az ellenzék két éve még a bevándorlás tényét, egy éve a kötelező kvótát, mostanában pedig a Soros-terv létezését és végrehajtását tagadja azzal, hogy kétségbe vonta a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció eredményét, miközben a magyar emberek többsége ellenezte a kötelező betelepítési kvótát és a bevándorláspárti politikát - mondta.

Puskás Imre emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék a parlamentben nem szavazta meg azt a határozatot, amely ellenezte az Európai Parlament novemberi, a kötelező kvóta, illetve a Soros-terv egyéb pontjainak végrehajtását megkönnyítő döntését.

Hangsúlyozta, ennek tudatában most még nagyobb a jövő évi választás tétje, vagyis az, hogy milyen kormány alakul 2018 tavaszán.

Az a tét, hogy az ellenzék kerül-e hatalomra, amely egyértelműen végrehajtaná a Brüsszelből diktált bevándorláspárti politikát, amelyet a "Soros-hálózat tagjai próbálnak ránk kényszeríteni", és Magyarország is egy bevándorlóországgá változna - fejtette ki a kormánypárt szóvivője, aláhúzva, hogy a Fidesz-KDNP-nek ezzel szemben 2018-ban is a magyarok biztonsága a legfontosabb.

A kormány ugyanis semmilyen nyomásra sem hajlandó változtatni szigorú bevándorláspolitikáján, így például továbbra sem kívánja lebontani a kerítést, mert olyan Magyarországot akar, amelyik nem válik bevándorlóországgá - mondta.

Puskás Imre kérdésre válaszolva megerősítette Németh Szilárd, a Fidesz alelnökének azon nyilatkozatát, hogy a Soros-hálózat részét képező civil szervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel céljaik között szerepel, hogy egy bevándorláspárti kormány alakuljon és hogy végrehajtsák a kötelező betelepítési kvótát.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 14:02
Címkék: Puskás Imre, Gyurcsány Ferenc, Európai Parlamentben, Európai Parlament, Németh Szilárd, kormánypárt szóvivője,
Kommentek
Levél 7.17
Szép napot, és jó reggelt!
Vagy fordítva, is igaz. Hármas névnap van, nevezetesen Endre, Elek, és egy számomra különleges név a Dzsesszika. Isten éltesse e utónév viselőit!

Kedd, ragyogó Napsütés, nagyon meleg lesz, vigyünk be sok folyadékot a szervezetbe, mert kell! Figyeljük a munkára, óvatosan dolgozzunk, csak nyugisan, türelmesen. Vigyázunk magunkra. Ma. Lesz a Vidinek a visszavágója.
Le, a kalappal a Horvát Miniszter Elnök Asszony előtt, azt a hozzá állást, amit mutatott a VB ideje alatt, az Dicséretes.
Szép , napot!

Isten, áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-07-17
bossi, 2018. július 17. kedd, 06:37
Levél .16
Szép, jó napot!
Hétfő, Valter napja, szeretettel köszöntőm Őt! Isten éltesse!

Frissen, pihenve érkeztünk a munkába. Ez, jó! Mindenkinek munkához aló jó hozzá állást kívánok.
Sajnos, a VB II. helyezettje Horvátország lett! De, szívemben Ők az Aranyérmesek, szinaptikus Csapat a számomra, megmutatták az összetatozást, hajtás, csapat szellemet, nem volt egyéniség.
Ők, olyanok, mint Mi voltunk 2016 EB-jén. Szívből Gratulálok nekik!

Vigyázzunk magunkra, nagyon meleg lesz!
Szap napot!
Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-07-16
bossi, 2018. július 16. hétfő, 07:57
Levél 7.15
Jó reggelt!
Eben a ragyogó időben köszöntök Mindenkit. Pihenő napon, három utónevet viselő Ismerőseink ünneplik névnapjukat. Nevezetesen, Henrik, Roland, és Vlagyimir! Isten, éltesse Őket!

