Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:32 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fidesz: az ellenzék nem tudja megvédeni Magyarországot
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen Európa biztonságát veszélyeztetik, mivel "ahol tömegesen jelentek meg a migránsok, ott veszélybe került a hétköznapok biztonsága" - mondta a kormánypárti politikus.

Kifejtette, híradásokból tudható, hogy a szülők békés németországi kisvárosokban nem engedik egyedül gyermekeiket az iskolákba, továbbá Svédországban olyan gyakran fordul elő csoportos nemi erőszak, hogy a helyi lakosok önkéntesen járőröznek azokban a városokban, ahol nagy számban élnek migránsok.

Puskás Imre szerint emellett a szilveszter közeledtével az a legfontosabb európai hír, hogy milyen biztonsági intézkedéseket kell megtenni a különböző év végi rendezvények biztonsága, a migránsok által elkövetett nemi erőszak megelőzése érdekében.

A magyar baloldal mindezek ellenére sem a határzárat, sem azokat a jogszabály-módosításokat nem támogatta, amelyek szigorították a betelepülést, sőt az ellenzék azt is elutasította, hogy alkotmányt módosítsanak a kényszerbetelepítés ellen.

Az ellenzék két éve még a bevándorlás tényét, egy éve a kötelező kvótát, mostanában pedig a Soros-terv létezését és végrehajtását tagadja azzal, hogy kétségbe vonta a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció eredményét, miközben a magyar emberek többsége ellenezte a kötelező betelepítési kvótát és a bevándorláspárti politikát - mondta.

Puskás Imre emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék a parlamentben nem szavazta meg azt a határozatot, amely ellenezte az Európai Parlament novemberi, a kötelező kvóta, illetve a Soros-terv egyéb pontjainak végrehajtását megkönnyítő döntését.

Hangsúlyozta, ennek tudatában most még nagyobb a jövő évi választás tétje, vagyis az, hogy milyen kormány alakul 2018 tavaszán.

Az a tét, hogy az ellenzék kerül-e hatalomra, amely egyértelműen végrehajtaná a Brüsszelből diktált bevándorláspárti politikát, amelyet a "Soros-hálózat tagjai próbálnak ránk kényszeríteni", és Magyarország is egy bevándorlóországgá változna - fejtette ki a kormánypárt szóvivője, aláhúzva, hogy a Fidesz-KDNP-nek ezzel szemben 2018-ban is a magyarok biztonsága a legfontosabb.

A kormány ugyanis semmilyen nyomásra sem hajlandó változtatni szigorú bevándorláspolitikáján, így például továbbra sem kívánja lebontani a kerítést, mert olyan Magyarországot akar, amelyik nem válik bevándorlóországgá - mondta.

Puskás Imre kérdésre válaszolva megerősítette Németh Szilárd, a Fidesz alelnökének azon nyilatkozatát, hogy a Soros-hálózat részét képező civil szervezetek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, mivel céljaik között szerepel, hogy egy bevándorláspárti kormány alakuljon és hogy végrehajtsák a kötelező betelepítési kvótát.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 14:02
Címkék: Puskás Imre, Gyurcsány Ferenc, Európai Parlamentben, Európai Parlament, Németh Szilárd, kormánypárt szóvivője,
Kommentek
Holnap, 26-án mutatják be a Sargentini-jelentést
HOLNAP, 26-án MUTATJÁK BE A SARGENTINI-JELENTÉST A LIBE BIZOTTSÁG ÜLÉSÉN
https://gondola.hu/cikkek/109676-Sargentini-jelentes_-_szavazott_a _koltsegvetesi_bizottsag.html
Judit Sargentini még a kötelezettségszegési eljárás során a következő kérdést szegezte Szijjártó Péter külgazdasági miniszternek:
- "Ha Magyarország ennyire - semmiben - nem ért egyet az Európai Unióval, akkor miért léptek be?"
Magyarország képviseletében Szijjártó elcsukló hangon kereste a választ, amit nehezen talált meg, mert tétován valami "... diktatúrát" említett, ,,...ami miatt be kellett lépni, mert ezzel is közelebb kerülhetett volna Magyarország a demokrácia megteremtéséhez az EU segítségével...".
Nem emlékszem pontosan Szijjártó minden szavára, mert arra gondoltam, hogy vajon miért nem tudhat - 28 év távolából sem - arról a magyar nép, hogy miért is volt szükség az un. rendszerváltozásra és miért kellett beléptetni hazánkat - teljességgel készületlenül az EU-ba?!