Minden álmom így teljesüljön, ahogy tegnap este. Lányaink a U 20 női Kézilabdázóink egy olyan sikert értek el, ami fejhajtásra jogosít előttük. VILÁG BAJNOK-ok lettek, ez, azt hiszem utat mutat más sportágaknak!
Ma, azt kívánom, hogy Horvátország legyen a futballban a Világ Bajnok! Megérdemlik! Így, hát este 20 órakor megnézzük a mérkőzést, és szurkolunk Horvát foci csapatának! Ha
Ma, is kiváló időnk lesz, meleg, használjuk ki, mert holnap munka nap. Tudom, hogy ezt nem kellett volna kiírni, de a csórónak ez van.

Szép napot, jó pihenést!
Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-07-15
bossi, 2018. július 15. vasárnap, 05:25
Levél 7.14
Sok szeretettel köszöntöm, azokat, akik olvasnak, de főleg Örs nevű Ismerőseimet! Isten, Áldja meg Őt!
Szombat, és elmúlt a Péntek 13. Átéltük. Ma, is mint minden nap ragyogó időnk lesz. Nyár! Itt a nyár! Igaz eddig is volt de ma valamiért itt van.
Tegnap csodás nap volt este Lányaink be jutottak a Döntőbe, legyőztük Dél-Koreát! Ma este játszunk a Norvégokkal, és biztos vagyok benne, hogy a Magyar Utánpótlás Válogatott a Női Kézilabdában ebben a korosztályban VILÁG BAJNOK lesz!!!
Ezen kívül, számos sport esemény lesz még. Szurkoljunk a Csapatainknak, és az egyéni sportolóinknak.

Szombat, pihenő nap! Használjuk, ránk fér e dolgos hét után.
Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-07-14
bossi, 2018. július 14. szombat, 06:36
Levél 7.13
Jó reggelt!

Köszöntöm a mai névnapost, nevezetesen a Jenő név tulajdonosát. Isten éltesse!
Péntek, ráadásuk 13-a.
Péntek a hét utolsó meló napja, aki ,,8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás", ahogy a Nagy Feró énekli. Péntek, rövid munka, utána lazítás. Péntek, és most elő a spuriállásból szerzet ismeretek, és nézzük meg, hogy e nap kinek mit hoz.

Picit a megszokottnál hűvösebb idő van most reggel, de reméljük, hogy a Nap megmutatja erejét, és szépen csillogni fog ott fent, és a felhők érdekes formákkal úsznak a kék ég tengerén.
Klub csapataink szerepeltek, de, hogy, két vereség, két döntetlen. Itt mutatkozik meg a kezdés. Szerintem az MLSZ-nek át kellene írni a Bajnokság kezdését, mert hiába a jó igazolások, látszik, hogy nincs össze szokottság. Nem lehet egy idegen játékosnak egy, két hazai felkészülési meccsen összeszokni. Szerintem! Meg kell nézni, hogy a külföldi Bajnokságok mikor kezdnek, mikor van vége, mikor van szünet, és át kell venni a
bossi, 2018. július 13. péntek, 05:18
Levél 7.12
Szép reggel!

Ma, sok szertettel köszöntöm Izabella, és Dalma névnaposokat. Kedves Hölgyek Isten éltese Önöket!
Már, ragyogó időnk van + 20 C fok. Ma, is meleg lesz. Vigyázzunk magunkra!

Elvoltam egy bevásárló helyen, gondoltam fagyizok egyet. Evvel nincs is semmi baj, de ez a üzletben olyan helyen van, mint ha bemegy az ember a gyors étterembe, a kiszolgáló egység a fagyi pulttól 5 méterre van. Ott álltam kb. 5 percet, mire kijött a Hölgy, és kiszolgált, kitett egy papírt a fagyisipultra, hogy a kiszolgáló egységben kell kérni, és fizetni a kívánt fagyi mennyiséget. Röhej!
Szerencsétlen Hölgy mivel egymaga volt ide-oda ugrál! Ez, a szervezés.