28. éve
furaila, 2018. április 25. szerda, 23:48
Bertalan utcai ezer éves némesek elmeosztálya
Bertalan utcai listába Nemes néven a világ összes nemesét befoglalták, feketemágus elmebetegként. Így dőzsölnek szerte a világban, pompájukkal mutatják, mi jár az elmebetegeknek.

Habsburg Ottója a miskolci vas Rákóczi térnek azt engedett ki állandó Őrház bibliai patikájához érve Miskolcnak Varga-Varsányi névhez érve az országból, akit a miskolciak megengedtek. Így békült Magyarország néven a világ felszámolóinak állandó véráldozó népe azokkal a habsburgokkal, amik állandón megtámadták Magyarországot.

Az angol királyi családot Románia állította a Szaszák utolsó egyik magyar család nyomorba döntése mellett patológiaként Margit néven. Margitot követték már a miskolci Rákóczi téri utódok, véráldozókként, születésem óta Vénusz gyalázásból, áldozásból nemesedve széppé, megjelölve három tisztátalan lélekkel a Bertalan utcai angol királyi család, médiájuk, mint vasvéráldozók állandó dicsőítése közepette együtt az ott tartózkodó indiai cigányteleppel, mint rajongó táborával a miskolci Rákóczi
kohlinka, 2018. április 25. szerda, 13:41
Akkor is ilyen népszerű lenne Soros a balosok körében, ha Orbán mellett lobbizna?
Kedves Sztotyi!
Nekem a balos kormány sem tetszett, de a MÚLTAT
már nem lehet megváltoztatni, csak a jelent, vagy
a jövöt! Mindegy, hogy ki lopott a múltban, ezeknek
akkor sem szabad! Azért mert X a múltban gyilkolt
akkor ma ismét gyilkolunk?? Senki semmit nem tesz
tönkre, csak Orbán Magyarországot azzal, hogy idegen
és EU gyülöletet szít! Teljesen izolálódunk! Ez jó?

Mi nem vagyunk se Norvégia, se Schweiz,
hogy ezt az európai magányt pénzelhessük!
decotext, 2018. április 25. szerda, 13:05
Levél 4.25
Jó, reggelt!

Gyönyörű, kellemes időn van,+ 10 C fok, napközben felszökik a hőmérőben a higanyszál akár +25 C fok fölé is. Napsütés mellett eső is várható.
Nagyon jól telnek a napok, minden ,,menetrend szerint" történik.
Rájöttem, hogy a Nyugdíjfolyósító is olyan, mint a Vagyonvédelem, ha pénzről van szó húzzák, mint a rétest.
Jó, tudom, hogy a Mi korosztályukból sokan mennek el pihenésre. Most csak türelmesen várni kell. Ma, Márkó névnap van. Isten éltesse e név viselőit!

Szép napot!
Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-04-25
bossi, 2018. április 25. szerda, 05:29
Levél 4.24
Jó reggelt!

Ma, Debóra, és György név nap van. Köszöntöm Őket!
Szeles, esős időnk lesz ma. Rétegesen öltözzünk, mert a szél kellemetlen, hideg.
Lehetőleg, ne hagyjunk kint a szabad ég alatt semmi, mert elázhat.

Kimentek sokan, de kevesebb voltak, mint az előtt, s e hétvégén is kimennek, a létszám csökkenni fog, s ha, még utána is kimennek, akkor aki mondta, hogy menjünk ki, észre fogja venni, hogy csak a közvetlen barátai, és Ő fog megjelenni.
Ilyenek vagyunk.

Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-04-24
bossi, 2018. április 24. kedd, 05:04
Levél 4.23
Felkeni, reggel van, s Munka!

Jaj, de rossz vagyok, hogy ilyet írok, de sajna ez van.
Április 23-án, hétfőn köszöntöm Barátaimat, Ismerőseimet, akik Béla névre hallgatnak! Isten éltesse!

Ma, is kellemes reggel ébredtünk, +10 C fok a hőmérséklet, nappalra megint meleg lesz, olyan, mint tegnap, időnként eső is lehet.
Vigyázzunk magunkra, és másokra.

Szép napot!

Isten, Áldja meg Magyarországot!

Érd. 2018-04-23
bossi, 2018. április 23. hétfő, 05:39
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
Igen ám csakhogy el tetszik felejteni a kedves Hatibácsinak, hogy az EU-ba egy általános népszavazás után léptünk be! Nem lehet egy EU-ból euron milliárdokat kaszírozni s közben hátatfordítani nekik!
https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pszavaz%C3%A1s_Magyarorsz%C3% A1g_EU-tags%C3%A1g%C3%A1r%C3%B3l

A demikrácia nem ott kezdődik, hogy nacionalista feliratokkal
heccelem a tömeget idegenekkel és az EU-val szembe!

https://alfahir.hu/sites/default/files/indexfotos/2018-04/tuntetes .jpg
https://mno.hu/data/cikkek/2457/24578/cikk-2457872/IMG_0856_focusp oint_926x504.JPG
http://www.kisalfold.hu/kepek/kepgaleria/L3263125.jpg
https://zoom.hu/wp-content/uploads/2018/04/081A2948_2000.jpg

Ha Magyarországot ez a szarrágó Viktor izolálja, akkor végünk!

Ha egy napon az EU és az idegen tőke kivonulna Mo.-ról akkor
gazdaságilag azonnal csődbe mennénk, s még a görög szinten
sem lennénk képesek stabilizálódni! Én továbbra is világpolgár
vagyok és
decotext, 2018. április 22. vasárnap, 09:51
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
idézet

■ Demokratikus Koalíció: A DK már 2016. január 29-én bemutatta a 43 oldalas Sokak Magyarországa című programját. Ezen alapul a frissített, 8 oldalba sürített és a választók számára könnyebben befogadhatóvá tett, Összehozzuk Magyarországot című dokumentum. Gyurcsány Ferenc a hétvégén ismertetett egy 12 órás programot is, ami a győztes választások után reggel 9-kor Polt Péter legfőbb ügyész menesztésével kezdődne, este 8 órakor pedig az ingyenes közműminimum bevezetésével végződne.


foxworkinspace 2018.04.07. 22:54 (#53)
52-es vakeszű! Gyurcsány Ferenc volt Magyarország történelmének (ha nem a világtörténelem)LEGTÜRELMESEBB MINISZTERELNÖKE!

Nincs a Földkerekségen ország, ahol a kormányzat ÉVEKEN ÁT BÉKÉS BELETÖRŐDÉSSEL TŰRTE VOLNA, HOGY AZ ORSZÁG FŐVÁROSÁNAK TALÁN LEGFORGALMASABB CSOMÓMONTJÁT (Rákóczi út - Múzeum krt. kereszteződés) EGY PÁRT (a Fidesz) "NAGGYŰLÉS" CÍMÉN É52-es vakeszű! Gyurcsány Ferenc volt Magyarország történelmének (ha
hatibacsi, 2018. április 22. vasárnap, 08:44
Képek, videók
keresd magyarországot.jpg
dnemethk
2012. május 12. szombat, 17:22
kisebb Magyarországot.jpg
agica2004
2010. szeptember 23. csütörtök, 14:14
Kis Magyarországot!.jpg
imrmol
2009. május 20. szerda, 06:59
Dr Puskás Imre
takacsjozsefne
2009. október 20. kedd, 16:24
gyurcsany-ferenc-Csepe l.j
agica2004
2014. december 16. kedd, 12:02
Gyurcsany_Ferenc-mszp- 2-c
megyerimihaly
2014. április 10. csütörtök, 01:24
20140106gyurcsany-fere nc1
agica2004
2014. január 10. péntek, 13:53
Gyurcsány Ferenc blogköny
zgawab
2013. április 25. csütörtök, 09:20
Gyurcsány Ferenc.jpg
06mohild
2012. október 08. hétfő, 04:37
Gyurcsány ferenc
megyerimihaly
2012. szeptember 07. péntek, 22:10
gyurcsany_ferenc.jpg
agica2004
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:45
Gyurcsány Ferenc
tinka1951
2009. április 22. szerda, 07:57
Gyurcsány Ferenc.jpg
mezixy
2008. augusztus 16. szombat, 16:03
gyurcsany-ferenc-1.jpg
vicker26
2008. május 01. csütörtök, 11:50
ferenc_gyurcsany.jpg
vicker26
2008. május 01. csütörtök, 11:49
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.