Vb-ről:
Teljesen megérdemelték a győzelmet a Horvátok! Jobban akartak győzni, int az Angolok! Ők, lesznek a Világ Bajnokok!
Nagyszerű győzelmet ért el a Női Utánpótlás Válogatott, már sorozatban, így a Magyar Lányok éremért játszanak legközelebb. Legyőztük Romániát!
Magyar Kupa csapatokról csak annyit, hogy
bossi, 2018. július 12. csütörtök, 06:00
Foci-vb 2018 - Egyes szurkolók mindent feláldoznak a döntőér
másfél hetem, hogy szerezzek". - tette hozzá.
- Amikor észrevette az MTI tudósítójának akkreditációját, nevetve azonnal afelől érdeklődött, hogy 1000 dollárért hajlandó lenne-e átruházni azt a döntőre szóló belépővel...
- A világbajnokságokon szinte minden beszélgetés azzal a kérdéssel kezdődik, hogy a másik fél melyik országból érkezett. Egy idősebb futballőrült, aki nemcsak a jelenkor legjobbjait ismerte, hanem a régmúlt hőseit is, így például a legendás Aranycsapat tagjait, meghallva Magyarországot azonnal elkezdte sorolni az évszázad mérkőzésén az angolok felett 6-3-as diadalt aratott válogatott kezdőcsapatát. A 65 év körüli moszkvai férfi tudása viszont ennyiben nem merült ki, ugyanis az 50-es évek elején a legjobb klubcsapatnak számító Bp. Honvéd összeállítását is kívülről fújta.
- Ő arról mesélt, hogy rendkívül nagyra tartja Puskás Ferencet, de szerinte az aranylabdás Albert Flórián volt a legjobb magyar játékos, bár azt hozzátette, valószínűleg kissé elfogult, mert utóbbit élőben is
maroka, 2018. július 11. szerda, 14:05
Levél 7.11
Szép reggelt!
Szerda, borús időnk van. Nóra, és Lilian névnap. Esni fog az eső, okos telefon szerint ezt is beosztja, mert 8, 10, majd egy picit pihen, és 14 órakor kapunk belőle. Ettől függetlenül szép napunk lehet!

Vb-ről.
Tegnap este Franciák győztek. Szerintem jobban játszottak, mint a Belgák. 90 percig, mert a hat perc hosszabbítás színház volt, megint elő jöttek a trükkök. Ezt oktatják a labdarúgóknak, hogy a pályán, hogy kell színészkedni? Ha, igen, akkor szomorú.
Bevezetném, aki színészkedik, azt piros lappal jutalmaznám.

Vigyázunk magunkra! Szép napot!

Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-07-11
bossi, 2018. július 11. szerda, 08:02
Képek, videók
keresd magyarországot.jpg
dnemethk
2012. május 12. szombat, 17:22
kisebb Magyarországot.jpg
agica2004
2010. szeptember 23. csütörtök, 14:14
Kis Magyarországot!.jpg
imrmol
2009. május 20. szerda, 06:59
Dr Puskás Imre
takacsjozsefne
2009. október 20. kedd, 16:24
gyurcsany-ferenc-Csepe l.j
agica2004
2014. december 16. kedd, 12:02
Gyurcsany_Ferenc-mszp- 2-c
megyerimihaly
2014. április 10. csütörtök, 01:24
20140106gyurcsany-fere nc1
agica2004
2014. január 10. péntek, 13:53
Gyurcsány Ferenc blogköny
zgawab
2013. április 25. csütörtök, 09:20
Gyurcsány Ferenc.jpg
06mohild
2012. október 08. hétfő, 04:37
Gyurcsány ferenc
megyerimihaly
2012. szeptember 07. péntek, 22:10
gyurcsany_ferenc.jpg
agica2004
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:45
Gyurcsány Ferenc
tinka1951
2009. április 22. szerda, 07:57
Gyurcsány Ferenc.jpg
mezixy
2008. augusztus 16. szombat, 16:03
gyurcsany-ferenc-1.jpg
vicker26
2008. május 01. csütörtök, 11:50
ferenc_gyurcsany.jpg
vicker26
2008. május 01. csütörtök, 11:49
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.